676 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Παρ Ιουλ 25, 2014 5:34 am
tzeni27
Η ψυχή της παρέας!
Άνετα. Το πιστεύω απόλυτα αυτο που λες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Σε ευχαριστώωωω.... Πωωωω πλάκα μας κάνει ο καιρός, άρχισε τις βροντές!! Εεεε δε πάμε καλά και έχω απλώσει κιόλας!! ΈΛΕΟΣ!! Κάθε φορά που απλώνω βρέχει!! Κάτι κάνω λάθος!!!elila έγραψε:Πολύ όμορφα όλα τα ζωάκια σας Μαριάννα!
Μην ανησυχείς και εδώ βρέχει, οπότε είναι πανελλαδικό το φαινόμενο!!! Άρχισε πριν από κανένα μισάωρο, αλλά δεν έχει αστραπές για την ώρα!
Perperouna, nice photo! Πως τον/την λες;
perperouna έγραψε:elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Σε ευχαριστώωωω.... Πωωωω πλάκα μας κάνει ο καιρός, άρχισε τις βροντές!! Εεεε δε πάμε καλά και έχω απλώσει κιόλας!! ΈΛΕΟΣ!! Κάθε φορά που απλώνω βρέχει!! Κάτι κάνω λάθος!!!elila έγραψε:Πολύ όμορφα όλα τα ζωάκια σας Μαριάννα!
Μην ανησυχείς και εδώ βρέχει, οπότε είναι πανελλαδικό το φαινόμενο!!! Άρχισε πριν από κανένα μισάωρο, αλλά δεν έχει αστραπές για την ώρα!
Perperouna, nice photo! Πως τον/την λες;
Κοριτσια κ εδω το παει για βροχη..χαζεψε ο καιρος!!elila τη λεω νελλυ απο το π....τανελλι χαχα αλλα ακουει κ στο αγαπη..
Marianna50 έγραψε:Χμμμ θα σου βγάλει ζήλια όμως να ξέρεις!!perperouna έγραψε:Marianna50 έγραψε:Άχου μωλέ τι φάτσα!!! Κουκλί!!!perperouna έγραψε:Την εβαλα λιγο αναποδα αλλα δεν σκαμπαζω απο φωτο κ ρυθμισεις..
Τη λατρευω μαριαννα δεν μπορεις να φανταστεις!!την εχω σαν κορη μου..κ τωρα προσπαθω να πεισω τον αντρα μου για δευτερο..
tzeni27 έγραψε:Χαχαχαχα οκ εχω πεθάνει στα γέλια τωρα ωραίο το νελυ μ´αρεσει
Όχι καλέ, μην ακούς χαζά!! Αυτό το λένε για κάποιες συγκεκριμένες ράτσες και όχι ότι έχουν ένα αφεντικό αλλά ότι δένονται με έναν!! Το ίδιο σας ακούνε και σας αγαπάνε!! Αρκεί να το λέτε σοβαρά!! Όχι σαν τον δικό μου που τα μαλώνει και γελάει...perperouna έγραψε:tzeni27 έγραψε:Χαχαχαχα οκ εχω πεθάνει στα γέλια τωρα ωραίο το νελυ μ´αρεσει
Αφου μας ρωτανε ολοι απο που βγαινει το νελλυ απανταω κ εγω αναλογα..
Να σας ρωτησω ρε κοριτσια μια που πιασαμε σκυλοσυζητηση..τα σκυλια αναγνωριζουν ενα αφεντικο??γιατι εμας μας ακουει κ τους δυο εχει αδυναμια κ στους δυο..
tzeni27 έγραψε:depytsilo μου αντεχω γιατι την πατησα τον προηγουμενο μηνα οποτε τωρα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ερθει γι'αυτο κ δεν μπαινω στην διαδικασια με τα τεστ γιατι θα κυλισω ασχημα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Liontarina29 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 6:14 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : συμπληρωση)
λιονταρινα μου ακομα εε;; Να σου πω αυτο καλο ειναι αρκει βεβαια να εξελιχθεί σε καλο κ να μην μας την κανει τελευταία στιγμηLiontarina29 έγραψε:tzeni27 έγραψε:depytsilo μου αντεχω γιατι την πατησα τον προηγουμενο μηνα οποτε τωρα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ερθει γι'αυτο κ δεν μπαινω στην διαδικασια με τα τεστ γιατι θα κυλισω ασχημα
ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω...το αποφευγω το τεστ αν και θα θελα να το κανα ...πονακια περιοδου εχω ελαφρα ποτε με πιανουν ποτε με αφηνουν...αλλα τιποτα ακομη...και μενα τωρα βρηκε τον κυκλο να τον πιασει η ανωμαλια του?συμπασχω Τζένη....
αφαντη δεν λες τιποτα. γινεται να μεινει εκει? αντε γτ πολυ μας ταλαιπωρειΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Τζενη,Λιονταρινα,Κουνελακι,Ελιφε τι γινεται κοριτσια??Αφαντη η κουμπαρα??
αυτο το τελευταιο με μπερδευει η το πιασαμε το τζοκερ η μας δουλευει κ μας ταλαιπωρει αδικαLiontarina29 έγραψε:tzeni27 έγραψε:depytsilo μου αντεχω γιατι την πατησα τον προηγουμενο μηνα οποτε τωρα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ερθει γι'αυτο κ δεν μπαινω στην διαδικασια με τα τεστ γιατι θα κυλισω ασχημα
ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω...το αποφευγω το τεστ αν και θα θελα να το κανα ...πονακια περιοδου εχω ελαφρα ποτε με πιανουν ποτε με αφηνουν...αλλα τιποτα ακομη...και μενα τωρα βρηκε τον κυκλο να τον πιασει η ανωμαλια του?συμπασχω Τζένη....
*και τα υγρα μία από τα ίδια...τι στο καλο?
Καλησπέρα, είσαι καινούρια στην παρέα μας?Δεν πρέπει να σε έχω ξαναπετυχει.depytsilo έγραψε:κορίτσια μου καλησπέρα!! Μετά από μέρες αμφιβολιών και αφού άφησα να περάσουν 11 μέρες από την πιθανή εμφύτευση (μιας και είχα τα καφέ μου τα υγράκια) σήμερα το πρωί έκανα ένα clear blue για να σιγουρέψω τις υποψίες μου. Κάνω λοιπόν το τέστ στις 6παρά το πρωί κ δε βλέπω τίποτα στα παραθυράκια μετά από 2-3 λεπτά.. ούτε καν στο παράθυρο ελέγχου. λέω: κάτι δε θα έκανα σωστά. το παίρνω λοιπόν και το αφήνω σε μια μεριά κ πέφτω στο κρεβάτι πάλι. Στις 9 όμως που ξανασηκώθηκα κ το ξαναπήρα στα χέρια μου είδα μια αχνή γραμμούλα στο παράθυρο ελέγχου κ ένα αχνο + στο άλλο... το κοιτούσα κ το ξανακοιτούσα κ δεν πίστευα στα μάτια μου! ρώτησα τη φαρμακοποιό κ μου είπε ότι θέλει δέκα λεπτά για να δείξει! Σας έχει τύχει ρε κορίτσια κ εσάς αυτό;; Να ελπίζω;; Πήρα να κάνω κι άλλο ένα αύριο το πρωί για να το σιγουρέψω!!
den antexo allo έγραψε:Καλησπέρα, είσαι καινούρια στην παρέα μας?Δεν πρέπει να σε έχω ξαναπετυχει.depytsilo έγραψε:κορίτσια μου καλησπέρα!! Μετά από μέρες αμφιβολιών και αφού άφησα να περάσουν 11 μέρες από την πιθανή εμφύτευση (μιας και είχα τα καφέ μου τα υγράκια) σήμερα το πρωί έκανα ένα clear blue για να σιγουρέψω τις υποψίες μου. Κάνω λοιπόν το τέστ στις 6παρά το πρωί κ δε βλέπω τίποτα στα παραθυράκια μετά από 2-3 λεπτά.. ούτε καν στο παράθυρο ελέγχου. λέω: κάτι δε θα έκανα σωστά. το παίρνω λοιπόν και το αφήνω σε μια μεριά κ πέφτω στο κρεβάτι πάλι. Στις 9 όμως που ξανασηκώθηκα κ το ξαναπήρα στα χέρια μου είδα μια αχνή γραμμούλα στο παράθυρο ελέγχου κ ένα αχνο + στο άλλο... το κοιτούσα κ το ξανακοιτούσα κ δεν πίστευα στα μάτια μου! ρώτησα τη φαρμακοποιό κ μου είπε ότι θέλει δέκα λεπτά για να δείξει! Σας έχει τύχει ρε κορίτσια κ εσάς αυτό;; Να ελπίζω;; Πήρα να κάνω κι άλλο ένα αύριο το πρωί για να το σιγουρέψω!!
Λοιπόν εγώ αυτό που ξέρω για τεστ είναι ότι όταν είναι θετικό δεν κάνουν λάθος.Και η συγκεκριμένη μάρκα που πήρες είναι εγγύηση.Ευχομαι στο αυριανό απλά να το επιβεβαιώσεις.
Βασικά για να καταλάβω έχεις καθυστέρηση;;depytsilo έγραψε:
Κορίτσια αυτό είναι το τεστ μου.. τι λέτε? με προβληματίζει για το παράθυρο ελέγχου έχει χρωματιστεί μόνο το μισό. σα να μην έφτασαν τα ούρα για να πάνε παραπέρα
πλακα κανεις;; Αυτο ειναι θετικοτατοοοοοο άντε βρε κανε κ το αλλο να φανει πιο έντονο το συν γιατι μωρακι εχεις σίγουρα κατ'εμεdepytsilo έγραψε:
Κορίτσια αυτό είναι το τεστ μου.. τι λέτε? με προβληματίζει για το παράθυρο ελέγχου έχει χρωματιστεί μόνο το μισό. σα να μην έφτασαν τα ούρα για να πάνε παραπέρα
Marianna50 έγραψε:Βασικά για να καταλάβω έχεις καθυστέρηση;;depytsilo έγραψε:
depytsilo έγραψε:Marianna50 έγραψε:Βασικά για να καταλάβω έχεις καθυστέρηση;;depytsilo έγραψε:
όχι ακόμα
Βρε άντε κάνε και το άλλο με πολύ πιπί να δεις που θα βγει θετικότατο και μετά (αμέσως μη σου πω) πας για χοριακή!! Να ξέρεις εσύ θα γκρινιάζεις το σκ απ την αγωνία μέχρι να ρθει η Δευτέρα να πας για χοριακή!! Και μετά εγώ θα στέλνω μούτζες και σε σένα!! Χιχιχιχ!!! Πφφφ με άναψες πάλι!! Έχει τεστ κοντά της και λέει όχι δε το κάνω!!depytsilo έγραψε:Marianna50 έγραψε:Βασικά για να καταλάβω έχεις καθυστέρηση;;depytsilo έγραψε:
όχι ακόμα
Πουφ άμα κάνω έτσι για σας, να δω τι θα κάνω σε μένα!! Σκεφτόμουν μάλιστα όταν έρθει με το καλό να μην το πω απευθείας στον δικό μου για να το κάνω υπερπαραγωγή!! Σκατά με φράουλες!! Σιγά που θα αντέξω εγώ να μην το πω!!tzeni27 έγραψε:Έλα μαριαννακι να ενα θετικό τεστακι σημερα μέχρι να περιμένεις ως αυριο κ τα αλλα θετικά αποτελέσματα των κοριτσιων
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης