Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω παντως οταν τυχει να "πετυχω"μανουλα που το δικο της παιδι τα κανει ολα τελεια και μονο επικριτικη σταση εχει απεναντι σε οποιαδηποτε τακτικη μπορει να ακολουθει αλλη μανουλα...σκεφτομαι τη φραση..."αλλη γιο δεν εκανε μονο η Μαριω τον Γιαννη"!

Οκ οκ οκ!!!!λεω, εισαι η σουπερ μαμα και εμεις οι υπολοιπες κοινες θνητες ειμαστε για τα μπαζα!Στην αρχη τσαντιζομουνα αλλα εχω σαν μοτο τη ααααλλη παροιμια που λεει.."θα γυρισει ο τροχος θα γ.......ει και φτωχος"ειναι κανονας κοριτσια!!!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
purple [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

2nd baby

2nd baby
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ που συμμετέχετε στο θέμα που άνοιξα και διαβάζω τις απόψεις σας ! ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΣΑς είπα πως πλέον δε δίνω σημασία στα -κακόβουλα- σχόλια που ακούω.
Απλά ήθελα να σας πω ένα παράδειγμα χοντράδας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] (άποψη μου..) που συνέβη όταν ήμουν στο μαιευτήριο.

Που λέτε , δεν είχαν περάσει ούτε δύο 24ωρα που είχε έρθει στη ζωή το πρώτο μου παιδάκι και εγώ σαν νέα μαμά προσπαθούσα να δω που πάνε τα 4 , περίμενα πως και πως να μου φέρνουν τη μικρή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] (είχα γεννήσει σε ιδιωτικό μαιευτήριο και δεν την είχα όλη μέρα κοντά μου ) και γενικά πίστευα -και πιστεύω- πως το βρέφος είχε κι αυτό την ανάγκη να βρίσκεται κοντά μου και στην αγκαλιά μου !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έρχεται λοιπόν το μωράκι μου.
Εκείνη την ώρα ήταν 2-3 φίλοι , η πεθερά μου και μια φίλη της. Αυτή η φίλη της λοιπόν -μητέρα δυο μεγάλων πια αγοριών- και παιδίατρος η ίδια παίρνει λίγο τη μικρή ε, να τη δει κλπ.
Καλά μέχρι εκεί.. Μόλις την τυλίγει με την πανούλα της κάνει την κίνηση να τη βάλει ξανά στο "πυρεξάκι". [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εκεί πετάγομαι εγώ - ευγενική και χαλαρή πάντα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] - και της λέω πως τη θέλω αγκαλιά μου ! !
Την ώρα που έρχεται να μου τη δώσει λέει πως "ε, το λέω γιατι δεν πρέπει να μαθαίνουν σε αγκαλιές"!! ................................

Τι να σας πω βρε κορίτσια.. Ειλικρινά είναι το μόνο πράγμα που με τρέλανε και με εκνεύρισε εως τώρα !!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κάτσε κυρία μου ένα μωρό λίγων μόνο ωρών (!!) είναι δυνατόν να κακομάθει στην αγκαλιά του ανθρώπου που εκείνες τις ώρες έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη να'ναι κοντά του???!!!
Ήμαρτον!!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evita83 έγραψε:ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ ΤΟΥ!!!! EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 3 40746 ΑΣΤΕΙΑΚΙ!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

ΛΕΣ?????? affraid

EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 3 654316

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Tziz έγραψε:
litsakos έγραψε:σκεφτηκες οτι μπορει να ζηλεψε γιατι σ αγαπαει?

Ποιος? Το πιτσιρίκι?

Ναι. Το σκέφτηκα.
Τα ίδια έκανε και στη μαμά της όταν ήταν έγκυος στον αδερφούλη της. Ζήλευε. Έτσι λοιπόν καταλήγω στο ότι έχει συνδέσει την κοιλίτσα με τον ερχομό ενός "αντίζηλου".
Και πιθανόν να ζηλεύει που η προσοχή δε θα είναι πια πάνω της...

ναι για το μικρο λεω,αφου εχεις σχεση μαζι του ενιωσε μαλλον αυτα που λες,μωρε την αγαπη του εδειξε η ψυχουλα.ΟΚ,λιγο αγρια Razz αλλα παρ'ολα αυτα εγω το βρισκω τρυφερο Laughing

Ναι. Γιαυτό δε θύμωσα. Ούτε και είπα τίποτα στη μαμά της. Απλά όταν πήγε να με χτυπήσει, της έπιασα το χεράκι και της είπα "Μην το κάνεις αυτό γιατί θα πονέσει το μωράκι. Εσύ δεν πονάς όταν χτυπάς?"
Το σκέφτηκε για κάνα-δυο δευτερόλεπτα και σταμάτησε.
Ήταν πολύ γλυκιά έτσι κι αλλιώς για να τη μαλώσω!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
2nd baby έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Την ώρα που έρχεται να μου τη δώσει λέει πως "ε, το λέω γιατι δεν πρέπει να μαθαίνουν σε αγκαλιές"!! ................................

Τι να σας πω βρε κορίτσια.. Ειλικρινά είναι το μόνο πράγμα που με τρέλανε και με εκνεύρισε εως τώρα !!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κάτσε κυρία μου ένα μωρό λίγων μόνο ωρών (!!) είναι δυνατόν να κακομάθει στην αγκαλιά του ανθρώπου που εκείνες τις ώρες έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη να'ναι κοντά του???!!!
Ήμαρτον!!!!

Και μόνο που περίμενες τόσες ώρες μέχρι να σου τη φέρουν να τη χαρείς κι εσύ λίγο, δε θα έπρεπε να το πει αυτό...
Δε θέλω να σε πριζώσω κι άλλο, αλλά "η φίλη της πεθεράς σου" τι δουλειά είχε να έρθει στο νοσοκομείο?
Εγώ και μόνο με αυτό θα σπαζόμουν, εκτός αν τη γνώριζα από πριν...

2nd baby

2nd baby
Tziz έγραψε:
2nd baby έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ήμαρτον!!!!

Και μόνο που περίμενες τόσες ώρες μέχρι να σου τη φέρουν να τη χαρείς κι εσύ λίγο, δε θα έπρεπε να το πει αυτό...
Δε θέλω να σε πριζώσω κι άλλο, αλλά "η φίλη της πεθεράς σου" τι δουλειά είχε να έρθει στο νοσοκομείο?

Μωρέ την ψιλοήξερα - όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια- αλλά δεν θα δεχόμουν από κανέναν να μου το πει αυτό ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πάντως εγώ σε λίγες μέρες, με το καλό, γεννάω το 2ο παιδάκι μου!
Έτσι κι αλλιώς έχω πει σε όλους (γονείς - σύζυγο- πεθερά ) πως τους παρακαλώ αυτή τη φορά δεν θα 'θελα να έχω πολλές επισκέψεις στο μαιευτήριο (έτσι κι αλλιώς δεν θέλω γιατι έχω πρόβλημα με τον θηλασμό και θέλω να είμαι ήσυχη και ήρεμη ..).
Και έτσι το πολύ κανένας συγγενής κοντινός και στενοί φίλοι δικοί μου!! Μη μου έρθει πάλι αυτή, κατάλαβες??!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
2nd baby έγραψε:
Έτσι κι αλλιώς έχω πει σε όλους (γονείς - σύζυγο- πεθερά ) πως τους παρακαλώ αυτή τη φορά δεν θα 'θελα να έχω πολλές επισκέψεις στο μαιευτήριο (έτσι κι αλλιώς δεν θέλω γιατι έχω πρόβλημα με τον θηλασμό και θέλω να είμαι ήσυχη και ήρεμη ..).[/font]
δικοί μου!! Μη μου έρθει πάλι αυτή, κατάλαβες??!!

Κοίτα, αν έρθει κάποιος που δε θες, συνεννοήσου με τη μαία, το γιατρό, όποιον χρειάζεται να τους πει να κάθονται έξω γιατί... κάτι... δεν ξέρω... κι εγώ το σκέφτομαι να το κάνω. Μπορεί να μου κουβαληθούν διάφοροι, δεν τους ξέρω κιόλας όλους. Ο άντρας μου έχει μεγάλο σόι.

Η θεία ενός φίλου, είπε στην κοπέλα του όταν γέννησε (δεν είναι παντρεμένα τα παιδιά) "Πού είναι το δαχτυλίδι? Δε σου έφερε δαχτυλίδι τώρα που γέννησες? Και τι δηλαδή δε θα παντρευτείτε?"
Τι να πεις... Χαζοθειάδες παιδί μου...
Μακριά μακριά μακριά!

2nd baby

2nd baby
Tziz έγραψε: Και έτσι το πολύ κανένας συγγενής κοντινός και στενοί φίλοι [b]

Κοίτα, αν έρθει κάποιος που δε θες, συνεννοήσου με τη μαία, το γιατρό, όποιον χρειάζεται να τους πει να κάθονται έξω γιατί... κάτι... δεν ξέρω... κι εγώ το σκέφτομαι να το κάνω. Μπορεί να μου κουβαληθούν διάφοροι, δεν τους ξέρω κιόλας όλους. Ο άντρας μου έχει μεγάλο σόι.

quote]

Δεν υπάρχει περίπτωση σου είπα όποιος θέλει πρώτα θα ρωτήσει και μετά θα επισκευθεί !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μακάρι και στο πρώτο να το είχα σκεφτεί έτσι...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:

Ήμαρτον!!!!

εμενα ρε παιδια τι μου ειπε η πεθερα μου!!!ηταν 6-7 ημερων ο μεγαλος μου και ειχε ερθει για μια μερα και το μωρο ηταν ξυπνιο,ε σκεφτηκα κι εγω να μην ειναι το μωρο στην κουνια ξυπνιο το εβαλα στην καλαθουνα και πανω στον καναπε στο σαλονι που καθομασταν.μπαινω για μπανιο και οταν βγηκα η καλαθουνα ηταν στο δωματιο.σκεφτηκα οτι θα κοιμηθηκε και το βαλαν μεσα!παω και τι να δω!το μωρο ξυπνιο και η καλαθα πανω στο κρεβατι μου.λεω στον αντρα μου καλα γιατι το εβαλες μεσα το μωρο?αφου ειναι ξυπνιο αστο να μας βλεπει.και πετιεται η μανταμ και λεει "δεν ειναι αναγκη να ειναι στο σαλονι,αν το αφησεις χωρις να χαζευει στο τελος θα κοιμηθει τι θα κανει?!"
και της λεω κι εγω "επισης αν δε του μιλαμε και δε το ταισουμε ποτε θα μαθει να λεει ουγκ και θα ανεβαινει σε δεντρα και θα κυνηγαει για να βρει φαι...." affraid affraid affraid

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ????Υ Π Ο Μ Ο Ν Η !!!ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΑΡΕΤΗ!!!

2nd baby

2nd baby
Ευάκι έγραψε:
Tziz έγραψε:

Ήμαρτον!!!!

εμενα ρε παιδια τι μου ειπε η πεθερα μου!!!ηταν 6-7 ημερων ο/............................................................../και της λεω κι εγω "επισης αν δε του μιλαμε και δε το ταισουμε ποτε θα μαθει να λεει ουγκ και θα ανεβαινει σε δεντρα και θα κυνηγαει για να βρει φαι...." affraid affraid affraid

Ευάκι.... Πολύ καλή σε βρίσκωωωω!!!

χααχαχαχα!!!
Να είσαι καλά που με έκανες και γέλασα - αυτές τις δύσκολες μέρες .!!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AX!ΒΡΕ ΕΥΑΚΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙ......

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Tziz έγραψε:

Ήμαρτον!!!!

εμενα ρε παιδια τι μου ειπε η πεθερα μου!!!ηταν 6-7 ημερων ο μεγαλος μου και ειχε ερθει για μια μερα και το μωρο ηταν ξυπνιο,ε σκεφτηκα κι εγω να μην ειναι το μωρο στην κουνια ξυπνιο το εβαλα στην καλαθουνα και πανω στον καναπε στο σαλονι που καθομασταν.μπαινω για μπανιο και οταν βγηκα η καλαθουνα ηταν στο δωματιο.σκεφτηκα οτι θα κοιμηθηκε και το βαλαν μεσα!παω και τι να δω!το μωρο ξυπνιο και η καλαθα πανω στο κρεβατι μου.λεω στον αντρα μου καλα γιατι το εβαλες μεσα το μωρο?αφου ειναι ξυπνιο αστο να μας βλεπει.και πετιεται η μανταμ και λεει "δεν ειναι αναγκη να ειναι στο σαλονι,αν το αφησεις χωρις να χαζευει στο τελος θα κοιμηθει τι θα κανει?!"
και της λεω κι εγω "επισης αν δε του μιλαμε και δε το ταισουμε ποτε θα μαθει να λεει ουγκ και θα ανεβαινει σε δεντρα και θα κυνηγαει για να βρει φαι...." affraid affraid affraid

Laughing Laughing Laughing γελασα πρωι πρωι!ειναι "ντιπ για ντιπ" η πεθερα σου Ευακι!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι!
Το Ευάκι δεν είναι καλή μάνα!
Η πεθερά έχει το δίκιο!
Κατάλαβες φίλε μου, το παιδί στο σαλόνι! Και η καλαθούνα πάνω στον καναπέ! Να λερώσει το ύφασμα θέλεις?

Γρρρρρρρρήηηηηηηηηηγορα μέσα!
Ύπνο!

EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 3 215994 EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 3 215994

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο κάθε ανθρωπος είναιδ ιαφορετικός εχει δικά του βιώματα και συνήθειες απο εκεί και πέρα κάθε μέρα που παιρναει ο καθε γονιός μαθαίνει και κατι διαφορετικό.
Ειναι απαραδεκτο να κρινουμε τις συμπεριφορες των αλλων γονιων κατι που για εμας ειναι ανεπιτρεπτο καποιος αλλος μπορει να το θεωρει φυσιολογικο.Μοο σε μια περιπτωση μπορει καποιος ασχετος αν επεμβει σε περιπτωση βας στο παιδι εκει ποθ πουθενα αλλου .
Αν εμενα ο γιος μου ειναι 6 ετων και πινει γαλα στο μπιμπερο ποιον θα ενοχλησει ; αν εγω σαν μαμα ξερω οτι το παιδι μου δνε τρωει ευκολα και αν του κοψω το μπιμπερο θα μου κοψει και το γαλα οταν το παιδι μου θα χασει πολυτιμες βιταννες ποιον θα ενοχλησει; τι δουλεια εχω εγω να επεμβω στο αν η φιλη μου θελει να κοιμηζει το τετραχρονο γιο της στο κρεβατι τους ; εκεινοι δνε επαολαμβανουν το υπνο τους εγω μια χαρα κοιμαμαι .
Τη δουλεια εχω να ανακατευτω αν η αλλη θελει να αλεθει το φαγητο του παιδιου της εως τα 4 το δικο μου ξερει να μασασει δνε ειναι δικο μου θεμα .
Τον τελευταιο καιρο εχουμεκανει παρεα 5 γυναικες με 5 διαφορετικα παιδια βλεπω οτι η μια μα συνεχεια εκθειαζει το παιδι της ολη την ωρα ο ιος μου ειναι καλος σε αυτο -σε εκεινο ολοι μου λενε για αυτο τελικα αυτη η γυναικα θεωρει οτι εχει φτοιαξει ενα ΤΕΛΕΙΟ ΠΛΑΣΜΑ γιατι εγω να της ισποεδωσω την εικονα ; ολα αυτα τα λεει απο ανασφαλεια μιαμερα μαλιστα ειπε το κορυφαιο:ο γιος μου αμα μεγαλωσει θα κανει τελειο σωμα !κουφαθηκαμε ολες και της απαντησα :αυτο που λες δεν εχει λογικη επειδητο σωμα ενος παιδιου θα αλλαξει αλλο να ευχεσε και να θελεις να κανει ενα ωραιο σωμα και αλλο να προυποθετεις οτι σιγουρα θα γινει .Στην ουσια η γυαναικα αυτη εχει πλαση μια εικονα δνε θελω να της την χαλασω αλλα ηθελα να τη φερω και λιγο στη πραγματικοτητα .
Ειναι στη μοδα ο BEN 10 οι κομητες και κατι αλλα τερατομορφα παιδικα που ολα τα πιστσιρικια εχουν παθει εξαρτηση με αυτα επειδη εγω ημουν αντιθετη επεισα το γιο μου οτι αυτο εναι μια απλη εικονα και τιποτα περισσοτερο και στη τελικη αναλυση δνε μου αρεσει να ερχετε σε επαφη με οτιδηποτε βιαιο .Η μια μαμα μου ειπε ελα μωρε αστον θα δι θα κλοτσησει θα παιξουν μπουνιες παιδια ειναι ... η δικη μου γνμη ειναι διαφορετικη και θελω το δικο μου το παιδι να ακολουθει καποια βασικα πραγματα .
Προχτες ηρθα σ εκονρα με ενα μαμπα επειδη του ειπα οτι δν εμου αρεσει το ποδοσφαιρο και δεν προτρεπω στο Σταυρο να παιξει δεν του το απαγορευω αλλα δνε μο αρεσει και ευτυχως ουτε σε εκεινον αν του αρεσε θα κοιταγα να τον αφηνα να παιζει χωρις ομως την πορωση να βλεπει αγωνες να τρεχει στα γηπεδα ,λοιπον ο μπαμπας αυτος ελεγε οτι τα αγορια αν δεν κλοτσησουν μπαλα δνε ειναι αρσενικα δηλαδη συγνωμ σονυ καιντε πρεπει να τον κανω να ασχοληθει με τη μπαλα ; εμενα εχει τρελα με το ποηλατο και θα παει σε ποδηλατικο ομιλο αργοτερα επειδη εκεινος μου το ζητησε η μπασκετ που του αρεσει .Ας σταματησουμε να κρινουμε τις συμπεριφορες των αλλων και ας κοιταξουμε τα παιδια μας και τη δικη μας συμεπριφορα ετσι θα γινυμε καλυτεροι γονεις

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εμενα μολις ειχαν γεννηθει οι μικρες μου και η πεθερα μου ειχε ερθει με γαζες στο σπιτι , μολις ειχα παρει και την ελενα απο το νοσοκομειο και μου ειπε οτι ηρθε να φασκιωσει τα μωρα. Ειχαμε ενα τρικουβερτο γλεντι απο οτι μπορειτε να καταλαβετε χιχιχι

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:κοριτσια εμενα μολις ειχαν γεννηθει οι μικρες μου και η πεθερα μου ειχε ερθει με γαζες στο σπιτι , μολις ειχα παρει και την ελενα απο το νοσοκομειο και μου ειπε οτι ηρθε να φασκιωσει τα μωρα. Ειχαμε ενα τρικουβερτο γλεντι απο οτι μπορειτε να καταλαβετε χιχιχι

Shocked Shocked

Να τα μουμιοποιήσει ήθελε...
Άκου γάζες...

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
faye έγραψε:κοριτσια εμενα μολις ειχαν γεννηθει οι μικρες μου και η πεθερα μου ειχε ερθει με γαζες στο σπιτι , μολις ειχα παρει και την ελενα απο το νοσοκομειο και μου ειπε οτι ηρθε να φασκιωσει τα μωρα. Ειχαμε ενα τρικουβερτο γλεντι απο οτι μπορειτε να καταλαβετε χιχιχι

Shocked Shocked

Να τα μουμιοποιήσει ήθελε...
Άκου γάζες...
αχ αστα φιλεναδα . Το αστειο ειναι οτι απο οταν ημουν εγκυος μου το ελεγε στην αρχη δεν εδινα σημασια μετα τις 6 πρωτες φορες της ειπα οτι δεν αφηνουν οι γιατροι και μετα τις 20 της ειπα οτι δεν θα το ξανασυζητησω το θεμα .Επιασε τον αντρα μου μετα και του ειπε οτι εγω της μιλησα ασχημα και μας εβαλε ενω εγω ημουν ΕΓΚΥΟΣ να μαλωσουμε με τον αντρα μου και να της ζητησω συγγνωμη . Αστα σου λεω .

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι ηλικία έχει η πεθερά σου?

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Τι ηλικία έχει η πεθερά σου?
ειναι γυρω στα 66 . Ρε συ εδω μου ειπε αν αρρωστησουν οι μικρες να μην τις δινω φαρμακα να περνω και να κυλαω ενα αυγο πανω τους και οπου σπασει το αυγο μετα να ριχνω λιγο αλευρι και μετα να τις τυλιγω με μια πετσετα. Ε δεν αντεξα και εγω και τις λεω ναι και μετα κατευθειαν στο τηγανι.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:
ειναι γυρω στα 66 . Ρε συ εδω μου ειπε αν αρρωστησουν οι μικρες να μην τις δινω φαρμακα να περνω και να κυλαω ενα αυγο πανω τους και οπου σπασει το αυγο μετα να ριχνω λιγο αλευρι και μετα να τις τυλιγω με μια πετσετα. Ε δεν αντεξα και εγω και τις λεω ναι και μετα κατευθειαν στο τηγανι.

χαχαχαχαχαχα καλέ που τα βρίσκει? έχε το νου σου γιατί μου φαίνεται οτι ξέρει από βουντού. χαχαχαχα

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάντως ρε κοριτσάκια σε όποιο θέμα κι αν ανοίξουμε πάντα το κουλό το έχει κάνει πεθερά. τυχαίο? δεν νομίζω!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:

Razz Razz Razz Razz Razz ναι είναι το λεγόμενο τηγάνισμα πανέ! Razz Razz Razz

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:χαχαχαχαχαχα καλέ που τα βρίσκει? έχε το νου σου γιατί μου φαίνεται οτι ξέρει από βουντού. χαχαχαχα

Laughing Laughing Laughing

Λοιπόν, στην ηλικία δεν είναι και πολύ μεγάλη...
Μήπως φταίει το μέρος που μένει/έχει μεγαλώσει. Είναι σε χωριό?
Τέτοια πράγματα δεν έχω ματαξανακούσει!

Αλλά να σου πω κάτι?

Ούτε εσύ είσαι καλή μάνα (όπως το Ευάκι). Αφού εκείνη ξέρει καλύτερα, γιατί δε θέλεις να το παραδεχτείς?
Εκείνη δεν έχει μεγαλώσει παιδιά νομίζεις? Τι έκανε τόσα χρόνια?
Έρχεσαι τώρα εσύ το "μόμολο" να της πεις το σωστό? Κι ο γιατρός? Ποιος είναι αυτός? Τον ξέρει? Αφού δεν τον έχει δει να κόψει φάτσα, πώς μπορεί να τον εμπιστευτεί?

Ακούς εκεί!
Τα είχες τα παιδιά "ξεβράκωτα", άρρωστα και τα έχεις και να πεινάνε κιόλας!

EIMAI MAMA!!...Mεγάααλη κουβέντα!! - Σελίδα 3 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις