Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 42]

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλε μπουσουλανε κιολας;;; κ τρεχει κιολας εσενα MARE;;;;;

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια και ο δικός μου μπουσουλαει δλδ είναι στην προσπάθεια.. Κάνει 2μπρος βήματα και πέφτει ξανά αλλά του βάζω μπροστά του παιχνίδια που θέλει και έτσι τα καταφέρνουμε.επίσης κάθεται με άνεση στον ποπο του εδώ και 3σχεδον εβδομάδες και αυτό που έκανε σήμερα από μπρούμυτα σηκώθηκε και έκατσε στον ποπο του!!έχουν πολύ πλάκα!!!
Όσο για τον βραδινό ύπνο,μπορώ να σας καταλάβω.εμένα πλέον σπάνια θα ξυπνήσει,κοιμάται στις 10 και ξυπνάει 7παρα το πρωί..όταν όμως ξυπνήσει απλά δεν του δίνω σημασία,συνήθως θα σηκωθεί θα κοιτάξει τριγύρω και αν δεν του μιλήσω θα κοιμηθεί ξανά χωρίς στήθος.

kate_85

kate_85
Καλήμερα!
Εγώ ψιλό χάθηκα γιατί τρέχω τις εκκρεμότητες της γαμοβαπτισης!

Τασσουλα δεν πήρες άδεια γιατί είχες λιγότερα από 200 ένσημα ή από "επιλογή";

Μπορεί να μην ειναι υποχρεωτική η άδεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ στον ιδιωτικό αλλά το 6 μηνο του ΟΑΕΔ ειναι καθαρά στην δικαιοδοσία της μάνας εάν θα το πάρει ή οχι και πόσους μήνες θα πάρει από τους 6 ή και τους 6..
Στην δουλειά μου δούλευα για 3 θέσεις εργασίας κ δεν μπορούσα σχεδόν πότε να πάρω μια μονοήμερη άδεια.. τους φάνταζε ότι θα ερχόταν ο κατακλυσμός..έτσι όταν τους ανακοίνωσα ότι έμεινα έγκυος τους ξεκαθάρισα(δεν τους ρώτησα) οτι θα πάρω και το 6 μηνο κ ότι μπορούμε να το συζητήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα εάν θα πάρω λιγότερους μήνες επειδή  ίσως..θα με χρειαζοντουσαν νωρίτερα... ούτως ή άλλως μέχρι να γίνει το μωρό 18 μηνών δεν μπορεί να σε απολύσει....  δλδ εάν επέστρεφες στο 3μηνο και θα έτρεχαν άλλοι 15 μήνες μέχρι να σε απολύσει... λες να στο κρατούσε μανιάτικο κ να περίμενε?

Έμενα εάν με απολύσουν χαλάλι στην τελική  θα έχω να δουλεύω άλλους 10 μήνες
και τουλάχιστον θα έχω κάτσει 8 μήνες με το παιδάκι μου .. αυτό δεν θα το μετανιώνω Very Happy θα την βρούμε την άκρη...

Maria dou δεν θυμάμαι ούτε εσένα κοιμόταν καλά και τώρα κοιμάται σερί χωρις ούτε ένα ξύπνημα; φοβερή πρόοδος .. μπράβο σας!

Κ εμείς μάλλον θα μπουσουλισουμε σε λίγο καιρό  είμαστε στα 4 και παλεύουμε την ισορροπία μας μπρος πίσω μας είπε ο παιδ οτι σε κάνα 1,5 μηνά θα μπουσουλαμε!

604 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Αυγ 01, 2014 10:54 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα και από μένα!

Και εμένα κάνει βαρελάκια συνέχεια και με αυτόν τον τρόπο αλλάζει κατεύθυνση και τελικά φτάνει ότι θέλει να φτάσει (laptop, τηλεκοντρόλ, παιχνίδια κτλ). Με αυτή τη σειρά προτίμησης Razz
Μπράβο στα μωράκια που μπουσουλάνε ήδη!! Ο δικός μου μόνο το κωλαράκι τουρλώνει εδώ και καιρό αλλά περισσότερο "έρπειν" πάει!
Από συλλαβές λέει "μπα-μπα", "ντα-ντα", "πα-πα", "βα-βα", "αμπου", "αμπα" κτλ. Από "μαμα" τίποτα! Smile
Με τα φαγητά καμία πρόοδος...τα φρούτα τα ψιλοτρώει, μεσημέρι του έβαλα χθες και κοτόπουλο και χειροτέρευσε η κατάσταση! 3ο γεύμα δεν του δίνω ακόμα. Ας φάει πρώτα το μεσημεριανό του που είναι σημαντικό και οι κρέμες είναι δευτερευούσης σημασίας...

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Χθες έριξε καρεκλοπόδαρα εδώ και μας τάραξε και στις διακοπές ρεύματος. Δυο σταγόνες να ρίξει τσουπ και μια διακοπή. Πφφφ! Κι ο δικός μου δεν μπουσουλάει κανονικά, προχωράει λίγο προς τα εμπρός, έρπει και φτου κι από την αρχή. Ειρήνη, τα δικά μας μοιάζουν σε πολλά, νομίζω, με βασική εξαίρεση τον ύπνο, βέβαια. Θέλω να ακολουθήσω τις προτάσεις σας, αλλά είμαι τόσο κουρασμένη που συνέχεια το αναβάλλω... Χθες, αν θυμάμαι καλά, το γλυκούλι μου ξύπνησε 7 φορές και τη μία από αυτές έκατσε ξύπνιος για καμιά ώρα... Επίσης σήμερα που του έδωσα  φρούτα σε κομμάτια έφαγε 1 ολόκληρο ακτινίδιο και μία φέτα πεπόνι. Μεγάλη επιτυχία. Ειρήνη, μήπως να δοκιμάσεις κι εσύ το ίδιο; Χθες το μεσημέρι δοκίμασα να του δώσω και το κρέας έτσι, αλλά πνιγόταν και πρέπει να βρω κάποιον τρόπο να μπορεί να το καταπιεί, χωρίς να είναι αλεσμένο που δεν του αρέσει. Κατερίνα, πώς πάνε οι ετοιμασίες; Είμαι σίγουρη ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Κορίτσια, πόσες από εσάς έχετε ακόμα τα μικράκια σας στο δωμάτιό σας και πότε σκέφτεστε να τα μεταφέρετε στο δικό τους;

kate_85

kate_85
Σχεδον ολα Jollie χαχαχαχ

εμεις σημερα λεμε να τον βγαλουμε...... Embarassed 
αν και "υποτροπιασε" παλι με τα ξυπνηματα ακριβως μετα τις διακοπες αλλ δεν παιρνει αλλη αναβολη αλλιως θα βγει στα 2 του  Wink 

Τακομματια τα φοβαμαι...
ειμασταν σε ταβερνα τις προαλλες ειχαν περασει σχεδον 2 ωρες απο τοτε που ειχε φαει το μεσημεριανο κ του εδωσε ο αντρας μου ενα μικρο κομματακι καρπουζι το γλυψε το εφαγε... ελα που στο δευτερο το ρουφηξε κολλησε στο λαιμο και το εβγαλε μαζι αρκετο με το φαγητο... Sad 

κομματακια ουτε να το σκεφτομαι...

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jollie το κρέαςτο  κόβεις σε ίνες και μισό ζάρι το μέγεθος του.μην φοβάσαι δεν πνίγονται με τπτ..εμένα τρώει έτσι από 4.5μηνων.
Kate πάντα κοιμόταν ο δικός μου όλο το βράδυ και όταν ξυπνούσε μια και σπάνια δύο φορές τον θηλαζα ξαπλωμένη και κοιμόταν πάλι.δεν ξέρω αν βοηθάει που του δινω την κρέμα του στης 8του βράδυ και κοιμάται στης 10παλι με θηλασμό..ίσως χορταίνει πολύ..βέβαια επειδή λείπει ο άντρας μου κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι ίσως πάλι δεν ξυπνάει επειδή με μυρίζει,τι να πω δεν ξέρω..είναι και στο παιδί βέβαια..
Εμένα ειρήνη δεν λέει Καμιά κουβέντα ακόμα,πόσο θα ήθελα να με φωνάζει μαμά!!!!

608 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Κυρ Αυγ 03, 2014 12:01 am

kate_85

kate_85
maria_dou έγραψε:Jollie το κρέαςτο  κόβεις σε ίνες και μισό ζάρι το μέγεθος του.μην φοβάσαι δεν πνίγονται με τπτ..εμένα τρώει έτσι από 4.5μηνων.
Kate πάντα κοιμόταν ο δικός μου όλο το βράδυ και όταν ξυπνούσε μια και σπάνια δύο φορές τον θηλαζα ξαπλωμένη και κοιμόταν πάλι.δεν ξέρω αν βοηθάει που του δινω την κρέμα του στης 8του βράδυ και κοιμάται στης 10παλι με θηλασμό..ίσως χορταίνει πολύ..βέβαια επειδή λείπει ο άντρας μου κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι ίσως πάλι δεν ξυπνάει επειδή με μυρίζει,τι να πω δεν ξέρω..είναι και στο παιδί βέβαια..
Εμένα ειρήνη δεν λέει Καμιά κουβέντα ακόμα,πόσο θα ήθελα να με φωνάζει μαμά!!!!
Μια χαρα !!!

επειδη ειπες οτι μας καταλαβαινεις με το βραδυνο υπνο.. εκει με μπερδεψες λιγακι...

εμεις δεν κοιμομαστε μαζι παντα κοιμοταν στην καλαθουνα κ μετα στο κρεβατακι του.. λιγες φορες τον παιρνω μαζι μου στο κρεβατι κατι πρωινα που θελω να κοιμηθω παραπανω κ ετσι κ αυτος κοιμαται λιγο περισσοτερο Wink 

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maria_dou, δοκίμασα να του ξεψαχνίσω το κρέας και να του το δώσω, αλλά πάλι δυσκολευόταν να το καταπιεί. Ίσως επειδή δεν είχε ζουμάκι (ήταν στεγνό), ενώ τα φρούτα έχουν υγρασία και μπορεί να τα καταπιεί πιο εύκολα. Όταν του τα πρωτοέδωσα σε κομμάτια, εσένα σκεφτόμουν. Έβλεπα τα ματάκια του να δακρύζουν κάποιες φορές κάποιες άλλες ψιλοπνιγόταν και αναρωτιόμουν πώς τα κατάφερες εσύ με το Δημητράκη σου που τον ξεκίνησες και τόσο μικρούλη. Επίσης με προβληματίζει το γεγονός ότι με αυτό τον τρόπο περιορίζονται πολύ οι επιλογές των τροφών που μπορώ να του δώσω, καθώς κάποιες από αυτές, πχ.καρπούζι, έχουν ίνες και δυσκολεύεται να τις φάει. Εννείται βέβαια ότι τα καταπίνει όπως του τα δίνω και δεν τα μασάει. Χρειάζομαι επειγόντως σεμινάριο! Μαρία, βοήθεια! Θα πάρω βέβαια και τον παιδίατρο τη Δευτέρα να με ενημερώσει, γιατί μόνη μου πήρα την πρωτοβουλία. Εντωμεταξύ κι εγώ του δίνω αργούτσικα την κρέμα και τον κοιμίζω με θηλασμό, αλλά το αποτέλεσμα είναι μηδενικό όσον αφορά στον ύπνο. Κατερίνα, πάντως όταν τον είχα ρωτήσει την τελευταία φορά σε περίπτωση που τον δω να πνίγεται τι πρέπει να κάνω μου απάντησε ότι έχουν πολύ ισχυρό αντανακλαστικό και δεν κινδυνεύουν να πνιγούν από την τροφή. Σήμερα ο μπαμπάς μας έχει υπηρεσία και προβλέπεται να ψηνόμαστε...

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ jollie μακάρι να μπορούσα να σου δοσω συμβουλες για blw.θα σου πω τι κάνω εγώ χωρίς να σημαίνει.ότι είναι σωστό απλά ακολούθησα τις οδηγίες του δικού μου γιατρού. Όλα τα φαγητά τα φρούτα ακόμα και την κρέμα τον αφήνω να τα τρώει μόνος του.αν σου στείλω βίντεο που τρώει καρπούζι πάνω στον πάγκο της κουζίνας και τρέχουν τα ζουμιά από τα καρπούζια θα πάθεις πλάκα..(Αντε καθάριζε μετά πάγκους,πατώματα μωρό επί 3φορες τη μέρα)μέχρι τους 6μηνες τα μωρά μπορούν να καταπινουν και να αναπνέουν συγχρόνως οπότε είναι αδύνατο από τη φύση τους να πνιγούν οπότε εμένα έμαθε από μικρός να μασάει,με τα ουλα!!ακόμα και.μετά όμως λόγω αντανακλαστικων δεν μπορούν να πνιγούν,το μόνο που κάνουν καμμια φορά είναι να στραβωκαταπινουν να αποτέλεσμα να βηχουν λιγάκι.εγώ εκείνη τη στιγμή δεν κάνω τπτ περιμένω να βηξη και να συνελθει αν χρειαστεί χτυπάω λίγο πλατουλα..(σπάνια)όσο για τα φαγητά καλά μαγηρεμενα και κομμένα κομματάκια στην αρχή λίγο πιο μικρά και καθώς περνάει ο καιρός ακόμα πιο μεγάλα.φρούτα,λαχανικά,κρέας όλα κομματάκια.όταν κάνω τραχανά κους κους και άλλα διάφορα με το κουταλάκι του.τον αφήνω να τρώει μόνος του να δοκιμάζει υφές και γεύσεις δεν το ζορίζω πότε να φάει κάτι που δεν θέλει.αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι ρώτα με ότι θες..
Όσο για τον άντρα σου τουλάχιστον τον έχεις εκεί..εμείς είμαστε ένα μήνα χωριά..θα έρθει 10/8 και 17θα φύγουμε όλοι μαζί Αθήνα...

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να συμπληρώσω πως μόνο τα "αλλεργιογονα" δεν το αφήνω να φάει μόνος του για παράδειγμα αυγό ψάρι και αμύγδαλο που είναι ύποπτα για αλλεργίες του τα έδωσα εγώ για αρχή και αυτό για να μην φάει μεγάλη ποσότητα,όσο ανεβαίνω όμως την πυραμίδα θα του τα δινω και αυτά στο πιάτο του..

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σας διαβαζω αλλα δεν μπαινω συχνα να γραψω!! Καλησπερα κι απο μενα!!! Καναμε τη βαπτιση και ο μικρούλης μας πια ειναι βαπτισμενος και έχει κι ονοματακι!!! Σήμερα κοινωνήσαμε πρωτη φορα κι ολα καλα!!! Μαρια_ντου ενδιαφερον αυτο που κανεις με το φαγητο αλλα εγω θα φοβομουν! Smile

irenehr

irenehr
Γεια σας και από μένα!!

Jollie και εγώ τα ψιλοφοβάμαι τα κομμάτια...Τώρα τρώει καλύτερα ο μικρός σου? Εμείς με τα φρούτα πήγαμε καλά σήμερα αλλά με το μεσημεριανό κλασικά αποτυχία!
Maria_dou και εμένα δεν φωνάζει μπαμπά για τον μπαμπά του, απλά είναι συλλαβές που τις λέει συνέχεια! Δεν έχω παράπονο μιλάει πολύ το καμάρι μου Razz
Και εγώ ανυπομονώ να με φωνάξει μαμά!!

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maria_dou, αν πω ότι δεν είμαι περίεργη να δω το βίντεο που ανέφερες, θα πω ψέματα. Η γιατρός σας είναι στην Αθήνα; Τις οδηγίες προφορικά στις έδωσε; Θα με ενδιέφερε αν υπήρχαν κάπου να μπορούσα να τις διαβάσω. Λυπάμαι που είστε χώρια. Βέβαια υπάρχει κι ένα θετικό στην όλη υπόθεση: για ένα μήνα δεν είσαι στην Αθήνα, αλλά στη Θεσ/νίκη!!!! Μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί... Ειρήνη, ναι, όσον αφορά στα φρούτα είδα βελτίωση. Στο μεσημεριανό όχι ακόμα. Σήμερα να φανταστείς, επειδή τα κάναμε για μια ακόμη φορά κουλουβάχατα με τα ωράρια και τους θηλασμούς, δεν μπήκα καν στον κόπο να του δώσω! Αλλά μόνο την 1η φορά είχα αγωνία, λόγω ασχετοσύνης, που του έδωσα σε κομμάτια και ακόμη και όταν ψιλοπνιγόταν έδειξα μεγάλη ψυχραιμία όλως περιέργως. Ούτως ή άλλως είναι ένα βήμα που σύντομα θα κάναμε. Εlin, να σας ζήσει και με το όνομα (τι όνομα δώσατεWink. Κι εμείς σήμερα γίναμε 8 μηνών και κοινωνήσαμε για τρίτη φορά (τη 2η μετά τη βάφτιση!). Και για 2η φορά του έδωσα αντίδωρο που του καλοάρεσε!

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστούμε τζολί! Γιώργο τον είπαμε! κι εμείς 1η μέρα φάγαμε κι ένα ψιχουλάκι αντίδωρο! είμαστε μικροί ακόμα για μεγαλύτερο κομμάτι!

616 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 04, 2014 12:24 am

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!

Εγώ όταν λέω ότι μπουσουλάει, εννοώ ότι πάει με την κοιλιά, σαν κομάντο, απλά το κάνει πολύ γρήγορα! Κάποιες φορές στέκεται και στα χεράκια και στα γονατάκια και κουνιέται μπρος πίσω, αλλά δεν προχωράει!
Πάντως δεν κάθεται χωρίς υποστήριξη ακόμη.

Κι εγώ θα φοβόμουν λίγο με τα κομματάκια! Καμιά φορά δεν αλέθω πολύ καλά το φαγητό του και έχει μερικά μικρούτσικα κομμάτια μέσα, αλλά μέχρι εκεί!

Ελιν να σας ζήσει ο Γιώργος σας!

Ειρήνη τι του δίνεις για μεσημεριανό; Μοσχάρι ή κοτόπουλο; Και τι λαχανικά βάζεις; Μήπως να δοκίμαζες διαφορετικά; Λάδι, λεμόνι βάζεις ε;

Να σας ρωτήσω, όσες πάτε τα μωράκια σας στη θάλασσα, τι σωσίβιο έχετε; Μου πρότειναν το swimtrainer, το ξέρετε; Η΄ να του πάρω κανένα απλό κλασικό; Δεν πήρα μέχρι στιγμής, γιατί έλεγα σιγά πόσα μπάνια θα κάνουμε, αλλά ο μικρός ξετρελάθηκε με τη θάλασσα!

617 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 25 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 04, 2014 12:55 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Μare, εμείς του πήραμε αυτό το σωσίβιο. Είναι πολύ καλό. Στις αρχές μάλιστα όταν του το βάζαμε κοιμόταν μέσα θάλασσα πάνω στο σωσίβιο. Τις τελευταίες μέρες δεν του το βάζουμε, για να έχει ελευθερία κινήσεων. Πάντως από τα σωσίβια αξίζει τα λεφτά του. Όσον αφορά στο μεσημεριανό νομίζω ότι και η Ειρήνη έχει το ίδιο θέμα με εμάς: βολεύονται με το θηλασμό, οπότε ότι συνδυασμούς και αν κάνουμε πάνε στο βρόντο. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει σε εμάς. Θα έρθει η στιγμή που θα φάνε τα πουλάκια μας, πού θα πάει...

kate_85

kate_85
Καλημερα... εμας η 2 νυχτα στο δωματιο του πηγε πολυ πολυ καλυτερα απο οτι εδειχνε οτι θα παει... αντε να δουμε κ σημερινη!

Μαρε κ εγω αυτο το σωσιβιακι εχω και ειναι πολυ καλο.. !
Εμενα ετσι ακριβως οπως κανει ο δικος σου κανει κ ο δικος μου!
Ερπινγκ με το ποπο τουρλωμενο παει οπου θελει αλλα οταν σηκωνεται στα 4 εχει πολυ πλακα ακομα δεν προχωραει κ κανει μπρος πισω ολη την ωρα.. ακομα και οταν κοιμαται κ ξυπναει ετσι τον βρισκω χαχαχαχ

Με το φαγητο ο παιδ ειπε να του δινω μεχρι 300 φαγητο εφοσον το τρωει με τοση ορεξη... Razz  Razz  Razz 
και πλεον τρωει 300 φρουτα και 300 λαχανικα κ κρεας στην κρεμα ειπε μεχρι 250.. αλλα σε καμμια βδομαδα θα του αντικαταστησω το ρυζαλευρο με μια κρεμα βιολογικη με δημητριακα κ μου προτεινε ο παιδ εφοσον ειναι τοσο φαγανος να του δινω αστρακι με λιγο λαχανικο κ μια ιδεα κρεατος σαν ελαφρυ μεσημεριανο παρα φρουτα κ κρεμες..

Δλδ ολη μερα θα μαγειρευω για το αστερι μου το φαγανο !

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jollie αν θες στείλε μου το mail σου για σου στείλω τις οδηγίες τις γιατρού μου είναι όλες σε φωτοτυπία.στην Θεσσαλονίκη είναι!
Πήγαμε σήμερα και είναι 8550κιλα και 72εκατοστα στο ύψος.υπέροχος είπε η γιατρός..κάναμε και εμβόλια και είμαστε έτοιμοι!!!

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία, έχεις pm. Μεγάλο το μωράκι σας για το μήνα του, ε;; Φοβερός ο μικρός!Μπράβο, Κατερίνα, μια χαρούλα τα πάτε! Εγώ νομίζω θα το αναβάλλω για όταν θα νιώσω έτοιμη σωματικά και ψυχολογικά!

irenehr

irenehr
Καλησπέρα κορίτσια!!
Μεσημεριανό του έδινα σκέτα λαχανικά, πριν 3 μέρες βάλαμε κοτόπουλο και σήμερα πρώτη μέρα θα του βάλω μοσχάρι...λάδι και λεμόνι βάζω εννοείται αλλά δεν βλέπω προκοπή...όπως λέει και η Jollie κάποια στιγμή θα φάνε τα καμάρια μας που θα πάει!
Και εγώ το ίδιο σωσίβιο έχω αλλά δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμα γιατί προς το παρόν ο νησιώτης μας δεν θέλει τη θάλασσα...φαίνεται πάντως πολύ καλό και αν δεν το χρησιμοποιήσει φέτος θα το χρησιμοποιήσει του χρόνου!

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μάλλον θα το πάρουμε κι εμείς το σωσιβιάκι Smile

Ειρήνη, εύχομαι να έχετε καλύτερη τύχη με το μοσχάρι!

Kate κι μένα περίπου 300 τρώει για μεσημεριανό! Μόλις καταλάβει τι τρώμε, αρχίζει να χτυπάει χέρια πόδια από τη χαρά του!
Φρούτο λιγότερο, δεν τρελαίνεται τόσο, περίπου 200-220.
Κρέμα πάλι 220 του κάνω, την τρώει όλη, κι εγώ βιολογικές παίρνω, του άρεσε πολύ μία με κινόα, που βρήκα σε κατάστημα με βιολογικά.

Ένα διάστημα του έδινα κι εγώ 2 μεσημεριανά, το ένα κανονικό και το άλλο λιγότερη ποσότητα και λιγότερη ποσότητα κρέμας, είπαμε με την παιδίατρο να δοκιμάσουμε να τον ταίζουμε περισσότερο, μπας και κοιμάται καλύτερα, αλλά δεν είδαμε διαφορά, οπότε ξαναγυρίσαμε στα ίδια!

kate_85

kate_85
Αχ Μαρε δεν είδατε καμια διαφορά στον υπνο του?

Εμας εστρωσε αρκετα αν και μολις γυρίσαμε απο διακοπές μας τα χαλασε πολυ κ ελπιζω να ειναι προσωρινο...

Και σενα 300 ε? Very Happy  Very Happy  Very Happy 
Ο δικος μου δεν κανει διακριση τι φρουτο τι λαχανικο τι κρεμα ανετα τρωει 300+ θα ετρωγε κ αλλο εαν του εδινα... κλαει/γκρινιαζει οποτε τελειωνει η μεριδα του  Embarassed χαχαχ

Εγω τον ταιζω τοσο γιατι θελει οχι μπας κ κοιμηθει.. γιατι αλλιως θα φαει κ εμας... Razz 

απλα στην ετοιμη κρεμα μου ειπε νορμαλ μεριδα 200 με 250

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μα δεν έχουν πολύ πλάκα τα ζουζούνια μας; και εμένα μπουσουλοσερνεται. Και όταν είναι tablet ή κινητό τρέχει!!!! Μα δεν την βάζω κάτω γιατί θα σπάσει το κεφάλι της σίγουρα, αφού εκτός απο χέρια και πόδια βάζει πολλές φορες και κεφάλι για να συρθεί.
Κάτε από επιλογή μου ναι δεν πήρα το 6μηνο γιατί όπως λες και εσύ είχα τέτοιο πόστο που δεν είχα περιθώρια για κάτι άλλο. Βέβαια αν ηταν υποχρεωτικό θα το έπαιρνα.......... Αλλά τώρα δεν γινόταν και όσο για αυτό που λες αν θα μπορούσε να με απολύσει όχι δεν θα μπορούσε αλλά θα μπορούσε να κάνει άλλα πράγματα......
Πάω να ταισω το παιδί και επανέρχομαι

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jollie έχεις mail!ελπίζω δλδ γτ από το κινητό δεν κάνω και πολύ καλή δουλειά..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις