Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 38]

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο κοπέλα μου!πάνω απ'όλα η υγεία σου η ψυχική κ η σωματική!το μωράκι σου ειναι δυνατό στο ξαναειπα!δεν είναι τιποτα 24 μέρες θα περάσουν κ θα σαι καλά!
Χρειάζεσαι κ εσύ τη δύναμη γιατι όταν έρθει το μωράκι,δε θα σε αφήνει σε ησυχία!!

ΦΙΛΑΚΙΑ κ καλή αναρωση σύντομα!

902ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 Empty ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ... Παρ Μάης 16, 2014 4:50 am

paradeisenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ? ΚΟΒΕΤΑΙ???Η ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ???ΤΙ ΧΑΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΑΝΑΡΩΤΙΚΕς ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ!!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσουδες!!!
Μπου, Νεκταρια, τι κανετε;;;

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα! Εγω σκατα! Ακομη κλινικη κ δν ειναι αυτο που μ ενοχλει αλλα οτι παροτι εχω ορο κανω συσπασεις κ φοβαμαι απιστευτα,ανησυχω κ εχω ακομη 18μερες για να κλεισω τις 34!!! Μετα ειπε ο γιατρος θα μου βγαλει τον ορο κ οτι γινει!!! Θα φτασω ομως;! Η ψυχολογια μου σκατα! Δν θ αντεξω να ξανασυμβει κατι κακο!!! Δν θελω να γεννησω προωρα,ουτε να μπει το μωρο στη μενν ουτε να το χασω φυσικα ξανα!!! Τρελαινομαι κ μονο στην ιδεα! Κ δν μπορω να διαννοηθω οτι κ στη δευτερη εγκυμοσυνη μου συμβαινει το ιδιο! Δλδ μεσα σε δυο χρονια ποση ατυχια;!; Συγνωμη που γκρινιαζω αλλα ποση δυναμη να βρω πια μου λετε;!;!; Ολη μερα προσευχομαι να φτασω στις 34!!! Να ξυπνουσα. αυριο κ να ηταν 10ιουνιου!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπου έγραψε:Καλημερα! Εγω σκατα! Ακομη κλινικη κ δν ειναι αυτο που μ ενοχλει αλλα οτι παροτι εχω ορο κανω συσπασεις κ φοβαμαι απιστευτα,ανησυχω κ εχω ακομη 18μερες για να κλεισω τις 34!!! Μετα ειπε ο γιατρος θα μου βγαλει τον ορο κ οτι γινει!!! Θα φτασω ομως;! Η ψυχολογια μου σκατα! Δν θ αντεξω να ξανασυμβει κατι κακο!!! Δν θελω να γεννησω προωρα,ουτε να μπει το μωρο στη μενν ουτε να το χασω φυσικα ξανα!!! Τρελαινομαι κ μονο στην ιδεα! Κ δν μπορω να διαννοηθω οτι κ στη δευτερη εγκυμοσυνη μου συμβαινει το ιδιο! Δλδ μεσα σε δυο χρονια ποση ατυχια;!; Συγνωμη που γκρινιαζω αλλα ποση δυναμη να βρω πια μου λετε;!;!; Ολη μερα προσευχομαι να φτασω στις 34!!! Να ξυπνουσα. αυριο κ να ηταν 10ιουνιου!

Αναστασία μου κοριτσάκι μου ξέρω σου έχουν σπάσει τα νεύρα πλέον αλλά λίιιιιγο υπομονή ακόμα.. Πραγματικά λιγουλάκι έμεινε κι όλα θα πάνε καλά.... Το μωράκι αυτό είπαμε ήρθε για να μείνει. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την πίστη. Όλα καλά θα πάνε σου στέλνω την θετική μου ενέργεια  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 417472 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Καλημερα! Εγω σκατα! Ακομη κλινικη κ δν ειναι αυτο που μ ενοχλει αλλα οτι παροτι εχω ορο κανω συσπασεις κ φοβαμαι απιστευτα,ανησυχω κ εχω ακομη 18μερες για να κλεισω τις 34!!! Μετα ειπε ο γιατρος θα μου βγαλει τον ορο κ οτι γινει!!! Θα φτασω ομως;! Η ψυχολογια μου σκατα! Δν θ αντεξω να ξανασυμβει κατι κακο!!! Δν θελω να γεννησω προωρα,ουτε να μπει το μωρο στη μενν ουτε να το χασω φυσικα ξανα!!! Τρελαινομαι κ μονο στην ιδεα! Κ δν μπορω να διαννοηθω οτι κ στη δευτερη εγκυμοσυνη μου συμβαινει το ιδιο! Δλδ μεσα σε δυο χρονια ποση ατυχια;!; Συγνωμη που γκρινιαζω αλλα ποση δυναμη να βρω πια μου λετε;!;!; Ολη μερα προσευχομαι να φτασω στις 34!!! Να ξυπνουσα. αυριο κ να ηταν 10ιουνιου!

Αγάπη μου υπομονή!
Αντέξες ως τωρα κ θα αντέξεις ΑΛΛΕΣ 18 μέρες!δεν ειναι πολύς καιρός!
Ακομα κ αν φοβάσαι,που ειναι απόλυτα φυσιολογικό, εγω πιστεύω οτι το μωράκι σου αυτό θα ειναι πολυ δυνατό κ θα τα καταφέρετε να πάτε σπίτι σας! Μη ξεχνάς οτι έχετε κ έναν φύλακα άγγελο κ δε θα σας αφήσει!!!

Ίσως κ η Ψυχολογία σου να επηρεάζει κ το σώμα σου ειναι Πολυ συνηθισμένο νομίζω,αλλα πρέπει να κανεις υπομονή,δεν σου έμεινε πολυ,αν ηρεμήσεις θα γίνει κ καλα στο σώμα!
Προσπαθώ να καταλάβω πόση δύναμη χρειάζεστε κ σου εύχομαι να περάσει γρήγορα!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναστασια μου (μπου) δεν ξερω τι να σου πω για να σου δωσω δυναμη!!! συμφωνω με την ελενη..να εχεις πιστη στο Θεο κα ολα θα πανε καλα! 18 μερες θα περασουν γρηγορα και το μωρουλινι θα κανει υπομονη!
κανε κ εσυ υπομονη κοριτσι μου,το ξερω τα νευρα σου εχουν σπασει κ μονο φοβο εχεις αλλα προσπαθησε να σκεφτεσαι μονο θετικα!
σου στελνουμε ολες τη θετικη μας ενεργεια!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 669659 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 669659 

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναστασια μου ευχομαι με ολη μου την ψυχη να πανε ολα καλα (που θα πανε!!!) υπομονη, επιμονη και πιστη!!!αυτο το μωρακι ειναι δυνατο!!!!

Nektarini

Nektarini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κοριτσακια μου.
Αναστασια Μπου καταρχας μην ζητας συγγνωμη εμεις συμπασχουμε μαζι σου δεν δεν το βλεπουμε γκρινια.. Ισα ισα πρεπει να εκδηλωνεις τις ανησυχιες σου να το βγαζεις απο μεσα σου δεν μπορουμε να ειμαστε παντα δυνατες.
Λιγες μερες μεινανε θα περασουν και θα ειναι ολα καλα συνεχισε να το πιστευεις και θα γινει... θα τα καταφερεις. Πιστη στο Θεο και υπομονη λιγο ακομα....
Εχεις οπως ειπαν και τα κοριτσια την θετικη μας σκεψη και τις προσεχες μας I love you 

Ελπιζω και ολα τα κοριτσακια μας να ειναι καλα και να προετοιμαζονται!
Νικολετακι ελπιζω να ειναι καλα τα πραγματα και να εχεις ξςκινησει βολτουλες...

Εγω δεν εχω κανενα ιδιατερο νεο και ψωνια θα αρχισω τωρα τον Ιουνιο...

Φιλακια σε ολες μανουλες και μωρακια

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nektarini έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου.
Αναστασια Μπου καταρχας μην ζητας συγγνωμη εμεις συμπασχουμε μαζι σου δεν δεν το βλεπουμε γκρινια.. Ισα ισα πρεπει να εκδηλωνεις τις ανησυχιες σου να το βγαζεις απο μεσα σου δεν μπορουμε να ειμαστε παντα δυνατες.
Λιγες μερες μεινανε θα περασουν και θα ειναι ολα καλα συνεχισε να το πιστευεις και θα γινει... θα τα καταφερεις. Πιστη στο Θεο και υπομονη λιγο ακομα....
Εχεις οπως ειπαν και τα κοριτσια την θετικη μας σκεψη και τις προσεχες μας I love you 

Ελπιζω και ολα τα κοριτσακια μας να ειναι καλα και να προετοιμαζονται!
Νικολετακι ελπιζω να ειναι καλα τα πραγματα και να εχεις ξςκινησει βολτουλες...

Εγω δεν εχω κανενα ιδιατερο νεο και ψωνια θα αρχισω τωρα τον Ιουνιο...

Φιλακια σε ολες μανουλες και μωρακια

Se euxaristo nektaria mou, Ola kala me mas exo arxisei tis boltes pali siga siga alla me metro,basika me Ton antrouli pao i me kamia fili

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου κουράγιο κοπέλα μου και δύναμη!! προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς χαρούμενη για το παιδάκι σου!! όλα θα γίνουν! θα τα καταφέρετε!! να μπαίνεις εδώ να τα λέμε όποτε έχεις όρεξη!!! Very Happy 

Κορίτσια είστε καλα? φουσκώνετε?? εγώ έχω μια κοιλιά τεράστια, δεν ξέρω που θα φτάσει μέχρι τον 9ο!!!!!
Ο αδερφός μου με δουλεύει λέγοντας πως σε λίγο θα διαχωριστώ όπως οι αμοιβάδες  Shocked 

κατα τ άλλα έχω λιγάκι αυπνίες τις τελευταίες μέρες, αλλά γενικά ήρεμα!!
από ψωνια κορίτσια μου λείπουν εκπαιδευτικά παιχνίδια (άραγε από ποια ηλικία μπορώ να πάρω??), μάρσιπος (τον έχω μπανίσει αλλά δεν τον έχω παραγγείλει ακόμη αυτός είναι http://www.123baby.gr/marsipos-mei-tei-babywrap-green) και κούνια (έχω μόνο καλαθούνα προς το παρόν).

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
JELLYFISH έγραψε:Μπου κουράγιο κοπέλα μου και δύναμη!! προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς χαρούμενη για το παιδάκι σου!! όλα θα γίνουν! θα τα καταφέρετε!! να μπαίνεις εδώ να τα λέμε όποτε έχεις όρεξη!!! Very Happy 

Κορίτσια είστε καλα? φουσκώνετε?? εγώ έχω μια κοιλιά τεράστια, δεν ξέρω που θα φτάσει μέχρι τον 9ο!!!!!
Ο αδερφός μου με δουλεύει λέγοντας πως σε λίγο θα διαχωριστώ όπως οι αμοιβάδες  Shocked 

κατα τ άλλα έχω λιγάκι αυπνίες τις τελευταίες μέρες, αλλά γενικά ήρεμα!!
από ψωνια κορίτσια μου λείπουν εκπαιδευτικά παιχνίδια (άραγε από ποια ηλικία μπορώ να πάρω??), μάρσιπος (τον έχω μπανίσει αλλά δεν τον έχω παραγγείλει ακόμη αυτός είναι http://www.123baby.gr/marsipos-mei-tei-babywrap-green) και κούνια (έχω μόνο καλαθούνα προς το παρόν).

Το μάρσιπο δε μου το βγάζει να το δω κ να σε πω,αλλά από όσο ξέρω κ εχω δει βολεύουν νομίζω κ είναι κ πολύ καλοί γιατι τονώνουν τη σχέση μητέρα παιδιού ή κ πατέρα παιδιού! Κ εγώ ήθελα έναν αλλά Ο άντρας μου δεν είναι κ τοσοοο μοντέρνος κ λέει δε θέλει κάτι τέτοιο,προτιμάει τα κλασικά που είναι σα σάκος κ όχι αυτά τα "πανιά".
Έχεις αρκετό χώρο στο σπίτι?δηλαδή κ για κούνια κ για παιδικό? η κούνια βολεύει πιο πολύ,κ εμείς πρέπει να τη παραλάβουμε σιγά σιγά γιατί θα μας τη δώσει η κουμπάρα μου.το δωμάτιο το χουμε στήσει κιόλας,λείπουν οι κουρτίνες κ ένα αυτοκόλλητο που χω πάρει κ πρέπει να το περάσει ο μπαμπάς μας,Ε κ κάτι ψιλοπραγματα όπως κορνίζες κ μια κρεμάστρα που παράγγειλα.

Κ εγώ φουσκωσα κ αρκετά,περιμένουμε να κατέβει σιγά σιγά, δε ξέρω εάν είναι κ το κεφαλάκι προς τα κάτω σταθερά η γυρνάει ακόμα.τη Δευτέρα έχουμε γιατρουλη!
Πελυ μου κ εσύ κάπου από Μακεδονία είσαι αν θυμάμαι καλά?

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βασικά έχουμε ένα δωμάτιο που πριν το χρησιμοποιούσαμε σας γραφείο - ξενώνα, και αυτό φιλοδοξούμε να κάνουμε παιδικό. να σου πω την αλήθεια επειδή θα σαραντίσω στο πατρικό μου, δεν έχω κάνει καμία ανακατάταξη ακόμη!! βλέποντας και κάνοντας! η κούνια μάλλον θα είναι στην κρεβατοκάμαρα μαζί μας τον πρώτο καιρό έτσι κι αλλιώς.....
σου έστειλα και πμ!!! Very Happy 
καλή λευτεριά!! σου έχει γυρίσει ε? ευτυχώς!
που σκέφτεσαι να γεννήσεις?

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ καλη κυριακη να εχετε κοριτσια μου!
νεκταρια μου φιλιααααα πολλααα!ποτε τελειωνεις τη δουλεια?

κελλυ μου τι κανεις? πως πας ?
καλε να γινουμε φιλοι στο fb (αν εχεις) για να μπεις στην ομοδα που εχουμε εκει κ τα λεμε με τα κοριτσια!!!

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σοφία μου καλημέρα!! εμένα λες? ευχαρίστως!! σου στέλνω π.μ.!!
καλα είμαι εδώ φουσκώνω!!!
εχθές κουνηθήκαμε και την ακούσαμε λίγο αλλά εντάξει ευτυχώς τίποτα το ιδιαίτερο τελικά!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
JELLYFISH έγραψε:βασικά έχουμε ένα δωμάτιο που πριν το χρησιμοποιούσαμε σας γραφείο - ξενώνα, και αυτό φιλοδοξούμε να κάνουμε παιδικό. να σου πω την αλήθεια επειδή θα σαραντίσω στο πατρικό μου, δεν έχω κάνει καμία ανακατάταξη ακόμη!! βλέποντας και κάνοντας! η κούνια μάλλον θα είναι στην κρεβατοκάμαρα μαζί μας τον πρώτο καιρό έτσι κι αλλιώς.....
σου έστειλα και πμ!!! Very Happy 
καλή λευτεριά!! σου έχει γυρίσει ε? ευτυχώς!
που σκέφτεσαι να γεννήσεις?

Κ εμείς ακριβώς το ίδιο,Γραφείο το είχαμε κ ξενώνα κ τώρα έγινε παιδικο κ με πολύ χώρο!
Αλλα κ εγω στη κούνια θα τον έχω μέχρι τουλάχιστον 4 μηνών κ δίπλα στο κρεβάτι μας,έχει κ ροδάκια οπότε κ μπορώ να το παίρνω μαζί μου σε όλο το σπίτι.κ μετά στο κρεβατάκι Του γιατί το παιδικό είναι ακριβώς δίπλα στη κρεβατοκάμαρα.
Γύρισε ο μπέμπης αλλά εχω την εντύπωση ότι κινείται συνεχώς μπορεί κ να ξαναγυρίσει,συμβαίνει πολύ συχνά.θα μας πει ο γιατρουλης αύριο!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:σοφία μου καλημέρα!! εμένα λες? ευχαρίστως!! σου στέλνω π.μ.!!
καλα είμαι εδώ φουσκώνω!!!
εχθές κουνηθήκαμε και την ακούσαμε λίγο αλλά εντάξει ευτυχώς τίποτα το ιδιαίτερο τελικά!!

ναι,κοριτσι μου.καταλαθος εγραψα κελλυ  Laughing 

bourboulithra

bourboulithra
Αναστασια (μπου) μου λιγο κουραγιο ακομα κανε!! εφαγες το γαιδαρο...ειναι δυσκολο αλλα το αποτελεσμα θα σε δικαιωσει!! ελπιζω να πανε ολα καλα!!!! να μας ενημερωσεις!!!! Very Happy 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αναστασια(μπου) μου τι κανεις?
περιμενουμε νεα σου..  I love you 

νεκταρια  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 417472 

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ που είστε...?έχουμε νέα!
Έχουμε το πρώτο μωράκι στη παρέα!η άλλη Αναστασία μπήκε με καισαρική σήμερα!
Μπου?
Νεκταρινι.. ?

Nektarini

Nektarini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
AngelMommy έγραψε:Καλέ που είστε...?έχουμε νέα!
Έχουμε το πρώτο μωράκι στη παρέα!η άλλη Αναστασία μπήκε με καισαρική σήμερα!
Μπου?
Νεκταρινι.. ?

Αχ Παναγια μου τι καλα!!!!
Να της ζησει!!!! Καλε τι συγκινηση ειναι αυτη... το πρωτο μας μωρακι!!!!
Αν επικοινωνησετε να της μεταφερετε και τις δικες μου ευχες!!!!

Εγω κοριτσια δεν πολυμπαινω γιατι ειμαι στη δουλεια δεν υπαρχει και κινηση στο θεμα οποτε δεν υπαρχει και κινητρο...
Σας σκεφτομαι ομως αληθεια και ηθελα να σας πω να μας λετε οποτε γενναει καθε κοριτσακι μας...

Αναστασια μπου θα χαρω να ακουσω και τα δικα σου καλα νεα.

Φιλακι σε ολες και με το καλο...
Αρχισαμεεεεεεε (ψιλοφοβαμαι.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 534787 )

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ εγώ κάπως περίεργα νοιώθω που αρχίσαμε!νόμιζα θα μείνουμε για πάντα χοντρουλες!Εχθές μετρουσαμε κ εγώ είμαι 5η στη σειρά!top five!κοντεύουμε!
Η αλήθεια είναι ότι έχει σπάσει πολύ το θεματάκι μας εδώ από τότε που βρεθήκαμε στο φβ.κρίμα βέβαια γιατί εδώ ήμασταν αρκετές κ πολλές χάθηκαν!

Ελπίζω κ η Αναστασία να εμφανιστεί να μας πει κανένα νέο!
Η σουλα ακόμα δεν εμφανίστηκε, αλλά λογικό,θα θέλει ξεκούραση κ ηρεμία τώρα!

iouliana

iouliana
Καλημέρα κορίτσια!!

πως περασε ετσι ο καιρος κ εφτασε κ η σειρα σας!

αντε μ το καλο!!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!!! Ιουλιάνα ευχαριστούμε κι εσενα να σου ζήσει το μωράκι!!!

Η Αναστασία μας (Σούλα) γέννησε τον μπουμπούκο της  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 875502 

Μπου περιμένουμε νέα σου κι ευχομαι να είναι καλά!!! \

Νεκταρία μου δεν πολύ μπαίνουμε εδω δυστυχώς γιατι νομίζω είναι πιο άμεσος ο τρόπος επικοινωνίας στο fb κ ιδιωτικός οπότε λέμε πολλά παραπάνω... εύχομαι να έρθεις κι εσύ σύντομα!

Όσες ήμασταν ενεργές εδώ τα λέμε κάθε μέρα τα άλλα κορίτσια μπαίνουν μια φορά τον μήνα κι αν.... Άσε που σε λίγο θα τρέχουμε κ δεν θα φτάνουμε!!

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 37 654316 
καλημερα σε ολα τα κοριτσια που εχουμε καιρο να τα πουμε.....ελπιζω ολα να βαινουν καλως!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις