Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 46 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιατί βρε ντεμακι??? Τωρα που   δεν έχεις κανεναν στον κρεβατι σου δεν μπορείς να κοιμηθεις??? Για να μην κοβεις βολτες βαλε ενδοεπικοινωνια και θα ακους τα παντα οπότε πιστεύω θα είσαι πιο ήσυχη! !!

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kalispera vre koritsia...

Ti kanete??emeis ixame mia isixi nyxta koimithike 9 me 9 klasika...Kai simera einai ia xara efyge i gkrinia tou...Tora koimate..

Roxan moy den enthoysiastika oyte me to ena oute me to allo...To deytero moy arese poly to kato meros alla kati me xalaei sto pano...(tha fao xylo tin vlepo tin douleia xaxa)

Simfono apolyta sta osa eipes gia ton paidiko...
Ego koritsia genikotera den xero den exo tetoia themata apoxorismou..ennoeite oti latreuo ton mpempako mou alla genikotera den ta eixa pote mou...Den me peirazei na ton afiso kai na vgo ennoeite oti mou leipei alla den tha nioso enoxes i stenaxorimeni...Den nomizo oti auto me kanei xeiroteri mama...ego megaosa kai i mitera moy den douleue alla panta pigaina k emena kathe savvatokyriako sta xadelfia mou k to kalokairi 2 mines stin kalamata stous theioys mou...POte den paraponethika mou arese poly kai etsi thelo na megaloso k to paidi mou...

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και απο εμενα τον μικρο τον εδωσα στην γιαγια παλι να τον χαρουν λιγο να κανω και εγω τις δουλειες μου.

Βιβακι σαφως και δεν σε κανει χειροτερη μαμα προς Θεου η καθεμια απο εμας μεγαλωνει οπως θελει το παιδακι της και εσενα ειναι και ησυχουλης και καθεται δεν συμβαινει αυτο με ολα τα παιδακια και εγω παραπονο δεν εχω τοσους μηνες ειχε να τους δει και δεν εχει κανενα προβλημα. Και εγω ειμαι υπερ του παιδικου και οχι λογω κοινωνικοποιησης οσο για το θεμα οτι μαθαινουν να λειτουργουν με κανονες και ως ομαδα σαφως και εμεις δεν μπορουμε να μαθουμε στα παιδια μας οτι ενα σχολειο απλα εγω φοβαμαι τις ασθενειες που κουβαλανε απο τους παιδικους και θελω να θωρακισω λιγο το ανοσοοποιητικο του και να εχει βγαλει την πανα του. Εμενα με αφηναν 3 μηνες στο χωριο περνουσα υπεροχα και τα θυμαμαι με νοσταλγια αλλα παντα ηθελα τους γονεις μου περνουσα καλυτερα μαζι τους.

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας φιλες μου! Τι κανετε;;; εμεις το πρωι επιστρεψαμε στη βαση μας...για λιγο βεβαια μιας&αυριο αναχωρουμε για ορεστιαδα! Εχουμε ενα γαμο&ευκαιρια να ξεσκασουμε λιγο με τον αντρα μου! Μου κακοφαινεται Crying or Very sad που θ'αφησω το μικρο τοσες μερες, αλλα πραγματικα μετα το 4ημερο στη θαλασσα το'χω αναγκη!!!! Λοιπον οι διακοπες αν εξαιρεσουμε τις στιγμες που ηταν στο νερο κατατ'αλλα ο ιδιος γκρινιαρης, ζωηρος&ανησυχος Φιλιππος! Μονο το 1οβραδυ κοιμηθηκε&γενικα ηταν πολυ κουραστικος! Αφου περιμενα πως&πως να γυρισουμε! Σα στο σπιτι σου πουθενα!!!! Ας σχολιασω οτι θυμαμαι! Το θεμα υπνος ειναι το μοναδικο που εστρωσε στο μικρο...τον βαζω στο κρεβατι μαζι μου&κοιμαται! Στη συνεχια τον μεταφερω στη κουνια! Στις πολυ καλες αλλα ελαχιστες, μετα το γαλα κοιμαται κατευθειαν&τον βαζω απευθειας στη κουνια!

Ντεμακι&μενα μου κακοφαινοταν οταν γυρισα στη κρεβατοκαμαρα&αφησα το μικρο στο παιδικο αλλα συνηθισα! Θα σηκωνεσαι οταν θα χρειαζεται, θα δεις... Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 37 417472

Γκρινιαρουλα με το καλο ο γαμος της αδερφης σου&ειμαι σιγουρη πως το κατερινακι θα'ναι πανεμορφη!!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 37 417472

Ροξαν μου πως ειναι ο γιαννακης;;; απο νυφικα εγω προτιμω το 1...σ'εκανα εικονα&θα'σαι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!

Βιβη δυστυχως θα συμφωνησω&εγω με τις υπολοιπες!  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 37 667478 Θεωρω πως αν δ τιθεται θεμα δουλειας ειναι πολυ νωρις για παιδικο! Οπως ειπε&η θαλεια το ανοσοποιητικο ειναι ακομα ανωριμο&ειναι κριμα να το'χεις καθε μηνα αρρωστο!

Δ νερω αν ξεχασα κτ σημαντικο... scratch
Ναφς, Ζωη, Ειρηνη,  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 37 417472

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βιβή δεν ειπε κανένας ότι το να θες να αφήνεις το.παιδί σε κανει κ κακία μάνα!!
Αν αυτό ισχυε τοτε οι περισσοτερες μάνες θα ήταν κακες.
Κ εγω κάθε καλοκαίρι το περνούσα με γιαγιάδες κ παππούδες.

Κορίτσια είμαι πολύ συγκινημενη.πήραμε τσάντα για το δημοτικό Γ την αριαδνουλα κ χαίρομαι παρά πολύ που το κοριτσάκι μου θα μάθει γραμματακια!!πήραμε κ για την αθανασουλα!

roxanne87

roxanne87
Μαρακι μου ευχαριστώ πολύ <3 πέρα από την ταλαιπωρία σας, πως περάσατε ? Ευκαιρία να ξελαμπικαρεις το τετραήμερο, εκμεταλλευσου το κ φορτισε μπαταρίες!

Ντεμακι καταλαβαίνω την ανασφάλεια που νιώθεις με τον μικρό μακριά σου, αλλά σκέψου ότι τα έχεις ξαναπεράσει, κάθε αρχή κ δύσκολη.

Θάλεια τι καλά, θα κανεις τις δουλειές σου ήσυχα κ ωραία. Εγώ ούτε μια ώρα δεν μπορώ να τον αφήσω, όχι ότι δεν θέλω, δεν κάθεται... Αγκαλιά πάνε να τον πάρουν κ γυρίζει πλάτη κ τρέχει σε μένα.. Τραγελαφικη κατάσταση!

Γκρινιαρουλα, Βιβή, Ζωή τα φιλιά μας!

Υγ αυγό ποιες ξεκινήσατε ?

μαρακι27

μαρακι27
Kαλα περασαμε...ηταν καλα&αλλαξαμε παραστασεις! Αλλα πραγματικα το 4ημερο θα φορτισω μπαταριες! Εμεις εχουμε ξεκινησει κροκο2μηνες τωρα αλλα επειδη δ το τρωει, τον ενοχλει η μυρωδια, το βαζω στο φαγητο! Τη Δευτερα παμε Πανεπιστημιακο για το ποδαρακι του&την τριτη παιδιατρο...αντε να δουμε!

roxanne87

roxanne87
Τελικά του φορεσες κάποιο ειδικό παπούτσι η δεν χρειάζεται ? Νομίζω πάντως πως θα επανέλθει κ πολύ σύντομα. Ασπράδι δεν έδωσες? Εμείς ξεκινήσαμε πριν λίγες μέρες, αλλά μ έκανε εντύπωση πως με καθοδηγησε ο γιατρός να ξεκινήσω, μελατο 4 λεπτών. Είναι λέει στην πιο έντονη μορφή της η πρωτεΐνη του αυγού, αν δεν τον ενοχλήσει έτσι, δεν θα τον ενοχλήσει πότε. Πολύ μικρή ποσότητα βέβαια, 1/4 του κουταλιού...

μαρακι27

μαρακι27
Τη δευτερα θα ξερουμε για τα ποδαρακια του! Μελατο;;; εμενα ηταν κατηγορηματικη η δικια μου...οπωςδηποτε βραστο&πολυ καλα κιολας! Ασπραδι τον αλλο μηνα!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κ απο μας!Ειχαμε μια καλή βραδια, ημουν τόσο κουρασμένη κ κοιμηθηκα απο τις 11!

Μαρία μου καλώς ήρθατε! Και καλώς να ξαναφύεγτε!

Ροξανακι κ εμενα μελάτο μου είπε ο γιατρός. Μου είχε πει να τον ξεκινησω απο τον 8ο αλλά εγώ ακόμα δεν. Θελω να βρω πρωτα φρεσκα αυγουλάκια σπιτισια. Τωρα που δρόσισε λίγο θα την ξεκινησω.

Ντεμι μου, τι ομορφα! Καλή αρχή το κοριτσακι σου, είναι όντως συγκινητικό!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!
εμεις ακομα αυγο!!μαλλον απο σεπτεμβρη.να σας πω δεν θυμαμαι αν ξεκινουσα στα κοριτσια μα κροκο η ασπραδι,αλλα σιγουρα μου ειχε πει 10 λεπτα βρασιμο απο την εναρξη του βρασμου.δηλ σφηχτο!μελατο μετα τα 3 χρονια.

ροξαν το συγκεκριμενο (με τον υπνο)πρωτη φορα το περναω γιατι τα κοριτσια φετος κοιμηθικαν πρωτη φορα χωρις εμενα,αλλα ειναι κ μεγαλες.μεχρι πριν γεννησω τον μικρο κοιμομουν μαζι τους κ αφου τον γεννησα μια κοιμοταν μονες μια μαζι μου μια με τον αντρα μου!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Μαρακι μπράβο καλά θα κανετε να πατε να αλλαξετε παραστασεις...και συμφωνώ απόλυτα σαν το σπίτι σου πουθενά! !!!!!!περιμενουμε νεα απτους γιατρους σας απο εβδομάδα! !!

Ντεμακι καλη σχολικη χρονιά να εχουν τα κορίτσια σου!!!!

Ροξαν εμείς οχι αυγό ουτε γιαουρτακι δεν τρωμε ακομα... ειμαστε τσουπωτες οπότε η γιατρος μας πάει σιγά σιγά! !!

Ναφς τελεια φωτο!!!

Βιβακι προς θεού δεν μιλαμε για ποιος είναι καλυτερος ή χειρότερος γονιος, ο καθενας μας κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για το παιδι του!!! 

Εμείς χθες στρωσαμε το κρεβάτι της αδερφης μου, πεταξαμε το κατερινακι κι εκείνηεπιανε τα ρυζια!!!! Βρε ασε τα ρυζια και πιασε κανενα 100ευρω της λεγαμε, χαμπαρι συτη!!!! Χ! Χαχαχαχα ριξαμε πολυ γελιο!!! Αχ αύριο είναι το bachelor λετε να κατσει βρε κοριτσια στη γιαγια???? Αχ θελω τοσο πολύ να διασκεδασω χωρις άγχος και σκέψεις. .. θα δειξει....

Μαμα 40 που χαθηκες??? Αχ ο γιος σου μ εχει τρελλανει!!!!! Τι ζουζουνακος γλυκος είναι αυτος???Very Happy

roxanne87

roxanne87
Ναφσακι τελεια φωτο! μοντελο η μικρη! εμεις σημερα ολη μερα ειμασταν εξω, βολτα, ψωνια, φαγητο. Αυριο εχουμε επετειο κ γιορταζει κ ο αντρουλης μου Razz Razz Razz
Θαλεια γιορταζει κ το καμαρι σου! να τον χαιρεστε!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε;Ντεμακι πρεπει να ειναι πολυ συγκινητικο το κοριτσακι σου θα παει σχολειο!!!!!

Γκρινιαρουλα τι τελεια φωτο ειναι αυτη;;;;; και εμας διαιτα μας κανει η γιατρος ουτε ζυμαρικα ουτε τιποτα στην πεινα χαχαχαχα. Ειδες το βιντεακι της μαμας40 στο fb και εγω τρελαθηκα με το αγορακι της πολυ ομορφο μωρο εχει.

Ναφς πολυ ωραια η καινουρια σας φωτογραφια αλλα μακρινή ρε παιδι μου η Θεοδωρα!!!!!!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα πήγα δουλειά, όλα πήγαν μια χαρά απο βδομάδα ξεκινάω κανονικοτατα! Ωραία ειναι ξελαμπικαρω για λίγο κ γυρνάω με πολυυυυ....... Όρεξη στα παιδάκια μου που με περιμένουν πως κ πως!
Ζω ένα θαύμα ο μικρός κοιμάται χωρίς το στήθος!!!
Ντεμακι τι τέλεια που θα πανε σχολείο, να ναι καλα τα κοριτσάκια σου ,μεγάλωσαν!
Griniaroula μια χαρά θα ναι με τη γιαγιά ,θα δεις,θα έχεις αφήσει γάλα?
Μαρία καλώς ήρθες κ καλή συνέχεια στις διακοπές να ξεκουραστείς!
Εμεί αυγό λίγο αργότερα λόγω αλλεργίας κανονικά θα έτρωγε στον ένατο, σφιχτό το θέλει κ μας 7 λεπτά τουλάχιστον.
Α δε σας είπα σήμερα έφαγε το φαί του χωρίς να το αλέσω πατημένο με πιρούνι.

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανουλες!!! Γεια σας!!!
Γυρισαμε σημερα .. Τελος οι διακοπες ..
Τα κεφαλια μεσα κ βουρ για τις τελευταιες ετοιμασιες της βαπτισης ..
Ωραια περασαμε και βλεποντας το μωρο μου να γελαει κ να χαιρεται ξεχνουσα κ την ψιλοκουραση κ το οτι δεν καταφερα να τελειωςω το βιβλιο που ηθελαSad
Το καλο βεβαια απο το τρεξιμο με τον μικρο ηταν οτι εκανα ομοιομορφο μαυρισμα κ χωρις ηλιοθεραπεια Cool ..
Καταφερα βεβαια να κανω κ 3 τεραστιες παναδες στο προσωπο ( μια στο μετωπο σαν μελανια κ απο μια σε καθε μαγουλο σαν δακρυ )
Σαν τα δακρυα ενος κλοουν δηλαδη ..
Λετε να ειναι ορμονικο η ευασθησια στο δερμα;;

Roxanne πραγματικα δεν ξερω πιο νυφικο απο τα δυο μου αρεσει πιο πολυ..Το 1 θα αναδειξει περισσοτερο το σωμα σου
Το 2 ειναι πιο ιδιαιτερο κ με μαζεμενα μαλλια θα δειχνει πολυ ομορφο πανω σου ..
Πιστευω παντως οτι το νυφικο που θα διαλεξεις τελικα θα ειναι αυτο που οταν το δεις δεν θα χρειαστει γκαλοπ.. Θα σου κανει κλικ απο το πρωτο δευτερολεπτο .. Δεν θα υπαρξει δευτερο στο μυαλο σου..

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γκρινιαρουλα η ωρα η καλη κ καλα να περασεις αυριο στο bachelor!!
Nafs μην ακουω για κιλα .. Εσυ λαμπεις ολοκληρη ..
Θαλεια γειτονισσα στο καροτσι υπνο καθε μεσημερι κ θηλασμος πρωι βραδυ;;; Τα ιδια κ εμεις !!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες!

Χθες βγηκαμε σε κάτι φίλους χωρίς την μικρη, ωραία περάσαμε αλλά ρε παιδιά μετά τις 11 κουτουλάω. Πάει γέρασα!

Κατα τα αλλα ηρεμα, μπειμπι σιτινγκ έκανε ο μπαμποας μου και καταφερε να κοιμησει την μικρη που τυ ξυπνησε, θαυμα θαύμα!

Μαμα40 καλώς ήρθατε! Κοιτα, λαμπω αλλά κάτω απο το φόρεμα είχα κατι περισσευουμενα κιλάκια, άλλο το 1, άλλο το άλλο! Θα πάω να κανω και καμια εξεταση αιματος μπας και έχω θεμα με ζάχαρο η θυροειδη που ειχα και στην εγκυμοσυνη, δεν μπορώ να το εξηγησω. Απο χθες άρχισα κ προσπάθεια διατροφής (αλλά όλο το ξεχνάω!)

Ροξανάκι, πάντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι να ειστε, δώστε του να καταλάβει!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα Ροξανακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου εμενα θα γιορταζει του χρονου επισημως αλλα ευχαριστω για τις ευχες.

Γκρινιαρουλα καλα να περασετε σημερα στο μπατσελορ κοιτα να διασκεδασεις μια χαρα θα τα παει η μικρη με την μαμα σου εμας εκμεταλλευονται τα σκατουλια εμενα κανει χαμο για να του αλλαξω πανα σε αλλον ψιλοκαθεται σαν την κοτα .

Φιλακια στις υπολοιπες.

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα όμορφες!
Σήμερα θα παμε σε γάμο!θα φτιάξω μαλλί επιτέλους!
Χθες σας έγραφα ένα μήνυμα αλλα σβηστιξε!θα σας πω όταν βρω χρονο!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ροξαν χρόνια σας πολλά,  να ειστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεσαι τον αντρουλη σου, που θα το γιορτασετε αποψε???

Irene πως τον κοιμιζεις δηλαδή χωρίς στηθος??? Καλη αρχη στη δουλιτσα σου, εγω εκεί που δεν ήθελα καθολου να παω τωρα λεω αντε να έρθει ο καιρός να ξελαμπικαρω κι εγω λιγο!!!Μπράβο σας και για το φαγητο, καλε εσείς έχετε μεγαλώσει πολυ μου φαίνεται! !!

Μαμα40 καλωσορισατε, ωραία περασατε ε??? Πολυ πιθανό να είναι και ορμονικη η ευαισθησία στο πρόσωπο...δεν πας να το κοιτάξεις καλυτερα???

Ναφς ασε κι εγω μια απο τα ιδια,  να δω πως θα αντεξω στο bachelor σημερα!!!

Thali alex σ ευχαριστω λες να μην ξυπνήσει καθολου και άδικα αγχωνομαι...πολύ πιθανο!!!

Παντως κορίτσια έκανα μια δοκιμη πριν και έβγαλα γάλα με το θηλαδτρο το έβαλα στο ποτηρακι της και δεν ηταν καθόλου αρνητικη, οπότε για καλό και για κακό θα βγαλω και το βράδυ να έχει η μαμά μου σε ωρα αναγκης!!!

roxanne87

roxanne87
Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας! Κ εσεις παντα γερες κ ευτυχισμενες!

Θαλεια, οπως κ να εχει να τον χαιρεσαι Very Happy , κ οπως ειπες εμεις θα τους γιορταζουμε παρεα, παιδι με αντρα κ τουμπαλιν!

Μαμα 40, εβαζες αντηλιακο στο προσωπο? ορμονικο θα ειναι κ θα φυγει μολις περιορισεις τις εξοδους στον ηλιο. γεμισατε μπαταριες? σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 37 417472

Ναφσακι, αν ειναι ετσι, εγω ειμαι γρια απο τα 20 μου, ποτε δεν αντεχα τα ξενυχτια. μεχρι κ στα μπουζουκια με πηρε ο υπνος... καλα, για σινεμα δεν τι συζητω, tragic..! εισαι μια κουκλα, πετσακα δεν σε λες, αλλα εισαι πολυ καλη.

Γκρινιαρουλα να περασεις τελεια, να χαρεις την αδερφη σου νυφουλα! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 37 50580

εμεις πολυ ησυχα χθες κ σημερα, ο μικρος ειναι κυριος. ολη μερα εξω κιχ δεν βγαζει. κ εμεις τα αλεσμενα τα κοψαμε καμμια βδομαδα τωρα, τα παταμε με πηρουνι, η του κανω κανα κεφτε κ τον κραταει στο χερι. μεγαλη ευκολια. οσο για τα αυγα βρηκα σπιτικα χωρις καμμια μα καμμια ορμονη οποτε ξεκινησαμε.

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμεις ξεκινησαμε με κροκο αυγου..
Ξετρελλαθηκε (μαλλον πεινουσε το παιδι)
Ασπραδι θα δωσω μετα απο μια εβδομαδα..
Ποια εχει δωσει ολοκληρο αυγο κ με ποιον τροπο;;

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Roxanne τα κοψατε τα αλεσμενα;; Ποσα δοντακια εχετε;;
Εγω φοβαμαι ακομα

roxanne87

roxanne87
6 εχουμε Very Happy αλλα ετσι κ αλλιως με τα ουλα μασαει, εχει πολυ πλακα! εισαι fb να σου στειλω φωτο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις