Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
251 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 251 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

801 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Αυγ 29, 2014 12:43 pm

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι και εγώ αυτό πιστεύω! Διακοπές θα είναι οι μανούλες! Τώρα που θα μπει ο Σεπτέμβρης θα πιάσουμε το απουσιολόγιο Razz

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε έρχεστε σιγά σιγά..σας ζηλεύω(με την καλή έννοια) που κάνετε ακόμα διακοπουλες!!
Κάτι άσχετο,τώρα τέτοια ώρα τέτοια λόγια αλλά σκεφτόμουν ο άντρας μου δλδ να πάμε το μικρό για babyswimming έψαξα λίγο στο Internet αλλά δεν βρήκα τιμές,η αλήθεια είναι πως θέλω από μικρό να τον βάλω μέσα στον αθλητισμό και γενικά να αρχίσει να κοινωνικοποιειται αλλά σκεφτόμουν και την μουσικοκινητικη.μη με πείτε ψωναρα please!!!
Τι θα επιλέγατε εσείς?έχετε σκεφτεί να πάτε τα μικρακια σας πουθενά?

803 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Αυγ 29, 2014 10:48 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερουδιααααα!!!!
Μαρια μιας και στον μικρο αρεσει πολυ το νερο λεμε και εμεις να τον παμε babyswimming!!!Στο οακα νομιζω ειναι γυρω στα 35 ευρω το μηνα μια φορα την εβδομαδα!Οταν γυρισουμε θα παμε απο εκει να ρωτησουμε για σιγουρα και να δουμε και τις εκαταστασεις!

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ricola και εγώ για οακα σκέφτομαι αλλά έχω ακούσει μέχρι και 60ε..ωραία θαειναι να πηγαίναμε μαζί έχω βρει κάτι τηλέφωνα και θα πάρω να ρωτήσω,επίσης διάβασα ότι καθαρίζουν με όζον και όχι με χλώριο την πισίνα και πως είναι άριστες οι εγκαταστασεις του,πηγαίνει ένας συνάδελφος του άντρα μου εκεί με το παιδί τους και είναι πολύ ευχατιστημενοι..
Διάβασα και για ένα playgroup στην αγ.παρασκευή με παιδάκια μέχρι 6ετων και είναι 50το μήνα και κάθε Τρίτη έχουν και babyswimming

irenehr

irenehr
Καλησπέρα κορίτσια!!

Εμείς εδώ δυστυχώς δεν έχουμε καμία δραστηριότητα για κάτω από 3ων χρονών οπότε περιμένουμε...πάντως η κολύμβηση είναι πολύ καλή ιδέα αν εμπιστεύεστε την καθαριότητα της πισίνας!

806 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Κυρ Αυγ 31, 2014 11:24 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Εμείς δε χαθήκαμε επειδή πήγαμε διακοπές Crying or Very sad αλλά επειδή είχα κάποιο θέμα με τη σύνδεση. Μare, να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 50580 Φτου φτου κιόλας που αρχίσατε να κοιμάστε μόνοι! Ειρήνη, εμείς συνεχίζουμε σταθερά τις ίδιες συνήθειες και στο θέμα του ύπνου και στο θέμα του φαγητού. Κikimam, χαίρομαι αν κατάφερα να βοηθήσω και να ξέρεις ότι τρώτε καλύτερα από εμάς. Εμείς τρώμε μόνο κάποια φρούτα (ευτυχώς, για να ενεργείται τουλάχιστον). Από τα άλλα τίποτα, ούτε μεσημεριανό ούτε απογευματινό, ό,τι κι αν του έχω δώσει να δοκιμάσει. Ricola, δε θα αναγουλιάζει για πολλές ημέρες. Θα το δεις γρήγορα να μασουλάει και θα εντυπωσιαστείς. Maria_dou, κι εμείς εδώ δεν έχουμε υποδομές για τίποτα άλλο πέρα από το babyswimming. Θα ήθελα να ξεκινήσω, αλλά με αγχώνει το θέμα της καθαριότητας της πισίνας. Αυτό το μήνα έχουμε ξανά εμβόλιο (αρκετά ξαποστάσαμε!) και όπου να ΄ναι μάλλον θα βγάλουμε το 1ο μας δοντάκι (πιάνω την κορυφή του, αλλά μου κρύβεται ακόμα)!

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοπελες μου τι κανετε???
τα γλυκακια σας???

mare να ζησετε!!!!!!!!!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 875502  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 875502  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 875502  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 50580  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 50580  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 50580

εμεισ κοριτσια μου ξυπνησαμε απο χτες το πρωι με μυξες..πολλεςςς Mad Mad Mad Mad

και σημερα μου εκανε κα βηχαλακι,πηρα και την παιδιατρο και μου ειπε να ξεκινησουμε μασκουλεσ.....αυτος ο καιροσ μου μια ειναι νταλα καλοκαιρι και την αλλη χειμωνασ..  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 679259  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 679259  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 679259

φιλακια πολλα..  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 893968  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 893968

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τα παιδακια σασ τι υψος εχουν και τι βαροσ??

εμενα ειναι 7,7 μηνων και ειναι 10,250kg kai ycos 72 cm

809 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Σεπ 01, 2014 11:28 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς με τον ύπνο μια κοιμομαστε στο δωμάτιο μας και μια κλαιμε και θέλουμε παρέα..... Κάποια βράδια ξυπνάει και κλαίει και την παίρνω στο κρεββάτι γιατί είμαι και εγώ κουρασμένη και δεν έχω αντοχές  να επιμεινω. Μια δυο την τρίτη την παίρνω.
Εμείς 7,5 ειμασταν 7180γρ και 71 υψος. Έχει να κάνει με το φύλλο κιόλας.
Γιαουρτακι ξεκινήσαμε αλλά δεν μας συγκινεί, οσες δίνεται το βγαζετε πόση ωρα να ζεσταθεί; μισή ωρα πριν το δώσετε;;; γιατί η μικρή δεν της αρέσει σίγουρη γιατί είναι κρύο. Επίσης θα ξεκινήσουμε αστερακι και τραχανά!!! Εμβόλιο μας είπε όταν κλείσει χρόνο ξανά......

810 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Σεπ 01, 2014 12:02 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου καλησπερα..χρειαζομαι τα φωτα σας...εμεις με τον υπνο τα παμε καλα..κοιμαται στο δωματιο της μονη της απο 5 μηνων κ αυτο λογω τηςπαλλινδρομησης που επρεπε να την εχουμε στο νου μας διαφορετικα θα την ειχα βαλει στοδωματιο της κ στην κουνια νωριτερα..τωρα ομως εχω το εξης προβλημα.ειμασταν 3 μηνες στο εξοχικο οπου κοιμοταν στο δωματιο της σε παρκοκρεβατο.ολα μιαχαρα..τωρα που γυρισαμε στην αθηνα κατεβασα το στρωμα της κουνιας στο τελευταιο επιπεδο αφου πλεον κρατιετε ορθια μονη της κ υπαρχει κινδυνος πτωσης..ομως τωρα το προβλημα ειναι οτι οπως παλευει να σηκωθει ορθια στην κουνια κουτουλαει το κεφαλι της στα καγκελα κ κλαιει..μολις το ειδα αυτο δεν τηνξανα εβαλα στην κουνια να κοιμηθει κ την βαζω κ παλι στο παρκοκρεβατο στο οποιο παλευει κ πιανεται απ τις χειρολαβες αλλα κ να πεσει αποτομα πεφτει στα διχτυα πουειναι μαλακα κ οχι στα ξυλινα καγκελα..η κουμπαρα μου μου ειπε οτι δεν παθαινει τιποτα τομωρο κ αδικωςφοβαμαι μην χτυπησειστα ξυλα το κεφαλι του..οι παντες δεν βολευουν τωρα κ ειναι επικυνδυνεςγιατι πατανε πανω..για πειτε βρε κοριτσια εσεις που τα μωρα σας κοιμουνται στην κουνια τουςγιατι εχω αγχωθει..σορυ για τοσεντονι ελπιζωνα εγινα κατανοητη ετσι πουτα εγραψα..

811 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Σεπ 01, 2014 11:39 pm

mariameint

mariameint
Kikimam η δικιά μου από 6.5 μηνών που άρχισε να σηκώνεται μόνη της στην κούνια κοπανάει το κεφάλι της στα κάγκελα και στα 2 πλαϊνά της κούνιας που είναι σκέτο ξυλο. Δεν έχει πάθει κάτι αλλά εμένα δεν κλαίει όταν το παθαίνει.

http://www.something-special.gr

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα...mariament εχθες το βραδυ την εβαλα για υπνο στο παρκοκρεβατο αλλα σημερα το πρωι την εβαλα στην κουνια ορθια κ την αφησα να δω τι θα κανει.καποια στιγμη επεσε κατω κ ξανασηκωθηκε πιανοντας τα καγκελα κ το εκανε αρκετες φορες..κουτουλησε το κεφαλι της παλι στα καγκελα αλλα αυτη την φορα δεν εκλαψε παρα μονο οταν χτυπησε το κουτελο στο πλαινο ξυλο τοτε εκλαψε.ομως δεν της εδωσα σημασια κ σταματησε αμεσως..προφανως δεν ειναι τοσο επικυνδυνο οσο νομιζω...θα την βαζω λιγο τα πρωινα κ θα την επιβλεπω πιο πολυ για να αποβαλλω τον δικο μου φοβο..

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ βρε κοριτσια τι εχω παθει.... Crying or Very sad την κυριακη εχουμε την βαφτιση της μπεμπας που θα γινει στο χωριο του αντρα μου στην βορεια ευβοια κ απο εχθες μ εχει πιασει πονος στο αφτι στο οποιο εχω ευαισθησια αν κ εχει να με πονεσει 3 χρονια .το πρωι εβγαλε κ λιγο υγρο ποθ μυριζε οποτε προβλεπετε ωτιτιδα στην καλυτερη των περιπτωσεων...αυριο θα παω στον ω.ρ.λ να με δει...ελπιζω να μην με ταλαιπωρησει τωρα που ειναι η βαφτιση κ αγχωνομαι πιο πολυ επειδηστο χωριο δεν εχει κοντα νοσοκομειο η γιατρο..ουφ....

mariameint

mariameint
Kikimam δεν ξέρω από ωτίτιδες αλλά σου εύχομαι να μην είναι τίποτα και να σου περάσει γρήγορα! Κρίμα είναι να ταλαιπωρηθείς ιδίως τέτοιες μέρες...

Τασούλα πως και δεν θα κάνετε άλλο εμβόλιο μέχρι τον χρόνο;
Βέβαια κάθε παιδίατρος έχουμε καταλάβει ότι έχει δικό του πρόγραμμα αλλά μου φαίνεται περίεργο... Τ κάνατε μαζεμένα ή θα παραλείψετε κάποια;

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maria δεν ξέρω με τα εμβόλια και εμένα μου έκανε εντύπωση..... Κάναμε κάθε μήνα 2 και τον 7ο 1 και μας είπε στον χρονο πάλι......
Που μπορω να δω αν τα έχουμε κανει όλα ή όχι; παίζει να παραλείπει κάποια;;;;;
Και η δικιά μου χτυπάει στα ξύλο συνέχεια μα συνέχεια. Και πέφτει και με φορά πολλές φορές, αλλά δεν κλαίει, μα και να κλάψει δεν της δίνω σημασία και σταματάει. Γενικά κοπαναει και τα παιχνίδια στο κεφάλι της δεν νομιζω να παθαίνουν τίποτα.
Με το αστερακι στο φαγητο δεν τα πήγαμε πολύ καλά, την αναγουλιαζε. Ουτε με το γιαούρτι.... Ποιο δίνεται εσείς;;;

mariameint

mariameint
Τασούλα αν τα κάνατε διπλά τότε ΟΚ.
Εμείς μόνο με ενέσιμο συνδυάζαμε 2 γι' αυτό κάνουμε κάθε μήνα μέχρι τον 8ο και μετά στους 10ο και 12ο.

817 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Σεπ 02, 2014 10:52 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιαούρτι και αυγό εμένα δεν τα θέλει.με τπτ,πρόβειο του έδωσα..και εμένα κοπανάει στο κρεβάτι του αλλά δεν κλαίει και αν κλάψει δεν του δίνω σημασία και σταματάει αμέσως,θεωρώ δεν παθαίνουν τπτ..στέρεψα από συνταγες για τον μικρό!!καμμια ιδέα βρε κορίτσια??σούπες λαχανικά κρεατικά τι άλλο να δώσω??

818 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Σεπ 02, 2014 11:46 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω σημερα για πρωτη φορα εβαλα αστερακι στο φαγητο της μπεμπας κ αναγουλιαζε αλλα το δικο μου μωρο ειναι δυσκολο στο φαγητο δηλ δεν της αρεσει τιποτα κ γενικα αναγουλιαζει οποτε δεν νομιζω να φταιει το αστερακι..σε εμας τουλαχιστον...εγω απο γιαουρτι εχω δωσει αντβανς κ νουλακ..δεν τρελεναιτε αλλα τα ψιλοτρωει κ καπως καλυτερα το νουλακ...μπισκοτοκρεμα τρωνε τα μωρα σας??εμενα εφαε δυο φορες κ χαρηκα που βρεθηκε κατι να της αρεσει αλλα εκτοτε δεν την εχει ξανα φαει..ουτε βανιλια ουτε φαριν λακτε τρωει πλεον.εχω φρικαρει πια που δεν της αρεσει τιποτα..εστω η μπισκοτοκρεμα...

εμεις απο εμβολιο μονο τον αυγουστο δεν καναμε..σεπτεμβρη ομως θα κανουμε κανονικα ..ειμαστε 9 μηνων..σας εχουν δωσει αβγο βρε κοριτσια?

819 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Σεπ 02, 2014 12:01 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα μου είπε αυγό και ψάρι στον χρόνο, όχι ακόμα.
Είπαμε ο κάθε γιατρός τα δικά του. Αυτό που μου είπε είναι οτι πρεπει να αρχίσει να τρώει μη αλεσμενα σιγά σιγά, γιαυτό και αστερακι. Πφφφφφ μου φαίνεται πολύ δύσκολο, εμένα το έτρωγε ωραιότατα το φαγητο της αλεσμένο, αλλά δεν θέλω να μάθει και να μην τρώει μετά μη αλεσμενα.
Γιαούρτι εμένα ο γιατρός μου τόνισε μόνο για μωρά, της πήρα advance με φρούτα και ουτε να το φτυσει, και σήμερα της έδωσα noulac με μπισκοτο και της άρεσε πολύ το έφαγε όλο και το άφησα 20λεπτα εκτός ψυγείου να μην είναι κρύο.

820 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Σεπ 02, 2014 12:16 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τασουλα κι εμενα ουτε αβγο ουτε ψαρι μου χει πει ακομα...τωρα που θα παω παιδιατρο αυτο το μηνα θα μου πει τα νεοτερα..εμενα δεν θελει με τιποτα τα αλεσμενα..οταν τησ δινω κατι με το χερι μου μαλακο το τρωει μια χαρα..πχ γιαρμα στον τριφτη το τρωει μπανανα σε μικρο λιωμενο κομματακι το τρωει.. αλεσμενα ομως δεν τα τρωει..αφου ιδια γευση εχουν!!!!ανυπομονω να βγαλει κι αλλα δοντια να μπορει να τρωει κανονικο φαγητο ..τυρακι δινεται?

821 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 33 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Σεπ 02, 2014 12:48 pm

irenehr

irenehr
Καλησπέρα κορίτσια!!

Εμείς 8 μηνών ήμαστε 8760 και 71 πόντους. Αυγό ξεκινήσαμε μόνο κρόκο αλλά δεν του αρέσει και από αύριο θα το δοκιμάσω μέσα στη φρουτόκρεμα. Ψάρι και ασπράδι αργότερα. Γιαούρτι δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά (πρόβειο) αλλά δεν ενθουσιάστηκε. Θα το ξαναδοκιμάσω με κανένα φρούτο (φρέσκο) μπας και το φάει. Μπισκοτόκρεμα/βανίλια/παιδικά γιαούρτια κτλ δεν δίνω. Ούτε τυρί ακόμα αν και λογικά θα επιτρέπεται πια σιγά σιγά...Γενικά είναι πολύ δύσκολος με το φαγητό (το μεσημεριανό που με ενδιαφέρει και περισσότερο) αλλά θα δούμε κάποια στιγμή θα φάει δεν μπορεί...
Εμβόλιο εμείς θα βάλουμε και στον 9ο και μετά έχουμε 3 μήνες κενό. Ο κάθε γιατρός τα δικά του όπως είπατε!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειρηνη μια χαρα ειστε στα κιλα..εμενα που δεν τρωει σχεδον τιποτα πριν ενα μηνα που ηταν 8 μηνων ηταν 7100 κ 71 ποντους..θποτιθεται οτι πρεπει να τρωει 150-200 μλ φρουτο κ μεσημεριανο κ αν φαει 100 κανουμε ΠΑΡΤΥ!!!!!!!Συνηθως τρωει 80 μλ κι αυτο με δυκολια...

irenehr

irenehr
Ναι δεν έχω παράπονο με τα κιλά! Αλλά φυσικά δεν είναι από τις στέρεες αλλά από το γάλα!!
Και εμένα τόσο τρώει μόνο που πλέον που χειροτέρεψε και μεσημεριανό μπορεί και να μη φάει ούτε μία μπουκιά! Και το παιδεύω 2 ώρες!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ βρε ειρηνη ποσο σε νιωθω....και γω ετσι τυρανιεαι με το φαγητο..σημερα δεν εφαγε μπουκια απ την φρουτοκρεμα κ το μεσημεριανο το ειδε κ εκλαιγε..τελκα μετα απο πολυ προσπαθεια εφαγε 70 μλ...συμπληρωσα με γαλα αλλα κι απ αυτο ηπιε τα 40 μλ μονο...μα ελεος δηλαδη...δεν πεινανε???? και επειδη δεν τρωει καα ολη την ημερα σηκωνομαι καθε βραδυ κ τησ δινω γαλα στον υπνο της..

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια την ταισα γαλατακι κ παω να ξαπλωσω...καλη συνεχεια κ καλο σας βραδυ.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις