401 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! Σαβ Μαρ 22, 2014 12:04 pm
bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ποπακι αυτο με το φαι το ειχα παθει πριν 3 εβδομαδες περιπου για κανα 2βδομαδο.μιλαμε λυσσα απο πεινα....μου περασε παντως,το λεγαμε με το Τζενακι οτι εχουμε την αισθηση οτι εχει μια τρυπα το στομαχι μας και αδειαζει καθε 2 ωρες.εγω κρατιομουν αφορητα γιατι δε με παιρνει να βαλω!poppaki έγραψε:κοριτσακια μου και εγω εχω θεμα μεγαλο με τα ρουχα.....δεν μου κανει τπτ!!!
την βγαζω με 2 κολαν που μου ειχε παρει η μαμι απο την λαικη και με δυο παντελονια εγκυμοσυνης που μου εδωσε μια φιλη....
απο φορμες μονο μια μου κανει και θελω να παρω κανα δυο....
τωρα οσον αφορα τα σουτιεν πηρα και εγω τα pretty bra στην αρχη της εγκυμοσυνης και εκανα το λαθος να τα παρω small. τωρα δεν μπορω να τα βαλω καθολου γτ με καταπιεζουν....γενικα παντως δεν φοραω καθολου σουτιεν ολη μερα μονο οταν βγαινω εξω....εχω σκοπο βεβαια να παω συντομα να παρω θηλασμου απο τα h&m που εχει παρει και μια φιλη και μου ειπε οτι τα εχει βολευτει...
παντως τα prenatal και mothercare ειναι οντως πανακριβα ρε κοριτσια. εγω δεν δινω 50-60 ευρω για ενα παντελονι που θα το βαλω τοσο λιγο..προτιμω να παρω απο την λαικη και να το πεταξω μετα....
αυτο που εμενα παντα με προβληματιζει γενικα αυτη την εποχη ειναι τα παπουτσια.....η μεταβαση απο την μποτα στο ανοιχτο παπουτσι.....γενικα επειδη ειμαι κρυουλιαρα αργω πολυ να βαλω ανοιχτο παπουτσι.....το μονο ενδιαμεσο λοιπον ειναι η μπαλαρινες αλλα δεν ξερω εμενα με κουραζουν πολυ που ειναι τοσο φλατ και συνηθως με χτυπανε πισω στην φτερνα ή με στενευουν στο κουντεπιε. δεν εχω παρει μια που να ειναι ανετη....για να δουμε τωρα που θα πρηστουν και να ποδια μας τι θα φοραμε....μονο με flip flop (σαγιοναρες) μας βλεπω!
αχ ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι;;;;
πεινατε και εσεις οσο εγω;;;λες και ειναι τρυπιο το στομαχι μου!!!εχω συνεχεια μια αισθηση πεινας, αλλα και μολις τρωω μετα απο μια ωρα αντε παλι τα ιδια!
δεν εχω τολμησει ν' ανεβω σε ζυγαρια!!πρεπει να εχω παρει κι' αλλο, αλλα δεν παλευεται η πεινα!ο αντρας μου με κοροιδευει!παλι τρως;;;παλι πας κουζινα;;;τι θα φας παλι, και τετοια!!!
γιουβαρλακι θα γινω λεμεεεεεεεεε!!!
σημερα εφαγα το πρωι ενα κομματι πιτα και μεσημεριανο,αυτα ολη μερα και ειμαι κομπλε.
θα σου περασει λογικα!