101 Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Τετ Ιουν 18, 2014 1:14 am
katerina.pbl
Σιωπηλή δύναμη
νομιζω οτι εγω ειμαι αυτη...δεν αντεξα ομως!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τρεξιμο
katerina.pbl έγραψε:νομιζω οτι εγω ειμαι αυτη...δεν αντεξα ομως!!!
roodie έγραψε:Ε μα είναι δυνατόν να θέλεις να γυμνάσεις το παιδι σου και να μην σ' αφήνουν? Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να ζηλεύουν τη σχέση σου με το παιδί σου? Γιατί οι περισσότερες εδώ μέσα όλη μέρα κάθονται μπροστά στον υπολογιστή και δεν επικοινωνούν με τα παιδιά τους. Έκανα μια σκέψη τωρα...
roodie έγραψε:Εγώ έχω στενοχωρηθεί πολύ με την απόφασή σου και δεν θα ξαναπάρω θέση στο θέμα σου. Θα σ' αφήσω να κάνεις διάλογο με την άλλη κατερίνα...!!!
να μην υπάρχει εν; like !roodie έγραψε:Αχ και να 'χα μπροστά μου αυτόν που σ' επηρέασε αρνητικά...
roodie έγραψε:Εγώ έχω στενοχωρηθεί πολύ με την απόφασή σου και δεν θα ξαναπάρω θέση στο θέμα σου. Θα σ' αφήσω να κάνεις διάλογο με την άλλη κατερίνα...!!!
roodie έγραψε:Μπράβο βρε Δώραααα!!! Γιατί οι άλλες εδώ μέσα κοντέψανε να την βγάλουνε τρελή την κοπέλα. Εγώ ανυπομονώ να περπατήσει ο γιός μου για να παίζουμε κι εμείς έτσι!!!
roodie έγραψε:Μπράβο βρε Δώραααα!!! Γιατί οι άλλες εδώ μέσα κοντέψανε να την βγάλουνε τρελή την κοπέλα. Εγώ ανυπομονώ να περπατήσει ο γιός μου για να παίζουμε κι εμείς έτσι!!!
roodie έγραψε:Αυτό που πρότεινε η θεματοθέτρια. Αλλά με λουρί και μηχανάκι. Επειδή θα είναι μικρός φοβάμαι να τον αφήσω μόνο του. Καταλαβαίνεις...
mhtsaina έγραψε:Είχανε πέσει πάλι τα κλικ και έτσι η καλή μας διαχείριση επανέφερε τις κλασικές σταθερές αξίες ε; Μάλιστα, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά ...
roodie έγραψε:Αυτό που πρότεινε η θεματοθέτρια. Αλλά με λουρί και μηχανάκι. Επειδή θα είναι μικρός φοβάμαι να τον αφήσω μόνο του. Καταλαβαίνεις...
mhtsaina έγραψε:Είχανε πέσει πάλι τα κλικ και έτσι η καλή μας διαχείριση επανέφερε τις κλασικές σταθερές αξίες ε; Μάλιστα, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά ...
Pausaki έγραψε:mhtsaina έγραψε:Είχανε πέσει πάλι τα κλικ και έτσι η καλή μας διαχείριση επανέφερε τις κλασικές σταθερές αξίες ε; Μάλιστα, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά ...
Και δε χαίρεσαι βρε καλη μου;;;
Τόσα προβλήματα έχουμε όλες καθημερινά..
Τουλάχιστον να ξεφεύγει λιγο το μυαλο μας!!!
Α!! Εγω να πω την αλήθεια μου το κατα χάρηκα
Pausaki έγραψε:mhtsaina έγραψε:Είχανε πέσει πάλι τα κλικ και έτσι η καλή μας διαχείριση επανέφερε τις κλασικές σταθερές αξίες ε; Μάλιστα, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά ...
roodie έγραψε:Pausaki έγραψε:mhtsaina έγραψε:Είχανε πέσει πάλι τα κλικ και έτσι η καλή μας διαχείριση επανέφερε τις κλασικές σταθερές αξίες ε; Μάλιστα, σαν να μην πέρασε μια μέρα από την τελευταία φορά ...
Εγώ να δείς....άλλος άνθρωπος από χθες...!!! Αυτή είναι ζωή. Όχι η μιζέρια που περάσαμε έναν ολόκληρο χειμώνα. Νομίζω μ' έχει στιγματίσει και δεν θα το ξεχάσω ποτέ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης