301 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 Πεμ Ιουλ 03, 2014 3:22 am
Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Deal!! Χαχαχαχα!!!MariaGeorge έγραψε:Εγω θα σου μαγειρευω και εσυ θα μου κανεις τις δουλειες του σπιτιου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Deal!! Χαχαχαχα!!!MariaGeorge έγραψε:Εγω θα σου μαγειρευω και εσυ θα μου κανεις τις δουλειες του σπιτιου
MariaGeorge έγραψε:Ναι εχω αρκετους πονους κυριως στην πιο γονιμη μερα
MariaGeorge έγραψε:Αν παρεις τηλεφωνο και τους πεις να στο αλλαξουν θα το κανουν την ειχα πατησει και εγω ετσι με κατι εξετασεις
Εεεε βρε κορίτσι τότε μάλλον αυτό που λένε και τα άλλα κορίτσια θα είναι, η ωορρηξία!! Μη σκας, όλα καλά θα πάνε!! Θα φτάσει ο μικρός Κεντέρης στο τέρμα του!!MariaGeorge έγραψε:Ναι εχω αρκετους πονους κυριως στην πιο γονιμη μερα
MariaGeorge έγραψε:και τι να ηταν πριν 1 μηνα εκανα ολες τις εξετασεις και δεν ειχα καποιο προβλημα
Βάλε με στη λίστα σου!! Δεν είμαι και δύσκολη.. Τα πάντα τρώω εκτός από κρέας(πολύ σπάνια) και από λαδερά!! Ό,τι άλλο θες σε λαχανικό, χορταρικό, όσπριο τρελαίνομαι!!MariaGeorge έγραψε:Για οποια βαριεται την μαγειρικη να μου πει να ξεκινησω να στελνω ταπερακια
katerinoula έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Αν παρεις τηλεφωνο και τους πεις να στο αλλαξουν θα το κανουν την ειχα πατησει και εγω ετσι με κατι εξετασεις
ναι ε?θα περιμένω να δω και αν έρθει αύριο θα πάρω τηλεφωνο να μου το αλλαξουν!!
Βάλε με στη λίστα σου!! Δεν είμαι και δύσκολη.. Τα πάντα τρώω εκτός από κρέας(πολύ σπάνια) και από λαδερά!! Ό,τι άλλο θες σε λαχανικό, χορταρικό, όσπριο τρελαίνομαι!!MariaGeorge έγραψε:Για οποια βαριεται την μαγειρικη να μου πει να ξεκινησω να στελνω ταπερακια
Ναι ναι ναι!!! Πολύ το εύχομαι!! Άντε να έχουμε να ζαλίζουμε και καμιά άλλη με ερωτήσεις εκτός απ'την Ειρηνούλα... Να βλέπουμε και πολλά τικεράκια με σποράκια όμορφα και δυνατά!!MariaGeorge έγραψε:Μακαρι ο Κεντερης να φτασει στο τερμα αυτη τη φορα
και να εχω ενα
Ναι το ξέρω και εγώ μια απ'τα ίδια!! Θέλει λέει 1 φορά τη βδομάδα τουλάχιστον κόκκινο κρέας για να παίρνω σίδηρο!! Τέσπα, κορίτσια την κάνω εγώ, πάω να γυμναστώ και τα λέμε μετά!! Φιλιά σε όλες!!!MariaGeorge έγραψε:Marianna50 έγραψε:Βάλε με στη λίστα σου!! Δεν είμαι και δύσκολη.. Τα πάντα τρώω εκτός από κρέας(πολύ σπάνια) και από λαδερά!! Ό,τι άλλο θες σε λαχανικό, χορταρικό, όσπριο τρελαίνομαι!!MariaGeorge έγραψε:Για οποια βαριεται την μαγειρικη να μου πει να ξεκινησω να στελνω ταπερακια
οκ και εγω δεν ειμαι πολυ του κρεατος αν και φωναζει ο γιατρος να τρωω εστω 2 φορες την εβδομαδα
Marianna50 έγραψε:Ναι το ξέρω και εγώ μια απ'τα ίδια!! Θέλει λέει 1 φορά τη βδομάδα τουλάχιστον κόκκινο κρέας για να παίρνω σίδηρο!! Τέσπα, κορίτσια την κάνω εγώ, πάω να γυμναστώ και τα λέμε μετά!! Φιλιά σε όλες!!!MariaGeorge έγραψε:Marianna50 έγραψε:Βάλε με στη λίστα σου!! Δεν είμαι και δύσκολη.. Τα πάντα τρώω εκτός από κρέας(πολύ σπάνια) και από λαδερά!! Ό,τι άλλο θες σε λαχανικό, χορταρικό, όσπριο τρελαίνομαι!!MariaGeorge έγραψε:Για οποια βαριεται την μαγειρικη να μου πει να ξεκινησω να στελνω ταπερακια
οκ και εγω δεν ειμαι πολυ του κρεατος αν και φωναζει ο γιατρος να τρωω εστω 2 φορες την εβδομαδα
Marianna50 έγραψε:Ναι ναι ναι!!! Πολύ το εύχομαι!! Άντε να έχουμε να ζαλίζουμε και καμιά άλλη με ερωτήσεις εκτός απ'την Ειρηνούλα... Να βλέπουμε και πολλά τικεράκια με σποράκια όμορφα και δυνατά!!MariaGeorge έγραψε:Μακαρι ο Κεντερης να φτασει στο τερμα αυτη τη φορα
και να εχω ενα
Γεια σου αγγελικη μου,δεν εχω το θαρρος να τον παρω,θα μου πει πηγαινε στο νοσοκομειο να σε δει αυτος που διανυκτερευει.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κουνελακι μου τι κανεις δεν ειπαμε να αλλαξεις γιατρο???ειρθε η ωρα νομιζω πηγαινε νοσοσκομειο καλυτερα ακου εκει δεν μπορεισ να τον παρεις τηλ τι γιατροσ ειναι αυτος και αν χρειαζεσαι κατι δηλαδη???Εξεταση γυναικολογικη υπερηχοσ και παπ μια φορα το χρονο και μετα τα 35 και μαστογραφια
anmar έγραψε:Κορίτσια μου καλησπέρα σας!Ευχομαι όλες όσες προσπαθούμε για μωρουδέλι να το αποκτήσουμε σύντομα και οσο γινεται με λιγοτερο κοπο και πονο!
Λοιπον, όπως σας είχα ξαναγράψει πήγα σε γιατρό να παρακολουθήσουμε τις γόνιμες. Το πρωτο μας ραντεβού ηταν 2 Μαιου 1 μέρα αφου μου τελειωσε η περιοδος. με παρακολούθησε ως τις 16 οπου και αποφάνθηκε πως δεν κάνω ωορηξια και πρεπει οταν αδιαθετήσω να κάνω ορμονικές εξετάσεις και να ξεκινήσω κλομιφάνη. Περιμενα να αδιαθετήσω στις 23 μαιου. Δεν αδιαθέτησα, ζαλιζόμουν πολύ και είχα ατονια. Στις 30 του μαη ξεκίνησα να έχω λίγο ροζ, έτσι φαντάστηκα πως σε καμια ωρίτσα θα έχω κανονική ροη. Πήρα να μου γράψει τις ομορνικές για να τις κάνω την δευτέρα. Όλο το σ/κ είχα πόνους και ένα απαλό ροζ. Την δευτέρα αντι να πάω να κάνω τις ορμονικές δεν τις εκανα γιατι δεν είχα αδιαθετησει. Πήγα και έκανα χοριακή . Η τιμή της ηταν 111 μονάδες. Ο μικροβιολόγος μου είπε πως ειμαι εγκυος περιπου 2- 3 εβδομάδες. Η είναι καποια εγκυμοσυνη που παλινδρομη επειδη η τιμή ειναι χαμηλή και είχα και ροζ. Την Πέμπτη που ξαναέκανα χοριακή η τιμή ήταν 0,3 μοναδες. Ο μικροβιολογος μου είπε οτι πανινδρόμησα. Ο γυναικολόγος οτι ποτε δεν ημουν εγκυος και οτι το εργαστήριο έκανε λάθος. Ολα αυτα χτυπόντας το χέρι στο τοιχο και φωνάζοντας. Επεμενε πως σε λίγες μερες θα μου ερθει κανονικη περιοδος και να πάω να κανω ορμονικες εξετασεις και να ξεκινησω κλομιφενη. Αλλαξα γιατρο γιατι με ενοχλησε πολυ η συμπεριφορα. Ο επόμενος που πηγα μου είπε πως εγκυομοσυνη υπήρξε βαση τον αποτελεσματων του εργαστηριου η οποια παλινδρόμησε. Και οτι αιμα θα δω αλλα σε καμια περιπτωση κανονική περιοδο. Ειναι αιμα για να καθαρισει ο οργανισμος. Ετσι και έγινε, ειχα για 6-7 μερες απαλό ροζ παλι. Στις 21 ιουνιου μετα τη σεξουαλική επαφη παλι ειδα ενα πηχτο κοκκινο για μια στιγμη και μετα τελος. Απο τις 30 ιουλίου εως και σήμερα μετα την σεξουαλική επαφη βλεπω παλι ροζ. Στην αρχη νομιζα πως θα αδιαθετησω αλλα προς το παρον οχι. Επίσης έκανα ενα τεστ χθες και βγήκε αρνητικό. Μηπως έχει συμβεί σε κάποια κάτι παρόμοιο; Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Χίλια συγνώμη που σας κούρασα
anmar έγραψε:Ο γιατρος όταν τον είχα πάρει τις 6-7 μέρες που είχα ροζ μου είπε πως πρεπει να καθαρισει ο οργανισμος. Και οτι θα δω διάφορα μέχρι να στρωσει ξανα ο κυκλος.
den antexo allo έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Τι κάνετε?Διαβασα εντελώς επιγραμματικά γιατί δεν σας προλαβαίνω.
Περπερούνα υπομονή, όταν θα είναι να έρθει το σποράκι σου θα έρθει, δεν χρειάζεται απογοητευση από τώρα.
Η εγκυούλα μας τι κάνει?
Μαριαννα χαλαρά με την γυμναστικη τώρα που προσπαθείς για μπεμπάκι ναι μεν αλλά όχι να ζορίζεσαι πολύ...κάνει και ζέστη.
Φιλιά σε όλες.
Καλησπέρα καλή μου, οτιδήποτε σε ξενίζει τηλέφωνο στον γιατρό σου για να το λύσεις, είσαι και από παλίνδρομη και δεν παίζουμε με αυτά.anmar έγραψε:Ο γιατρος όταν τον είχα πάρει τις 6-7 μέρες που είχα ροζ μου είπε πως πρεπει να καθαρισει ο οργανισμος. Και οτι θα δω διάφορα μέχρι να στρωσει ξανα ο κυκλος.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης