Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
303 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 303 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 38]

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα και απο μενα κοριτσακια μου!!!

Μπου μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να σταματησουν επιτελους οι παλιοσυσπασεις.
Υπομονη και πιστη!Το νινακι ειναι δυνατο!!

Εγω σημερα μπηκα και επισημα στον 7ο μηνα!!!
So, so happy!!!!Αντε προχωραμε κοριτσια μου!!!

flower flower flower 

bourboulithra

bourboulithra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπου πως τα πας?ελπιζω να εισαι καλυτερα!περιμενουμε νεα!!
Νεκταρια εσυ ?ολα καλα??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 417472 

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρααααα!!!! Ελπίζω όλες να είστε καλά κ τα μπεμπουλίνια σας!!!

Nektarini

Nektarini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια μου χαθηκα τωρα με τνη δουλεια γυρναω βραδυ κομματια και δεν εχω δυναμη να ανοιξω καν τον υπιλογιστη. Στο facebook μπορει να σας βρω οταν σταματησω δουλεια.
Νικολετακι μου παντα αξιοι τι ειναι αυτο τωρα με τοντραχηλο?! Ξαπλα και παλι ξαπλα και πιστευω οτι θα δεις βελτιωση οποτε μην αγχωνεσαι. Ελπιζω τουλαχθστον να τελειωνεις και με το δωματιο...
Αναστασια μπου σου στελνω τις ευχες μου και τις προσευχες μου. Πιστη υπομονη και οπως το λες ακριβως θα γυρισετε σπιτι μ το μωρακι σας.
Ελενεκι καλοριζικο και καλοταξιδο!!!
Κατα τ αλλα δεν εχω κανει τιποτα. Πηγα μονο μια βολτα motherbaby και παλι δεν κατεληξα τι θελω. Μαλλον απο Ι ουνιο με βλεπω πιο μαχητικη. Επισης αυτη την εβδομαδα βλεπω μεγαλη διαφορα στις αντοχες βαραινωωωω.
Κοριτσια κι εγω μπαινω στις 16 στον 7ο σαν ψεματα μου φαινεται... επεσα κατω απο τις 100μερες!
Αυτο το σεντονσκι προε το παρον.
Νικολετα Ελενη Μαρια Αναστασιες Ποπακι Τζενακι Σοφακι Νινα

Nektarini

Nektarini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φιλακια σε ολες συγνωμη αν ξεχναω καποια κοπελα. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 417472 
Χρονια πολλα σε ολες τις μσνουλες και του χρονιυ κι εμεις....

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρονια μας πολλά οι μανούλες to be!
Νεκταρία μου ελπιζω να εισαι καλά κ να ξεκουράζεσε το σου κου!
Εγω εδω κ δύο εβδομάδες ειμαι σπίτι,με ελάχιστη κίνηση,χθες πήγαμε στα εγκαίνια τη καινούριας κλινικής όπου κ θελω να γεννήσω κ πήγαμε να δούμε τι παίζει,αυτη ηταν η βόλτα μου!
Αύριο έχω γιατρουλη παλι!
Ελπιζω να βελτιώθηκε η κατάσταση με το τράχηλο κ να μου επιτρέψει να κάνω καμία βόλτα.
Πέρασε κ εσένα ο καιρός σου,για ποτέ θα περάσουν οι μέρες δε θα το πιστεύεις!

Μαζευόμαστε ολες στο facebook κ εχει σπάσει η παρεούλα εδώ, έχουμε κανει γκρουπακι!δε ξέρω αν έχεις λογαριασμό να μας βρεις κ εσύ!

Κ ΟΙ υπόλοιπες που είναι?
Μπου, Νίνα με τα διδιμα...?

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nektarini έγραψε:Φιλακια σε ολες συγνωμη αν ξεχναω καποια κοπελα. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 417472 
Χρονια πολλα σε ολες τις μσνουλες και του χρονιυ κι εμεις....

με ρεγουλο η κουραση νεκταρια μου!!! φιλια πολλα κ σε σενα!!

κ στα υπολοιπα κοριτσια!

Μπου

Μπου
Κοριτσακια ακομη στην κλινικη κ μαλλον θα μεινω μεχρι να γεννησω! (θα πουλησω κανενα νεφρο για να πληρωσουμε αλλα χαλαλι) !!! Την παρασκευη ειχα ενα δυνατο επεισοδιο κ ο γιατρος μ εψαξε για διαστολη μηπως μ εστελνε θεσνικη που χδι μοναδα αλλα το σωσαμε το θεμα!!!! Ερχεται δυο φορες τη μερα κ με βλεπει κ οι μαιες μ εχουν 3φορες τη μερα στον κτγ! σε 28μερες κλεινω 34 εβδομαδες κ θα μπορω να γεννησω με ασφαλεια στην πολη μου χωρις να ρειαστει μοναδα!!! Ευχομαι να τα καταφερει το χταποδακιτμου!!! Ειμαι παρα πολυ φορτισμενη κ φοβισμενη!!! Φιλια σε ολες!!

Μπου

Μπου
Κοριτσακια ακομη στην κλινικη κ μαλλον θα μεινω μεχρι να γεννησω! (θα πουλησω κανενα νεφρο για να πληρωσουμε αλλα χαλαλι) !!! Την παρασκευη ειχα ενα δυνατο επεισοδιο κ ο γιατρος μ εψαξε για διαστολη μηπως μ εστελνε θεσνικη που χδι μοναδα αλλα το σωσαμε το θεμα!!!! Ερχεται δυο φορες τη μερα κ με βλεπει κ οι μαιες μ εχουν 3φορες τη μερα στον κτγ! σε 28μερες κλεινω 34 εβδομαδες κ θα μπορω να γεννησω με ασφαλεια στην πολη μου χωρις να ρειαστει μοναδα!!! Ευχομαι να τα καταφερει το χταποδακιτμου!!! Ειμαι παρα πολυ φορτισμενη κ φοβισμενη!!! Φιλια σε ολες!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοπέλα μου καλή Αναστασία πάνω που ειπα χάθηκες παλι τσουπ να σαι!
Σου εύχομαι να πανε ολα καλά,υπομονή δε μπορείς να κάνεις κ κατι άλλο δυστυχως!
Το μωράκι σου θα ειναι γερό κ δυνατό,θα αντέξει κ παραπάνω κ θα ρθει στην ώρα του!

Νομίζω ολες σε σκεφτόμαστε!
Καλή ξεκούραση!
ΦΙΛΑΚΙΑ

Nektarini

Nektarini
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νικολετα ελπιζω να εχεις καλα νεα απο τον γιατρο και να κανεις καμια βολτουλα σιγα σιγα.
Σοφακι προσπαθω να προσεχω οσο μπορω...
Αναστασια σου ευχομαι οχι μονο 28μερες αλλα και παραπανω να αντεξεις κρατα την πιστη σου και ολα θα πανε καλα. Εχεις ολη την θετικη μας σκεψη  I love you 

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια, έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω... είμαι κι εγώ μανούλα Ιουλίου, και εύχομαι για μένα και για όλες μας να πάνε όλα καλά!!
Να χαιρετήσω πρώτα τα κορίτσια που μιλούσαμε,
Σοφία μου με το καλό!!!
Ποπάκι τελικά κοριτσαρος?? πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας εεε???
Τζενάκι μου γλυκό, τι κάνεις? πώς πήγαν οι εργασίες? έδωσες κανένα μάθημα?
Μπουρμπουλήθρα με το καλό!!! (είσαι λίγο πιο μεγάλη εγκυούλα από μένα θυμάμαι??)

Εύχομαι σε όλες καλή λευτεριά!! να πάνε όλα καλά και να κρατήσουμε ευτυχισμένες στην αγκαλιά μας αυτό που περιμένουμε τόσο καιρό!!!

Υγ: εγώ περιμένω έναν νεαρό κύριο..

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπου έγραψε:Κοριτσακια ακομη στην κλινικη κ μαλλον θα μεινω μεχρι να γεννησω! (θα πουλησω κανενα νεφρο για να πληρωσουμε αλλα χαλαλι) !!! Την παρασκευη ειχα ενα δυνατο επεισοδιο κ ο γιατρος μ εψαξε για διαστολη μηπως μ εστελνε θεσνικη που χδι μοναδα αλλα το σωσαμε το θεμα!!!! Ερχεται δυο φορες τη μερα κ με βλεπει κ οι μαιες μ εχουν 3φορες τη μερα στον κτγ! σε 28μερες κλεινω 34 εβδομαδες κ θα μπορω να γεννησω με ασφαλεια στην πολη μου χωρις να ρειαστει μοναδα!!! Ευχομαι να τα καταφερει το χταποδακιτμου!!! Ειμαι παρα πολυ φορτισμενη κ φοβισμενη!!! Φιλια σε ολες!!

αναστασακι μου περαστικα να ειναι ολα! υπομονη κ το μωρουλινι σου θα τα παει μια χαρα...
πιστευω εισαι σε καλα χερια κ ολα θα ειναι καλα!εχεις ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 669659 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:καλημέρα κορίτσια, έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω... είμαι κι εγώ μανούλα Ιουλίου, και εύχομαι για μένα και για όλες μας να πάνε όλα καλά!!
Να χαιρετήσω πρώτα τα κορίτσια που μιλούσαμε,
Σοφία μου με το καλό!!!
Ποπάκι τελικά κοριτσαρος?? πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας εεε???
Τζενάκι μου γλυκό, τι κάνεις? πώς πήγαν οι εργασίες? έδωσες κανένα μάθημα?
Μπουρμπουλήθρα με το καλό!!! (είσαι λίγο πιο μεγάλη εγκυούλα από μένα θυμάμαι??)

Εύχομαι σε όλες καλή λευτεριά!! να πάνε όλα καλά και να κρατήσουμε ευτυχισμένες στην αγκαλιά μας αυτό που περιμένουμε τόσο καιρό!!!

Υγ: εγώ περιμένω έναν νεαρό κύριο..

που εισαι ρε κοριτσι ομορφο!!! σε ειχα στο μυαλο μου...
πως τα πας? ολα καλα?
αγοραρο κ εσυ ε???
με το καλο κοριτσι μου!!!

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά είμαι Σοφία μου! κι εγώ σας σκεφτόμουνα Very Happy 
Τι κάνει η οικογένεια? Τι περιμένεις?
Τι ωραίες κοιλίτσες είναι αυτές? Θα βάλω κι εγώ τη δική μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 990599 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 990599 

Σοφία 26

Σοφία 26
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
JELLYFISH έγραψε:Καλά είμαι Σοφία μου! κι εγώ σας σκεφτόμουνα Very Happy 
Τι ωραίες κοιλίτσες είναι αυτές? Θα βάλω κι εγώ τη δική μου ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 990599 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 990599 

δοξα το Θεο ολοι καλα!και εγω αγορακι περιμενω πελλη μου!
να βαλεις να βαλεις!!!

AngelMommy

AngelMommy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
JELLYFISH έγραψε:Καλά είμαι Σοφία μου! κι εγώ σας σκεφτόμουνα Very Happy 

Που εισαι καλέ εσύ?ειπα κ εγω να χάθηκε έτσι!θυμάμαι που είχαμε ξεκινήσει ολες μαζί!
Κ εγω αγόρι περιμένω παρεμπιπτόντως!
Πως είσαι?πως τα πάς?

Νεκταρία ολα καλά ειπε ο γιατρουλης προς το παρόν,αλλα θέλει πάλι προσοχή.
Στήσαμε κ τα επιπλακια στο παιδικό,σήμερα παρέλαβα τις κουρτίνες κ το μαξιλάρι θηλασμού.
Έχω μια γύρα να πλένω ακόμα το καλλυμα του μαξιλαριου κ κατι αλλα μωρουδιακα!
Επίσης έχω να ξεσκονισω τα έπιπλα κ να μεταφέρω οτι μωρουδιακο έχω στη ντουλάπα κ τη συρταριερα να πάρουν τη θέση τους!από την επόμενη βδομάδα περιμένω κ κατι διακοσμητικά καθώς κ το αυτοκόλλητο για τον τοίχο!

anastasia's

anastasia's
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια!!!!Αναστασια μου σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!Μη χανεις την υπομονη και την ελπιδα σου...ειμαι σιγουρη πως θα πανε ολα καλα...απλα το μωρουλινι σου ειναι ζωηρουλικο  Smile Smile Smile 
Πλησιαζουν οι μερες και θα κρατησεις το θαυματακι στα χερια σου....Εγω μετραω μερες πλεον...θα σας ανοιξω το δρομο ολες σας..
Νεκταρια ευχομαι να εισαι καλα κι εσυ...
Φιλακια πολλα!!!!!!!

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπου μου όλα να πάνε καλά κοπέλα μου κ να αντέξεις παρα πάνω από τις 34εβδομάδες! λίγο έμεινε υπομονή!

Εμείς βάψαμε το δωμάτιο της μπέμπας βάλαμε μεσα την συρταριέρα, την κούνια και το λίκνο. Σήμερα είναι λίγο χάλια η διάθεση μου Sad

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσούδια!καιρό έχω να μπω εδώ καλέ..
Μπου σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!όλα θα πάνε καλά!υπομονή και το μπεμπάκι σου θα έρθει όταν πρέπει!
Νεκταρία μου (αν και αργοπορημένα) έπλυνα μία πικέ αυτή είναι καλή για καλοκαίρι απ'ότι έχω καταλάβει..τώρα θα δούμε στην αρχή φαντάζομαι θα μας χρειαστεί η κουβερτούλα μετά όμως με σεντονάκι μάλλον.
Πελαγία μου χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω στο φόρουμ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 875502  καλώς ήρθες λοιπόν και πάλι!καλά τα πάω μέχρι στιγμής,τελείωσα με τις παρουσιάσεις μου κ τώρα έχω τις γραπτές..
και ναι επιτέλους τέλη μάη την κάνω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 536304

jenny.k

jenny.k
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
έβαλα και καινούργια κοιλίτσα-λάρα!
πελαγία σε έβαλα στη λίστα Very Happy

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντε Τζενάκι μου με το καλό!!! όλα καλά πήγανε τελικά!!!
Angelmommy ¨ολα καλά? με το καλό ο μπέμπαρος!! συγνώμη, ξέχασα να σε χαιρετήσω Embarassed 
Νεκταρίνι μήπως δούλευες στον εοτ κατά το 2008? αν ναι γνωριζόμαστε από παλιά.. με το καλό το μωράκι σου.
Μπου περάστικά σου, εύχομαι να πάνε όλα κατ ευχήν....
Ελενη με γειά και καλορίζικο το δωμάτιό σας. με το καλό να το "γεμίσετε" με το μπεμπάκι  Very Happy 

Προσπαθώ να βρω το καλώδιο της φωτογραφικής για να βάλω την κοιλούμπα αλλά δεν το βρίσκω προς το παρόν...
Τζενάκι εντάξει μια χαρά η κοιλίτσα για 8ο μήνα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 328109 
Κορίτσια ετοιμάσατε την βαλίτσα του μαιευτηρίου? εγώ τίποτα ακόμη... ευτυχώς μου έχουνε δώσει έτοιμη λίστα από το νοσοκομείο και ξέρω πάνω κάτω....μόνο αυτα τα νυχτικά μου λειπουνε να αγοράσω που ανοιγουνε μπροστα. Κατα τ άλλα είμαι οκ.

poppaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου ομορφα!!!
Πελυ μου!!!!Τι κανεις;;;πολυ χαιρομαι που σε ξαναδιαβαζω.....και εγω σε σκεφτομουν πριν λιγες μερες!Ναι κοριτσαρο περιμενω τελικα!!Πεσαμε εξω, οντως, αλλα απο τοτε που το επιβεβαιωσα ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!!
Μαζευομαστε και στο fb.....αμα θες στειλε μου πμ με τα στοιχεια σου να γινουμε φιλες!!!
Μπου μου υπομονη και περαστικα.....ολα καλα θα πανε!οι ευχες μου μαζι σου!!!
Νεκταρια το νου σου κοπελα μου!Να μη ζοριζεσαι....
Αχ αντε κοριτσαρες...κοντευουμε!!!Εχω αρχισει και ανυπομονω πολυ!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ (2) 2014!!!!!! - Σελίδα 36 536304 

ΕλένηΚ

ΕλένηΚ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!!
Πελαγία χάρηκα πολύ εμεις μάλλον δεν τα είχαμε ξαναπει πριν αν θυμάμαι καλά βέβαια! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Σήμερα έβαλα να πλυθούν τα ρουχαλάκια που της έχω πάρει! Ότι μου έδωσε η αδερφή μου είναι πλυμένο κ σιδερωμένο ευτυχώς εκτός από τα νυχτικά που τα έπλυνα πριν λίγες μέρες.
Κι εγω έχω λίστα από το μαιευτήριο κι ευτυχώς δεν θέλουν πολλά ειδικά για το μωρό μόνο για το εξιτήριο! Θα αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά για να έχω να απασχολώ το μυαλό από κακες σκεψεις....

Μπου

Μπου
Καλημερα κοριτσια! Διαβαζω οτι ειςτε ολες καλα κ χαιρομαι!!!! Συγνωμη που δν αναφερομαι σε καθεμια χωριστα μα μπαινω απ το ιντερνετ του κινητου λου κ δν προλαβαινω να γραφω πολλα! Πηγα χθες στο ιατρειο κ δοξα τνψ θεω ολα καλα με τραχηλο κ το μωρο σδξυπερ!! 1500γρ. Σε 24μερες θα μαι ακριβως 34 εβδομαδων κ θα με στειλει σπιτι! Θα χω νοςηλευτει 44μερες ακριβως!!! Δν θα γκρινιαξω,αλλα καταλαβαινετε τι ζω!!!! Ελπιζω να το παρω σπιτι αυτο το μπεμπακι! Φιλια σε ολες κ ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 38]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις