Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα! Κάναμε σήμερα το εμβόλιό μας. Όλα καλά ευτυχώς! Σε 4 μήνες ξανά!! Τι καλά!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 328109 .Ευχαριστούμε, Ειρήνη, για τις ευχές! Ναι, αισίως γίναμε 9 μηνών! Και ο ΠΑΟΚ είναι για όλα καλός!!! Wink Κikimam, του δίνω ανθότυρο. Όπως έχω πει παλιότερα ακολουθώ τις διατροφικές οδηγίες του παιδιάτρου στη Θεσ/νίκη, γιατί δε συμφωνώ με τις συμβουλές του παιδιάτρου που έχουμε εδώ. Σήμερα για παράδειγμα μας είπε να του δίνουμε ψωμί, βρεφικά μπισκότα κτλ. Επίσης είπε από το αβγό να του δίνουμε μόνο κρόκο. Εγώ ήδη του έδωσα ολόκληρο και μάλιστα την τελευταία φορά το έφαγε όλο, όλως περιέργως. Από τυρί λοιπόν του δίνω ανθότυρο. Κατερίνα, πλησιάζουν οι μέρες! Με το καλό!! Είμαι σίγουρη ότι τα έχεις όλα στην εντέλεια! Ricola, καλώς επιστρέψατε! Maria_dou, ναι, στο θέμα των δοντιών πάμε μαζί, απλά εμείς είμαστε ένα μήνα μεγαλύτεροι!!! Προχθές το αγόρι μου ξύπνησε μόνο 3 φορές και χθες μέχρι τις 6 το πρωί που άρχισαν να ουρλιάζουν τα δαιμονισμένα διπλανά κοπρόσκυλα (ο δικός μας ευτυχώς είναι ήσυχος και δε γαβγίζει άνευ λόγου και αιτίας) πάλι 3 φορές και πανηγυρίζω!!!

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?εμείς σήμερα από το πρωί πολλή γκρίνια,από δόντια είναι από βαρεμάρα είναι τι να πω δεν ξέρω,κοιμήθηκε μισή ώρα για μεσημέρι μόνο ευτυχώς ξύπνησε με χαμογελο..εσείς που βγάλατε δοντάκια πόσες μέρες πριν είχατε γκρίνια?

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!!
Τι κάνετε?
Εμείς είχαμε πάει Αθήνα 2 μέρες για μία βάπτιση και γυρίσαμε χθες βράδυ. Εκεί μάλιστα δεν έτρωγε ούτε τη φρουτόκρεμα του!! Τι να πω με αυτό το παιδί! Άσε Βούλα πολύ παίδεμα! Είναι εξαρτημένος από το μαμαδόγαλα τι να πω Razz
Εμείς maria_dou στα πρώτα 2 δόντια δεν είχαμε πολύ γκρίνια, μόνο 2-3 μέρες και περισσότερο θυμάμαι στο πρώτο το απόγευμα που τελικά ξεμύτισε έγινε πανικός!  Τώρα έχει γκρίνια και δεν τρώει εδώ και 10 μέρες - δύο εβδομάδες και υποθέτουμε ότι είναι από δόντια αλλά ακόμα δεν βλέπω τίποτα στον ορίζοντα οπότε δεν ξέρω...

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ειρήνη έτσι όπως το διάβασα, κατάλαβα ότι δεν είχα βγάλει δόντια! Embarassed
Με το ταξίδι αποσυντονίστηκε εντελώς ο μικρός; Πώς πήγατε, αεροπορικώς;

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες για το γάμο μας και τα περαστικά μας! Ηδη τελείωσε η αντιβίωση (μπλιαχ) και ο μικρός είναι πολύ καλύτερα!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 328109
Κατερίνα με το καλό και ο δικός σας γάμος και βάφτιση!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 654316
Και τη μέρα μόνος του κοιμάται, βέβαια καμιά φορά θέλει αγκαλίτσα, αλλά έχουν γίνει ελάχιστες οι φορές αυτές!

Κική να σας ζήσει η μπέμπα σας και με το όνομα! Θέλουμε λεπτομέρειες της βάφτισης!

jollie καλή σκέψη και ο παοκ, θα κοιτάξω κι εκεί! Προς το παρόν βρήκα σε ένα ξενοδοχείο δυτικά.

Τασούλα μην έχεις τύψεις που δουλεύεις! Αλλες παρακαλάνε να βρούνε δουλειά!

maria_dou εμάς ήταν γενικώς αρκετά γκρινιάρης, οπότε δεν καταλάβαμε αν είχε γκρίνια λόγω δοντιών ή γενικά!

Τέλος να σας πω ότι πλέον πιανόμαστε από τα κάγκελα του κρεβατιού ή από τα δίχτυα του πάρκου ή από τη μαμά και το μπαμπά και σηκωνόμαστε στα πατουσάκια μας! Με αρκετή αστάθεια βέβαια, αλλά φαίνεται να του αρέσει πολύ! Πέρασε μια μικρή φάση που σηκωνόταν και στηριζόταν μόνο στα γόνατα, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι μπορεί και παραπάνω! Razz
Αυτό που δεν ξέρω, είναι κατά πόσον επιτρέπεται να στηρίζει το βάρος του στα πατουσάκια σ΄ αυτήν την ηλικία. Πρέπει να ρωτήσω τη γιατρό. Ξέρει καμία;

855 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Σεπ 08, 2014 12:30 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μανουλες!!!
Mareδεν υπαρχει προβλημα στο να στηριζεται στα ποδαρακια του καλε...φυσικη εξελιξη ειναι!
Ειρηνημου υπομονη περνανε φασεις τα μικρουλια!!
Kateακολουθουμε μια διατροφη που δινει βαση σε κρεας και λαχανικα για αρχη.Επισης επειδη εχουμε τα θεματακια μας με τις αλλεργιες καθε τι που προσθετουμε περιμενουμε 3 μερες μεχρι να εισαγουμε κατι νεο...αν κατι παει στραβα(που πηγε) γυρνας παλι απο το μηδεν...οποτε αργουμε λιγακι!Λογικα αυτη τη βδομαδα θα δοκιμασουμε και φρουτα!

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ Βούλα ρωτάω γιατί έχω ακούσει αυτά που λένε, ότι όταν είναι πολύ μικρό δεν κάνει να στηρίζεται στα πόδια του γιατί θα στραβώσουν. Και δεν ξέρω αν είναι αστικοί μύθοι ή αλήθεια! Γι αυτό θέλω να ρωτήσω τη γιατρό!
Πάντως το βιβλίο που έχω, δεν λέει ότι στηρίζεται στα πόδια του στους 7 μήνες!

857 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Σεπ 09, 2014 12:25 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσια..πέρασαν οι μέρες και δόντια δεν βγάλαμε ακόμα.. Mare και μένα στηρίζεται μόνος του στα πόδια του επιπλέον όταν είναι όρθιος και πιάνεται περπατάει κιόλας..χθες έγινε 8μηνων!!το βρίσκω φυσιολογικό να στηρίζονται και αφού το κάνουν από μόνα τους δεν υπάρχει λόγος να μας τρομάζει,αντιθέτως..
Επιτέλους βρήκαμε σπίτι και από βδομάδα θα αρχίσουμε την μετακόμιση!

858 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Σεπ 09, 2014 12:32 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mareαστικοι μυθοι θα ελεγα.Αλλα ρωτα και το γιατρο σου να εισαι 100% σιγουρη.
Maria_douΜπραβο για το σπιτακι σας!Αντε με το καλο!!!Και καλη δυναμη για την μετακομιση.

859 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 10, 2014 11:09 am

irenehr

irenehr
Γεια σας κορίτσια!!

Maria_dou χρόνια σας πολλά και με το καλό το νέο σας σπίτι!!
Mare ναι αεροπορικώς πήγαμε! Τώρα που γυρίσαμε επανήλθε κάπως...δεν τρώει βέβαια ικανοποιητικά αλλά κάτι τρώει όπως πριν και όχι το απόλυτο μηδέν!!
Και όσο για το αν κάνει να στηρίζουν το βάρος τους γενικά επιτρέπεται ότι κάνει το παιδί φυσικά! Δηλαδή αν σηκώνεται μόνο του δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους! Το ίδιο αν κάθεται μόνο του κτλ κτλ. Το κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό οπότε το τι κάνει ανά μήνα είναι απλά ενδεικτικό.

860 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Σεπ 11, 2014 12:14 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια..σημερα καταφερα κ μπηκα να διαβασω τα νεα σας κ να σας γραψω κ τα δικα μου απ την βαφτιση..γυρισαμε εχθες απ το χωριο κ τακτοποιουσα ολη μερα πραγματα κ εβαζα πλυντηρια..χαμοσ!!!

η ημερα τησ βαφτισης ηταν κατα καποιο τροπο επεισοδειακη κ υπηρχε αρκετο αγχος κ ενταση.το πρωτο ατυχημα ηταν η κομμωτρια που ειχα κανονισει να ρθει να με χτενισει..κοριτσια δεν το κατειχε καθολου,μου εκανε το μαλλι χαλια κ οσο κ να παλευε να το φτιαξει δεν μπορουσε..λογω οτι η βαφτιση εγινε στο χωριο του αντρα μου δεν ειχα επιλογη στην κομμωτρια,φανταστειτε οτι δεν την γνωριζα καν..τα νευρα μου τσαταλια!!!το αλλο ηταν οτι ειχαμε κανονισει να γινει η βαφτιση σ ενα ξωκλησι το οποιο δεν ειχε ρευμα κ ειχαμε παει γεννητρια..ομως η γεννητρια εσβησε κ αυτο σημαινει οτι η βιντεοσκοπηση εγινε σε φυσικο φωσ οποτε το πιο πιθανο ειναι να ειναι σκοτεινη..ο καιρος μας τα χαλασε κι αυτος κ ηταν μουντος κ βροχερος..ακομα κ με την κολυμπηθρα ειχαμε θεμα..επρεπε να βρουμε εμεις οχημα αγροτικο η τρακτερ για να την πανε απο την εκκλησια στο ξωκλησι..ολα αναποδα κ μεσα στον πανικο..
η μπεμπα μου ομως κοριτσια ηταν πολυ καλη..εκλαψε μονο οταν την εβαλε ο παπας στην κολυμπηθρα κ οταν τη ντυναμε..μετα ηταν πολυ ηρεμη αλλα κ την ωρα του μυστηριου ηταν ηρεμη κ κοιτουσε γυρω-γυρω..επισης το τραπεζι ηταν φανταστικο..τελειο στολισμενο αψογο φαγητο κ περασαμε πολυ ωραια..χορεψαμε πολυ κ εμεις και ο κοσμος κ το τραβηξαμε μεχρι αργα.ξεχασα να σας πω οτι ειχα συγκηνηθει πολυ στην βαφτιση.ενας θεος ξερει πως δεν ετρεξαν τα δακρυα.και ο συζυγοσ ειχε συγκηνηθει..αυτα απ την βαφτιση μας κοριτσια μου κτο ονομα της ειναι ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να σας ζήσει η Ελισάβετ σας! Πως θα τη φωνάζετε, ολόκληρο ή με υποκοριστικό;
Όντως επεισοδιακή η βάφτιση!
Τέλος καλό, όλα καλά όμως, αφού το διασκεδάσατε μετά και το ευχαριστηθήκατε και το κορίτσι ήταν ήρεμο!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mare θα την φωναζουμε ελισαβετ..προτιμουμε ολοκληρο το ονομα..απλα εχουμε συνηθισει το μπεμπα κ ολο ετσι την αποκαλουμε..ελπιζω να το αλλαξουμε συντομα...να σου πω την αληθεια εχω στενοχωρηθει που το βιντεο εχει τραβηχτει χωρισ φωσ κ κατα πασα πιθανοτητα θα ναι σκοτεινο..ευχομαι κατι να φαινεται κ να μην ειναι σκετη μαυριλα..θα δειξει..ευχαριστω για τις ευχες..

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπορεί να καταφέρει να το φτιάξει ο φωτογράφος σας! Ποτέ δεν ξέρεις!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια..εσεις τα εχετε βαφτισει ολες τα μπεμπακια σας???πειτε τα ονοματακια που εχουν η που θα παρουν Laughing

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KikimamΝα σας ζησει!!Πολυ ομορφο ονομα!!!
Ευτυχως τελος καλο ολα καλα στη βαπτιση.Τωρα για το βιντεο..μπορει να μην ειναι τοσο χαλια οσο νομιζεις!!!Δεν νομιζω παντως να ειναι μαυριλα.
Εμεις ακομα δεν εχουμε βαπτιστει αλλα το ονομα μας ειναι Μιχαηλ.Δηλ εγω τον φωναζω Μιχαηλ και τωρα αρχισε και ο αντρας μου.Οι γιαγιαδες προτιμουν το Μιχαλακης.Και μετα ακολουθουν κατι Μαικ,Μικες,Μικης κτλ....ο καθενας οτι του ερθει.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ricola σ ευχαριστω..και εσεισ με το καλο..τον μπαμπα μου τον λενε Μιχαλη κ απο ολα αυτα που προανεφερες προτιμω το Μιχαηλ κ το Μιχαλης...σκεφτηκα να βγαλουμε την μπεμπα μικαελα αλλα μπροστα στο ελισαβετ το απποριψαμε

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kikimam να σαςζησει η Ελισάβετ,παρά πολύ ωραίο όνομα.τέλος καλό όλα καλά με την βάφτιση σας.
Εμείς βαφτιστηκαμε 6/7 και το όνομα του είναι Δημήτρης,με εκνευρίζουν όταν τον αποκαλούν Μήτσο,μητσαρα κ.α ειδικά ο πεθερός μου το κανει και δεν καταλαβαίνει τπτ..αλλά τέτοιος που είναι που να καταλάβει..όπως καταλάβατε είμαι πεθεροπληκτη,και κουνιαδοπληκτη!!!!!Embarassed

868 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Σεπ 12, 2014 10:36 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maria dou σ ευχαριστω κ εσενα για τις ευχες σου..πολυ ωραιο το ονομα σας..ομως το μητσος ειναι απαισιο κ να του το κοψεις του πεθερουλη σου...μην του μεινει του παιδιου..στην αναγκη να τους την πεις..το ονομα ειναι του πεθερου σου?

869 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Σεπ 12, 2014 12:20 pm

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελάτε ρε κορίτσια, για πλάκα τα λένε!! Σιγά μην μείνουν στα παιδιά το Μικες ή το Μητσος! Παρα πολύ συχνά συμβαίνει να λέμε τα παιδάκια ή ακόμη κ τους μεγάλους με διάφορα υποκοριστικά! Αγάπη δείχνουν!
Εγώ πάντως μόνο στην πλάκα θα μπορούσα να το πάρω, να φωνάζουν έναν μπόμπιρα μια σταλιά, Μητσάρα!!

870 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Σεπ 12, 2014 12:42 pm

irenehr

irenehr
Κική να σας ζήσει η Ελισάβετ!! Πολύ ωραίο όνομα!! Τέλος καλό όλα καλά! Μια χαρά θα είναι το βίντεο μην ανησυχείς έχουν εξελιχθεί πολύ οι κάμερες! Μπράβο για τη μικρή σου που ήταν ήσυχη!
Εμείς βαφτίσαμε τον μικρό μας τον Ιούλιο και τον ονομάσαμε Άγγελο.
Όντως αστείο ακούγεται το Μητσάρας σε μωράκι!! Γενικά και εμένα δεν θα μου άρεσε γιατί δεν πολυσυμπαθώ τα κομμένα ονόματα...

871 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Σεπ 12, 2014 11:26 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολες..σ ευχαριστω Ειρηνη.και το δικο σας ονομα ειναι πολυ ωραιο κ σπανιο.
Mare οντωσ καποιοι μπορει να αποκαλουν το μωρο με διαφορα υποκοριστικα για πλακα αλλα πλακα-πλακα μπορει να μεινει..τοναντρα μου τον λενε κωστα κ ολοι οι δικοι του(αδερφια-ξαδερφια-γονεις-θειοι)ακομα κ καποιοι φιλοι του απ το χωριο του τον φωναζουν Τακη..κι οταν τουσ λεω να μην τον λενε ετσι κ πως τον λενε κωστα μου απαντανε πως ετσι τον φωναζαν απο μικρο.ενω στην αθηνα που μενει ο αντρας μου 15 χρονια ολοι οιφιλοι συναδελφοι κ.τ.λ. τον φωναζουν κωστα..ακομα κ στα αδερφια κ στα ξαδερφια του που τουσ λεω να μην τον φωναζουν τακη εκεινοι μου λενε πωσ δεν μπορουννα το κοψουν.

872 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Σεπ 13, 2014 12:44 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εχθες ειχαμε παιδιατρο..καναμε κ το εμβολιο κ τωρα το επομενο θα το κανουμε στον χρονο.το μαντου μας ειπε.

παρολο που το παιδι ειναι δυσκολο στο φαγητο κ τρωει λιγο πηρε βαρος κ ειναι μεσα στις καμπυλες..μας εβαλε κ αβγο.15 μερες μονο κροκο κ μετα κ ασπραδι..μου ειπε οτι αφου μπαινει το αβγο κ εφοσον δεν της αρεσουν τα αλεσμενα κ οι κρεμες να τησ δινω απ τα δικα μας φαγητα απλα να τα προσεχομε λιγο στο αλατι..μπο ειπε να τησ δινω τοστ με τυρι,τραχανα,χυλοπιτες.κρεας σε μορφη κιμα ακομα κ παστιτσιο η μουσακα..οχι ψαρι,θαλασσινα,οσπρια,μελι κ ξηρουσ καρπους.επισης μου ειπε οτι απ την στιγμη που θα φαει αβγο μπορει να φαει τσουρεκακι κ κεικ ακομα που θα χω φτιαξει εγω..δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα απορω πωσ θ α τα τρωει αυτα αφου εχουμε μονο 2 δοντια κ γενικα δεν ξερω εχω μπερδευτει τωρα πιο πολυ.για το γιαουρτι την ρωτησα κ μου πε πως ειναι υπερ του κανονικου γιαουρτιου ι οχι των παιδικων οποτε θα δοκιμασω κι αυτο γιατι τα παιδικα δεν τα τρωει..εχω αγχωθει λιγο με ολα αυτα δηλ για τισ ποσοτητες που θα καταφερνει να τρωει.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια και παλι...Που ειστε καλε ολες εξαφανισμενες?ειμαι στενοχωρημενη παλι με το θεμα τουφαγητου του μωρου..
σημερα το απογευμα της εδωσα αβγο..ΤΖΙΦΟΣ!!!!Ε δεν περιμενα να το φαει.εδω δεν τρωει αλλα θα φαει το αβγο?κροκο μονο εδωσα.ισα που το δοκιμασε κι εβαλε τα κλαματα κ κρατουσε το στομα κλειστο..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για αλλη μια φορα... αλλα το χειροτερο μου ηταν που μαγειρεψα κριθαρακι με κοτοπουλο κ ντοματουλα κ ουτε απ αυτο εφαγε..εχω κουραστει με ολ αυτην την κατασταση.εστω ας ετρωγε κατι απ αυτα..ουτε φρουτο ουτε φαι ουτε κρεμες ουτε γιαουρτι..προσπαθησα να τησ δωσω κανονικο γιαουρτι με παροτρυνση τησ παιδιατρου μο κ ουτε αυτο ηθελε..θα σκασω..

nanou

nanou
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kikimam ποσο μηνων ειναι το παιδακι σου?

875 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 35 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Σεπ 13, 2014 11:26 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εννεα μηνων

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις