Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 42]

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όπως έλεγα δεν με έπαιρνε να μην πάω για δουλεια γιατί μετά θα είχα άλλα........ Όσο για το τι βρήκα όταν πήγα δεν λέγεται χρειαστηκα πολύ καιρό για να μπούνε σε μια σειρά, συν του οτι για εμας είναι υψηλη περίοδος με φουλ δουλειά.
Ειρήνη προσπάθησε παλι να τον βάλεις στην θάλασσα, εγω έβαλα την δική μου το Σάββατο και της άρεσε πάρα πολύ, όταν ερχόταν κυματακι χοροπηδαγε Razz 
Φαγητό τρώμε σχετικα καλά. Αλλες φορες λιγότερο αλλες περισσότερο. Εμείς τρώμε 200μλ φαγητό-φρούτο-κρέμα και κάπου εκεί 210-240 γάλα.
Πήρα και εγω τον θερμό που έχει η Κάτε, νομιζω δηλαδή και το σκ που πήγαμε παραλία είχα βάλει το μεσημεριανό του και όταν ήρθε η ώρα την τάισα. Όλα μια χαρά!
Κοιμομαστε λιγότερο και γκρινιαζουμε περισσότερο, νομίζω βαριέται εύκολα και τα παιχνίδια της!!!!
Οι φωτογραφίες της βάπτισης βγήκαν και τώρα είμαστε στην φάση της επιλογής.

ntina_kostas

ntina_kostas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια!!! Ειμαι η Κωνσταντινα

Καλως ορισατε σε ολες οσες δεν καλωσορισα!

Να σας ζησουν τα μωρακια σας !

Δεν εμπαινα και εχασα πααααρα πολλα λογω το οτι δε με βολευε καθολου να μπαινω απο το κινητο. Τωρα με το tablet κατι γινεται.

Εχω μια κορουλα,γεννηθηκε στις 7/01/14 και τα παμε περιφημα. Τρωμε φρουτα απο αρχες Ιουνιου και κρεατοχορτοσουπες απο αρχες Ιουλιου. Εχουμε αντικαταστησει πληρως τα γευματα του δεκατιανου κ του μεσημεριανου. Πρωι,απογευμα,βραδυ γαλα. Απογευματινο δεν δινουμε γιατι ειναι αφρατουλα η λουλου μου. Τον προηγουμενο μηνα ηταν 9200 και 70 ποντους.Γι αυτο προς το παρον τα αφησαμε το απογευματινο Very Happy 

Αυτα απο εμενα!

Α! Στις 15 Αυγουστου εχουμε κι εμεις τη βαφτιση κ ειναι ολα ετοιμα!

Να σας ζησουν και καλοφωτιστα να ειναι σε οσα μωρακια βαφτιστηκαν!

viki1988

viki1988
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερουδια και απο μενα....
να καλοσωρισω και εγω με τη σειρα μου τις καινουργιες της παρεας...να σας ζησουν τα μωρακια σας και τα ονοματα για οσες εχτε βαφτισει...
ειχα και εγω να μπω καιρο γιατι ειχα προβληματα με το νετ αλλα τωρα ολα καλα....
εγω εχω εναν μπομπιρακο 6 1/2 μηνων...εχουμε αντικαταστησει πληρως το δεκατιανο το μεσημεριανο και το απογευματινο και πλεον πινουμε το αγαπημενο μας γαλατακι πρωι και βραδυ...
χθες ειχαμε παιδιατρο και ειματε 7380 γραμ και 68 ποντους...

629 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 04, 2014 10:21 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα όμορφες μανούλες!

Μεγάλες επιστροφές βλέπω σήμερα!! Άντε κορίτσια να μας γράφετε πιο συχνά!
Πήγαμε λίγο καλύτερα με το ζωμό μοσχαριού χθες αλλά μην φανταστείτε τίποτα φοβερό Razz
Τα επίπεδα της Κατερίνας βλέπω να τα φτάνουμε στην εφηβεία Smile Πάντως βάρος παίρνουμε κάθε μήνα από το γαλατάκι μας οπότε αδύνατους δεν μας λες   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 328109  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 328109 

630 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 04, 2014 10:49 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανουλες πρωινές!!!
Εμείς μόλις ηπιαμε το γάλα μας και τώρα μπουσουλαμε στο κρεββάτι της μαμας!

631 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 04, 2014 11:18 pm

kate_85

kate_85
Καλημέρα κ από μένα!

irenehr έγραψε:
Τα επίπεδα της Κατερίνας βλέπω να τα φτάνουμε στην εφηβεία Smile Πάντως βάρος παίρνουμε κάθε μήνα από το γαλατάκι μας οπότε αδύνατους δεν μας λες   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 328109  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 328109 
  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472 

632 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 04, 2014 11:26 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι απο εμάς! Ευχαριστούμε ξανά για το καλωσόρισμα! Χαχαχαχα. Ειρήνη, μία από τα ίδια, στην εφηβεία βλέπω να τρώμε τέτοια μερίδα! Κι εμείς είμαστε μπουλουκάκια από το γαλατάκι της μαμάς, γι΄ αυτό και δεν αγχώνομαι. Είναι όμως ταλαιπωρία, η αλήθεια είναι. Μare, ποια κρέμα είναι αυτή με την κινόα; Εγώ μόνο με βρώμη και κεχρί βρίσκω στα βιολογικά που να διαλύονται με νερό. Α και μία με τρία δημητριακά. Χθες το βράδυ βγήκαμε και ο μικρός κοιμήθηκε 10-1 συνεχόμενα στο καρότσι!!! Εννοείται ότι μόλις τον έβαλα στο κρεβατάκι του ήθελε στήθος. Μάλλον θέλει βαβούρα, για να κοιμάται. Έβαλα λοιπόν στο τάμπλετ μουσική, αλλά μέχρι τις 3 που κράτησε δεν κοιμήθηκα εγώ!!! Πρέπει να βρω μια εύκολη λύση, γιατί οι αντοχές μειώνονται... Και με έχουν κουράσει αυτοί οι ρυθμοί και δεν έχω κουράγιο να κάνω πολλές δοκιμές. Η κουμπάρα μου με 3 παιδιά μου πρότεινε να βάλω πρόγραμμα στους θηλασμούς (γίνεται αυτό;Wink και το βράδυ να του δίνω Κίντερτε, για να φουσκώνει η κοιλίτσα του και να του κόψω σιγά σιγά το στήθος τη νύχτα. Αυτό όμως έχει γλυκαντικές ουσίες και δε θέλω να το δώσω. Από την άλλη άρχισε να με πιέζει και ο άντρας μου ισχυριζόμενος ότι με αυτούς τους ρυθμούς θα καταλήξω στο νοσοκομείο... Πφφφ, δεν ξέρω τι να κάνω... Ο παιδίατρος στη Θεσ/νίκη μου έγραψε ως απάντηση στο μέιλ που του έστειλα να κρατήσω την εγγύτητα για όσο διαρκέσει.

633 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 04, 2014 11:50 pm

irenehr

irenehr
Εγώ Jollie είμαι κατά των άλλων ροφημάτων...αν θες να του δώσεις κάτι άλλο δώσε του νερό αν πίνει...προσπάθησες να τον κοιμίσεις αγκαλιά εσύ ή ο άντρας σου? Θέλει ξενύχτια για να κόψει το στήθος αλλά για λίγες μέρες θα είναι αρκεί να το πάρεις απόφαση...
Εμένα 1 εβδομάδα τώρα άρχισε να ξυπνάει για να φάει όλο και νωρίτερα...μέχρι που το τάισα μια μέρα 4.30 και λέω μην κάνουμε πισωγυρίσματα...την άλλη μέρα ξύπνησε στις 3 (το όλο και νωρίτερα που λέγαμε) έμεινε ξύπνιος μισή ώρα και ψιλογκρίνιαζε (δεν έκλαιγε όμως) και δεν τον τάισα, ξαναξύπνησε 1 ώρα μετά τα ίδια (για 20 λεπτά), 1 ώρα μετά τα ίδια (για 15 λεπτά) και τελικά τον τάισα στις 6.30 το οποίο μας έχει γίνει ψιλοστάνταρ εδώ και 2-3 εβδομάδες (ενώ παλιότερα ξυπνούσε 8-9 αλλά κοιμόταν λίγο αργότερα). Να σημειώσω ότι και στα τρία ξυπνήματα ούτε τον πήρα αγκαλιά. Θα μπορούσα και εγώ να τον ταΐσω για να κοιμηθώ αλλά έκανα επένδυση για το μέλλον Smile Την επόμενη μέρα (σήμερα) ξύπνησε στις 8.20! Αφού έβλεπα το ρολόι και δεν το πίστευα! Ξύπνησε βέβαια και μέσα στη νύχτα αλλά με λίγο χάδι κοιμήθηκε (αυτά τα κάνει πάντα δεν έχουν σχέση με φαγητό).

634 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 05, 2014 12:01 am

kate_85

kate_85
jollie προγραμμα δεν μπαινει οχι,
αλλα τα μωρακια δεν γκρινιαζουν παντα για στηθος κ ετσι εαν ψαξεις να βρεις το πραγματικο λογο που γκρινιαζουν βγαινει μονο του το προγραμμα μια χαρα!
Ειδικα σε ενα μωρακι που εχει περασει τους 3-4 μηνες!

Εμεις εκτος απο την περιοδο κολικων κ καποιον ασχετων ημερων οταν ηταν πολυ πιο μικρος μονο τοτε μπορει να θηλαζαμε ανα 1με 1.30 ωρα γιατι παραγματικα τπτ αλλο δεν το ηρεμουσε.... μετα παντα μα παντα υπηρχε ενα προγραμμα..

Το θεμα ειναι να μην τον εχεις μαθει εσυ να θελει στηθος οποτε γκρινιαζει ειτε πειναει ειτε οχι....

Νομιζω οτι ο αντρας σ ενα δκιο το χει..

Για το χαμομιλι δεν συμφωνω.
Αλλα νομιζω οτι η Ειρηνη με καλυψε με την περιπτωση που περιεγραψε πληρως... Very Happy 

Κ μενα μεχρι κ προχθες που ειχε χαλασει αρκετα παλι ο υπνος του ξυπνουσε ενα σωρο φορες δεν χρειαστηκε να τον παρω αγκαλια ουτε μια φορα... βεβαιa οπως λεει κ η Ειρηνη αυτα ειναι απο επενδυσεις που εκανα κ κανω οποτε χρειαζεται  Wink 

635 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 05, 2014 12:07 am

irenehr

irenehr
Πρόγραμμα όντως δεν μπαίνει με το θηλασμό αλλά το βράδυ είναι σημαντικό να κοιμάσαι και εσύ και ο μικρός καλύτερα...Τη μέρα και εγώ δεν έχω πρόγραμμα γιατί θα βάλω στο στήθος το μικρό και για να κοιμηθεί (αν δεν κοιμάται αλλιώς) όχι μόνο για να φάει οπότε χαλάει λίγο το ωράριο. Αλλά το τελευταίο βραδινό μας είναι περίπου την ίδια ώρα (9-10) όπως και το πρώτο πρωινό προσπαθώ να μην είναι πριν από κάποια ώρα (6-6.30).
Με την Κατερίνα ακολουθούμε το ίδιο επενδυτικό πρόγραμμα   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472 

636 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 05, 2014 12:20 am

kate_85

kate_85
Ειρηνη εσυ το βαζεις στο στηθος να κοιμηθει και λογικο εκει ειναι λιγο να χαλαει το προγραμμα σας, εγω του δινω πιπιλα γιατι στο στηθος επαψε να κοιμαται εδω κ καιρο...

Πχ κ εγω πριν τις 5 ποτε δεν τον θηλαζα κ αυτο γιατι ειχα τσεκαρει οτι μεχρι κ πριν τις 5 παντα μα παντα καταφερνα να τον κοιμισω / να τον ηρεμησω χωρις να τον ταισω.. αλλα μετα τις 5 ηταν αδυνατο γιατι οντως πεινουσε... βεβαια σιγα σιγα ετσι το 5 το εκανε ο μικρος  6 συνήθως  και 7 πολλες φορες!

Και το βραδυ παντα κανουμε την ιδια ωρα μπανιο με αποκλιση μιση ωρα το πολυ και μεχρι τις 21.30 εχουμε φαει το τελευταιο γευμα μας!
irenehr έγραψε:
Με την Κατερίνα ακολουθούμε το ίδιο επενδυτικό πρόγραμμα   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472 
 Very Happy  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472 

637 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 05, 2014 12:36 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλες κι απο εμενα..δεν ξερω ανκαποιες με θυμασται γιατι εχω να γραψω αρκετο καιρο λογω οτι ειμαι στο εξοχικο κ δεν ειχα ιντερνετ..παντως με καθε ευκαιρια σας διαβαζα..εγω με την μπεμπα εχω δυσκολια με τις στερεες..δεν τις θελει κ εχω απελπιστει..δυο μηνες εχουμε ξεκινησει κ δεν τις εχει συνηθισει..μονο την φαριν λακτε τρωει κ πο αυτην μονο 100-120 μλ..φρουτα κ κρεατοχορτοσουπες με τιποτα.αν φαει 50-70 μλ κι αυτα με μουρμουρα κ κλαμα..ουτε με παιχνιδια δεν μπορουμε να την απασχολησουμε.κλεινει σφιχτα το στομα κ κουναει το κεφαλι δεξια-αριστερα..εχω κουραστει ψυχολογικα απ αυτο.ερχεται η ωρα του φαγητου κ παθαινω ταραχη.εχω δοκιμασει ταπαντα...συγνωμη για το σεντονι κοριτσια..

638 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 05, 2014 12:37 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jollie δεν έχω εμπειρία απο αποκλειστικό θηλασμό και δεν ξέρω να σε συμβουλεψω και εγώ γιαυτό ακου τις κοπελες που θηλάζουν.
Μια φιλη που έχω που γεννησαμε μαζί έχει πάθει το ίδιο με εσένα. Θηλάζει συνέχεια για να ηρεμήσει το μωρό και είναι συνέχεια αγκαλιά. Συνέχεια όμως.
Έχω τρομάξει αρκετά γιατί είναι το πιο κοντινό άτομο που ξέρω και θηλάζει και έτσι όπως την βλέπω να γκρινιάζει συνέχεια οτι είναι αυπνη μέσα στα νεύρα γιατί δεν ξεκουράζεται, γιατί της έχει κοπεί η μέση απο την αγκαλιά κ.λ.π. υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα καλύτερα που δεν θηλασα αποκλειστικά.............. Βέβαια μετα διαβάζω την Ειρήνη και την Κάτε και λέω οκ δεν είναι παντα έτσι ο θηλασμός.
Το μωρακι της φίλης μου είναι όσο το δικό σου jollie 7μηνων και κάτι εβδομάδων και καλά την μέρα αλλά την νύχτα θηλάζει ανα 2-3 ώρες.
Καλά δεν έχουν ανάγκη απο ύπνο αυτά τα μωρά;;;;;; Razz Razz 
Εμένα η Ηλέκτρα κοιμάται μπρούμυτα αφού όλο την γυρναγα ανάσκελα και όλο ξαναγυρναγε την άφησα, γκρινιαξε λίγο και κοιμήθηκε. Για να δω για πόσο!!!!!!
Τα μικρά σας τα αφήνετε να κλαίνε; Εγώ δεν μπορώ με τίποτα, μα για να κλαίει το παιδι κάτι θέλει ή κάτι του φταει. Ο άντρας μου το αφήνει να κλαίει και μου σπάει τα νεύρα γιατί του εξηγω οτι δεν θα ηρεμήσει έτσι αλλά θα εκνευριστει ποιό πολύ.......
Υπαρχουν φορές που γυριζω απο την δουλειά και πλανταζει στο κλάμα το πουλάκι μου και μου λέει ο άντρας μου οτι δεν ηρεμουσε με τίποτα.
Αντρες παιδί μου, σε εμένα πως ηρεμεί το μωρο;;;;

639 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 05, 2014 12:43 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikimam έγραψε:Καλημερα μανουλες κι απο εμενα..δεν ξερω ανκαποιες με θυμασται γιατι εχω να γραψω αρκετο καιρο λογω οτι ειμαι στο εξοχικο κ δεν ειχα ιντερνετ..παντως με καθε ευκαιρια σας διαβαζα..εγω με την μπεμπα εχω δυσκολια με τις στερεες..δεν τις θελει κ εχω απελπιστει..δυο μηνες εχουμε ξεκινησει κ δεν τις εχει συνηθισει..μονο την φαριν λακτε τρωει κ πο αυτην μονο 100-120 μλ..φρουτα κ κρεατοχορτοσουπες με τιποτα.αν φαει 50-70 μλ κι αυτα με μουρμουρα κ κλαμα..ουτε με παιχνιδια δεν μπορουμε να την απασχολησουμε.κλεινει σφιχτα το στομα κ κουναει το κεφαλι δεξια-αριστερα..εχω κουραστει ψυχολογικα απ αυτο.ερχεται η ωρα του φαγητου κ παθαινω ταραχη.εχω δοκιμασει ταπαντα...συγνωμη για το σεντονι κοριτσια..

Θύμισε μου πόσο είναι το δικό σου μωρακι; θηλάζει;
Ε καλά δεν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο φαγανα.

Πάντως μπράβο κορίτσια που τα μωρά σας τρώνε τα βιολογικά. Εμένα δεν την έτρωγε την hipp που της είχα πάρει και εδώ που τα λέμε και εγω που δοκιμασα την εφτυσα.......... Ηταν μια αηδία!!!!

640 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 05, 2014 12:53 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια, αυτό που φοβάμαι είναι μήπως είναι αργά, για να επενδύσω κι εγώ! (Στις επενδύσεις είμαι σκράπας!! ) Δηλ. Ειρήνη, στο δικό σου όταν ξυπνάει το βράδυ τι τον κάνεις; Πώς καταφέρνεις να τον καθυστερήσεις να φάει; Δεν κλαίει; Ο δικός μου δίνει σήμα ότι ξύπνησε, μετά γκρινιάζει λίγο κι αν δεν του δώσω στήθος αρχίζει να κλαίει. Και δεν μπορώ να τον αφήνω να κλαίει, οπότε υποκύπτω. Ναι, δοκίμασα με την αγκαλιά: με έσπρωχνε και μία φορά που κατάφερα και τον κοίμισα στην αγκαλιά μου σε ένα από τα ξυπνήματά μου, μόλις τον έβαλα στο κρεβάτι ξύπνησε και επειδή φοβήθηκα μην ξαγρυπνήσει τον έβαλα στο στήθος πάλι. Ίσως να την "πάτησα" από την αρχή στον προγραμματισμό, γιατί επειδή κοιμόταν ελάχιστα, όπως ίσως να θυμάστε, 6.5 ώρες αθροιστικά, μόλις είδα ότι κατάφερνε να κοιμηθεί στο στήθος, το καθιέρωσα. Ίσως να έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό, απλά ημουν ευτυχισμένη που επιτέλους είχα βρει έναν τρόπο να τον κοιμίζω... Κikimam, μην ανησυχείς. Κι ο δικός μου έγινε 8 μηνών πρροχθές κι εμείς έχει δυο μήνες που το προσπαθούμε και το αποτέλεσμα είναι μηδενικό. Τρώει μικρότερη ποσότητα από το δικό σου. Είδα βελτίωση αυτές τις μέρες που τα φρούτα του τα δίνω σε κομματάκια. Ανοίγει το στόμα και δεν το πιστεύω. Δεν τρώει την τρελή ποσότητα, αλλά τρώει πολύ περισσότερο και πολύ πιο εύκολα από πριν. Και όσο περνάνε οι μέρες τρώει ακόμα καλύτερα. Το πρότεινα και στην Ειρήνη.Αν θες, δοκίμασέ το. Πάντως εγώ πιστεύω ότι στον δικό μου δεν άρεσαν να είναι αλεσμένα. Τώρα τρώει πλέον κάποια φρούτα σε κομμάτια το πρωί, με το μεσημεριανό έχουμε ακόμα δρόμο και το απόγευμα τρώει 3 κ.σ. κρέμα κεχρί ή βρώμη, διαλυμένες με νερό.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τασουλα η μπεμπα μου σε 5 μερες γινεται 8 μηνων κ θηλαζα μεχρι 5 μηνων κι οχι αποκλειστικα..jollie ειχα διαβασει πως κ εσενα δεν ετρωγε κ οτι τα δινεις τα φρουτα ετσι αλλα το φοβαμαι μην πνιγει..δηλαδη πως να το κανω ;να πατησω την μπανανα με το πιρουνι ας πουμε;καιτο μηλο πως;τωρα δινω φρουτοκρεμα σκονη κ τουλαχιστον ανοιγει το στομα.βεβαια δεν θελω να δινω τετοια φρουτοκρεμα αλλα απ το να μην τρωει τιποτα το προτιμω

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επίσης, Τασούλα, να πεις στη φίλη σου ότι εμείς είμαστε 8 μηνών και θηλάζει το βράδυ ανά 1-2 ώρες, οπότε το ανά 2-3 σε εμένα ακούγεται μια χαρά!  Smile  Κατερίνα, εμένα γιατί δε με στέλνεις φιλάκια, επειδή έμεινα μετεξεταστέα;;; Έχω κι εγώ ανάγκη από στοργή ειδικά τώρα που νομίζω ότι θα με ξαναπιάσει ημικρανία από την αυπνία! Kikimam, όχι ούτε πατημένα με το πηρούνι τα έτρωγε. Εννοώ κομμένα σε μικρά κομματάκια, όπως έλεγε η Maria_dou ότι έκανε στο δικό της που ήταν και 4.5 μηνών. Τον έδωσα αρχικά ακτινίδιο (έπρεπε να βρω τρόπο να το φάει, για να ενεργηθεί κι έτσι κατάλαβα ότι δεν τα θέλει αλεσμένα) κομμένο στη μέση κατα πλάτος και μετά σε φέτες και την κάθε φέτα την κόβω στα 2 και μετά τον έδινα και έκοβε μόνος του κομμάτι με τα ούλα του. Όταν ψιλοπνίγεται, το φτύνει μόνος του χωρίς να κάνω κάτι και αν είναι μεγάλο το κομμάτι πάλι μόνος του βγάζει. Μετά τον ξεκίνησα το πεπόνι και σήμερα τον έδωσα και αχλάδι που είναι και πιο σκληρό και μια χαρά το κατάπινε.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τοτε να το προσπαθησω ετσι με τα φρουτακια..αν κ δεν σου κρυβω πως το φοβαμαι λιγο μην τυχον πνιγει..ομως με την κρεατοχορτοσουπα δεν μπορει ναγινει κατι τετοιο..jollie ποσο ζυγιζει το μωρο σου που ειναι 8 μηνων κ ποσο βαρος περνει;εμενα πηρε 110 γρ σε εναν μηνα αφου δεν τρωει οσο πρεπει

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα κοριτσια!! πωπω κι εγω καιρο εχω να μπω !! ας γραψω λοιπον τα νεα μου ! 17 αυγουστου εχουμε κι εμεις τη βαφτιση μας!! ειναι ολα ετοιμα.. τα γλυκακια θα τα φτιαξω εγω, τσιζκεικ σε κυπελακια, και θα τα μυρασω στο τραπεζι! ουτε εμεις τα παμε καλα! τρωμε ρυζαλευρο βανιλια της νεστλε χωις ζαχαρη ,,, ενα μηνα το τρωμε και σπανια τρωει παραπανω απο 90 μλ... σημερα εχουμε παιδιατρο και μαλλον θα ξεκινησουμε φρουτα! για να δουμε!!

τζολι μου θυμησε μου πιπιλα παιρνει? παντως συμφωνω με την ειρηνη οτι πρεπει να βρεις αλλο τροπο να τον κοιμηζεις... να επιμηνεις στην αγκαλια για να κοιμηθει και καποια στιγμη θα τα καταφερετε ειμαι σηγουρη!!

κικη μην απογοητευεσε θα στρωσει, δεν ειναι ολα τα μωρα ετοιμα για στερεες στον εκτο!! καποια στιγμη θα αρχισει να τρωει απο μονη της! αυτο περιμενω κι εγω και δεν ανχονομαι καθολου!! οσο φαει ! εγω ανχονομαι με το γαλα που δεν το θελει σχεδον καθολου  Mad  οσο για τη φρουτοκρεμα σκονη , νομιζω πως εχει ζαχαρη, η ζαχαρη απαγορευεται τον πρωτο χρονο, στη θεση σου θα προτημουσα να μην φαει καθολου παρα να τρωει την ετοιμη! ασε που θα συνηθησει τις γλυκες γευσεις και μετα θα δυσκολευτει ακομα περισσοτερο στα αλλα γευματα... ο καθενας βεβαια κανει οτι θελει απλα θα σου προτινα να το ξανασκεφτεις!! οσες βαφτισατε να τα χερεστε , και καλοφωτηστα να ειναι, και οσες εχετε σειρα με το καλο !! σορρυ για το διπλοσεντονο

kate_85

kate_85
Τασουλα κ εγω ετσι ειχα μια γνωστη που θηλασε το παιδακι για 22 μηνες!
Αλλα και τους 22 δεν κοιμηθηκε η γυναικα... θηλαζε καθε βραδυ ανα 2-3 ωρες κ οταν μου τα περιέγραφε τοτε ακομα δεν ημουν εγκυος με εκανε να εχω μια απεχθεια για τον θηλασμο...

Αλλα δε ειναι ετσι.. Εχω φιλες που θηλασαν κ 1 χρονο και 1,5 χωρις να εχουν ενα παιδι να θηλαζει ανεξέλεγκτα... θα θηλαζα ξανα οσα παιδια κ εαν εκανα.. αλλα ειμαι του προγραμματος σε ολα!
Φυσικα μεχρι ενα οριο γιατι η πεινα ερχεται οποτε θελει δεν σε ρωταει  Wink 

jollie μου να σου δωσω οσα φιλακια θες...   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 417472 
Εσυ εμεινες μεταξεταστεα γιατι δεν προσπαθησες αρκετα(οπως ελεγαν κ τοτε στο σχολειο)
Δεν μου λες εαν δεν προσπαθησεις να του αλλαξεις συνηθειες τωρα που ειναι 8 μηνων (επρεπε και λιγο νωριτερα για μενα)ποτε θα το κανεις οταν θα ειναι 18 μηνων ή 24 κ θα διεκδικει ακομα περισσοτερο αυτο που θελει?

Εγω θυσιασα πολλα βραδια,
ενω ηξερα οτι θα μπορουσα απλα να τον θηλασω ή απλα να τον παρω αγκαλιτσα μαζι μου στο κρεβατι ή και τα 2 και να κοιμηθουμε κ εγω κ αυτος ομορφα κ ωραια, αλλα προτιμησε μερικα(αρκετα βραδια αυπνιας κ εκπαιδευσηςγια να μπορω να τον κουμανταρω κ μεγαλυτερο που θα επιμενει περισοοτερο... (οχι οτι δεν το κανα  Embarassed  αλλα ελαχιστες φορες κ το εκοψα νωρις)

kate_85

kate_85
kikimam έγραψε:Τοτε να το προσπαθησω ετσι με τα φρουτακια..αν κ δεν σου κρυβω πως το φοβαμαι λιγο μην τυχον πνιγει..ομως με την κρεατοχορτοσουπα δεν μπορει ναγινει κατι τετοιο..jollie ποσο ζυγιζει το μωρο σου που ειναι 8 μηνων κ ποσο βαρος περνει;εμενα πηρε 110 γρ σε εναν μηνα αφου δεν τρωει οσο πρεπει
Ο δικος μ ειναι 6 μηνων + και τρωει 300 γρ στην καθησια του σε φρουτα και μεσημαριανο και 250 κρεμα..σε 20 μερες πηρε 210 γρ μονο

Δεν παιζει ρολο τοσο πολυ το βαρος απο δω κ περα( αλλο να χανει βαρος)

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kikimam, nα σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πόσο ζυγίζει, γιατί αυτόν το μήνα δεν είχαμε εμβόλιο και δεν πήγαμε στον παιδίατρο. Ξέρω πόσο ήταν 7 μηνών. Θα ξέρω το βάρος του ξανά μετά τις 3/9. Αν το παιδί είναι μέσα στις καμπύλες, μην αγχώνεσαι. Εξάλλου τώρα είναι και καλοκαίρι και με τη ζέστη είναι πιο δύσκολο να φάνε κι αυτά. Δε θυμάμαι, συγνώμη, εσύ τον θηλαζεις; Vasoulagal, τι καλά που επέστρεψες κι εσύ! Όχι δεν παίρνει πιπίλα... Με το καλό να γίνει και η δική σας βάφτιση! Μπράβο που θα έχεις χειροποίητα γλυκάκια για το κοριτσάκι σου!

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατερίνα, ευχαριστώ για τα φιλάκια!   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 26 536304  Δεν είχα κάποιον να με συμβουλέψει ούτε κάποια γνωστή που να θήλασε. Μόνο γνωστές που μου έλεγαν να τον αφήσω να κλάψει κατι στο οποίο είμαι κάθετα αντίθετη! Πρώτη φορά μένω μετεξεταστέα...  Crying or Very sad Δε μ΄ αρέσει!!! Πρέπει να ανακάμψω με κάποιον τρόπο!

vasoulagal

vasoulagal
χαχα τζολι φροντισε τον σεπτεμβρη να περασεις την ταξη !! Very Happy

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jollie τωρα δεν θηλαζω κ ειναι οριακα στην καμπυλη αναπτυξης..kate μπραβο για τις ποσοτητες που τρωει το μωρο σου..αχ ζηλευω...καποιες λιγες φορες που καταφεραμε κ εφαγε 150 μλ εκανε μια ωρα ακριβως..ξεκινησαμε γιαουρτια αντβανς κ το εφαγε την πρωτη μερα.απο τοτε δεν το ξαναεφαγε ποτε.δοκιμασα ολες τις γευσεις κ τπτ..τα τρωω εγω στο τελος.και νηστικη να την αφησω ωρες παλι δεν τα τρωει κ δεν κλαιει απο πεινα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις