476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 Σαβ Ιουν 14, 2014 12:26 pm
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω παω να φαω πιτογυρο!!!!
καληνυχτα σας!!!!
καληνυχτα σας!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:εγω παω να φαω πιτογυρο!!!!
καληνυχτα σας!!!!
irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:εγω παω να φαω πιτογυρο!!!!
καληνυχτα σας!!!!
χαχαχαχα θελω και γωωωω!!!!
περιμενωkaterina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:katerina1983 έγραψε:εγω παω να φαω πιτογυρο!!!!
καληνυχτα σας!!!!
χαχαχαχα θελω και γωωωω!!!!
σου στελνω με την σκουπα!!!!!
perperouna έγραψε: Καλημερα κοριτσαρες!!! Εγω δεν κοιμηθηκα καλα το βραδυ..εβλεπα πως ο αντρας μου αφησε εγκυο μια αλλη κ κλαμα εγω κ στεναχωρια..ε με το που ξυπνησα δεν εχω καθολου διαθεση κ ειμαι καπως..
katerina1983 έγραψε:καλημεραααααααααα
τι κανετε κουκλες????
εδω εχει ενα ωραιο αερακι που θυμιζει ακροθαλασσια!!!!
κοιμαμαι και ονειρευομαι θαλασσα,μπανακια πλατσα πλουτσα!!!!!
τελικα δεν εφαγα πιτογυρο,οχι να ξερετε,να μην λετε οτι τρωω πολυ σημερα ομως θα το κανονισω νωριτερα να ερθει στα χερακια μου χαχαχαχ
αναμπελα μην αγχωνεσαιιιιιιι,στο εχω ξαναπει,το ξερω ειναι δυσκολο....αφεσου ατην ''ανανεωμεν'' σχεση και απολαυσε το καφεδακι!!!!
περπερουνα τι ονειρα ειναι αυτα ρε κοριτσι????ειδικα οταν μερικα ονειρα ειναι πολυ ''εντονα'' αστα να πανε!!!!κοιτα να ανεβεις και να σκεφτεσαι ηταν ενα ονειρο ''παει περασε''
Lillybell έγραψε:Παπαπαπαπαπααα.... Καποιος φουρνος θα γκρεμιστει..Η Καθριν πρωινη!katerina1983 έγραψε:
Lillybell έγραψε:Σε ειχα σνηθισει σε πιο..βαμπιροειδεις ωρες..Μετα τις 9 το βραδυ..
Lillybell έγραψε:Λοιπον, γλυκες μου υπαρξεις, εγω σας χαιρετω προς το παρον, παω για
Ακολουθηστε το παραδειγμα μου και ολα θα περασουν...
Το βραδυ θα ακολουθησουμε το παραδειγμα της Κατερινιως με πιτογυρα και σουβλΛΛακια Σαλονικιωτικα!
Liontarina29 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ...!ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 12 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ 5-7-9-10-11-13/6 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 26-29 ΗΜΕΡΩΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 29/5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!
Liontarina29 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ...!ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 12 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ 5-7-9-10-11-13/6 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 26-29 ΗΜΕΡΩΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 29/5. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης