126 Απ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Τετ Ιουν 18, 2014 10:15 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
για μένα λες;;Ε μα με γιουφτσα δεν είμαι κ εγω;;;η τσιτσι αυτό λεει!Lillybell έγραψε:Ε το πολύ πολύ για Πιπι να πανε και θα γυρισουν..τα γυφτάκια Πως γυρίζουν;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τρεξιμο
για μένα λες;;Ε μα με γιουφτσα δεν είμαι κ εγω;;;η τσιτσι αυτό λεει!Lillybell έγραψε:Ε το πολύ πολύ για Πιπι να πανε και θα γυρισουν..τα γυφτάκια Πως γυρίζουν;;
demaki88 έγραψε:για μένα λες;;Ε μα με γιουφτσα δεν είμαι κ εγω;;;η τσιτσι αυτό λεει!Lillybell έγραψε:Ε το πολύ πολύ για Πιπι να πανε και θα γυρισουν..τα γυφτάκια Πως γυρίζουν;;
katerina1985 έγραψε:Εγώ δεν θα το ξανακάνω άλλοστε για αυτό έβαλα το θέμα για συμβουλες.όμως θα ηθελα να μάθω γιατί σας φαίνεται τόσο ακραίο;;;
Το 1985 εφαγε την φωτοβολιδα στο κεφαλι και καηκε ο εγκεφαλος. Φαντασια θελει?Titino έγραψε:Δεν εχω να σου πω εγω κατι.
Απλα δικαιολόγησε εσυ γιατί το θεωρεις φυσιολογικό.
Και οντως και καποια αλλη κοπελα σε ρωτησε το 1985 από που βγαίνει;
ede37 έγραψε:Το 1985 εφαγε την φωτοβολιδα στο κεφαλι και καηκε ο εγκεφαλος. Φαντασια θελει?Titino έγραψε:Δεν εχω να σου πω εγω κατι.
Απλα δικαιολόγησε εσυ γιατί το θεωρεις φυσιολογικό.
Και οντως και καποια αλλη κοπελα σε ρωτησε το 1985 από που βγαίνει;
Εγω παντως την μανταμ την ξερω. Δουλευει στο στρατο.
mhtsaina έγραψε:Αχ Γιώργο μου, πόσο σε καταλαβαίνω!!!
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;mhtsaina έγραψε:Ε να μωρέ Αντώνη, δύο χρόνια κοντά τώρα έβλεπα τι γράφεις, κι έλεγα, δεν μπορεί, κάποια πετριά έχει φάει ο άνθρωπος. Με το σχόλιό σου μου επιβεβαίωσες την υποψία. Κουράγιο, υπάρχουν και χειρότερα ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης