Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
549 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 549 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

251ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 12, 2014 10:53 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια και μπεμπακια!!!! Εμας πιαδεν με ταλαιπωρησε καθόλου η ζουζουνα μου!!!! Είναι πολυ ησυχουλα η κακομοιρα!!! έχει καθιερωθεί ο βραδινος ύπνος αν και γενικά ποτέ δεν είχαμε σοβαρό πρόβλημα.  Να σκεφτειτε χθες κοιμηθηκε 11 και σήμερα ξυπνησε 8 το πρωι, την θηλασα και τωρα ξανακοιμηθηκε. Αχ βρε κοριτσια τι ωραια ηλικια που ειναι τώρα. ?.τρελλαινομαιιιιιιι!!!!  Very Happy  Very Happy 

Ροξαν αδιαθετησες τελικα???? Δεν πιστεύω να μας έχεις κανένα ευχαριστο νεο?? Wink  Razz   οσο για το δοντακι ροξαν μου, πραγματικα Δεν μας ταλαιπωρησε καθόλου η ζουζουνα μας.... μπανακι την κανοτμε μερα παρα μερα την μπουμπου μας!!! Τωρα που πιανουν οι ζεστες ομως μαλλον καθε μερα!!!

Ντεμακι συγνωμη αλλα αυτη η ξινιλα του γαλακτος είναι αηδιαααααααα....Χαχαχαχα σημερα ξεκινατε φαγακι ε???? Καλη αρχηηηηηη...

Μαρακι μην το σκεφτεσαι καν...θα πας και ουτε που θα καταλαβεις ποτε θα τελειωσει!!!! Laughing 

Ναφς κι εγω μεχρι πριν 3 μερες ειχα παρατησει τον εαυτο μου αλλα ειπα τελος...πηγα κι εφτιαξα μαλλι εκανα μονιμο μανικιουρ (ενα τελειο ροζουλι) και αυριο θα παω για αποτριχωση...εν τω μεταξυ πριν την βαπτιση εκλεισα μαζι με την νονα μας all day spa (3 ωρες μασαζκαι τα συναφη) αχ κοριτσια το περιμενω πως και πως!!!!

252ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 12, 2014 11:01 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εχω κι εγω facebook

Έχει επεξεργασθεί από τον/την griniaroula στις Τρι Μάης 13, 2014 11:00 pm, 1 φορά

253ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Δευ Μάης 12, 2014 11:20 pm

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γκρινιαρουλα, σου εστειλα. Ακομα δεν αδιαθετησα, δυστυχως.... Φοβαμαι πολυ, γτ ενω σαν να αισθανομαι την κοιλια μου, κατι να γινεται κ να ειμαι ετοιμη να αδιαθετησω, παω τουαλετα καθε φορα με την ελπιδα (ακριβως το αντιθετο οταν προσπαθουσαμε να συλλαβουμε τον Γιάννη μαςο μονο θετικο στην ολη υποθεση ειναι πως αααααν εχουμε ευχαριστα που δεν δινω ουτε 1% γιατι προσεχουμε, μπορω κανονικα να προχωρησω, παρα την καισαρικη.

254ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 13, 2014 12:13 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσούδια!

Μαρακι, μεχρι να πας θα εχεις τελειωσει, περισσοτερο το αγχος σου παρα η ουσία!

Ροξααααααααν, ενημέρωσε μας!

Πόσο σας ζηλευω με τα μανικιουρ σας! Κ επισης για τους υπνους των μπεμπιων σας? Εμενα κοιμάται στην καλύυυυυυυυυυυυυτερη (σπάνια δηλαδη) μια ωριτσα το μεσημερι, ισως κ λιγότερο, κ κανα 2-3 20λε[τα μεσα στη μερα). Δεν προλαβαινω καν να την ακουμπησω στην κουνια. Ποτε να κανω δουλειες κ ποτε beaute???? To καλό ειναι οτι κοιμαται κατα τις 9.30, να προλαβω να κανω ενα μπανιο η γυναικα!

Αχ τιποτα δεν εχω κανει ακομα για τη βαπτιση κ ειναι 25/7!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια...
Αχ ποσο ζηλευω τπ μασαζ χρειαζομαι κ εγω επειγοντως...
Μην αγχωνεσαι ναφσακι ουτε εγω εχω κανει τιποτα ακομα κ ειναι 9/8..

Ροξαν εγω θα παθαινα εγκεφαλικο....

Και εγω γκρινιαρουλα μου γενθκοτερα εχω ενα πολυ ησυχο μωρο αλλα καποιες φορες σπαει την μονοτονια να μην με καλομαθαινει...χαχα
τουλαχιστον κοιματε ολη νυχτα το πιο σημαντικο νομιζω αππ ολα ..

roxanne87

roxanne87
που ειστε ολες βρε?

Βιβάκι εγω δεν πιστευω... ποτε μην λες ποτε ομως, για να δουμε τι μελλει γενεσθαι!

Εγω θα έλεγα σιγα σιγα να το ψαξετε γτ ειναι περιοδος πολλων μυστηριων, μην εχουν κλεισει οι ημ/νιες. εκκλησια κλεισατε? θα κανετε παρτυ μετα? Ναφς κ Βιβακι κ στις δυο απευθυνομαι.

Ντεμακι κ γκρινιαρουλα θυμιστε μ ποτε?

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!
Πήγαμε στην παιδίατρο Ολα καλά.την παρασκευή ξεκινάμε φρούτα.

Εγω σήμερα σκεφτικα ότι πρέπει να υπολογίσω τα άτομα για γλυκά.να πάω επιτέλους κάποια στιγμη να τα κλεισω.!
Ρε κορίτσια κάτι έχω παθει!φοβάμαι για τα παιδιά μην παθουν τίποτα,ολο τα ψάχνω κ γενικά κάτι έχω πάθει με την μικροβιοφοβια.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω 21 Ιουνίου.

roxanne87

roxanne87
Ντεμακι, μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι! κ εγω ειχα αρχισει να κανω κατι χαζες σκεψεις του τυπου αν παθω κατι, το μωρο να μεγαλωσει με τον μπαμπα του κ την μαμα μ, να ξαναπαντρευτει κ οτι να ναι!!!!αλλα το ειπα στον αντρα μου, με εβρισε κ ακομα γελαω!

Προσεξε ομως γτ μια γνωστη μ της ειχε γυρισει ασχημα, χρειαστηκε να επισκευτει ψυχολογο!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειδατε που λέγαμε για το εμβόλιο του μινιγγιτοδοκοκκου;Ε αρωστισε μια πολύ γνωστή μου κ τώρα το σκέφτομαι συνέχεια.

261ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 13, 2014 11:03 am

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντεμακι και ροξαν κουκλιτσες είστε και οι δύο μπραβο σας!!!!

Εμείς βάπτιση 15 Ιουνίου, τα χω κλείσει σχεδόν όλα οπότε δεν αγχώνομαι!!

Ντεμακι εγώ είμαι γενικά υπέρ των εμβολίων αν και η γιατρός δεν μας το ανέφερε καθόλου το συγκεκριμένο και εγώ ξέχασα να την ρωτήσω!!!! Rolling Eyes 

262ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 13, 2014 11:54 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γκρινιαρουλα τα εμβόλια τα κανω Α.όχι ότι είμαι υπέρ.το βλέπω σαν αναγκαίο κακό.για το συγκεκριμενο δεν βρησκω τον λογο να το κανω.Μίλησε κ η αδερφή μου με τον φαρμακοποιό της κ ΥΗΣ ειπε ότι αν υπάρχει λόγος να το κάνει τότε ναι(λόγος δηλ αν έχεις έρθει σε επαφή με κάποιον που είχε τον ιό)αν δεν τρέχει λόγος όχι.κ η μητέρα μου μίλησε με μια γιατρό κ πάλι το ίδιο της ειπε.

Ξέχασα να σας πωπριν.από χθες το βράδυ πονάει ο λαιμος μου!κ η μικρή έχει δέκατα. Κ είχε κ ο μικρός πριν 37 αν κ το 37 ουτε δέκατα δεν είναι για μωρό.αλλά μπορεί να είναι κ απο τα εμβόλια!αυτά τα νέα μας!
Αααα!θυμάστε την ΜΑΡΙΑ20;αν θέλετε να σας πω το ονομα της να της στείλετε αιτιμα.μιλησαμε.

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα! Χτες ήμουν λίγο off απο την απονεύρωση&την αϋπνία γτ προχτές ο μικρός έδωσε ρεσιτάλ όλο το βράδυ! Τελικά δ πόνεσα τόσο πολύ...αλλιώς την θυμόμουν! Δυστυχώς όμως δ τελείωσαν οι επισκέψεις...έχω κανα 3-4 ακόμα! Ανοίγοντας εσείς το θέμα του καλλωπισμού, ψήσατε εμένα...σήμερα φώναξα κοπέλα για φρύδια&την Δευτέρα πάω για ημιμόνιμο! Σήμερα έχει φτιάξιμο την βεράντα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 328109 
Πως είστε καλές μου???? Κρίμα που δ έχω fb να σας καμαρώσω&εγώ! Crying or Very sad 

264ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 13, 2014 10:49 pm

roxanne87

roxanne87
Καλημέρα! Μαρακι, είδες που δν ήταν τπτ; Όσο για τον καλλωπισμο, χρειαζεται πάνω από όλα για να νιώθουμε εμείς καλά με τον εαυτό μας. Από την άλλη κ στους άντρες μας αρεσει κ ας λένε πως μας αγαπάνε όπως κ αν είμαστε!!

Ξεσήκωσα εχθες κατι συνταγές για σπιτικές κρέμες με δημητριακά τρέλα! Ανυπομονω να παρω τα υλικά να τις φτιάξω!

Σημερα ο Καλός μ εχει ρεπό κ εχουμε προγραμμα για έξω. Λιγο ο Καιρός μας τα χάλασε όμως...

265ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 13, 2014 10:59 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και απο εμας!!! 
Μαρακι μπραβο τιποτα δεν ηταν τελικα ε? Υπομονη για τις επόμενες φορες...αναγκαιο κακο ο οδοντιατρος, τι να κανουμε!!!! 

Ροξαν πες μας κι εμας καμμια συνταγή,  αν και η παιδίατρος μας είπε ότι τον άλλο μήνα θα μας βάλει δημητριακά! !!

Ντεμακι περαστικα σας ελπιζω να μην είναι τιποτα και να περασει αμεσως

266ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τρι Μάης 13, 2014 11:21 pm

μαρακι27

μαρακι27
Για πειτε ρε κοριτσια τι φορατε στα μωρα σας στον υπνο&πως τα σκεπαζετε τωρα που η εποχη ειναι καπως ενδιαμεσα απο ανοιξη&καλοκαιρι;;;

Ροξαν, περιμενουμε τις συνταγες ή βαλε κανα link απο site με συνταγες!

Ντεμακι, σας εχουν θερισει φετος οι ιωσεις! Περαστ!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Εγω δεν κοιμηθικα όλο το βραδυ.μια κρύωμα μια εσκαγα πονοκέφαλο είχα πονολαιμο είχα .
Μπαμαρακι υπήρχε κ χειροτερη χρόνια.2 χειρότερες χρονες υπήρχαν.

Εγω λεω από σήμερα κ στα κορίτσια να βάλω καλοκαιρινές πιτζάμες κ στον μπέμπη.αλλά με την κουβερτουλα .στα κοριτσια έβγαλα τα παπλωματακ τις κουβέρτες κ έβαλα τα καλοκαιρια κουβερλι κ σε εμενα αλλά επειδή μου αρέσει η χουχουλα για μένα παίρνω κ μια κουβερτουλα.

Επλυνα το πάρκο από τα κορίτσια.είναι ροζ.σκέφτομαι να βάλω εκεί τον μπεμπη τι λετε;

μαρακι27

μαρακι27
Να τον βάλεις Ντεμάκι...σιγά το πράγμα! Εμένα ο άντρας μου έχει κτ τέτοια κολλήματα αλλά δ του δίνω σημασία...ειδικά όταν είναι μέσα στο σπίτι, σιγα ποιος θα τα δει????

&θα έρθω στα λόγια της Ναφς...πόσα πολλά πράγματα κάνεις όταν είσαι μάνα&ξυπνάς απο τις 8: έφτιαξα τα λουλούδια μου, έπλυνα βεράντα, σκούπισα, πήγα σούπερ, έφτιαξα μοσχάρι για το παιδί, μακαρονάδα με σάλτσα για μας, έφτιαξα μηλόπιτα&χώρια ότι τάισα τον μικρό, τον κοίμισα 2 φορές&τον άλλαξα!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου βρε Μαρία νοικοκυρά! Μα σας λέω, βγαζουμε μάλλον κ άλλα χέρια στη γέννα!
Μαρία εγώ την βάζω στον υπνόσακο με ένα μακρυμανικο φανελάκι κ καλτσες. Σεξι γκιιιιιιιιιιιρλ! Κ αμα εχει κ λιγη ψυχρα βαζω και ένα κολλανακι.

Χθες εμείς δεν κοιμηθηκαμε καλά κ τωρα νυσταζω. Εβαλα κ την μικρη για υπνο και με το που την ακουμπησα ντρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιν το κουριερ! Ε-ΛΕ-ΟΣ!

Πηγαμε κ παιδίατρο, κάναμε εμβόλιο, φτάσαμε τα 6.800 σε βάρος κ ξεκινάμε και μοσχαράκι! Μια χαρά την είδε ο γιατρός, μας είπε ότι έκανε ένα catch up και είναι στους ΜΟ τωρα, διότι ως 4 μηνών ήταν λίγο πίσω και από βαρος και ψυχοκινητικά. Μας είπε μεχρι την επομενη φορά να ξεκινησουμε και γιαουρτάκι παιδικό. Δεν παίζει να τις δώσω τα παιδικά, δεν είναι καν γιαουρτια, είναι επιδόρπια γιαουρτιου. Τι προτείνετε;;; Α, της πήρα και μια κρέμα βρεφικό μουσλι να την δοκιμασει για απογευματινο...

Ντεμάκι σε ξέχασα. Καλέ βαλτον μπέμπη μεσα στο πάρκο, σιγά τα αυγαααααααααα! Δεν είμαστε για χαζά έξοδα τέτοιες εποχές!

Γκρινιαρούλα, θα σε εντοπίσω και εγώ να αλληλοθαυμαστούμε! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 328109 

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hellooo!!!!
Τι κανετε μανουλιτσες???
Ροξαν μου εχω κλεισει και εκκλησια και κτημα για το παρτυ μετα...και εχω στο μυαλο μου και τις μπομπονιερες αυτα δεν εχω οργανωσει κατι αλλο..

Ντεμη μου μην εχεις τετοια κολληματα...Εγω εχω και ροζ κουβερτουλες που τις πηγα στο χωριο και τον σκεπαζω...βαλε το παιδι να παιξει ποσο νομιζεις θα κατσει???

Μαρακι εγω του φοραω ζιπουνακι τις πιτζαμες του κ το παπλωμα του αλλα τωρα εδω και 2-3 μερες ιδρωνει οποτε θα αρχισω να αφαιρω ρουχα..αλλα και εμεις με παπλωμα κοιμομαστε ειμαστε λιγο κρυουλιαρηδες..

Την παρασκευη εχουμε παιδιατρο...κ εμβολια...

Στις 6 παω για νυχια...γιουπιιι

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο ρε κορίτσια.καλωπιστειτε να είναι οι νοεμβριομανουλες λαμπερες!!
Είπα το μεσημέρι να πάρω έναν υπνάκο.ακουμπουσα ρμτον μικρό στην κούνια δεν κοιμόταν.θηλασα για να κοιμηθεί 4 φορές μόνο το μεσημέρι.κοιμόταν κ μόλις τον έβαζα στην κούνια ξυπνούσε.εντελη τον πηρ; στο κρεβάτι θηλασα κ κοιμηθικε ξανά 45λεπτο.
Θέλω να μπω για μπάνιο κ δεν με αφήνει.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναφς Εγω πηρα γιαουρρομηχανη κ φτιάχνω γιαουρτάκι.δεν είναι τίποτα από θέμα διαδικασιας.

273ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τετ Μάης 14, 2014 10:39 am

roxanne87

roxanne87
Μια μέρα ειπα να λειψω κ σας επιασε η παρλα, καλε δεν σας προλαβαινω!!! Very Happy Very Happy Very Happy 

Λοιπον συνταγες θα σας ποσταρω αυριο, σημερα ειμαι πολυυυυυυυ κουρασμενη!
Πηγαμε παντου, για καφε, για φαι, σε γενεθλια, Jumbo, hondos center.....

Εγω τον κοιμιζω με ενα εσωρουχακι κοντομανικο η αμανικο πλεον κ απο πανω ολοσωμη φορμουλα βαμβακερη. Τον σκεπαζω μεχρι τη μεση με το παπλωμα αλλα τωρα το διωχνει κ τον αφηνω ετσι.

Ειναι απιστευτο το ποση ενεργεια κ ταχυτητα μα κυριως αντοχες αποκταμε σαν μανες....

Πηραμε κατι φοβερα παιχνιδακια για τον μικρο, εκπαιδευτικα κ πιπιλες κ σεντονακια για το καροτσι τωρα π αρχισε να ζεσταινει ο καιρος κ ιδρωνει. Γυρισαμε απο το παιδικο παρτυ τωρα κ επεσε τουφα, ουτε μπανιο μπορεσα να τον κανω ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 215994 

274ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τετ Μάης 14, 2014 11:05 am

μαρακι27

μαρακι27
&αφου ριξαμε ενα2ωρακι υπνο μανα&γιος το μεσημρι, ξυπνησαμε, τον ταισα&μετα τον χρεωθηκε ο συζυγος μιας&ειχα να σιδερωσω&να κανω μπανιο! Πριν καμια ωρα τον εκανα μπανακι, τον ταισα&το εκοψε στον υπνο...το μαναρακι μου! Μιας&αναφερατε γιαουρτι η παιδιατρος με προετρεψε να του δωσω γιαουρτι κανονικο, των μεγαλων&προχτες που ετρωγα total με κοιτουσε στα ματια&του εδωσα...ε, σας πληροφορω ηθελε&αλλο!

Ροξαν τελεια η βηολτα, ε;;; ωρα για ξεκουραση!

275ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Νο 7!!! Τετ Μάης 14, 2014 11:19 am

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κοριτσια μου νευριασα το απογευμα απιστευτα...Ειχα κλεισει ραντεβου για νυχια στις 6κ 30 και ηρθε ο αντρας μου στις 7κ 30...Μου ακυρωσαν το ραντεβου αλλα δεν πτοηθηκα πηρα σβαρνα ολα τα μαγαζια κ οποιο ειχε κενο ραντεβου πηγα...Τελικα τα εφτιαξα...Εκανα ενα μονιμο κοραλοροζ με σχεδιακι...

Γυρισα καναμε μπανιο τον μπεμπη ξεραθηκε κατευθειαν τωρα αραζω καναπε υπολογιστη κ ο αντρασ μου γυμναστηριο...

Εγω οταν τον βγαζω εξω του φοραω μακρυμανικο ζιπουνακι κ ενα λεπτο μπλουζακι κ δεν παιρνω μαζι κουβερτουλα η σεντονακι...εκτος κ αν ειναι βραδακι...

Εγω ροξαν δεν εχω παρει τιποτα απο παιχνιδακια εχω ομως ενα παρκο γεματο...Ολο δωρα...κ παιζει με ολα...τα βαζει ολα στο στομα του τοσο απλα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις