Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

676 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Αυγ 06, 2014 11:21 am

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα.

Maria dou συμφωνώ με την άποψή σου. Και εγώ είμαι της άποψης ότι δεν λέει να αφήνουμε τα μωρά να κλαίνε (ιδίως το βράδυ) για να κοιμηθούνε μόνα τους. Προφανώς ζητάνε την αγκαλιά εκείνη την ώρα για κάποιο λόγο και αν στο τέλος μάθουν να κοιμούνται μόνα τους, είναι επειδή μετά από πολλές τέτοιες φορές έχουν μάθει ότι δεν θα έρθει κάνεις οπότε και παραιτούνται! Μου κάνει τεράστιο αίσθημα εγκατάλειψης και δεν συμφωνώ.

Jollie και εγώ θηλάζω αποκλειστικά το 2ο παιδί μου. Όπως και στο 1ο, κάναμε co-sleeping τους πρώτους 5 μήνες περίπου και όταν άρχισε να κοιμάται γύρω στις 4 με 5 ώρες σερί, την έβαλα στην κούνια της. Και τις 2 τις κοιμιζα και συνεχίζω την 2η να την κοιμιζω στο στήθος. Υπάρχουν βέβαια φορές που μπορεί να ξυπνήσει στις 2 ή 3 ώρες. Αυτό που κάνω εφόσον δεν παίρνει πιπίλα είναι να την βάλω στο στήθος και μετά απο 10 λεπτά γυρνάει στην κούνια της και ξυπνάει στάνταρ στις 6 το πρωί για να φάει. Βέβαια προσωπικά δεν με παίρνει να κάνω και πολλά πειράματα γιατί δεν θέλουμε με την καμία να ξυπνήσει από τα κλάματα η 2.5 χρονών 1η κόρη και να έχουμε κι άλλα μέσα στη νύχτα. Γενικά όμως είμαι της άποψης ότι εφόσον δεν παίρνει πιπίλα, η πιπίλα της είμαι εγώ. Μπορεί να μην πεινάει αν καμιά φορά ξυπνήσει ξεκάρφωτα αλλά μπορεί να έχει τον οποιοδήποτε πόνο ή ανησυχία και να θέλει παρηγοριά. Εγώ δεν έκανα καμία προσπάθεια σε κανένα απο τα 2 παιδιά μου να σταματήσουν να ξυπνάνε τα βράδια. Με τον καιρό όμως το έκαναν μόνα τους. Επίσης πάντα ήμουν ξεκούραστη γιατί κοιμόμασταν μαζί οπότε δεν ξενυχτουσα, αλλά το έκανα χωρίς να εχω το άγχος ότι θα κακομαθουν, όπως και δεν έχουν κακομάθει!
Το οτι εσένα ξυπνάει ακόμα κάθε 1 ή 2 ώρες σίγουρα είναι βάρβαρο, απλά ήθελα να σου πω ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως η δικιά μου, που ενώ έκανα ότι και εσύ, είχα τα αποτελέσματα των άλλων κοριτσιών. Να σταματήσει να ξυπνάει το μωρό μέσα στη νύχτα. Άρα ίσως παίζει ρόλο και το μωρό και όχι αποκλειστικά οι δικοί μας χειρισμοί!

Όσο για τις στέρεες, έχουμε περίπου 2 βδομάδες που έχουμε αρχίσει ριζαλευρο και φρούτα και αρνείται πεισματικά να ανοίξει το στόμα της. Αν πάει να κλάψει της χώνω καμιά κουταλιά μέσα στο στόμα και τότε το κρατάει ανοιχτό ώσπου να γίνει ζουμί η μπουκιά λογω σαλιων και να χυθεί απο τα πλάγια!
Καμία σχέση με την απίστευτη ευκολία που έτρωγε η 1η μου κόρη αλλά τι να κάνω; Υπομονή! Δοκίμασα και λίγη μπανάνα σε μικρά κομματάκια αλλά και πάλι τζίφος!
Τα τελευταία νέα μας είναι οτι άρχισε να ψιλομπουσουλαει. 2 με 3 βήματα. Είμαστε 6.5 μηνών και εδώ και αρκετό καιρό λέμε μαμά, μπαμπά, κάνουμε γειά και χτυπάμε παλαμάκια :-)

http://www.something-special.gr

gallida

gallida
Καλημέρες κ από μένα μετά από καιρό...

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλες!!!!
πωπω ειχα πολυ καιρο να διαβασω νεα σας!
Εριξα μια ματια στα πεταχτα!!!
Εμεις κανουμε τις διακοπουλες μας στη Σαμο!Ο μικρος σχεδον 6 μηνων πια(χεχεχε) λατρευει τη θαλασσα!!!Θηλαζουμε ακομα αποκλειστικα και σε λιγες μερες θα ξεκινησουμε και εμεις στερεες!
Jolie δεν ξερω αν στο προτινε καποια μανουλα η αν το εχεις δοκιμασει(σας διαβασα στα πεταχτα)..αλλα εχεις δοκιμασει να βαλεισ τον αντρα σου να ξανακοιμησει το μικρακι σου τη νυχτα?Γιατι οσες φορες εχει τυχει να ξυπνησει ο μικρος μες στη νυχτα(κανουμε συνεχομενο υπνο και πολλες ωρες)και τον κοιμιζει ο αντρας μου κοιμαται αμεσως σχεδον...ενω αν παω εγω τις περισσοτερες φορες μενει ξυπνιος και γκρινιαζει η κλαει μεχρι να μπει στο στηθος...

Την καλημερα μου σε ολες!!!

679 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Αυγ 06, 2014 11:45 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα!! τζολι εχει δικιο η βουλα ,μπορεις να δοκιμασεις και αυτο!!

680 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Αυγ 06, 2014 11:54 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και από εμάς!!!
Πότε πλένουμε τα ρουχαλακια των μικρών μας μαζί με τα δικά μας;
Η μητέρα μου τα έβαλε όλα μαζί και λέω να ξαναπλυνω της μπεμπας με το proderm.
Δεν είναι μικρά ακόμα για τα δικά μας απορρυπαντικά;;

681 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Αυγ 07, 2014 12:03 am

vasoulagal

vasoulagal
tassoula έγραψε:Καλημέρα και από εμάς!!!
Πότε πλένουμε τα ρουχαλακια των μικρών μας μαζί με τα δικά μας;
Η μητέρα μου τα έβαλε όλα μαζί και λέω να ξαναπλυνω της μπεμπας με το proderm.
Δεν είναι μικρά ακόμα για τα δικά μας απορρυπαντικά;;
τασουλα ναι κι εγω ετσι πιστευω οτι καλα θα ηταν να τα ξαναπερασεις ενα χερακι... εμενα δεν με πολυαπασχολει γιατι δεν με κουραζει να τα πλενω χωρια αφου ουτως η αλλος μαζευονται σε χρονο ντετε

682 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 28 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Αυγ 07, 2014 12:24 am

gallida

gallida
από τότε που τρώμε και πίνουμετα ρούχα λερώνονται αβέρτα πω πω..που ναμην φορούσα σαλιάρα.Σήμερα της έβαλα μια σαλιάρα κανονική, από πάνω μια πλαστική μεγάλη και πάλι λερώθηκε η μπλούζα της.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολες...επιτελους εβγαλε ηλιο.....εγω οταν ταιζω το μωρο στο καρεκλακι φαγητου το εχω μονο με την πανα του επειδη κανει ζεστη αλλαβολευει κιολας γιατι δεν λερωνουμε πολλαρουχα..βεβαια επειδη παλευουμε για να φαει λερωνεται αρκετα οποτε μετα την πλενω με νερακι κ με υγρο μωρομαντηλο..οτι ρουχα εχω λερωσει με φυσικη φρουτοκρεμα δεν καθαριζουν με τιποτα..ατοιμα φρουτα... Sad 

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σε όλες!!

Καλέ πόσα γράψατε, ούτε θυμάμαι τι να πρωτοσχολιάσω!

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο, αυτοί οι άτιμοι φρουτολεκέδες πως βγαίνουν; Ας μας πει η Μαρία που είναι έμπειρη μανούλα!!

jollie η κρέμα με κινόα λέγεται babynat, διαλύεται κανονικά με νερό.
Όντως οι βιολογικές κρέμες είναι μια αηδία (για μας), αλλά το προτιμώ από το να του δώσω ζάχαρη.

Κατά την άποψή μου, ποτέ δεν είναι αργά για να του ξεκινήσεις πρόγραμμα. Ίσως ζοριστείς λίγο παραπάνω αλλά θα το πετύχεις αν έχεις επιμονή. Ξέρεις πόσα βράδια έχω ξενυχτήσει κουνώντας και περπατώντας πάνω κάτω; Όμως έπιασαν τόπο και από κει που ξυπνούσε ανά μία και μιάμιση ώρα τώρα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Οι συνήθειες που τους δημιουργούνται τώρα είναι πολύ σημαντικές! Προφανώς ο δικός σου δεν πεινάει, αλλά έχει το στήθος για παρηγοριά και ασφάλεια και πολύ καλά κάνει, αλλά αν είναι να καταρρεύσεις εσύ, τότε πρέπει να το αλλάξεις. Η κούραση θα είναι η ίδια - πάλι θα ξενυχτάς - αλλά σε μια βδομάδα θα έχεις δει τα πρώτα αποτελέσματα.
Εγώ για παράδειγμα, τώρα θέλω να του αλλάξω τον τρόπο που τον κοιμίζω (αγκαλίτσα και κούνημα με τραγουδάκι) και να αποκοιμιέται ξαπλωμένος στο κρεβατάκι του, με τραγουδάκι και χαδάκι. Ξέρω όμως ότι αυτό θα μου πάρει πολύ καιρό και επειδή με την αγκαλίτσα κοιμάται σε 5 λεπτά, όλο το αναβάλω.
Αφήστε, και έχει 2 βράδια που ξυπνάει μες τη νύχτα και κλαίει καμιά ώρα, ενώ το είχαμε στρώσει για ένα διάστημα...   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 28 534787 
Ίσως έχει πάλι δοντάκια; Έβγαλε τα δύο κάτω και νόμιζα ότι ησυχάσαμε για ένα διάστημα....
Κι εμένα ξυπνάει στάνταρ γύρω στις 6-6.30, πίνει το γάλα του και πέφτει ξερός μέχρι τις 9.

Δε θυμάμαι ποια μανούλα είπε ότι βάζει όριο στο πόσο θα φάει, εγώ δεν συμφωνώ, σε μας βάζουμε όριο στο πόσο θα φάμε; Εκτός κι αν κάνουμε δίαιτα χαχα! Ας τρώνε όσο θέλουν τα παιδάκια!

kikimam αν το παιδάκι σου δεν χάνει βάρος, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς που δεν τρώει! Σιγά σιγά θα το συνηθίσει! Πειραματίσου με διαφορετικά φρούτα ή λαχανικά. Αλλά μην το αφήνεις νηστικό! Δίνε γάλα, αν δεν τρώει τις στερεες!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mare εχεις δικιο κ αυτο κανω πλεον..αν δεν φαει καθολου δινω γαλα αν φαει μικρη ποσοτητα παλι συμπληρωνω με γαλα γιατι κ που την αφηνα χωρις γαλα οταν ερχοταν το επομενο γευμα παλι δεν ετρωγε..παρολο που ηταν νηστικη δεν ανοιγε το στομα..απορω δεν πειναει;;τουλαχιστον ας πινει γαλα..φοβαμαι πως δεν θα χει παρει βαρος.ελπιζω να μην εχει χασει κ δτστυχως λειπει η παιδιατρος διακοπες κ δεν μπορω να παω να την ζυγισω..

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Υπάρχουν παιδάκια που είναι λιγόφαγα! Εκεί πρέπει να επιστρατεύσεις πολλά μέσα για να τα κάνεις να φάνε! Από διάθεση πως είναι;

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια σκεφτομαι να βαλω παντζαρι στοφαγητο του μωρου..ξερεται αν θεωρειται αλλεργιογονο τροφιμο;εχετε βαλει εσεις;θα τογλυκισει λιγο το φαι;

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kikimam
Νομιζω πως μπορεις να δοκιμασεις να δωσεις παντζαρι και παρακολουθεις οπως καθε νεο που προσθετεις!

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο κρεατακι τι δίνετε;; εγω μέχρι ώρας κοτόπουλο και μοσχάρι. Τι άλλο;
Απο λαχανικά καρότο σέλινο πατάτα φασολακι κολοκύθι και κρεμμύδι της έχω δώσει. Τα τρώει όλα δεν μπορω να πω.
Όσπρια ποτε ξεκινάμε; είναι νωρίς ακόμα;
Και εγω την γδυνω για να φάει γιατί γίνεται ψιλοχαλια.
Κάθε απόγευμα μου γκρινιάζει για νερό γιατί ξεχναω να της δώσω και πίνει 50ml. Κορακιαζει το παιδί μου.....

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για να ξαναεπαναφερουμε το θέμα των κιλών......... Μετα από τόσο καιρό που γεννησατε σε τι φάση είστε;;;
Εγω έχω ακόμα 2,5 κιλά να χάσω και έχω μπει πολύ αφού μου κάνει και το αγαπημένο μου τζιν, αλλά η κοιλιά είναι ακόμα μεγάλη και πλαδαρη. Ενοω οτι φοραω το τζιν οκ και όταν κάθομαι........ Κρεμάει απο πανω η κοιλιά. Άντε να δουμε πότε και αν θα φύγει και αυτή.
Όσο για το στήθος μύθος, έχει επανέλθει όπως ηταν με μια μικρή πτωτική τάση, γιατί είναι και μικρο.

Λέμε συνέχεια μπαμπά σε όλους!!!!!!!!!!

irenehr

irenehr
Καλησπέρα μανούλες!

Κική καλά κάνεις και δίνεις και γαλατάκι να μη μένει νηστικό! Σιγά σιγά θα φάει που θα πάει! Έτσι λέω και για τον δικό μου μη νομίζεις Smile
Όσο για το παντζάρι δεν έχω ακούσει κάποια να το βάζει στη διατροφή τόσο νωρίς αλλά δεν είμαι και σίγουρη...
Τασούλα τα ίδια δίνω και εγώ τίποτα παραπάνω προς το παρόν. Και μάλιστα αυτές τις μέρες βάλαμε κοτόπουλο και μοσχάρι οπότε όταν κάποια στιγμή τα φάει τότε θα δω για άλλο κρέας! Όσπρια όταν κλείσουμε τους 8 μας είπε η παιδίατρος - τότε ελευθερώνονται πολλές τροφές όπως αυγό, γιαούρτι, όλα τα δημητριακά κτλ.
Εγώ τα έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά υπάρχει μια μικρή κοιλίτσα που δεν την είχα πριν οπότε πρέπει από Σεπτέμβρη να ξεκινήσω καμιά γυμναστική! Πάντως μου κάνουν όλα μου τα ρούχα Smile
Για το στήθος δεν ξέρω ακόμα, θα βγάλω συμπέρασμα όταν αποθηλάσω γιατί τώρα αυξομειώνεται συνέχεια! Βλέπω πάντως να έχει μια μικρή πτωτική τάση Sad
Α και μπαμπά λέει και εμένα συνέχεια (με τις φάσεις του δηλαδή, το λέει 5 μέρες σερί πχ και μετά δεν το λέει για 1 εβδομάδα). Μαμά ακόμα δεν λέει!

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ααααα και εμεις λεμε μπα...μπα...αμπαααα!!!
Ειρηνη ουτε εμενα λεει μαμα...αλλα οπως ειπα και στη πεθερα μου..οταν θα πει μαμα θα ειναι συνειδητα!!!!!
Τασουλα απο τα 20 περιπου που εβαλα μου χουν μεινει 5-6!!Και μπαινω σχεδον σε ολα μου τα ρουχα....κοιλιτσα εμφανιζεται κατα το απογευμα....για το στηθος δεν μπορω να πω ακομα!Αλλα πειναω..πειναω...πειναω....να ναι καλα η αποχη...αλλιως με την πεινα που εχω τελευταια θα τα ειχα ξαναβαλει ολα!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια κ εγω κοτοπουλο κ μοσχαρι δινω αλλα η παιδιατρος μου ειπε να αρχισω κ κατσικακι..αλλα αφου ετσι κι αλλιως δεν τρωει δεν της εχω βαλει ακομα..λετε να ξετρελαθει με το κατσικι;;;;μπα χλωμο.......οσο για τα κιλα αφηστε τα...πηρα μονο 11 κιλα μου εμειναν τα 5 και ακομη τα εχω ολα...ομως το τρωω το φαι μου κ τα παγωτα μου οποτε γι αυτο δεν τα εχω χασει..αν εχανα κανα δυο κιλα θα ηταν οτι πρεπει για να στρωσει τελεια το φορεμα για την βαφτιση στις 7 σεπτεμβρη..μακαρι να χασω εστω κι αυτα...οσογια το στηθος κ εμενα εχει μια μικρη πτωση..

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και....απο λογακια καλα παμε...μα μα μα μα....μπα μπα μπα....λεει συνεχεια...απο παλαμακια ομως τιποτα... Εσας τα μπεμπακια σας χτυπουν τα χερακια;;;

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κιλά εμένα μου μείναν 2, και η κοιλιά μου είναι σε πολύ καλό δρόμο, έχει μαζέψει αρκετά! Η μαύρη γραμμή όμως δεν έχει φύγει τελείως!
Το στήθος όμως, μετά το θηλασμό, έχει μείνει μικρότερο από ότι πριν και είναι σαν μαραμένο! Τι σας λέω μεσημεριάτικα!  Rolling Eyes 

Παντζάρι γιατί να δώσεις τώρα; Δεν είναι η εποχή τους... Κρέας εγώ δίνω κοτόπουλο και μοσχάρι. Τα υπόλοιπα αργότερα. Κάτσε να συνηθίσει πρώτα ο οργανισμός αυτά...

Α! Και παλαμάκια χτυπάμε συνέχεια! Και κάνουμε και κόλλα πέντε!  Razz 

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε όμορφες Μανούλες ?για κιλά διαβάζω και με πιάνει κρύος ιδρώτας.της εγκυμοσύνης τα έχασα όλα μέχρι να σαραντησω και ήταν 11 όμως είχα 10περιπου παραπανίσια πριν μείνω έγκυος.1.5μηνα που είμαι θεσσαλονικη εχασα 4 και θέλω ακόμα 6για να πω πως είμαι αδύνατη..όσο για κοιλιά ένα μάτσο χαλί είναι πλαδαρη με ραγαδες και μια καφέ γραμμή.(ελπίζω να έχετε φάει!) :-) 
Τασούλα το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια!!ειλικρινά το να κρίνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε τι ζουν με βγάζει από τα ρουχα μου.μπράβο σου που κατάφερες να θηλασεις και τόσο πολύ,μην ξεχνάς πως καμμια θηλαζουσα δεν είναι καλύτερη από μια μη..όλες κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και εσύ υπερεβεις τον εαυτό σου.θαυμάζω τέτοιες Μανούλες!!

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τα κατάφερα???βλέπετε τον θησαυρό μου??αχ πείτε μου ναι!!!!!!

matinaki1990

matinaki1990
φτου φτου..να τον χαιρεσαι

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλε τι κουκλι ειναι αυτο????Φτου φτου φτου!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις