Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
585 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 585 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 42]

176 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 1:20 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από μας!
Mare λατρεύουμε τα γλυκά!
Πάρκο δεν έχουμε και σκέφτομαι να πάρουμε τώρα,αλλά μας είπαν πως δεν πρέπει να έχει μεγάλες τρύπες να χωράει το χέρι του γτ μπορεί να κοπεί!!
Αντλήσεις έκανα για 2μηνες γτ δεν μπορούσα να θηλασω,είχα πρόγραμμα όμως και έκανα 8τ μέρα μπορεί και 10!!με θήλαστρο της Medela,ούτε καν νοσοκομειακο.μια χρόνια άρε από γάλα είχα και έχω ακόμα..

177 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 1:23 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εντάξει δεν είμαι μεθυσμένη το κινητό μου παίρνει πρωτοβουλίες και γράφει ότι θέλει..
Μια χαρά γάλα είχα και έχω ακόμα,ήθελα να γράψω..
Επίσης για κρέμα εγώ του δινω βιολογική με κεχρί και την κάνω μόνο με νερό γτ με γάλα γίνεται πιο βαριά!βέβαια μετά θηλάζω!!

178 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 2:04 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δηλαδή λειτουργεί ως ηρεμιστικό ο Δεληβοριάς, ε;; Να το δοκιμάσω! Μετά τους 2.5 μήνες ο δικός μου άρχιζε να σκούζει μετά το μπάνιο, όταν πήγαινα να του βάλω κρεμούλα και να τον ντύσω. Κλάμα με άπνοιες, όχι αστεία. Στην προσπάθειά μου να τον ηρεμώ είχα δοκομάσει τα πάντα, παιχνιδάκια, τραγούδια (δεν έχω ρεπερτόριο στα παιδικά, 4-5 όλα κι όλα κι αυτά δεν ξέρω πώς περίμενα να τον ησυχάσουν με τη γαιδουροφωνάρα που έχω), το αποτέλεσμα μηδενικό. Στην απόγνωσή μου πάνω έλεγα όποιο τραγούδι μου κατέβαινε και ξέρετε ποιο τον ηρεμεί τελικά από τότε;; (Ντρέπομαι και να το αναφέρω ακόμα!!) το "Τι τι" του Αλκαίου!! Χαχαχαχ! Η δόλια η μάνα! Δε μ' αρέσουν καν αυτά τα τραγούδια και δεν ξέρω πώς μου ήρθε (φανταστείτε απόγνωση!!) και του το 'πα και ξαφνικά... σταμάτησε! Εγκεφαλικό εγώ! Τόσο Παπακωνσταντίνου του αράδιαζα, με τον Αλκαίο;;; Δηλ. Μαρία παίρνεις σακουλάκι με νιφάδες βρώμης από τα βιολογικά (είναι σαν το Quaker;) και την αραιώνεις με νερό (ζεστό, να υποθέσω) και τη δίνεις για κρέμα; Ειρήνη, οικονομικά σπούδασες και ήσουν στο Manchester;

179 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 2:07 am

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαχαχα Jollie κρυφοσκυλού σε κόβω Smile Δεν πειράζει και εγώ ακούω έντεχνα και σκυλάδικα, δεν είναι κακό Razz
Πληροφορική σπούδασα (Αθήνα) και στο manchester έκανα μεταπτυχιακό στη βιοπληροφορική.
Α και δεν λένε σίγουρα ότι κόβεται το γάλα με παραπάνω αντλήσεις...απλά υπάρχει κίνδυνος (το λέει και στο site της mendela - εκτός από το swing που κάνει για παραπάνω αντλήσεις). Και εμένα η παραγωγή μου μια χαρά είναι Wink

180 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 2:14 am

rafaela

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
re koritsia eimai egkyoula 3 mhnwn alla mphka sthn suzhthsh sas mono kai mono na sas rwthsw ti paizei an xerete me to 6mhno tou oaed to pernei kamia apo esas?giati kati akougete oti tha to kopsoun...

181 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 2:20 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιδέα δεν έχω. Ξέρω ότι ένα επίδομα που είχα πάρει από το ΙΚΑ τώρα ζητάνε να το επιστρέψω... Πίκρα... Μπα έντεχνα δεν πολυακούω, με κουράζουν. Μια μέρα, ήταν περίπου 2 μηνών τότε, αν θυμάμαι καλά, είχα βάλει Παπακ/νου και ακούγαμε με το μωρό, όταν μπήκε ο άντρας μου μέσα και με ρώτησε τι ακούμε; Μπίλυ, του απαντώ, κουφός είσαι; Πάει στο στέρεο αλλάζει τα cd, τι κάνεις; τον ρωτάω και τι μου απαντάει; Βάζω το σωστό Μπίλυ!! Χαχαχααχ! Και το γυρίσαμε σε Καρρά!! Πολιτισμικό σοκ έπαθε το μωρό!! Όπως κατάλαβες στα 2 άκρα είμαστε με τον άντρα μου, αλλά Μπίλυ και οι 2!  Very Happy  Από Αθήνα είσαι και Αθήνα μένετε;

182 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 2:49 am

irenehr

irenehr
Χαχαχα εγώ ακούω μόνη μου και τα δύο άκρα! Ο σύζυγος δεν ακούει έντεχνα (μόνο σε όσα τον αναγκάζω να πάμε!). Είναι της ηλεκτρονικής μουσικής (που τη σιχαίνομαι!). Ασ' τα να πάνε δηλαδή!!
Από Ρόδο είμαστε, Αθήνα είχα ανέβει για σπουδές (και εγώ και ο σύζυγος) και δούλεψα 1 χρόνο (ο σύζυγος παραπάνω γιατί είναι πιο μεγάλος και με περίμενε Razz) και τώρα πάλι Ρόδο!
Εσύ είσαι από Θεσσαλονίκη αλλά που μένεις τώρα?
Για το 6μηνο ξέρω ότι ισχύει για εμάς. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να το καταργήσουν μέχρι το 2015 που το χρειάζεσαι εσύ...δεν έχω ακούσει κάτι.

183 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 2:59 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη, ναι, σπούδασα Αθήνα (μπλιαξ), όπου έμεινα για 13 χρόνια δυστυχώς (έκανα και μεταπτυχιακό και δούλευα κιόλας) και μετά γνώρισα το σύζυγο και ανηφορίσαμε Αλεξ/πολη και μένουμε και θα μένουμε εδώ (κάναμε σπίτι) εμείς, το μωρό, και ο σκύλος μας!!! Ρόδο, ε;;; Πωωπωω θα άρχισαν ήδη οι ζέστες σε εσάς και θα είναι και ζεστές οι θάλασσες!!! Εδώ είναι παγωμένες!!!   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 534787

184 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 3:09 am

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ειρήνη να τον παίρνετε παντού μαζί!!

Χαχαχαχ jollie μην σκας που προσπαθείς να του μεταδώσεις ποιότητα κ δεν καταλαβαίνει!!
Εμάς σήμερα το πρωί ξεκαρδιζόταν με το μπες μες το καμπριολέ πάμε για καναν καφέ!!
Άβυσσος η ψυχή των μωρών...

185 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 3:20 am

kate_85

kate_85
rafaela έγραψε:re koritsia eimai egkyoula 3 mhnwn alla mphka sthn suzhthsh sas mono kai mono na sas rwthsw ti paizei an xerete me to 6mhno tou oaed to pernei kamia apo esas?giati kati akougete oti tha to kopsoun...
Εγω παιρνω 515€ το μηνα και ακουσα οτι θα κοπει απτο καλοκαιρι.. πρεπει να το παρω μεχρι 14/10/2014 τωρα δεν ξερω εαν θα μου το κοψουν γιατι φανταζομαι θα πρεπει να επιστρεψω ξαφνικα στην δουλεια καλοκαιριατικα Shocked Mad  Shocked 

Θα κπει ακουσα ή θα μειωθει επειδη θα μειωθουν κατα πολυ οι εργοδοτικες εισφορες αλλα δεν ξερω απο ποτε οπως επισης θα κοπει το οικογενεικο επιδομα απο το 2014 που ηταν γυρω στα 100€

Μα τι ωραιο κρατος  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 679259  πως μας προσεχει  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 654655  εμας τις εργαζομενες μανουλες!!!ετσι να μας ενθαρρυνει να κανουμε και αλλα παιδακια!

186 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 3:26 am

irenehr

irenehr
Jollie γνωστή η αγάπη των Θεσσαλονικιών για την Αθήνα Razz Razz
Εμένα μου άρεσε η αλήθεια αλλά δεν ήθελα να μείνω για πάντα! Προτιμώ το νησί!
Αλεξανδρούπολη ε?? 2 βήματα είμαστε Smile 1 μέρα είχα ανέβει όταν ήμαστε Αθήνα που είχε δουλειά ο σύζυγος (και πήγα για βόλτα) αλλά μου φάνηκε πολύ ερημιά!! Δεν σε ακούω πάντως και εσένα ενθουσιασμένη με την πόλη! Είναι ο σύζυγος από εκεί? Δεν παίζει να φύγετε δηλαδή?
Ναι έχουν ξεκινήσει οι ζέστες, ο πανικός με τους τουρίστες και τα υπόλοιπα ωραία του καλοκαιριού!! Άργησε λίγο γιατί έβρεχε μέχρι πρόσφατα αλλά τώρα τα 30αρια τα χτυπάμε καθημερινά!
Mare πιο πολύ το σκεφτόμουν για τους άλλους να μην ενοχλήσει ο μικρός (πχ σε θέατρο). Γιατί καλά θα είναι αν κοιμάται, αλλά αν δεν κοιμάται??
Χαχα μέσα στην ποιότητα το παιδί!! Και εμένα πιο πολύ χαζοχαίρεται με τέτοια μουσική παρά με έντεχνα! Smile

187 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 3:30 am

vasoulagal

vasoulagal
jollie γιατι σου ζητανε πισω το επιδομα??  Shocked  Shocked  εμεινα τωρα γιατι το χω παρει κι εγω και σκιαχτηκα!! το εδωσες πισω?

188 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 4:08 am

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ειρήνη ξεκίνηστε από καμιά συναυλία που σίγουρα δεν θα ενοχλήσει! Smile
Κι μένα μ αρέσει πολύ η Αθήνα, βέβαια δεν έχω μείνει ποτέ, μόνο για βόλτα πάμε, έχουμε αρκετούς συγγενείς κ φίλους κ περνάμε πάντα πολύ ωραία! Φαντάζομαι όμως ότι η καθημερινότητά της είναι δύσκολη.
Ωραία περνάτε εκεί στη Ρόδο! Έχω χρόνια να ρθω, δεν βολεύει από Θεσσαλονίκη, πρέπει να κατέβεις Πειραιά.
Η επαρχία είναι ωραία αν έχεις παρέα κ συγγενείς. Αν είσαι απ´ αλλού είναι λίγο δύσκολα.
Εμένα ο σύζυγος είναι από Κατερίνη, τα πεθερικά μου κ η κουνιάδα μου είναι εκεί, αλλά είναι δίπλα, σε 40 λεπτά είσαι εκεί!

189 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 11:46 am

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Broken Angel έγραψε:
Ricola έγραψε:  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 679259 Να κοιμαται ο μικρος απο τις 22:15 και εσυ να εισαι πτωμα...αλλα το ματι γαριδα...να μη σου  τυχει!!!!Ουτε στην εγκυμοσυνη τετοια αυπνια....
Και εσυ Βουλιτσα ξυπνια??????Εγω το εχω προγραμμα καθε βραδυ.Αν δεν ξημερωσει στο κρεβατι δεν πεφτω.Και εδω αρχιζει να  ξημερωνει απο τις τεσσερις.

Αχ δε με προλαβες χτες!Ξαπλωσα ..γυρισα μια δυο μετα απο κανενα μισαωρο κοιμηθηκα!!!
Καλε εσυ γιατι ξενυχτας καθε βραδυ?Η μικρη?

190 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:01 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Xαχαχα. Mare, κι εσένα βλέπω "καλό" αυτί κι ο δικός σου!!  Very Happy Ειρήνη, σε πολλούς Θεσσαλονικείς αρέσει η Αθήνα, γιατί είναι μεγαλύτερη κι έχει περισσότερες επιλογές. Εγώ, από όταν πήγαινα για λίγες μέρες, τη σιχαινόμουν και δεν ήθελα με τίποτα να μείνω. Προτιμώ τις διαστάσεις της Θεσ/νίκης και κυρίως τους ανθρώπους της! Εδώ είναι καλά για οικογένεια. Σήμερα, πχ ήμαστε σε 10 λεπτά στην ξαπλώστρα. Οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές και δεν υπάρχει η πίεση του χρόνου που υπάρχει στις μεγάλες πόλεις. Ωστόσο, μπορεί σ΄ εμένα να μην άρεσε η Αθήνα, και λόγω διαστάσεων, αλλά μάλλον δεν ήμουν έτοιμη και για επαρχία. Οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες (θυμήσου τα θέματα πχ. με τους παιδιάτρους). Ίσως αν ήμουν σε μια πόλη κοντά στη Θεσ.νίκη, πχ Κατερίνη, να ένιωθα διαφορετικά. Τέλος πάντων, όπως και να έχει δεν προβλέπεται να επιστρέφω στην "κούκλα" μου, οπότε πρέπει να συμβιβαστώ και να... το απολαύσω... Βασούλα, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος, μάλλον γι΄ αυτό μου το ζητήσανε. Ναι, θα αναγκαστώ να το επιστρέψω, παρότι είχαν πει ότι το δικαιούμαι και ότι μπορώ να το ξοδέψω, όπως και έκανα, διαφορετικά θα το στείλουν στην εφορία. Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Angel, μια χαρά είσαι εκεί που είσαι, αρκεί να μπορείτε να έρθετε για διακοπές. Εμείς και ζούμε όλα τα δεινά αυτής της χώρας και δε μας μένει μία για διακοπές. Κατά τα άλλα πανηγυρίζουμε που αυξάνονται τα ποσοστά του τουρισμού... από τους ξένους!!!  Mad

191 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:12 pm

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jollie παίρνω κρεμα της Holle με κεχρί από τα βιολογικά αυτή που είναι από 4μηνων και πάνω.
Βράζω νερο περίπου 100μλ και βάζω 2κουτςλιες της σουπας νιφάδες ανακατεύω καλά και είναι έτοιμη..
Τρελό πονοκέφαλο έχω σήμερα ούτε να μιλήσω δεν μπορώ και ο μικρός έχει τρελά κέφια!!

192 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:19 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχχχ, πόσο σε νιώθω να ήξερες... Εγώ επιτέλους είμαι καλά μετά από έναν κύκλο 5 ημερών ημικρανίας.Το μωρό το είχα βάλει στον αυτόματο και σηκωνόμουν με το ζόρι, για να τον αλλάξω. Κι εγώ αυτήν είχα σκοπό να πάρω (ή τη Hipp), αλλά σε αυτήν έγραφε ότι θέλει και νερό και γάλα. Μπορώ δηλ. να τη φτιάξω μόνο με νερό βρασμένο;

193 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:34 pm

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι και αυτή λέει πως γίνεται και με γάλα και με νερό αλλά εγώ δεν έβαλα πότε γάλα,την έχω δοκιμάσει και είναι σαν να τρως βρώμη.πολύ ωραία!
Υποφέρω χρόνια από Ημικρανίες και αυτή τη περίοδο είναι από το άγχος.σήμερα είναι και υπηρεσία ο άντρας μου και δεν είχα βοήθεια με τον μικρούλη,ευτυχώς κοιμήθηκε νωρίς!
Αν το μωράκι σου(sorry)δεν θυμάμαι είναι πάνω από 6μημων μπορείς να πάρεις και μουσλι,αυτήν θα του αρχίσω μόλις κλείσουμε τον 6ο.δεν ξέρω την διαφορά να σου πω ακριβώς,οδηγίες γιατρού εκτελώ!!  Laughing

194 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:43 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μareχρονια πολλα και σε εσας!!!
Και εμεις μια σταλια σπιτι εχουμε αλλα ειχα βρει τη θεση του παρκου!Σημερα πηγαμε Ικεα(και ο μικρος μαζι φυσικα)και πηραμε ενα σαν παπλωματακι αρκετα μεγαλο γι ακατω!Οποτε και το χαλι θα βγαλω και ο μικρος θα ειναι μια χαρα!!Οποτε..παρκο ισως αργοτερα παλι!!
Τι καλα η συναυλια!!Μπραβο του!!!Εμεις το αλλο Σαββατο θα παμε να δουμε τις μπαλετοφιλες μου στη τζενεραλε της παραστασης!!!!

195 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:45 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι, γι΄ αυτήν έλεγα ότι στις οδηγίες γράφει ότι διαλύεται με νερό και γάλα. Αφού όμως λες ότι μπορεί να φτιαχτεί και χωρίς γάλα, με διευκολύνεις στην απόφασή μου, γιατί δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία της άντλησης με θήλαστρο (δεν το έχω κάνει ποτέ). Θα μπορώ δηλ. να την παρασκευάσω με νερό και, αν θέλει ο μικρούλης μου συμπλήρωμα, θα μπορώ εν συνεχεία να τον θηλάζω. Το μωράκι μου είναι, όπως φαίνεται και στο τικεράκι, 6 μηνών και 11 ημερών. Δεν υπάρχει νομίζω κάποια ιδιαίτερη διαφορά, καθώς όλα αυτά ανήκουν στην κατηγορία των δημητριακών. Το φυλλάδιο που μου έδωσε γράφει να ξεκινήσω κατά προτίμηση με κεχρί ή βρώμη και αυτό θα κάνω. Ημικρανίες έχω πάνω από τα μισά χρόνια της ζωής μου και κάθε φορά που με πιάνει, συνήθως τουλάχιστον μια φορά το μήνα, νιώθω να μου φεύγει η μισή ζωή μου. Και τώρα ειδικά με το μωρό είναι πολύ δύσκολα... Πόσο μάλλον όταν λείπει ο σύζυγος, όπως λες.

196 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:54 pm

Broken Angel

Broken Angel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ τι ωραια τραγουδακια που ακουνε τα νινακια σας!!!!!!!!!!!!Που τα θυμηθηκατε καλε αυτα?Τιτι-Αλκαιος και Καμπριολε-μπαμπας Βασιλειου!!!!Εμεις παντως οταν κανουμε μπανακι τραγουδαμε το πλατσα πλατσα πλουτσα με εχεις κανει λουτσα.Και το ρεπερτοριο μας ειναι ακρως σκυλαδικο.Ακουμε καθε μερα derti.Βουλιτσα μου αυτο το περιεργο ωραριο του υπνου μου εχει μεινει απο την εγκυμοσυνη.Η Σαντρα κοιμαται αργουτσικα αλλα ηδη χτυπαει οκταωρο η και εννιαωρο.Ξυπναει τρωει και ξανακοιμαται αλλες δυο με τρεις ωρες ακομα.Οποτε κοιμαμαι και εγω το ξημερωμα μεχρι οσο μας παρει.Ετσι κι αλιως δεν δουλευω οποτε ειμαστε χαλαροι.Ειρηνη για το θεμα του διαβατηριου που με ρωτησες γιατι δεν μπορω να της βγαλω πρεπει να γινει πρωτα ενα δικαστηριο για προσβολη πατροτητος.Η Σαντρα δεν εχει τον ιδιο μπαμπα με τα πρωτα μου κοριτσακια και επειδη στην Ελλαδα εχουμε εναν ηλιθιο νομο που λεει οτι αν το παιδι γεννηθει μεσα σε 300 μερες απο το διαζυγιο παρολα αυτα δηλωνεται στον πρωην συζηγο!!!!!!!!Εδω στην Αγγλια τα χαρτια της ειναι οκ και στο Birth Certificate αναγραφεται ο βιολογικος της μπαμπας αλλα στην Ελλαδα υπαρχει προβλημα...........

197 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 12:58 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νανσυ μου εγω απο την εγκυμοσυνη εχω κρατησει μονο τα κιλα μου!!!χαχαχαχα!!!!
Αφου συμπληρωνεις υπνο καλα ειστε!!!Αντε αν με ξαναπιασει καμια αυπνια θα σε ψαξω να τ απουμε!!!χεχεχε!

198 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 1:00 pm

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μόνο νερό jollie και αν δεν χορτάσει θηλαζεις μετά χωρίς.πρόβλημα και εγώ αυτό κάνω οπότε θέλει συμπλήρωμα,δεν υπήρχε περίπτωση να αντλω γάλα για την κρέμα του μου φτάνει που αντλω για.τις εξόδους μας!
Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνω και εξετάσεις για τις ημικρανίες να δω μήπως είναι από τπτ άλλο και όχι από άγχος!αρκεί να σας πω πως αυτή τη στιγμή είμαι Αθήνα σε ένα σπίτι όπου όλα μας τα πράγματα είναι σε κούτες και δεν γνωρίζω που θα πάνε αυτές οι κούτες!Θεσσαλονίκη η Αθήνα σε άλλο σπίτι?και εκτός από αυτό έχω και τη βάφτιση και το ταξίδι Θεσσαλονίκη το άλλο Σάββατο..δράμα η κατάσταση!!
Μα καλά τι χαζός νόμος είναι αυτός??ποιος έξυπνος τον σκέφτηκε!?

199 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 1:03 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria_dou με ολα αυτα μαζεμενα πως να μην εχεις αγχος καλε....!!!!

200 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 8 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Ιουν 14, 2014 1:07 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μετά από 5 μετακομίσεις, ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να φύγουμε!!! Μαρία, γιατί δεν ξέρετε ακόμα πού θα πάτε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις