Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!
Jollie φυσικά μπορούμε να πάμε και αλλού αλλά όχι με κίνητρο τη θάλασσα! Αυτό εννοούσα Smile
Με το φαγητό έχουμε μια πολύ μικρή βελτίωση αλλά τίποτα φοβερό. Πλέον δεν τον πιέζω. Του δίνω να φάει, τρώει όσο θέλει μετά συνήθως κάνουμε ένα διάλειμμα και ξαναδοκιμάζουμε σε μισή ώρα τρώει λίγο ακόμα και τέλος...κάποια στιγμή θα φάει περισσότερο που θα πάει!!
Εμένα δεν σηκώνεται ακόμα μόνος του αν και στέκεται όταν τον κρατάω. Βέβαια πλέον στο κρεβάτι μας δεν τον αφήνω ούτε με μαξιλάρια γιατί δεν είναι πια εμπόδιο! Ή τα μετακινεί, ή περνάει από πάνω τους...περισσότερο σαν παιχνίδι τα βλέπει! Γενικά τον τελευταίο καιρό θέλει πολύ περισσότερο χρόνο από μένα και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα άλλο!
Jollie με τον ύπνο πάτε καλύτερα?

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κοριτσια!!!!!
Ξεκινησαμε και εμεις φαγητο!!!Δεν ειναι το καλυτερο του αλλα κατι κανουμε!!Να ρωτησω εσας που λετε οτι δεν τρωνε τι ποσοτητα τρωνε...και ποσο ειναι το επιθυμητο ας πουμε.Σημερα απο περιεργεια μετρησα και εφαγε κατι λιγοτερο απο60 ml ζωμο,κοτοπουλο και καροτο.
Εμεις λεγαμε να παμε τον μικρο στο δωματιο του τωρα πιυ θα γυρισουμε....αλλα νομιζω πως εγω δεν ειμαι ετοιμη...ο μικρος μια χαρα θα ειναι!!!!!

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να μαι κι εγώ! Τι κάνετε κορίτσια; Τι κάνουν τα μωράκια σας;;
Είχαμε το γάμο εμείς στις 16, περάσαμε τέλεια! Είχα πολύ άγχος στην αρχή, αλλά όλοι μου έλεγαν ότι δεν φαινόταν καθόλου. Μόλις κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου πέρασαν όλα και άρχισα να το διασκεδάζω! Πέρασε σαν σφαίρα η μέρα, αφού λέω στον σύζυγο πότε θα ξαναπαντρευτούμε να φορέσω πάλι το νυφικούλι μου!! Ο μικρός ήταν άψογος, με περίμενε στην εκκλησία με τον μπαμπά του, το βράδυ το διασκέδασε, κοιμήθηκε στις 12, πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι και χτυπούσε παλαμάκια! Το μόνο κακό, κάπου μας αρρώστησε από τις πολλές αγκαλιές και έχει βήχα και μπούκωμα, αλλά θα μας περάσει, που θα πάει!
Πήγαμε και 4 μέρες διακοπές άνευ μικρού, τον οποίο αφήσαμε στην πεθερά μου και αναζωογονηθήκαμε! Πήραμε δυνάμεις!
Και το καλύτερο από όλα: πλέον ο μικρός κοιμάται χωρίς κούνημα, δεν θέλει καθόλου αγκαλιά, τον αφήνουμε στο κρεβάτι του, παίζει λίγο με το αρκουδάκι του και κοιμάται μόνος του! Και το πάει σερί μέχρι τις 6 το πρωί!!
Έχω το καλύτερο παιδί του κόσμου! χαχαχαχα!!!

irenehr

irenehr
Mare να ζήσετε!! Και να σας ζήσει και ο μικρούλης!! Μπράβο που όλα πήγαν καλά!!
Ώστε κοιμάται μόνος του ε? Πως το καταφέρατε αυτό??
Εμείς από το δωμάτιο μας δεν τον βγάλαμε ακόμα λόγω του ότι θέλει κάποιες εργασίες να γίνουν στο δωμάτιο του. Προχωράμε όμως σιγά σιγά οπότε ελπίζω τον άλλο μήνα να τον μεταφέρουμε σιγά σιγά.
Όσο για το φαγητό, φρουτόκρεμα τρώει καλά (γύρω στα 160-170 ml) και μεσημεριανό μπορεί να φάει από 4-5 μπουκιές μέχρι 140ml πάντα με διάλειμμα όμως. Και φαντάσου ότι τρώμε 2 μήνες φρούτα και 1μιση μήνα μεσημεριανό...αυτά είναι τα καλά μας νούμερα.

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ricola εγώ ποτέ δεν μέτρησα το φαγητό του μωρού μιας και είναι σε κομματάκια και τρώει μόνος του συνήθως όμως τρώει ένα κομμάτι κρέας σε μέγεθος ενός μεγάλου παγακι και λαχανικά περίπου ένα μικρό δάχτυλο σε μάκρος και πάχος..
Mare Να ζήσετε,να είστε πάντα ευτυχισμένοι, τυχερουλα που κοιμάται μόνο του εμείς μόνο στήθος!!

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria_dou ηθελα και εγω να καναμε blw αλλα δεν το πολυθελει ο αντρας μου κ το φοβαμαι λιγακι να σου πω την αληθεια!1!!:-( Embarassed

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mare να ζησετε!!!!!!Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα κ που το ευχαριστηθηκατε!!!!!!

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι,εμείς ξεκινήσαμε 4.5μηνων,άλλωστε κάποια μέρα αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσετε να τρώτε κανονικά,και ίσως τότε είναι πιο δύσκολο επειδή θα έχει μάθει στα αλεσμενα.κάνε μια ερευνα στο ίντερνετ και μπορείς να δώσεις για αρχη μισό αλεσμενα να περιέχουν κάποια πολύ μικρά κομμάτια για να δεις πως θα πάει..πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πνίγονται όσο λαίμαργα κι αν τρώνε..

784 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 25, 2014 10:13 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μare να ζησετε κ οτι επιθυμειτε για τομωρο σας..αχ τι μου θυμησες;;και εγω ειχα ταχυκαρδια κ τρακ οταν εφτασα στην εκκλησια νυφουλα οταν αντικρισα τοσο κοσμο να με κοιταει..μετα ομως τοαπολαυσα κ εγω...τωρα πλησιαζει η αγωνια για την βαφτιση..χα χα χα....εμεις απο ποσοτητες φαγητου χαλια....γυρω στα 100 μλ φρουτοκρεμα φαγητο απο 4-5 κουταλιες εως 100 μλ κ κρεμες 120ml ....

785 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 25, 2014 11:48 am

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria_dou έγραψε:Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι,εμείς ξεκινήσαμε 4.5μηνων,άλλωστε κάποια μέρα αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσετε να τρώτε κανονικά,και ίσως τότε είναι πιο δύσκολο επειδή θα έχει μάθει στα αλεσμενα.κάνε μια ερευνα στο ίντερνετ και μπορείς να δώσεις για αρχη μισό αλεσμενα να περιέχουν κάποια πολύ μικρά κομμάτια για να δεις πως θα πάει..πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πνίγονται όσο λαίμαργα κι αν τρώνε..
σε ευχαριστω!!θα το ψαξω λιγο παραπανω και ισως πεισω και τον αντρα μου.Παντως ετσι οπως του τα αλεθω εχει κ κομματακια....αλλα κανει σαν να αναγουλιαζει ....(πολυ μικρα ομως)..

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για σας κορίτσια και απο μένα!!
Mare να ζησετε και να χαιρεστε το μωρακι σας!!!
Εγω δεν πήγα πουθενά διακοπές αλλά έχω τρελαθεί στην δουλειά. Πολλές ώρες και πολύ κούραση.
Καλά τα μικρακια σας σηκώνονται και κανουν και βηματακια;; εμένα η μικρή ουτε στερεώνεται στον ποπο της καλά καλά. Δεν μένει καθιστή μετά από λίγο θα γυρει στο πλάι ή μπροστά, στηριζόμενη βέβαια απο τα χέρια της. Εγω της έχω πάρει ενα στωματακι παζλ απο jumbo και μπουσουλαει εκεί αφού κάνεις όση προέκταση θες.
Το Σάββατο την μετέφερε ο άντρας μου στο δωμάτιο της και μου το έκανε έκπληξη γυρνώντας απο την δουλειά. Έπαθα ένα σοκ αλλά τελικά ηταν για καλό γιατί είχε συνηθίσει ήδη στο δικό μας δωμάτιο και τώρα γκρινιάζει αρκετά και κάνω περισσότερη ωρα να την κοιμησω. Θα συνηθίσει είμαι σίγουρη σήμερα τα πήγαμε καλύτερα.
Απο φαγητό τρώμε κανονικά δεν ειχαμε θέμα, 200 ml πανω κάτω.

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξέχασα να σας πω σήμερα έχουμε γιατρό για εμβόλιο και να δουμε πως θα συνεχίσουμε την διατροφή μας. Έχουμε πολύ γκρίνια, μπορούμε να γκρινιαζουμε για ώρες ασταμάτητα....... Φταίνε σίγουρα και τα δοντακια μας. Ενα έχουμε μέχρι στιγμής. Δεν κάθεται μονη της καθόλου, θέλει να ασχολησε συνέχεια μαζί της και βαριομαστε και εμείς γρήγορα.

Καλημέρα!!!!!

788 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 25, 2014 11:08 pm

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχούλες!!
Ειρήνη δεν έκανα τίποτα, μόνος του το αποφάσισε! Χαχαχ! Τον είχα μια μέρα αγκαλιά ως συνήθως, κάναμε τις βόλτες μας πάνω κάτω κ χτυπιοταν δεν ήθελε με τίποτα. Σε κάποια φάση είχαμε γίνει μούσκεμα κ οι δυο, λέω δεν γίνεται έτσι, τον αφήνω στο κρεβάτι κ φεύγω. Περίμενα να ακούσω τη συνηθισμένη γκρίνια, γιατί με παρατησες μάνα, τίποτα! Πάω σε λίγο κ είχε κοιμηθεί! Φτυστε μας! Τελικά υπάρχει φως στο τούνελ! Χαχαχ!!!
Όσο για το φαί εμείς τρώμε σαν να μην υπάρχει αύριο! Φρούτο γύρω στα 250, μεσημεριανό 300, και κρέμα πάλι 250! Αφού μας περνάνε για 9-10 μηνών!

789 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 25, 2014 11:30 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια σκέφτεστε για δεύτερο; καν αν ναι απο πότε; εγω θέλω να κάνω 2 παιδακια και θα ήθελα να είναι κοντά σε ηλικία. Ακόμα δεν το έχω αποφασίσει και λόγω καισαρικής αλλά αν χρονιασει η μικρή μου σκέφτομαι να βάλω μπρος......

790 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 25, 2014 11:41 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερααα!!!!
Mare μπραβο στο μικρακι σου!!Εμας το πρωι τις περισσοτερες φορες κοιμαται μονος του στη κουνια τις υπολοιπες στο στηθος και πιο σπανια αγκαλια.Πφφφφ γυρνωντας Αθηνα πρεπει να δοκιμασουμε περα του να μπει στο δωματιο του να μαθει να κοιμαται και χωρις στηθος...αλλα σιγα σιγα!!!
Tassoula και εμεις θελουμε δευτερο(εγω θελω και τριτο...αλλα αντε να πεισεις τον αντρα μου)αλλα λεμε να ξεπεταχτει λιγακι ο μικρος και μετα...σιγουρα μετα το χρονο και!!!

mariameint

mariameint
Τασούλα εγώ για το 2ο άρχισα προσπάθειες αφού χρονισε το 1ο όπως το σκέφτεσαι και εσύ. Δεν μας πήρε πολύ καιρό οπότε τα παιδιά μας έχουν διαφορά 23 μήνες.
Επειδή θέλουμε και 3ο πάλι θα περιμένουμε να χρονισει η 2η και θα αρχίσουμε :-)

Και που έκανες καισαρική; 1 χρόνος που θα έχει περάσει +9 μήνες εγκυμοσύνης (αν πιάσεις με την μια χαχαχαχα) θα έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια για τον 2ο τοκετό. Μια χαρά!

http://www.something-special.gr

irenehr

irenehr
Μπράβο Mare! Υπόδειγμα το παιδί σου!! Πάντα τέτοια!! Smile
Σίγουρα θέλουμε δεύτερο παιδάκι (ο άντρας μου και περισσότερα αλλά δεν έχει σημασία Razz ). Πιστεύω ότι καλό είναι να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας αλλά το σκέφτομαι πολύ δύσκολο...εδώ δεν προλαβαίνω να κάνω όλες τις υποχρεώσεις μου με 1 μωρό, πως να κουμαντάρω και 2ο? Ή και πιο πριν πως θα είμαι έγκυος με ένα ταλιμπανάκι στο σπίτι? Smile
Θα περιμένω λίγο να "μπει σε μια σειρά" ο "μεγάλος" και μετά θα βάλουμε μπρος! Ευτυχώς και δεν έχω ακόμα περίοδο και με σώζει κάπως γιατί ο άντρας μου είναι βιαστικός Smile

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ricola για να πείσεις τον άντρα σου θα βρεθούμε να μέρα να δει πως τρώει ο δικός μου και σίγουρα θα πειστεί..μπορεί να αναγουλιαζει όχι από τα κομμάτια αλλά από το αλεσμα,σκέψου και το αντίθετο από το προφανές!
Για δεύτερο θέλουμε σίγουρα αλλά όχι τώρα,νομιζω πωςς αγαπάω τόσο πολύ τον Δημήτρη μου που δεν έχω χώρο για άλλο παιδί,νομίζω πως θα το αδικήσω αν το γεννήσω τώρα μόνο και και μόνο για να είναι κοντά στην ηλικία,θέλω όταν έρθει να είναι μια Συνειδητοποιημενη κατάσταση και να μπορώ να προσφέρω ότι έχω προσφέρει στο πρώτο.θεωρώ πώς τα δεύτερα παιδιά είναι αδικημένα ως προς την αγάπη την φροντίδα τα καινούρια πράγματα,και μιλάω σαν ένα παιδί πρώτο στην οικογένεια αλλά και στο σόι όλο..ίσως κάνω λάθος..

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο βρε κοριτσια που σκεφτεστε απο τωρα για δευτερα μπεμπακια..εγω τηνω προςτην αλλη πλευρα δηλ. Να μην κανω δευτερο παιδι χωρις βεβαια να το αποκλεισω..ειναι καποιοι λογοι που με αποτρεπουν οπως οτι δεν μπορω να εχωβοηθεια απο την μαμα μου λογω οτι ειναι μεγαλη κ ουτε απ την πεθερα μου πουζει στο χωριο οποτε ειναι μακρυα..αλλος ενας λογος ειναι ταοικονομικα αφου εγω ειμαιανεργη κζουμε μ εναν μισθο..ευελπιστω καποια στιγμη να βρω δουλεια αλλα τοτε θα χρειαζομαι βοηθεια απο τις γιαγιαδες κ οπως ειπα αυτοειναι δυσκολο

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το βλέπω θα μείνω μόνη μου να μιλάω με φαντάσματα και τα φοβάμαι και πολύ!!
Που πήγατε όλες????

irenehr

irenehr
Χαχα Μαρία αυτό αναρωτιόμουν και εγώ νωρίτερα σήμερα!! Πολύ ησυχία έχει πέσει!! Στο συγκεκριμένο θέμα ή που θα γράφουμε 5 σελίδες σε μία μέρα ή που θα μένει ανενεργό για μέρες!

797 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Αυγ 29, 2014 11:34 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειρήνη!!!μια ανακούφιση την ένιωσα που είσαι εδώ..μα καλά οι υπόλοιπες που είναι??για να μη θυμηθώ τις ακόμα πιο παλιές που χάθηκαν!

798 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Αυγ 29, 2014 11:38 am

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Παρουσαααααα!!!!!!

799 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Αυγ 29, 2014 11:44 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια...

800 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 32 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Αυγ 29, 2014 12:17 pm

mariameint

mariameint
Καλησπέρα!
Εεε Αύγουστος είναι όλο και κάπου για διακοπές θα έχουν πάει κάποιες :-)

http://www.something-special.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις