Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

826 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 03, 2014 12:43 am

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!

Εμείς δεν τα καταφέραμε να αναρρώσουμε μόνοι μας από την αρρώστια που μας τυρρανούσε, χειροτέρεψε ο βήχας του, τον πήγαμε στη γιατρό και μας βρήκε λαρυγγοβρογχίτιδα και φουλ ακροαστικά και μας έδωσε αντιβίωση... Mad
Είναι πολύ άσχημο να το βλέπεις τόσο μωράκι να πνίγεται στο βήχα και να μην μπορεί να αναπνεύσει γιατί η μυτούλα είναι γεμάτη μύξες.. Sad
Παίρνει επίσης και σιρόπι για το βήχα, αλλά ακόμη δεν έχουμε δει μεγάλη βελτίωση. Η αντιβίωση είναι θεόπικρη, δεν την θέλει με τίποτα...
Ξέρω ότι όσο μεγαλώνουν θα τα έχουμε αυτά, τις αρρώστιες εννοώ, και ειδικά αν ξεκινήσουν να πηγαίνουν παιδικό, αλλά πολύ στεναχωρήθηκα ρε κορίτσια... Ο καημενούλης μου...
Βάρος και ύψος που μας μέτρησε είμαστε 71,5 και 8800 - Ειρήνη μαζί πάμε Wink

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια! Εμείς δεν κάναμε εμβόλιο μόνο τον 8ο μήνα μέχρι στιγμής. Αύριο ξαναρχίζουμε... Crying or Very sad Και ο δικός μου μέχρι σήμερα ζει με γάλα και φρουτάκια (όχι όλα και όχι πάντα, απλά είναι αυτά που τρώει περισσότερο). Τον έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά το αποτέλεσμα είναι μηδενικό. Για 5 μέρες δεν είχε φάει μπουκιά από κανένα γεύμα. Και τις υπόλοιπες έτρωγε μόνο φρούτα το πρωί. Κikimam, ο δικός μου δεν έχει βγάλει ακόμα δοντάκι, αλλά του δίνω κομμάτια και πλέον μεγάλα. Δεν έχει πρόβλημα με αυτό, με την όρεξη έχει. Επίσης γενικά δεν είμαι προσεκτική με τις θερμοκρασίες. Γιαούρτι και φρούτα του τα δίνω απευθείας από το ψυγείο. Γιαούρτι κι εγώ πλέον προσπάθησα με κατσικίσιο και πρόβειο, αλλά τρώει από 0 έως 3-4 κουταλάκια. Προχθές βέβαια έφαγε για πρώτη φορά ένα ολόκληρο αυγό!!! (Το είχα ξαναπροσπαθήσει). Από τον 8ο μήνα και αυγό και ψάρι του έδωσα και από την περασμένη εβδομάδα τον ξεκίνησα και τυράκι. Τώρα αν σας πω ότι 7 μηνών ζύγιζε 9300 (και 71εκ ύψος, αλλά δεν είμαι και σίγουρη ότι τον μετράει και ακριβώς ο γιατρός μας!!), θα με φτύσετε αλλά η αλήθεια είναι ότι το βάρος του είναι από το γαλατάκι και από τα τακτικά νυκτερινά ξυπνήματα (να και κάπου που βοηθάνε!!). Από προχθές είμαι ξανά με ημικρανία και εμετούς και σήμερα που είμαι καλύτερα ξεκίνησα μια θεραπεία από ομοιπαθητικό, γιατί δεν πάει άλλο. Mare, κρίμα που ταλαιπωρείστε... Kikimam, κι εγώ είχα θέμα με ωτίτιδες. Νομίζω ότι μπορεί να σου δώσει και συνταγή που φτιάχνουν οι φαρμακοποιοί, αν είναι σοβαρή η κατάσταση, και γρήγορα αναρρώνεις. Πάντως ο πόνος στο αυτί είναι από τους χειρότερους και σε καταλαβαίνω... Περαστικά στους ασθενείς μικρούς και μεγάλους.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σ ευχαριστω jollie για τα περαστικα..θα παω σημερα ωρλ κ θα δω τι θα μου δωσει..εχω αγχος για την βαφτιση που θα γινει την κυριακη τωρα βρηκε ναμε πιασει κ το αφτι μου...ελεος!!!!τι τυρακι δινεις?εχω να παω εναμιση μηνα παιδιατρο κδεν μου χει πει ακομα για τυρι..ισωςμου πει τωρα που θα παω...εγω απο μονη ου τησ εδωσα 2-3 φορες ανθοτυρο .λιγο ομως γιατι δεν ξερω αν κανει..εχθες που το ειπα στην κουμπαρα μου που χει 2 παιδια μου πε οτι δεν κανει γιατι δεν ειναι παστεριωμενο..παντως δεν επαθε κατι κ εδειξε να της αρεσει..καλυτερα ομως να μην τησ ξαναδωσω μεχρι ναρωτησω την παιδιατρο..παντως απο κιλα ειστεπολυ πολυ καλα..μπραβο σας!!!!

mare περαστικα στο μωρο σου...αχ μωρε κριμα να ταλαιπωρηθει ετσι το μικρακι αλλα οπως ειπες κ εσυ απο τετοια θα εχουμε συνεχεια..τουλαχιστον να μην περνουνε αντιβιωσεις συνεχεια τα μωρακια μας..

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kikimam περαστικά σου και με το καλό η βάφτιση σας,εύχομαι όλα να πάνε τέλεια.
Mare περαστικά στο μωρουλινι σου τώρα που αλλάζει ο καιρός θέλει προσοχή γτ μπορεί εύκολα να αρρωστήσουν!!
Αυγό και ψάρι τρώμε από 6μηνων δλδ αυγό δεν το θέλει ούτε κρόκο ούτε ασπράδι σήμερα θα ξαναπροσπαθησω να του δώσω να δούμε..
Εμείς 7μηνων πάρα 4ημερων ειμασταν 8550 και 72 εκ..μια χαρά δλδ..τώρα τέλος του μήνα θα τον πάω ξανά στο γιατρό εδώ Αθήνα..εμβόλια μας έμεινε μόνο ένα μέχρι να κλείσει το χρόνο και θα το κάνω το Δεκέμβρη που θα πάμε ξανά θεσσαλονικη.
Το απογεύμα θα πάμε και στο οακα για να δούμε τις εγκαταστασεις..
Δοντάκια ακόμα τπτ ούτε καν να ασπρίσουν τα ουλα του!!ούτε μιλάει δλδ να λέει μα η μπα..παρόλα αυτά μπορώ να πω πως με ευκολία περπατάει όταν πιάνεται από κρεβάτι,πάρκο,τραπέζι η ακόμα και τα μαλλιά μου...

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μια χαρά βλέπω σε ανάπτυξη όλα τα μωράκια μας!! Ναι Mare μαζί πάμε Razz
Κική περαστικά! Ελπίζω να είσαι καλά για τη βάπτιση!!
Mare περαστικά για το μικρούλη σου!! Πολύ κρίμα να ταλαιπωρείται! Όντως θα έχουμε διάφορα τέτοια από εδώ και πέρα αλλά πιστεύω οι πρώτες φορές είναι πιο δύσκολες (κυρίως ψυχολογικά για εμάς!)
Jollie παρέα πάμε στο φαγητό!! Εμένα τελευταία μαζί με τη μείωση του μεσημεριανού (εκμηδένιση για την ακρίβεια) έχει αυξήσει και τους θηλασμούς (και έχει προσθέσει και έναν νυχτερινό που δεν είχαμε). Λέτε να είναι από δόντια? Αν ναι πόσο κρατάει άραγε αυτή η περίοδος?
Maria_dou από τον 6ο μήνα ολόκληρο αυγό? Εμάς μας είπε κρόκο στους 8 που αρχίσαμε και ολόκληρο το αυγό στους 11.

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ειρήνη από τον 6ο πρώτα έδωσα κρόκο και μετά από 15μερες έδωσα και ασπράδι αλλά εμένα δεν του αρέσει!!μόλις γύρισα από το οακα ξεκινάμε 15του μήνα,μια φορά την εβδομάδα θα πηγαίνουμε... Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 215994

irenehr

irenehr
Άντε καλή αρχή!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γυρισακ γω απ τον ωρλ..χαλια η εικονα των αφτιων μου..γεννηθηκα με λυκοστομα μαλθακησ υπερωασ κ εκαναχειρουργειο οταν ημουν ενος ετους..μα ζωη ωτιτδες παθαινα κ ταλαιπωριεμαι χρονια με τα αφτια..ελικα μου εδωσε σταγονες και αντιβιωση..ελπιζω να μαι καλυτερα εως την
κυριακη
ειρηνη πιθανοτατα το μωρακι σου βρισκει παρηγορια στο στηθος ..ποσο κραταει αυτο ε???μαλλον αρκετο καιρο αφου απο δω κ στο εξης ολο δοντακια θα βγαζουν τα νινακια μας..
μαρε καλες βουτιες να κανετε!!!! Very Happy

834 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 03, 2014 10:12 am

irenehr

irenehr
Υπομονή Κική και περαστικά!
Ελπίζω να μην το πάρει σερί 2 χρόνια μέχρι να βγουν όλα τα δόντια!!! Mad Mad Shocked Shocked Shocked

835 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 03, 2014 10:20 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε οχι δα...!!!!τα πρωτα δοντακια ειναι τα πιο δυσκολα μαλλον..θηλαζεισ αποκλειστεικα ε?

836 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 03, 2014 10:26 am

irenehr

irenehr
Ναι θηλάζω αποκλειστικά και τελευταία μάλιστα αντί να μειώνονται οι θηλασμοί αυξάνονται!
Μακάρι να είναι τα πρώτα δόντια τα πιο δύσκολα γιατί έχω ακούσει ότι τα επόμενα είναι χειρότερα Shocked

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!
Κικη περαστικά σου, μακάρι να είσαι καλύτερα μέχρι την Κυριακή!
Maria dou για πες λεπτομέρειες για το babyswimming! Η πισίνα είναι με χλώριο; Πόση ώρα είναι τα μαθήματα κ κάθε ποτε; Πόσο βγαίνει το μάθημα; Εξοπλισμούς κλπ τι χρειάζεται;
Λέω να το ψάξω κ γω για εδώ Θεσσαλονίκη!

Ειρήνη δεν τα έβγαλε ακόμη τα πρώτα δοντακια ε; Φάση είναι μωρε θα περάσει... Εγώ έχω ακούσει ότι τα πρώτα δόντια είναι χειρότερα... Τι να πει κανείς...

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ξέχασα! Για τα φαγητά εμάς μας είπε ότι θα αρχίσουμε ψάρι στον 8ο, το γιαούρτι αργότερα, γύρω στους 10 νομίζω, για αβγό δεν ρώτησα!

839 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 03, 2014 11:56 pm

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!mare
Είναι μια η δύο φορές την εβδομάδα,εμείς θα πάμε μια.βγαίνει 38ε το μήνα.η πισίνα καθαρίζεται με όζον αλλά έχει το ελάχιστο χλώριο που χρειάζεται.από χαρτιά θέλει ιατρική γνωμάτευση από παιδί και γονείς θέλει παθολόγο,δερματολόγο και γυναικολόγο.καθώς και από μια φωτογραφία.μαθήματα έχει πρωινα και απογευματινά,εμείς θα πηγαίνουμε πρωινα για να είμαστε πιο ήσυχα απ ότι είπε αυτή εκεί..επίσης θέλει να φοράει το.παιδί libero swimmpants από σούπερ λέει έχει και από πάνω μαγιό πάνα ευτυχώς αυτό είχα και το καλοκαίρι αλλά είναι μέχρι 9κιλα και μάλλον δεν θα μας κανει..αυτά από ότι θυμάμαι..ψάξτο και εσύ θεσσαλονικη..Αααααα θέλει και 20ε εγγραφή

840 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Σεπ 04, 2014 12:39 am

irenehr

irenehr
Mare έχουμε βγάλει τα πρώτα 2 δοντάκια και αναμένουμε τα επόμενα! Απλά και τα επόμενα 2 τα θεωρώ "πρώτα" Smile
Καλή αρχή maria_dou! Καλό είναι που θέλει τόσες εξετάσεις για να είναι όλα καλά τα μωράκια!

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια! Κikimam, όλα καλά θα είναι μέχρι την Κυριακή! Σου στέλνουμε όλες μαζί τη θετική μας ενέργεια!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 328109 Εδώ δε θα γίνουν φέτος μαθήματα babyswimming... Αυτά είναι τα άσχημα των επαρχιακών πόλεων, υπάρχουν περιορισμοί σε κάποια θέματα. Απλά το περίμενα πώς και πώς, γιατί ήξερα ότι υπάρχουν και λυπήθηκα που φέτος που θα μπορούσαμε να πάμε κι εμείς δε θα γίνουν. Μόνο εμείς είμαστε φαφουτάκια ακόμα;;; Αύριο πάμε ξανά για εμβόλιο... Όσον αφορά στο αυγό εγώ από την αρχή του το έδωσα ολόκληρο, δε μας είχε πει κάτι. Τώρα φτιάχνω καζάν ντιπί (οι Βορειοελλαδίτισσες ξέρουν). Mare, έχει babyswimming στον ΠΑΟΚ (Ειρήνη, κάνω μια μικρή προπαγάνδα, στηρίζουμε όμως την ομαδάρα μας!! Wink )

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jollie σε ευχαριστω κ σενα κ ολα τα κοριτσια για την θετικη ενεργεια.για πεσ μου τι τυρακι δινεισ στο μωρο?στο ειπε ο παιδιατρος?

irenehr

irenehr
Jollie μαζί θα τα βγάλετε όλα τα δοντάκια μου φαίνεται!! Smile
Χρόνια σας πολλά και για χθες! 9 μηνών ε?? Μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας Smile
Όσο για τον ΠΑΟΚ, για babyswimming καλός είναι Razz
Εμείς babyswimming μόνο στη θάλασσα κάνουμε Smile Ελπίζω να διατηρηθεί καλός ο καιρός και να προλάβουμε να κάνουμε μερικά μπάνια ακόμα μέσα στο Σεπτέμβρη.

844 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Σεπ 04, 2014 11:35 am

kate_85

kate_85
Καλησπέρα!

Μαρε να ζησετε !Τι ωραια που τα κανετε χωρια τα 2 μυστηρια!
κ εμας πλησιαζει η μερα!
και τι τελεια νεα απτον υπνο του μικρου!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 215994

και την μερα μονος του κοιμαται?

Υπομονη σε οσες τ μωρακια τους δεν τρωνε και σας "τυρρανανε"

Εμεις προχθες ειχαμε παιδιατρο ειμαστε 7800 69 ποντους και σ ευατο το μηνα εβαλε 680 γρ!!! ε με τοσο φαι λογικο!

Ηδη αρχισα να του μειωνω λιγο τα γρ γιατι τρωμε ανα 4,5 με 5 ωρες κπαει πολυ αργα το απογευματινο κ πεφτει πολυ κοντα με το γαλα το βραδυ.

Ο υπνος μας καλουτσικα μεχρι να σκασει το 1 δοντακι 3-4 βραδια μας τετνωσε κ μετα επανηλθε στα 2-3-4 ξυπνηματα νυχτα!

Φιλια σε ολες!!!

Εχουμε απειρες δουλειες για τον γαμο και την βαπτιση και αγχωθει τρελα!

845 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Σεπ 04, 2014 11:49 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kikimam περαστικά σου εύχομαι και μην στεναχωριεσαι όλα θα πάνε καλά!!!!
Kate ποτε έχετε την γάμο βάπτιση;;

Έχω πήξει στην δουλειά, δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και νιώθω και τύψεις για το μωρακι μου που είμαι μακρυά του τόσες ώρες.
Άντε να έρθει η Δευτέρα να φύγουμε για Κύπρο, 5μερες αλλά κάτι είναι και αυτό...... Μετά καπάκι δουλειά.

Να ρωτησω κάτι, άφησε κάποια κοπέλα την δουλειά της για να μεγαλώσει το παιδί της;;; το ξέρω οτι δεν είναι καιροί για να μην δουλευεις αλλά με την πίεση που βιωνω το σκέφτομαι και θα ήθελα να μάθω αν το έκανε καμια κοπέλα να μου πει την γνώμη της.

Εμείς τώρα βγάζουμε το δεύτερο δοντακι μας. Από γκρίνια έχουμε μπολικη........ ξυπνάει μέσα στο βράδυ και κλαίει για να την παρουμε στο κρεβάτι παρολο που τον μισο ύπνο το κανει στο δικό της. Δεν ξέρω πως να το χειριστω γιατί είμαι πολύ κουρασμένη για να επιμεινω μέσα στα άγρια χαράματα και δεν θέλω να την αφήνω να κλαίει.

846 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Σεπ 04, 2014 12:27 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kαλησπερα μανουλες!!!
Γυρισαμε και εμεις απο τις διακοπες μας και χαθηκα λιγακι μεχρι να μαζευτουμε!
Ο μικρος τελη Ιουλιου που πηγαμε παιδιατρο ηταν 8kg και 66,5cm πριν κατι μερες που τον ζυγισαμε ειχε φτασει τα 9!!!!
Εμεις κανουμε ακομα ενα γευμα μεσημεριανο και τρωει γυρω στα 100ml.Ψαρι ο παιδιατρος μας ειπε απο την αρχη πως μπορουμενα δωσουμε.Δοντια...δεν εχουμε ουτε ενα!!!
Τασσουλαεγω αφησα τη δουλεια μου στον 3 μηνα της εγκυμοσυνης...αλλα ημουν χωρις ενσημα,,,δουλευα νυχτες...και δεν ηταν και το αντικειμενο μου!Οποτε μαλλον δεν πιανεται!
Kateμε το καλο!!!!!!1Πωπω...και εμεις δεν εχουμε αποφασισει ακομα αν θα κανουμε και γαμο μαζι και ποτε!!!ΠΠΠΦΦΦΦ!!!
Maria_douσε ποιο συλλογο γραφτηκατε τελικα(στειλε μου πμ)?Εμεις μολις γυρισαμε και δεν εχουμε παει ακομα.Για το playgroup που ειπες ξερω που ειναι και γενικως κανουν πολυ ωραια πραγματα με τα πιτσιρικια...αλλα το ειχα δει και μου φανηκε πολυ ακριβο.Για το babyswimming εκει δεν το ξερω παντως...προφανως πανε καπου σαν γκρουπ γιατι δεν εχουν πισινα.
Ειρηνηαχχχχ ο μικρος σε παιδευει με το φαγητο εεεε????Θελει μαμαδογαλο τι να τον κανουμε???

847 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 34 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Σεπ 04, 2014 12:30 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mareπεραστικα στο μικρακι σου!!!
ΚικιmamΠεραστικα σου κοριτσι....μια χαρα θα εισαι!!!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια μου...πολυ τρεξιμο σημερα για τις τελευταιες ετοιμασιεσ για την βαφτιση..κομμωτηριο νυχια κ τετοια πραγματα..και σιδερωμα φουλ... Twisted Evil η μπεμπα σημερα δεν εφαγε τπτ..εχω βαρεθει να τα φτιαχνω κ να τα πεταω...ουτε το νουλακ ηθελε σημερα Crying or Very sad

ευτυχως το αφτι μου παει καλυτερα,δεν με ποναει τουλαχιστον..οποτε πιστευω να μην εχω θεμα..
ricola καλως ηρθατε απ τις διακοπες.καλο φθινοπορο...
τασουλα εγω ειμαι ανεργη..δουλευα 9 χρονια σε μια εταιρεια κ η εταιρεια εκανε εθελουσια εξοδο με καποιο χρηματικο μπονους κ επελεξα να φυγω.δηλ ειμαι ανεργη απο επιλογη δικη μου αλλα ακομα κι ετσι τωρα με το παιδι ενας μισθος δεν φτανει.ομως δουλευα με βαρδιες κ σ.κ οπως επισησ πρωτοχρονιες χριστουγεννα πασχα κ ολες τις αργιες.τωρα καθομαι σπιτι κ μεγαλωνω το παιδακι μου.αυτο ειναι το θετικο που δεν δουλευω αλλα τα ικονομικα ειναι πιο στριμωγμενα.κατι χανουμε κατι κερδιζουμε τελικα...

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jollie ούτε εμείς έχουμε δοντάκια ακόμα.
Μια συμβουλή μην αγχώνεστε για την μέρα του γάμου σας ξέρω είναι αδύνατο αλλά αυτή η μέρα είναι ωραιότερη στη ζωή μας και δεν αξίζει να χάσουμε όλα τα ωραία της μέρας μας..και εγώ ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη και τώρα το μετανιώνω θα ήθελα να ζήσω ξανά χωρίς άγχος για να μπορέσω να χαρώ όλη τη διαδικασία..

kate_85

kate_85
Καλήμερα!

Τασούλα δεν ξέρω κάποια που να το έχει κάνει αλλά σίγουρα κάποιες θα την έκαναν την επιλογή αυτή
Στις 27/9 ειναι η γαμοβαπτιση! Embarassed

Στις διακοπές Τασούλα αναγκάστηκα... μετά από μήνες να τον πάρω να κοιμηθούμε μαζί γιατί δεν βολευόταν στο παρκοκρεβατο δεν ξέρω!!!!! και στην αγκαλιά δεν ηρεμούσε εύκολα κ οταν ηρεμούσε, κ τον άφηνα τσίριζε.. κάτι που δεν κάνει συχνά κ δεν ήθελα να ενοχλούμε και τα γύρω δωμάτια μέσα στην νύχτα.. οι άνθρωποι διακοπές έκαναν.
Επιμένω ακόμα το βράδυ για να κοιμάται στην κούνια στο δωμάτιο του γιατί δεν δουλεύω.. από Οκτώβριο όμως εάν δεν στρώσει δεν θα έχω την πολυτέλεια να ξενυχτάω για να μην κοιμηθεί μαζί μου θα τον παίρνω μαζί μας εάν δεν ηρεμεί εύκολα  για να μπορέσω να αντεπεξέλθω κ στην δουλειά..

Ricola γιατι μόνο ενα γεύμα? φρούτα δεν τρώει το πρωι?
Περαστικα Μαρε στο μικρο !
Περαστικα κ σε σενα Κικη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις