Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

151 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:00 am

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμείς αδιαφορούμε για ομάδες που χάνουν τη δεύτερη θέση (γιατί γι αυτή παλεύουν όλοι Razz ) από τους ακατανόμαστους Smile Smile
Ναι το έχω διαβάσει αυτό με τη δυσκοιλιότητα...εμένα μέχρι πρόσφατα έκανε κακά 7-10 φορές τη μέρα! Την τελευταία εβδομάδα (χωρίς να αλλάξει κάτι) έχει πέσει στις 2 και ήδη τον βλέπω να ζορίζεται!! Φαντάσου με τις στέρεες! Άγχος θα μου δημιουργήσει που είμαι "μαθημένη" αλλιώς!! Smile

152 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:11 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο δικός μου νομίζω είχε κόψει τις τόσες πολλές φορές από τον 3ο-4ο μήνα και είχε μετά 2-3. Εννοείται ότι σου δημιουργούν άγχος. Έπρεπε να μας δεις την ημέρα πριν να του κάνω το κλύσμα: να τον παρακαλάμε με τον άντρα μου να κάνει κακά, να τον έχω ξαπλωμένο και να του κάνω γυμναστικούλα με μηδενικό αποτέλεσμα, να του βάζω λαδάκι με μία μπατονέτα και τελικά, αφού τίποτα δε λειτούργησε, να στέκομαι από πάνω του με το κλύσμα, να τρέμω σαν το ψάρι, να ζαλίζομαι και να κοντεύω να λιποθυμήσω. Παρόλα αυτά ήθελα να του το κάνω εγώ, για να έχω τον έλεγχο. Έγραφε ότι αποδίδει το λιγότερο σε 5 λεπτά. Στο δίλεπτο είχε γεμίσει όοοολη την πάνα και εμείς πανηγυρίζαμε λες και έγινε θαύμα!!! Τέτοια χαρά, τέτοια ευτυχία!!! (Βρε κορίτσι, αφού τα έχετε τόσο σίγουρα τα πρωταθλήματα, γιατί τα στήνετε;; Ρωτώ εγώ!! Από πότε έχετε να πάρετε κόκκινη κάρτα;; Εεε;; Από πότε έχον να δώσουν πέναλτι κατά σας;; Εεε;; Χθες κοιτούσαμε για μαγιό με τον άντρα μου κι επειδή είχε κόκκινο με παρακαλούσε να μην το πάρουμε!! Χαχαχα. Του έκανα, βεβαίως βεβαίως το χατήρι, για να μπορώ να διεκδικώ κι έγω μετά χάρες! Χιχιχι)

153 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:12 am

kate_85

kate_85
jollie έγραψε:Τι πιθανότητες υπάρχουν ως Σαλονικιά να είμαι ΑΕΚ;; Εεεε;; Καμία απολύτως!! ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι, βρε κορίτσι! Άντε τουλάχιστον ασχολείσαι κι εσύ και θα μπορούμε να τα "λέμε", σωστά;;   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 215994

Ευγε!!  Razz Razz Razz 

154 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:17 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου!!! Πολλά χρόνια θα ζήσεις!! Ότι σε σκεφτόμουν τώρα και σκεφτόμουν να αφωνάξω: Kate, πού είσαι;; Χαχαχα, και τσουπ, εμφανίστηκες!!

155 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:24 am

irenehr

irenehr
Ε όχι και τα στήνουμε!! Αφού μόνοι μας παίζουμε τα τελευταία χρόνια!! Ευτυχώς και η Ευρώπη και έχουμε κανένα σοβαρό αντίπαλο!! Ναι εκεί που καταφέρατε να μην πάτε ούτε φέτος με έναν ανύπαρκτο Παναθηναϊκό!
Κατερίνα και εσύ τέκνον βρούτε? Και σε συμπαθούσα Razz Razz

Και στα δικά μας τώρα Razz
Φαντάζομαι τη χαρά σας!! Με τι ενθουσιαζόμαστε οι νέοι γονείς Smile Smile

156 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:31 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ενώ εμένα με αντιπάθησες, πριν προλάβεις να με συμπαθήσεις,ε;; Χαχαχα! Καλά, βρε Ειρήνη, όπως νομίζεις!!  Smile Περίμενε, η 2η θέση δεν έχει κριθεί ακόμα!! Επίσης δεν  είστε η ομάδα που έχει τους περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη! Τα μωράκια σας έβγαλαν κανένα δοντάκι; Ήδη από τον περασμένο μήνα μας είχε πει ο παιδίατρος ότι είναι έτοιμα, αλλά τίποτα ακόμα. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο του έδωσα Depon, γιατί δεν ηρεμούσε και νόμιζα ότι ήταν από τα δόντια (τελικά ήταν από το εμβόλιο η γκρίνια).

157 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:38 am

irenehr

irenehr
Χαχα απλά με εσένα θα το ξέρω από την αρχή και θα το συνηθίσω Razz
Πλάκα πλάκα έχω πολλούς φίλους "αλλόθρησκους"...τι να κάνουμε είμαι βολικό παιδί! Πρέπει να έχεις άτομα να πειράζεις στους αγώνες Smile Smile
Τι εννοείς δεν έχει κριθεί η δεύτερη θέση? Αφού τελείωσαν πριν την ώρα τους τα play off. Επίσης από Ελληνικές ομάδες σαφώς έχουμε τους περισσότερους βαθμούς στην Ευρώπη (είμαστε στη θέση 27 ενώ εσείς στην 60 από ότι βλέπω και ο παο στην 76). Αν εννοείς συνολικά στην Ευρώπη ε ναι το παραδέχομαι δεν είμαστε πρώτοι Razz Razz

Δόντια τίποτα και εμείς αν και από χθες έχει πολύ γκρίνια και νομίζω ότι αυτή τη φορά είναι όντως από δόντια!! Για να δούμε...

158 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:42 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοώ ότι εκκρεμεί η απόφαση από το δικαστήριο, γιατί παρανόμως μας αφαιρέθηκαν οι βαθμοί από τα play off. Επίσης, μη νομίζεις ότι δεν αντιλήφθηκα ότι "εντέχνως" απέφυγες να απαντήσεις στα ερωτήματά μου περί πέναλτι και καρτών! Εμείς δεν ξέρω πότε θα βγάλουμε! Δε νομίζω ότι πλησιάζει η ώρα μας από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής. Ειρήνη, έχεις σκεφτεί αν θα του δώσεις έτοιμες κρέμες; Έχεις βγάλει ποτέ γάλα με θήλαστρο;

159 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:46 am

irenehr

irenehr
Ε καλά μην περιμένετε και πολλά...κάθε χρόνο όλο κάτι ζητάτε!! Όσο για τις κάρτες πήραμε 1 κόκκινη φέτος! Τι φταίμε εμείς αν εσείς είστε τσεκούρια Razz Razz
Ναι βγάζω με το θήλαστρο όποτε θέλω να λείψω από το σπίτι και έχω φτιάξει μια "τράπεζα". Κρέμες έτοιμες σίγουρα δε θα δώσω αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσω το γάλα μου για να φτιάξω αργότερα καμιά κρέμα με βρώμη κτλ...δεν ξέρω ακόμα! Εσύ?

160 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 5:54 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βανίλια ή μπισκοτοκρεμα δεν θα δώσετε;;
Εμένα η πεθερά μου έτσι μου είπε.....
Μπορείτε να φτιάξετε μονές σας;;
Εμείς Δεύτερα που έχουμε γιατρό θα μας πει.

161 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 6:10 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εεε δεν παίζεστε!!! Έτοιμες κρέμες επουδενί δε θα δώσω. Θήλαστρο μου δάνεισε μια φίλη, αλλά, αν αποφασίσω να το χρησιμοποιήσω, θα πρέπει να αγοράσω κάποια εξαρτήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει χρήση του, γιατί οι θηλασμοί μετά τον πρώτο καιρό, που δε βγαίναμε κιόλας, μειώθηκαν και σπάνια χρειάστηκε να πάω κάπου μόνη μου. Όταν είμαστε έξω, επιδιώκω να τον θηλάζω στο αυτοκίνητο, αλλά τον έχω θηλάσει και δημόσια και σε μαγαζιά, καλύπτοντάς τον με πάνα αγκαλιά (αα,ναι, σε αυτό μου χρειάστηκαν  Very Happy  ) και δε φαινόταν τίποτα. Από εβδομάδα ξεκινάμε με τις κρέμες. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να τις παρασκευάζω μόνη μου αγοράζοντας τις πρώτες ύλες ή αν θα προτιμήσω να πάρω τις βιολογικές κρέμες (είδα χθες ότι υπάρχουν 2 εταιρείες που αφενός έχουν τα συστατικά που με ενδιαφέρουν, πχ κεχρί, βρώμη, κτλ, αφετέρου δεν περιέχουν γλυκαντικές ουσίες). Κλίνω προς τη 2η επιλογή, γιατί περιέχουν τις αναγκαίες αναλογίες και ποσότητες. Διάβασα ότι διαλύονται με νερό και γάλα και επειδή, όπως και να έχει, θα χρησιμοποιήσω μητρικό, γι΄ αυτό σε ρώτησα. Απλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί το θήλαστρο και φοβάμαι κιόλας μήπως η χρήση του προοδευτικά μειώνει την παραγωγή γάλακτος. Από την άλλη δεν ξέρω πώς να βγάζω το γάλα μου με το χέρι και δεν υπάρχει εδώ κάποιος επαγγελματίας που να ασχολείται με θέματα θηλασμού, για να απευθυνθώ.

162 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 7:14 am

mariameint

mariameint
Jollie εγω στο 1ο παιδί δεν μπορούσα να βγάλω με το θήλαστρο. Τωρα δεν εχω δοκιμάσει ακομα. Δεν θελω ομως να μπω σε αυτη τη διαδικασία οπότε σκέφτομαι αν δωσω να τις φτιάχνω με νερό και μετά να την θηλάζω για να πινει και γαλατακι.

http://www.something-special.gr

163 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 9:16 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ, Μαρία, ήλπιζα ότι θα φτιάχνονταν με νερό και ότι εν συνεχεία θα τον θήλαζα, αν χρειαζόταν, αλλά διάβασα ότι παρασκευάζονται με νερό και γάλα. Και δεν ξέρω τι να κάνω... Παρεμπιπτόντως έχω βγάλει ένα σκληρό και επώδυνο εξόγκωμα στο στήθος. Είχα βγάλει ξανά πριν από μερικές μέρες στο ίδιο σημείο, νομίζω, και λίγο με το θηλασμό λίγο με δική μου πίεση (θεώρησα ότι έφραξε κάποιος γαλακτοφόρος πόρος) υποχώρησε. Αυτή τη φορά όμως όχι... Και πονάειιι, όταν το ακουμπάς...

164 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 9:23 am

Broken Angel

Broken Angel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ειρηνη αληθεια και εσυ εδω για ενα χρονο????Πως και ετσι?Δεν αντεξες ε????Εγω παντως δεν την παλευω ωρες ωρες με τιποτα.Αλλα ειχα στο μυαλο μου για την Αγγλια και αλλα βρηκα.Και τι δεν θα εδινα να μπορουσαμε να γυρισουμε πισω.Ολο μες στην γκρινια ειμαι.Και να ηταν μονο ο καιρος!!!!Τιποτα δεν μου αρεσει εδω.Με το μονο που γλυκαθηκα λιγακι ειναι που δεν πληρωσαμε τιποτα ουτε για προγεννητικες,ουτε για γεννα αλλα ουτε και για παρακολουθηση απο τους παιδιατρους τωρα και health visitors.Ουτε μια λιρα μιλαμε.....Ενω στα αλλα κοριτσακια μου ειχα σκασει την καθε φορα απο 3500,00Ευρω στο Μητερα.Οσο για ταξιδακι φετος στην Ελλαδα δεν το βλεπω.Θα παρει πολυ καιρο να βγαλουμε διαβατηριο για την μικρη.Μαλλον ομως θα ερθω εγω μονη μου για λιγες μερες και η μικρη θα μεινει με τον μπαμπα της.

165 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 9:31 am

Broken Angel

Broken Angel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
jollie έγραψε:Κι εγώ, Μαρία, ήλπιζα ότι θα φτιάχνονταν με νερό και ότι εν συνεχεία θα τον θήλαζα, αν χρειαζόταν, αλλά διάβασα ότι παρασκευάζονται με νερό και γάλα. Και δεν ξέρω τι να κάνω... Παρεμπιπτόντως έχω βγάλει ένα σκληρό και επώδυνο εξόγκωμα στο στήθος. Είχα βγάλει ξανά πριν από μερικές μέρες στο ίδιο σημείο, νομίζω, και λίγο με το θηλασμό λίγο με δική μου πίεση (θεώρησα ότι έφραξε κάποιος γαλακτοφόρος πόρος) υποχώρησε. Αυτή τη φορά όμως όχι... Και πονάειιι, όταν το ακουμπάς...
Jollie μου αφου ειναι η δευτερη φορα που το βγαζεις δεν πας να σε δει καποιος γιατρος?Εμενα στο πρωτο παιδακι μου απο κατι παρομοιο πρηστικαν οι αδενες στις μασχαλες μου και ακομα και τωρα δεν εχουν επανελθει και πονουν αν τους πιεσω παρολο που εχουν περασει και δεκα χρονια.Φυσικα το δικο σου σιγουρα ειναι κατι αλλο better safe than sorry που λενε και εδω.

166 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 10:41 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι, έχεις δίκιο, πρέπει να το δω. Απλά είμαι από τα άτομα που τρέχουν για τους άλλους και αμελούν τον εαυτό τους (ξέρω ότι αυτό ακούγεται χαζό, αλλά είναι η αλήθεια).  Embarassed  Αν παραμείνει όμως, θα το ελέγξω. Σ΄ευχαριστώ.

167 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 11:57 am

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μανουλες!
ΕιρηνηΚαι εγω αρχικα ενα τετραγωνο παρκο σκεφτομουν για τον ιδιο λογο!Το σκεφτομαι γι ατωρα γιατι ο μικρος εχει αρχισει και παρακουνιεται και οταν τον εχω στο γυμναστηριο με τρεις κινησεις βρισκεται εκτος..οποτε σκεφτομουν να βαλω το γυμναστηριο μες το παρκο και να ειμαι ησυχη και να βγαλω επιτελους το χαλι!

ΚΑι εμεις λεμε να τον βαλουμε στη θαλασσα αλλα ακομα δε το εχουμε συζητησει με τον γιατρο!Δεν μπορω να σκεφτω λογο να μην μας αφησει...ενταξει δε λεω να τον βαλω στις εδω θαλασσες...αλλα στο νησι???Το μονο που σκεφτομαι ειναι πως ειναι λιγο κρυα τ ανερα εκει(Σαμος)

Οσο για τα δοντια εδω και ενα μηνα χαμος με τα σαλια...και τριβει τα ουλα του...ευτυχως γκρινια ειχε 2 μερες μονο και ισως να μην ηταν απο αυτο.Ο παιδιατρος μας ειπε πως ειναι πρησμενα τα ουλα...γι ανα δουμε ποτε θα σκασει το πρωτο!!

Τασσουλα ουτε και εγω εχω σκοπο να δωσω ετοιμες κρεμες!

jollieουφ και νομιζα οτι ημουν η μονη...ουτε εγω εχω βγαλει με θηλαστρο και ο μικρος μονο απο το στηθος πινει.

168 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 1:22 pm

mariameint

mariameint
Εγώ πάλι έχω διαβάσει οτι μπορείς να φτιάξεις ρην κρέμα και μόνο με νερό, όπως την βρώμη. Ίσως να βάζω και λίγη μπανάνα μέσα για να γίνεται πιο ωραία. Αν δεν της αρέσει, θα πίνει γαλατάκι μέχρι να έρθει η στιγμή που θα ξεκινήσουμε γιαούρτι.
Δεν αγχώνομαι!
Πάντως το σκέφτηκα και δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία της άντλησης. Και να ήθελα, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα με τα 2 παιδιά. Όσο να ναι θέλει και ηρεμία!

http://www.something-special.gr

169 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 1:32 pm

Broken Angel

Broken Angel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και εγω το ιδιο ξερω Μαρια.Οτι μπορεις να την φτιαξεις και μονο με νερο.Το να κανεις αντλησεις ειναι πολυ χρονοβορα διαδικασια.Την βαζεις μετα στο στηθος και συμπληρωνει οσο γαλατακι θελει.

170 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 3:42 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 679259 Να κοιμαται ο μικρος απο τις 22:15 και εσυ να εισαι πτωμα...αλλα το ματι γαριδα...να μη σου τυχει!!!!Ουτε στην εγκυμοσυνη τετοια αυπνια....

171 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 3:51 pm

Broken Angel

Broken Angel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ricola έγραψε:  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 679259 Να κοιμαται ο μικρος απο τις 22:15 και εσυ να εισαι πτωμα...αλλα το ματι γαριδα...να μη σου  τυχει!!!!Ουτε στην εγκυμοσυνη τετοια αυπνια....
Και εσυ Βουλιτσα ξυπνια??????Εγω το εχω προγραμμα καθε βραδυ.Αν δεν ξημερωσει στο κρεβατι δεν πεφτω.Και εδω αρχιζει να ξημερωνει απο τις τεσσερις.

172 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 10:56 pm

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρααα!!!!
Χθες γίναμε 5 μηνών! Χρόνια πολλά και στη συνομήλική μας μπέμπα της Σοφίας!!
Βγήκαμε και το γιορτάσαμε δεόντως, πήγαμε στην πρώτη μας συναυλία!! Βγήκαμε κατά τις 9.30, ο μικρός κοιμόταν στο καρότσι του, ξύπνησε λίγο κατά τις 11 για να μοιράσει χαμόγελα και να χαιρετήσει την παρέα σαν δήμαρχος, και μετά έριξε τρελούς ύπνους παρά τη μουσική και τη φασαρία!  Smile 

Ricola έγραψε:
Χθες ειχαμε μηνογενεθλια!!!4 μηνες κιολας....!!!!Πως περναει ετσι ο καιρος????
Βούλα χρόνια σας πολλά!!!
Για το πάρκο που λες, εμείς έχουμε ένα παλιό, αλλά δεν έχουμε χώρο να το βάλουμε, το σπιτάκι μας είναι λίγο μικρό. Θα δω μήπως μπορέσω να φτιάξω μια γωνίτσα με μια κουβέρτα κάτω, για να παίζει εκεί.

maria_dou έγραψε:
και εμείς κάθε μήνα τα γιορτάζουμε,με δωράκι και τούρτα με κεράκια..
Εσείς μου φαίνεται, ψάχνετε ευκαιρία να τρώτε τούρτα, ε;;  Razz  

irenehr έγραψε:Μαγιώ εγώ έχω πάρει αυτά που είναι μαγιώ-πάνες μιας χρήσης γιατί είναι αρκετά χέστης ο μικρός μου  Embarassed Embarassed 
Σκέφτομαι να του πάρω και κανένα άλλο απλό σορτσάκι αλλά δεν ξέρω ακόμα. Πετσέτα θαλάσσης έχετε πάρει? Από που?
Εγώ δεν πήρα πετσέτα. Ίσως βολευτούμε με μια από αυτές που ήδη έχουμε, εκτός κι αν πάρουμε καμία από ικεα.

Broken Angel έγραψε:Γεια σας και απο εμενα παλι.Αχ ποσο σας ζηλευω που αρχιζετε τα μπανακια.Για εμενα μαλλον θα ειναι η δευτερη χρονια που δεν θα δω θαλασσα.Mare με ειχες ρωτησει σε ποια χωρα ειμαι.Στην Αγγλια ειμαι στο Μαντσεστερ εδω και εναμιση χρονο.Εγω παντως οταν ειχα μικρες τις κορες μου αυτες τις πανες μαγιο εβαζα απο το σουπερ μαρκετ.Εκτος απο την μεγαλη μου την κορη που σημερα κλεινει τα δεκα.Τοσα χρονια πριν δεν τις ειχαν αυτες τις πανες.Οσο για το παρκοκρεβατο με εχει βολεψει παρα πολυ.Δεν της εχω ουτε καν κουνια.Πηρα ενα καλο στρωμα και κοιμαται εκει στο ψηλο επιπεδο του παρκου προς το παρον.Μετα τον εκτο που λογικα θα αρχισει να πιανεται θα βαλω το στρωμα στο κατω μερος του παρκου και εκει θα παιζει και οποτε θελει θα την παιρνει και ο υπνος.Οσο για το θεμα με τις αποστειρωσεις και τα μικροβια που λετε ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο κολλημα με αυτο.Φυσικα αποστειρωση στα μπουκαλια κανω μεχρι να αρχισουν κρεμουλες και μετα τελος.Μετα απο τεσσερα παιδια ειμαι λιγο ζαμαν φου που λενε.Δεν υπαρχει λογος να υπερβαλουμε.Η μικρη μου εντωμεταξυ ηδη πιανει και βαζει τα παντα στο στομα.Εχει μαλιστα ιδιαιτερη αδυναμια στις καλτσες της.Χαχα Very Happy 
Νάνσυ κουράγιο! Είναι πλήγμα να μην μπορείς να πας για μπάνιο, εγώ λατρεύω τη θάλασσα, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή!!

irenehr έγραψε:
Γυμνό επίσης δεν θέλω να τον βάζω για διάφορους λόγους αλλά φυσικά με το που βγαίνει από τη θάλασσα θα τον ξεπλένω και θα του βγάζω το μαγιό.
Ρε συ πρέπει να τα ξεπλένουμε τα μωρά μετά τη θάλασσα; Δεν το ξερα!

vasoulagal έγραψε:καλημερα !! εμεις χθες πηγαμε για μπανακι !! της βουτηξα τα ποδαρακια και πατησε μια τσιριδααααα
Κι μεις πριν από κανα δυο βδομάδες που ήμασταν με παρέα για φαί στην Περαία, του βουτήξαμε τα ποδαράκια! Μάλιστα ο σύζυγος, αφού τον βούτηξε στη θάλασσα, τον έβαλε να πατήσει και στην άμμο, και μου ήρθε τρέχοντας και φώναζε: δεν μπορώ να τον κρατήσω, πήγε και μπήκε στη θάλασσα!!  Laughing  Laughing 
Πάντως ο μικρός πήρε μια δυστυχισμένη φάτσα, ήταν λίγο κρύα η θάλασσα!

irenehr έγραψε:
Ναι το έχω διαβάσει αυτό με τη δυσκοιλιότητα...εμένα μέχρι πρόσφατα έκανε κακά 7-10 φορές τη μέρα!
Πωπω αριθμός ρεκόρ!!  Cool 

Κορίτσια εγώ έβγαζα με το θήλαστρο και είχα δημιουργήσει απόθεμα στην κατάψυξη, γιατί γύρισα στη δουλειά νωρίς. Βέβαια πρέπει να έχεις και καλό θήλαστρο, εννοείται.

173 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 11:32 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Μare, έντεχνα άκουγε το μωρό και νανουρίστηκε;; Ποιος τραγουδούσε; Άρα το μωράκι σας μετράει ήδη ένα μπάνιο!! Εμείς λέμε να πάμε σήμερα και σκέφτομαι να τον βουτήξω (αν βέβαια καταφέρω να μπω εγώ, γιατί είμαι απίιιιιστευτα κρυουλιάρα και τα καταφέρνω μόνο στις θάλασσες της Χαλκιδικής που είναι ζεστές). Όσον αφορά για το πάρκο, μου έχουν δώσει ένα, αυτό που έχει σκοινιά γύρω-γύρω, το οποίο μου είπαν ότι βολεύει, για να μπορέσει να σηκωθεί. Τον αφήνω εκεί μερικές φορές και αρχίζει να το συνηθίζει. Έχω βάλει όμως και κουβέρτα (και σεντόνι) πάνω από το καλοκαιρινό χαλί και τον αφήνα εκεί να παίζει. Του αρέσει περισσότερο, γιατί μπορεί και κουτρουβαλάει! Το γυμναστήριο το ψιλοβαρέθηκε...

174 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουν 13, 2014 11:45 pm

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Jollie στον Δεληβοριά ήμασταν!
Που θα πάτε για μπάνιο; Εμένα μου φαίνεται ακόμη κρύα η θάλασσα...
Κι μας τέτοιο πάρκο είναι, με σκοινιά. Το γυμναστήριο λογικό είναι να το βαρέθηκαν τα μικρά μας, είναι έτοιμα για την επόμενη φάση!

175 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:34 am

irenehr

irenehr
Καλημέρα και από μένα!!
Τασούλα όχι δεν θα δώσουμε τίποτα έτοιμο! Τζάμπα συντηρητικά και ζάχαρη και θρεπτική αξία μηδέν...
Jollie οι κρέμες φτιάχνονται και με νερό αλλά είναι πιο εύγευστες με γάλα και μπορεί να τις δέχεται πιο καλά το μωρό. Αλλά δοκίμασε πρώτα με νερό και αν δεν τις τρώει βλέπεις τι κάνεις...Εγώ έχω κάνει πολλές αντλήσεις (maximum όμως 1 τη μέρα) και δεν είχα κανένα θέμα με την παραγωγή μου. Πρόβλημα μπορεί να έχεις μόνο αν κάνεις πάνω από 1-2 αντλήσεις τη μέρα χωρίς νοσοκομειακό θήλαστρο. Και εγώ θηλάζω στο αυτοκίνητο (πιο δημόσια δεν το έχω κάνει είναι η αλήθεια Razz) αλλά αν θέλω να πάω σε κανένα γιατρό ή καμιά άλλη δουλειά θέλω να αφήνω γάλα στο σπίτι στο μπαμπά ή στη γιαγιά (άσχετα που δεν το πίνει τελευταία και γυρίζω άρον άρον πίσω...)
Κρέμες λέω να πάρω τις πρώτες ύλες που λες από κατάστημα με βιολογικά και να τις φτιάχνω μόνη μου. Αναλογίες δεν νομίζω να είναι standard...δοκιμάζεις και βλέπεις!
Επίσης είχα και εγώ ένα γλομπαλάκι (είχε φράξει γαλακτοφόρος αδένας) στο στήθος και με πονούσε πολύ αλλά σε 1 24ωρο πέρασε...αν σου κρατάει πάνω από 2 24ωρα πάρε τηλ στο Έλενα που έχουν σύμβουλους θηλασμού να σου πουν τι να κάνεις τηλεφωνικά!
Νάνσυ είχα πάει για μεταπτυχιακό στο Μάντσεστερ οπότε ήταν στο πρόγραμμα για ένα χρόνο...βέβαια θα μπορούσα να μείνω εκεί να δουλέψω αλλά δεν ήθελα...για 1 χρόνο καλά ήταν παραπάνω δεν παλεύεται!! Τα ψώνια και τα φαγητά/γλυκά μου άρεσαν εκεί Smile
Γιατί δεν μπορείτε να βγάλετε διαβατήριο για τη μικρή?
Πω πω το θυμάμαι που ξημέρωνε έτσι νωρίς!! Πάντα με φως κοιμόμουν Smile
Χρόνια πολλά Mare!!! Συναυλία ε?? Μπράβο σας!! Και έρχονται και εδώ πολλά θέατρα και συναυλίες και δεν ξέρω τι να κάνω με το μικρό!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις