576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 Παρ Ιουλ 04, 2014 5:15 am
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσια!! Ολες καλα;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια!! Ολες καλα;;
MariaGeorge έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια!! Ολες καλα;;
αν εξεραισεις οτι μου εχει σπασει την μυτη η γειτονισσα και ειμαι σε φαση να παω να της χτυπησω το κουδουνι ολα καλα
elila έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια!! Ολες καλα;;
Geia sou, Lillybell!!! Kala eisai?
Γεια σου elila !! Ολα καλα εδω!
vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια!! Ολες καλα;;
Γεια σου αγαπημένη!Τι κάνεις?Εγώ μόλις σέρβιρα μυδοπίλαφο και τσιπουράκι και περιμένω τον αντρούλη να φάμε!!
vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια!! Ολες καλα;;
Γεια σου αγαπημένη!Τι κάνεις?Εγώ μόλις σέρβιρα μυδοπίλαφο και τσιπουράκι και περιμένω τον αντρούλη να φάμε!!
Lillybell έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια!! Ολες καλα;;
αν εξεραισεις οτι μου εχει σπασει την μυτη η γειτονισσα και ειμαι σε φαση να παω να της χτυπησω το κουδουνι ολα καλα
Μμμμ..Τι καλο μαγειρευει;
MariaGeorge έγραψε:ψαρια μου μυριζουν τηγανιτα
Titino έγραψε:Γειά σου λιλυ!!
Αχ μην λετε για φαγητά...
Καταραμενη δίαιτα...
MariaGeorge έγραψε:Λιλυ εισαι μακρια αλλιως θα σου ελεγα αν θα εμενε μιδοπιλαφο
irene-_- έγραψε:να μαι και εγω παλι!!!εχασα τπτ??τον τρομπα πηρα λιγο φευγαλεα το ματι μου!!!ελεος!!κοριτσια μολις τελειωσε η κοτοσουπα ασχετο αλλα με κατεψυγμενο φιλετο ψαριου γινεται ψαροσουπα?θα σκασω χωρις σουπα με βοηθαει πολυ γιατι στιβω ενα λεμνι στο πιατο μου και δεν εχει και πολλες θερμιδες πραγμα που βολευει γιατι αν δεν τρωω συχνα ανακατευομαι παρα πολυ!!!!
MariaGeorge έγραψε:Ειρηνακι γιατι να μην γινεται;καντο οπως και τα αλλα ψαρια
Εγω λεω τελικα να φτιαξω γεμιστα αφου η Λιλυ δεν μου δινει μυδοπιλαφο
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:να μαι και εγω παλι!!!εχασα τπτ??τον τρομπα πηρα λιγο φευγαλεα το ματι μου!!!ελεος!!κοριτσια μολις τελειωσε η κοτοσουπα ασχετο αλλα με κατεψυγμενο φιλετο ψαριου γινεται ψαροσουπα?θα σκασω χωρις σουπα με βοηθαει πολυ γιατι στιβω ενα λεμνι στο πιατο μου και δεν εχει και πολλες θερμιδες πραγμα που βολευει γιατι αν δεν τρωω συχνα ανακατευομαι παρα πολυ!!!!
Τρομπας;;;;;
Το φιλετακι θα διαλυθει αν το κανεις σουπα...Αν δε σε ενοχλει, καντο..Απλα θα το προσθεσεις στο τεεεεελος...Επισης, ολα αυτα τα κατεψυγμενα να τα ξεπλενετε με ξυδι και νερο για να φευγουν οι ουσιες που τα βαζουν και τα συντηρουν...
irene-_- έγραψε:να μαι και εγω παλι!!!εχασα τπτ??τον τρομπα πηρα λιγο φευγαλεα το ματι μου!!!ελεος!!κοριτσια μολις τελειωσε η κοτοσουπα ασχετο αλλα με κατεψυγμενο φιλετο ψαριου γινεται ψαροσουπα?θα σκασω χωρις σουπα με βοηθαει πολυ γιατι στιβω ενα λεμνι στο πιατο μου και δεν εχει και πολλες θερμιδες πραγμα που βολευει γιατι αν δεν τρωω συχνα ανακατευομαι παρα πολυ!!!!
Lillybell έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Ειρηνακι γιατι να μην γινεται;καντο οπως και τα αλλα ψαρια
Εγω λεω τελικα να φτιαξω γεμιστα αφου η Λιλυ δεν μου δινει μυδοπιλαφο
Αααα και τα γεμιστα τα τρωωω..Αλλο αλλο να κανεις..Καμια μπαμια ας πουμε...
elila έγραψε:irene-_- έγραψε:να μαι και εγω παλι!!!εχασα τπτ??τον τρομπα πηρα λιγο φευγαλεα το ματι μου!!!ελεος!!κοριτσια μολις τελειωσε η κοτοσουπα ασχετο αλλα με κατεψυγμενο φιλετο ψαριου γινεται ψαροσουπα?θα σκασω χωρις σουπα με βοηθαει πολυ γιατι στιβω ενα λεμνι στο πιατο μου και δεν εχει και πολλες θερμιδες πραγμα που βολευει γιατι αν δεν τρωω συχνα ανακατευομαι παρα πολυ!!!!
Eirini mou, mporeis na dokimaseis ntomatosoupes kai me laxanika. Twra gia to katapsugmeno psari idea den exw!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης