Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
41 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 41 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι αυτό με το καλαμάκι είναι πετυχημένο! Το ίδιο και με τη στράτα/περπάτημα (γενικότερα) "αχ στραβώνουν τα ποδαράκια αν είναι μικρό!" ή "έφτασε ενός έτους και δε μπουσουλάει ακόμα????? να το βάλεις να στέκεται να μάθει!!!"
Κι αν κάτσω να σκεφτώ υπάρχουν χίλια δυο άλλα...

Όλοι μας πάντως έχουμε πέσει στο λούκι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας, άσχετα με το αν αφορά τα παιδιά μας ή κάτι άλλο. Όλοι έχουμε πάρει αυτό το υφάκι του ξερόλα που το μόνο που καταφέρνει είναι να πληγώνει τους άλλους... Και μην το αρνηθείτε!

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τζιζ εγω δεν εχω παρει ποτε το υφος του ξερολα σε οτι αφορα το δικο μου παιδι η των αλλων. Και με καθε ειλικιρνεια δεν εχω κανει ποτε σχολιο σε αλλους για τα παιδια τους, ειτε με καλο υφος ειτε με "υφος". Αληθεια το λεω. Ο λογος, αδιαφορω πληρως για το τι κανουν ολοι οι αλλοι...ετσι ειμαι ως χαρακτηρας, οχι οτι ειμαι υπερανω αλλα δεν ασχολουμαι..ακομα κ σε φιλες..αν με ρωτησουν θα πω τη γνωμη μου αλλα μεχρι εκει..πχ ΠΟΤΕ μα ποτε δεν εχω ρωτησει μια μανουλα με νεογεννητο αν θηλαζει..κ ποτε παλι δεν εχω συζητησει αν κ ποσο θηλαζω εγω τον γιο μου..Πολλα που κανω στο Σεμπ αλλοι τα βρισκουν σωστα, αλλοι λαθος..ενταξει κ τι εγινε τωρα..εγω πιστευω οτι τον μεγαλωνω πολυ σωστα κ ειμαι η καλυτερη μανα που θα μπορουσε να ειχε ο γιος μου, οποτε οι γνωμες των αλλων περισσευουν...Μου εχουν κανει σχολιο πχ γιατι ακομα αλεθω (παρολο που τρωει κανονικα ΑΝ θελει), μου εχουν πει οτι με τα συνεχη ταξιδια που τον παω τον αρρωσταινω κ τον ταλαιπωρω, μου την εχουν πει γιατι δεν τον μαθαινω οργανωση (εεε τι να κανουμε ειμαι ανοργανωτη εκ φυσεως!!)..να σου πω δε με νοιαζει..καποιες φορες με ειχαν βαλει καποια θεματα σε σκεψεις (πχ το γεγονος οτι ο πατερας του λειπει πολυ) αλλα ο προβληματισμος κρατησε μια ημερα...Δεν ξερω ποιος θα κρινει αν ειμαι καλη μανα, δεν το εχω σκεφτει..απλα λεω αν ο γιος μου γινει ενας ανθρωπος με ελευθερο πνευμα κ τιμιος εε τοτε μαλλον θα εχω κανει κ καλη δουλεια...Το να μου το πει χλωμο το βλεπω...τα παιδια μας θεωρουν δεδομενους κ αν μας χασουν συνειδητοποιουν τι αξια ειχαν οι γονεις...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
franita κατάλαβα τι λες.

Κι εδώ τίθεται η διαφορά της "αδιακρισίας" και του "τακτ".
Ούτε εγώ θα ρώταγα ποτέ αν θηλάζει μία κοπέλα -εκτός αν ένιωθα οικειότητα- αλλά μπορεί να τη ρώταγα για επιμορφωτικούς σκοπούς πχ πόσο θήλασε ή αν πονάει και τέτοια...

Αλλά σίγουρα σε κάποιο τομέα της ζωής μας και συνήθως εκεί που νιώθουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση πχ στα επαγγελματικά, όλοι το έχουμε παίξει κάποια στιγμή "αλάνθαστοι"...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικη αν δεις τα ποστ μου, εγω πρωτη εχω πει στα παντα υπαρχουν εξειρεσεις και τιποτα δεν ειναι κανονας το εχω ζησει, επισης σε θεματα για στρατα και τα λοιπα οπου απαντω μιλαω παντα για το τι εκαναν τα δικα μου τα παιδια και οχι γενικα ναι βαλε στρατα η μη βαλεις, γενικα παρουσιαζω παντα την εμπειρια που ειχα με τα δικα μου παιδια και δεν γενικευω

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz έγραψε:franita κατάλαβα τι λες.

Αλλά σίγουρα σε κάποιο τομέα της ζωής μας και συνήθως εκεί που νιώθουμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση πχ στα επαγγελματικά, όλοι το έχουμε παίξει κάποια στιγμή "αλάνθαστοι"...

Για να ειμαι απολυτως ειλικρινης ειχα τις περιοδους μου που ειχα ψιλοκαβαλησει το καλαμι που λενε (αυτα ομως παλια, δεν εχουν σχεση με μητροτητα)...Στην δουλεια οχι τοσο, παρολο που ειχα πολυ πετυχημενη καριερα, αλλα κυριως σε θεματα που αφορουσαν αποψεις, ταξιδια, εμπειριες ζωης...Στην πορεια καποια που κοροιδευα τα λουστηκα οποτε αποφασισα να κραταω το στομα μου κλειστο κ κατεβηκα απο το καλαμι μου αποτομα...Αλλα σε οτι αφορα μητροτα κ παιδι, οχι δεν το εχω κανει..Δεν εχω κ φιλες με παιδια, οποτε σε ποιον να μιλησω για τα κολοκυθια κ τις πανες??? θα με κραξουν....

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Μιλουπάκι κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά 1)Αυτό θα φανεί σε βαααααααάθος χρόνου και όχι άμεσα, δηλαδή όσο είναι μικρό το παιδί. Σκέψου ότι στη εφηβεία κυρίως τα περισσότερα παιδιά, τα βάζουν με τους γονείς τους και όλο παράπονα έχουν και τα βρίσκουν όλα λάθος... Πολύ αργότερα καταλαβαίνουν -κρίνοντας από τον εαυτό μου πάντα- ότι τελικά οι γονείς τους έκαναν καλή δουλειά και πάντα σε σύγκριση με "άλλα παιδάκια" πχ τους φίλους, τους συναδέλφους κτλ
2)Ύστερα εσύ μιλάς για μεμονωμένα περιστατικά, που ναι, αν ας πετύχαινα στο αττικό πάρκο, σίγουρα αυτό θα σκεφτόμουν, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις παιδιών που τα έχω ζήσει, μικρότερα ξαδέρφια, παιδιά φίλων, που τα βλέπεις πως λειτουργούν σε συνεχή βάση και καταλαβαίνεις/βγάζεις συμπεράσματα πιο ολοκληρωμένα...

Σημασία έχει, όχι τι θα σκεφτείς, αλλά τι θα "τολμήσεις" να ξεστομίσεις. Δεν ξέρω αν θυμάστε που πρόσφατα έγραψα κι εγώ για μια φίλη μου... Τα παιδιά της διαόλια! Η μικρή το είχε βάλει αμέτι μωχαμέτι να μου χτυπήσει την κοιλιά γιατί ήξερε ότι "έχω μωρό μέσα εκεί" και μου έλεγε "θα το φάω το μωρό σου!"
Στη φίλη μου είχα το τακτ και την ευγένεια να δικαιολογήσω την κορούλα της και ούτε να τη μαλώσω ούτε τίποτα... Όταν όμως έφυγα, σχολιάσαμε τα πάντα με την αδερφή μου! Και λέγαμε "γιατί τα έχει μάθει έτσι τα παιδιά!?". Ειδικά το κοριτσάκι που είναι τώρα 4 χρονών, το ξέρω. Δεν την είδα πρώτη φορά! Έχω παίξει μαζί του, της διάβασα παραμύθια, φτιάξαμε παζλ και άλλα τέτοια. Κατάλαβες τι θέλω να πω?
Η κοπέλα μπορεί να είναι φίλη μου, αλλά δεν την "έθιξα" για τον τρόπο που επέλεξε να τα μεγαλώσει. Δεν της είπα καμία κακία, ούτε σχολίασα άσχημα.
Κάποιες κοπέλες το κάνουν και ίσως ο λόγος να είναι η οικειότητα που νιώθουν... Εγώ όση οικειότητα κι αν νιώθω, δεν το κάνω και σκέφτομαι πριν μιλήσω...

Σόρρυ για το μεγάλο ποστ.

σκεφτηκες οτι μπορει να ζηλεψε γιατι σ αγαπαει?

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε: μιλαω παντα για το τι εκαναν τα δικα μου τα παιδια

Και αυτό είναι και το σωστό/πρέπον...
Αλλά ο γραπτός λόγος διαφέρει κατά πολύ... Εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να ξαναδιαβάσεις κάτι που δεν κατάλαβες, να το επεξεργαστείς και να ετοιμάσεις μία ωραία, ολοκληρωμένη απάντηση, με ωραίο συντακτικό και χωρίς "ορθογραφικά"...
Στον προφορικό, μπορεί να ξεφύγουν άπειρες κοτσάνες, ή ο άλλος να παρεξηγηθεί επειδή την ώρα που μιλούσες κοιτούσες το πάτωμα!
Ή το χειρότερο, έκανες μια ανεπαίσθητη γκριμάτσα! Ή τόνισες λίγο παραπάνω μια λέξη, και ακούστηκε "περίεργα" ή "επιθετικά"...

franita έγραψε:...Στην πορεια καποια που κοροιδευα τα λουστηκα

Ότι γράφει και η florentia...Έτσι είναι...

franita έγραψε:...Δεν εχω κ φιλες με παιδια, οποτε σε ποιον να μιλησω για τα κολοκυθια κ τις πανες??? θα με κραξουν....

Razz
Δε νομίζω ότι το γεγονός ότι δεν έχουν παιδιά, σε εμποδίζει να μιλήσεις για αυτά... Ένα ανοιχτό μυαλό, ακούει τα πάντα... Και ύστερα καλύτερα. Δε θα γίνουν και "συμβουλάτορες" όπως τους λέει και η Ολίβια!
Laughing Laughing

Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν, απλά αναφέρω και την άλλη όψη...
Πως αντιλαμβανόμαστε και αντιμετωπίζουμε εμείς αυτά που μας λένε.
Αν κάποιος έκανε ένα αρνητικό σχόλιο, αλλά τύχαινε να έχουμε καλή διάθεση εκείνη τη μέρα, θα το περνάγαμε στο ντούκου... αν πάλι όχι, θα "μυγιαζόμασταν" όπως είπα πριν, και θα λέγαμε στους εαυτούς μας "τι? δεν είμαι καλή μάνα εγώ????"

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:σκεφτηκες οτι μπορει να ζηλεψε γιατι σ αγαπαει?

Ποιος? Το πιτσιρίκι?

Ναι. Το σκέφτηκα.
Τα ίδια έκανε και στη μαμά της όταν ήταν έγκυος στον αδερφούλη της. Ζήλευε. Έτσι λοιπόν καταλήγω στο ότι έχει συνδέσει την κοιλίτσα με τον ερχομό ενός "αντίζηλου".
Και πιθανόν να ζηλεύει που η προσοχή δε θα είναι πια πάνω της...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικη ολα ξεκινανε απο εσενα αν εσυ δεν εχεις αμφιβολια για τον τροπο που μεγαλωνεις τα παιδια σου δεν θα μυγιαστεις με τιποτα εκτος αν πουν κατι προσβλητικο, προσωπικα στο θεμα θηλασμου που και τα δυο παιδια μου τα θηλασα σχεδον τρεις μηνες για τους λογους που εγω ξερω πολυ καλα δεν επηρεαστικα ποτε απο τα χιλια δυο που λενε κατα καιρους πανω σε αυτο το θεμα, ποτε δεν ενιωσα τυψεις η να μπω στο τρυπακι αν ειμαι καλη μανα, και γιαυτο γραφω σε αυτα τα θεματα γιατι πολλες πανε να την πατησουν και να μπουν σε αυτο το τρυπακι και ειναι κριμα

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μου πουν κάτι και να μην απντήσω.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 186566 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 186566 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 186566
Όμως είμαι σίγουρη ότι έχω κάνει σχόλια σε άλλες μανούλες με καμία διάθεση να τις υποτιμήσω και να της κάνω να αισθανθούν άσχημα...Απλώς επειδή κάτι μου κάνει εντύπωση... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 4872 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 4872 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 4872

Δεν είναι απαραίτητο ότι όταν σχολιάζεις κάτι, το κάνεις κακοπροέραιτα...Και να φέρω ένα παράδειγμα με αφορμή κάτι που είπε η Φρανίτα...Έχω μια φίλη που έχει ένα κοριτσάκι 19 μηνών...2 μήνες μικρότερη από την κόρη μου...Η φίλη μου λοιπόν της τα δίνει τα φαγητά όλα αλεσμένα...Εγώ στην κόρη μου σταμάτησα το άλεσμα 9 μηνών...Όταν λοιπόν η φίλη μου, μου είπε ότι της δίνει ακόμα αλεσμένα μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω.... affraid affraid Και ναι μου φαίνεται υπερβολικό ένα παιδάκι σε αυτή την ηλικία που έχει όλα τα δοντάκια του να τρώει όπως τρώει ένα παιδάκι 6 μηνών...Και είπα στη φίλη μου ότι είναι υστερική γιατί το κάνει επειδή φοβάται μηηπως πνιγεί το παιδί....
Δεν το είπα με διάθεση να τη μειώσω σαν μανούλα, αλλά να τη βοηθήσω να ξεπεράσει τους φόβους της....

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ γωγακι το θεμα αλεσμενα ειναι θεμα παιδιου, στο γιο μου εγω φοβομουν πολυ να του δωσω γιατι μου πνιγηκε σε σημειο να κοκκινησει να μην ανασαινει και να τον γυρισω τεσσερις πεντε φορες αναποδα με χτυπηματα μεχρι να παρει ανασα, οποτε εκει δεν ξαναπειραματιστηκα αφησα να ειναι ετοιμος να μου δειξει, βεβαια οκ μεχρι 19 μηνων ετρωγε πατατουλα πατημενη και λαχανικα, η μικρη ειναι σε μια δυο μερες 13 μηνων εχει λιγα δοντια και δεν θελει τιποτα μη αλεσμενο ακομα και στο μουλτι αν το αλεσω πιο λιγο παλι το βγαζει με την γλωσσα και δεν τρωει, αλλα απο μονα τους δεν θελουν τα αλεσμενα απο νωρις παλι, ε ενταξει υπαρχουν και τα αλλα παραδειγματα που το παιδι τρωει κανονικα τοστ και δεν τρωει το φαι αν δεν ειναι αλεσμενο εκει νομιζω οτι πρεπει να επιμεινεις να το τρωει κανονικα γιατι μπορει βεβαια

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρίτσα μου έτσι ακριβώς είναι...Το συγκεκριμένο κοριτσάκι μπορεί να φάει πίτσα, αλλά δεν μπορεί να φάει φαγητό;;;;;Μου φαίνεται απίστευτο!!!!!!
Είναι γενικά λιγόφαγο παιδάκι και τρώει με το ζόρι...Με την ίδια δυσκολία όμως τρώει και το αλεσμένο φαγητό....
Άλλο αν το παιδάκι δεν έχει δόντια ή έχουν συμβεί περιστατικά πνιγμού...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannaki έγραψε:....Όμως είμαι σίγουρη ότι έχω κάνει σχόλια σε άλλες μανούλες με καμία διάθεση να τις υποτιμήσω και να της κάνω να αισθανθούν άσχημα...Απλώς επειδή κάτι μου κάνει εντύπωση... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 4872 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 4872 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 4872

Δεν είναι απαραίτητο ότι όταν σχολιάζεις κάτι, το κάνεις κακοπροέραιτα...
...Δεν το είπα με διάθεση να τη μειώσω σαν μανούλα, αλλά να τη βοηθήσω να ξεπεράσει τους φόβους της....

Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ...

Η φίλη σου τελικά τι έκανε?
"Σε ξέκοψε"? Χιχιχιχιχι!

Βέβαια εντάξει, είναι αυτό που είπα και νωρίτερα. Μεταξύ φίλων, δεν υπάρχει παρεξήγηση.
Τώρα όσο για τα ψίχουλα που είπε πχ η Αθηνά νωρίτερα, εντάξει, κάτι βρήκε να πει να σχολιάσει η γυναίκα!
Σου λέει: "τι? σκουπίζεις και σφουγγαρίζεις κάθε μέρα?"
Αυτό της έκανε εντύπωση, αυτό είπε!
Δεν τη δικαιολογώ, αλλά εξηγώ όπως και πριν ότι στον προφορικό λόγο, πολλές φορές απαντάμε χωρίς να σκεφτούμε από πριν τι θέλουμε να πούμε και γίνονται γκάφες.
Λάθη τονικά, συντακτικά, ύφους, κινήσεων (πχ μια χειρονομία) κτλ.
Άντε να το κουκουλώσεις μετά...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικη και στο γραπτο λογο γινονται αυτα ουυυ, γιατι καποιος που ειναι στραβωμενος μπορει να διαβασει οτι γραφεις κατι με ειρωνια ,πχ εγω προχτες σε ενα θεμα εκανα πλακα για να χαλαρωσει η μαμα και εγραψα αφου το παιδι ετσι θελει και ειναι καλα εσυ τι ζορι τραβας ρε μανα; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] το ελεγα με χιουμορ για να χαλαρωσω την κοπελα να το παρει χαλαρα, αν ομως δεν ξερεις πως το λεει ο αλλος μπορει να σε παρεξηγησει, μη νομιζεις και ο γραπτος κρυβει πολλες παγιδες

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όχι Tziz μου δε με ξέκοψε.... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 215994 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 215994 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 215994
Πάντως, αν κι εγώ σχολιάζω αρκετά (όχι κακοπροέραιτα), δέχομαι και την κριτική...Απλώς αν δεν έχει βάση, μπορώ να τσακωθώ...Αν όμως ο άλλος έχει δίκιο, το συζητάω....
Βέβαια, ο κάθε γονιός κάνει ό,τι νομίζει με το παιδί του, το μεγαλώνει όπως θέλει, υπάρχουν πραγματικά κάποια πράγματα που με εξοργίζουν.... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 654655 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 654655 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 654655 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 654655 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 654655 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 654655
Κι όχι δεν είναι το άλεσμα του φαγητού....
Ακούω όμως πολύ συχνά γονείς να λένε ότι τα παιδιά τους, ηλικίας 2,5 χρονών να κοιμούνται μαζί τους και τρελαίνομαι..... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 606100 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 606100 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 966307 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 966307 Αυτό δεν έχει καμία δικαιολογία!!!!!!!!!Με εξοργίζει αφάνταστα!!!!!Και με εξοργίζει επίσης ότι οι γονείς το λένε και γελάνε...... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 679259 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 679259 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 679259

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:αγγελικη και στο γραπτο λογο γινονται αυτα ..... μη νομιζεις και ο γραπτος κρυβει πολλες παγιδες

Γιαυτό υπάρχουν τα σημεία στίξης (θαυμαστικά, ερωτηματικά κτλ) και τα smiles στα δεξιά της οθόνης μας...
Η κοπέλα μάλλον ήταν στραβωμένη και δε φταις εσύ. Έρχεσαι στα λόγια μου τώρα.
Απ'την άλλη, αν γνωρίζεστε, είναι διαφορετικό από το να το είπες σε μια κοπελιά που απλά έτυχε να πείτε δύο κουβέντες μέσα στο φόρουμ...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εσυ γιατι εξοργιζεσαι καλε δικο τους θεμα ειναι, κοινως τι ζορι τραβας για τους αλλους; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(οχι δεν κοιμουνται στο κρεββατι μας)

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι καλε αγγελικη δεν εγινε παρεξηγηση με την κοπελα ετσι νομιζω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] δηλ, απλα το αναφερα σαν παραδειγμα

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:εσυ γιατι εξοργιζεσαι καλε δικο τους θεμα ειναι, κοινως τι ζορι τραβας για τους αλλους; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(οχι δεν κοιμουνται στο κρεββατι μας)

Εξοργίζομαι γιατί το βρίσκουν εντελώς φυσιολογικό, ενώ είναι άκρως επικίνδυνο για ένα μωρό να κοιμάται με τους γονείς του...Επίσης, κοιμίζουν τα παιδιά τους στο δικό τους κρεβάτι, επειδή δε θέλουν στο δικό τους και κλαίνε.....Τέλοσπαντων , μακριά από τον κ...ο μου και ας κάνουν ότι θέλουν...Άντε γιατί φούντωσα τώρα!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioannaki έγραψε:.... υπάρχουν πραγματικά κάποια πράγματα που με εξοργίζουν....Ακούω όμως πολύ συχνά γονείς να λένε ότι τα παιδιά τους, ηλικίας 2,5 χρονών να κοιμούνται μαζί τους και τρελαίνομαι..... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 606100 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 606100 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 966307 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 966307 Αυτό δεν έχει καμία δικαιολογία!!!!!!!!!Με εξοργίζει αφάνταστα!!!!!Και με εξοργίζει επίσης ότι οι γονείς το λένε και γελάνε...... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 679259 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 679259 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 679259

Αχ! Κι εγώ πριν έλεγα για το πιπίλισμα του δαχτύλου! Μια από τα ίδια!
Με τσαντίζει! Γιατί πολύ απλά και τα δύο αυτά που αναφέρουμε (ύπνος+πιπίλα) είναι συνήθειες που κόβονται πολύ δύσκολα!
Η πρώην κουνιάδα μου, 24 χρονών μουλάρα εκείνη την εποχή, κοιμόταν έτσι! Την είχα πετύχει αρκετές φορές που κοιμόμουν σπίτι τους!
Μπλιαχ! Λες επειδή το κοροϊδεύω να το λουστώ?????
EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 215994 affraid

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εισαι και εγκυος μην φουντωνεις χαχα

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που στους δύο-τρεις τελευταίους υπερήχους δεν είχε το χεράκι στο στόμα!!
Πέταγα!
Είχε βέβαια τα πόδια στη μούρη, αλλά δε μας πειράζει αυτό, μας πειράζει???

evita83

evita83
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΟΥ!!!! EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 40746 ΑΣΤΕΙΑΚΙ!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια αυτο που λετε το ενιωσα πολυ ασχημα και δε προκειται να το κανω σε κανεναν!!στον μεγαλο μου ημασταν μεταθεση στον εβρο και στο διπλα σπιτι ειχε γεννησει μια κοπελα 20 μερες πιο πριν απο μενα.το τι ελεγε ρε κοριτσια!αφου αν δεν ειχαμε μεινει 15 μερες στη θεσσαλονικη οταν βρηκαμε το σπιτι και τρεχαμε εφοριες συμβολαια κτλ θα ημουν σιγουρη απο το πολυ το λεγε λεγε οτι το παιδι μου ειναι το λιγοτερο με ελαφρας μορφης διανοητικη στερηση..... EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 606100
ημουν και πρωτομανα και δεν ηξερα κ τιποτα απο θηλασμο,ολα στραβα μου τα εβρισκε...απο το γιατι θηλαζω με ψευδοθηλη αφου τυρρανιεμαι και δεν το κοβω να βρω την ησυχια μου μεχρι γιατι ενω το βαζω στο ριλαξ αυτο παιζει με τα κρεμαστα παιχνιδακια και δεν ασχολειται με εμας που πηγαινοερχομασταν στο σαλονι να φωναζει και τετοια...
ειναι πολυ ασχημο το συναισθημα να μην εχεις κανεναν να σου πει καλο λογο και ο αλλος να επικρινει τα παντα...
παρολα αυτα εγινε ενα χοντρο ξεκαθαρισμα καποια στιγμη και της ειπα ποσο ενοχλητικο ηταν αυτο που εκανε διοτι καθε παιδι εχει δικη του προσωπικοτητα και δε μπορεις να χειριζεσαι ολα τα παιδια το ιδιο και να εχεις και αποτελεσμα και τωρα ειμαστε πολυ φιλες!!! EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 2 35468

το μονο που λεω ειναι αν καποια μου πει οτι το παιδι της κανει κατι που την στεναχωρει ή την αγχωνει πχ ειναι 14 μηνων και δε περπατα της λεω ετσι ειναι και η δικη μου και μην αγχωνεσαι...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
litsakos έγραψε:σκεφτηκες οτι μπορει να ζηλεψε γιατι σ αγαπαει?

Ποιος? Το πιτσιρίκι?

Ναι. Το σκέφτηκα.
Τα ίδια έκανε και στη μαμά της όταν ήταν έγκυος στον αδερφούλη της. Ζήλευε. Έτσι λοιπόν καταλήγω στο ότι έχει συνδέσει την κοιλίτσα με τον ερχομό ενός "αντίζηλου".
Και πιθανόν να ζηλεύει που η προσοχή δε θα είναι πια πάνω της...

ναι για το μικρο λεω,αφου εχεις σχεση μαζι του ενιωσε μαλλον αυτα που λες,μωρε την αγαπη του εδειξε η ψυχουλα.ΟΚ,λιγο αγρια Razz αλλα παρ'ολα αυτα εγω το βρισκω τρυφερο Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις