76 Απ: EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! Παρ Σεπ 10, 2010 1:40 am
GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??????ΚΑΛΑ ΛΑΧΕΙΟ ΠΙΑΣΑΤΕ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
athina24 έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΝΙΤΣΕΛ????????
athina24 έγραψε:ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΝΙΤΣΕΛ????????
faye έγραψε:ειναι γυρω στα 66 . Ρε συ εδω μου ειπε αν αρρωστησουν οι μικρες να μην τις δινω φαρμακα να περνω και να κυλαω ενα αυγο πανω τους και οπου σπασει το αυγο μετα να ριχνω λιγο αλευρι και μετα να τις τυλιγω με μια πετσετα. Ε δεν αντεξα και εγω και τις λεω ναι και μετα κατευθειαν στο τηγανι.Tziz έγραψε:Τι ηλικία έχει η πεθερά σου?
Kalliopi έγραψε:faye έγραψε:ειναι γυρω στα 66 . Ρε συ εδω μου ειπε αν αρρωστησουν οι μικρες να μην τις δινω φαρμακα να περνω και να κυλαω ενα αυγο πανω τους και οπου σπασει το αυγο μετα να ριχνω λιγο αλευρι και μετα να τις τυλιγω με μια πετσετα. Ε δεν αντεξα και εγω και τις λεω ναι και μετα κατευθειαν στο τηγανι.Tziz έγραψε:Τι ηλικία έχει η πεθερά σου?
ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ,ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΥΜΝΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ!ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ!ΕΛΕΟΣ...
florentiab έγραψε:Kalliopi έγραψε:faye έγραψε:ειναι γυρω στα 66 . Ρε συ εδω μου ειπε αν αρρωστησουν οι μικρες να μην τις δινω φαρμακα να περνω και να κυλαω ενα αυγο πανω τους και οπου σπασει το αυγο μετα να ριχνω λιγο αλευρι και μετα να τις τυλιγω με μια πετσετα. Ε δεν αντεξα και εγω και τις λεω ναι και μετα κατευθειαν στο τηγανι.Tziz έγραψε:Τι ηλικία έχει η πεθερά σου?
ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ,ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΥΜΝΗ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ 7 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ!ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ!ΕΛΕΟΣ...
χαχαχαχαχαχαχα στ' αλήθεια δάκρυσα από τα γέλια
Ευάκι έγραψε:florentiab έγραψε:Kalliopi έγραψε:faye έγραψε:ειναι γυρω στα 66 . Ρε συ εδω μου ειπε αν αρρωστησουν οι μικρες να μην τις δινω φαρμακα να περνω και να κυλαω ενα αυγο πανω τους και οπου σπασει το αυγο μετα να ριχνω λιγο αλευρι και μετα να τις τυλιγω με μια πετσετα. Ε δεν αντεξα και εγω και τις λεω ναι και μετα κατευθειαν στο τηγανι.Tziz έγραψε:Τι ηλικία έχει η πεθερά σου?
χαχαχαχαχαχαχα στ' αλήθεια δάκρυσα από τα γέλια
το αυγο πρεπει να ειναι κοτας ή τιποτα κουλα οπως παπιας και στρουθοκαμηλου????????
faye έγραψε:λοιπον και εγω νομιζω οτι μπερδεψε τα παιδια με σνιτσελ . Για την πανσεληνο δεν το ηξερα θα το δοκιμασω κοριτσια και θα σας πω. Η καταγωγη της ειναι απο λαρισα . Απο οσο ξερω εκει μεγαλωσε. Σχολειο δεν πηγε απο οσο ξερω. Μονο δημοτικο. Και το αυγο ναι πρεπει να ειναι κοτας χιχιχι
Οποιος την θελει του χαριζω την πεθερα μου.
χαχαχα σε αυτο δεν εχεις αδικο. Αμα της πεις κατι για γιατρους σου λεει αυτοι δεν ξερουν τιποτα εμενα ρωτα. Οσο για να μην μου την στερησεις μην στεναχωριεσαι δεν εχω κανενα προβλημα χιχχι. ΠΑΡΤΗΝ ΠΑΡΤΗΝ χαχαχαflorentiab έγραψε:faye έγραψε:λοιπον και εγω νομιζω οτι μπερδεψε τα παιδια με σνιτσελ . Για την πανσεληνο δεν το ηξερα θα το δοκιμασω κοριτσια και θα σας πω. Η καταγωγη της ειναι απο λαρισα . Απο οσο ξερω εκει μεγαλωσε. Σχολειο δεν πηγε απο οσο ξερω. Μονο δημοτικο. Και το αυγο ναι πρεπει να ειναι κοτας χιχιχι
μην στη στερήσουμε!!! μπορεί να μην πήγε σχολείο αλλά έχει εγκυκλοπαιδική μόρφωση.....
faye έγραψε:λοιπον και εγω νομιζω οτι μπερδεψε τα παιδια με σνιτσελ . Για την πανσεληνο δεν το ηξερα θα το δοκιμασω κοριτσια και θα σας πω. Η καταγωγη της ειναι απο λαρισα . Απο οσο ξερω εκει μεγαλωσε. Σχολειο δεν πηγε απο οσο ξερω. Μονο δημοτικο. Και το αυγο ναι πρεπει να ειναι κοτας χιχιχι
Βρε οπως θες τα κανεις . Η πεθερα μου τα αλευρωνει εξου και η συνταγη για τις μικρες χιχιχιχιTziz έγραψε:faye έγραψε:λοιπον και εγω νομιζω οτι μπερδεψε τα παιδια με σνιτσελ . Για την πανσεληνο δεν το ηξερα θα το δοκιμασω κοριτσια και θα σας πω. Η καταγωγη της ειναι απο λαρισα . Απο οσο ξερω εκει μεγαλωσε. Σχολειο δεν πηγε απο οσο ξερω. Μονο δημοτικο. Και το αυγο ναι πρεπει να ειναι κοτας χιχιχι
Συγνώμη....
Το σνίτσελ εσείς το αλευρώνετε?
Γιατί εγώ βάζω γαλέτα (ή τριμμένη φρυγανιά, ότι έχω...)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης