826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Παρ Ιουλ 25, 2014 11:47 pm
tzeni27
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα elile, λενακι τι κάνετε; Εγω προσωπικά το καταλαβαινω απο τους έντονους πόνους που εχω χαμηλα δεξιά κ αριστερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tzeni27 έγραψε:Χαχα πραγματικα μαριαννακι μου φτιαχνεις την μερα. Κ εγω ετσι νόμιζα στην αρχη οτι θα αδιαθετησω 20 αλλα επειδη εχω βάλει ενα προγραμμα στο κιν που υπολογίζει μονο του κ μου το εβγαλε 24 λογικα βάση του μεγαλύτερου κύκλου μου. Τωρα τι να πω εγω λεω να περιμενω να περασει το σκ κ απο Δευτέρα βλεπουμε αν κ χθες ηθελα σαν τρελή να παρω τεστ αλλα δεν με άφησε η αδερφη μου. Κ μαριαννα θεκω πίτσα ειναι η αγαπημένη μου αντε
Lillybell έγραψε:Κατερινουλα, Λενακι Καλημερα!!!
Περιμενουμε! Αγγελικη και Τζενη!!
Lillybell έγραψε:Οκ elile μπηκες κι εσυ !
elila έγραψε:Lillybell έγραψε:Οκ elile μπηκες κι εσυ !
Ευχαριστώ!!! Να σε ρωτήσω ... εσύ τα χρησιμοποιείς τα τεστ ωορρηξίας ή πας ημερολογιακά;
tzeni27 έγραψε:Λιλυ μου τον Ιούνιο αδιαθέτησα 14 κ τελείωσα 18 τον Ιούλιο αδιαθέτησα 19 κ τελείωσα 24 τωρα υπολόγισε εσυ τα ξερεις καλυτερα εμένα με μπερδεύουν αυτα να σου πω την αληθεια
λενακι μου εγω ετσι νόμιζα οτι 24 αδιαθετώ τωρα τι να πω κ εγω γι'αυτο έγραψα 2 μηνών κύκλο ώστε εσείς που πάτε καλυτερα το θεμα να με διαφωτισετε. Αλλα η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι μην απογοητευτωden antexo allo έγραψε:Τζενάκι μάλλον θες να το παιδέψεις λίγο το πράγμα, αν αυτό το κάνεις για άμυνα για τυχόν απογοητευση καλά κάνεις, αλλά όπως λεει και η Λίλλυ είσαι στην 6η μέρα καθυστέρησης.
Ελιλα εγώ παλιά τα έπερνα, δεν είναι τίποτα, χρησιμοποιησε τα για 2-3 μήνες και μετά θα την καταλαβαίνεις και εσύ πιο ευκολα.
Lillybell έγραψε:elila έγραψε:Lillybell έγραψε:Οκ elile μπηκες κι εσυ !
Ευχαριστώ!!! Να σε ρωτήσω ... εσύ τα χρησιμοποιείς τα τεστ ωορρηξίας ή πας ημερολογιακά;
Δεν εχω χρησιμοποιησει, πάω ημερολογιακα, γιατι ειμαι απο τις "τυχερες" που καταλαβαινω την ωορρηξια μου..
perperouna έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου!!περιμενω με αγωνια τη χοριακη της αγγελικουκας μας..μακαρι να ειναι ολα θετικα!!ρε κοριτσια πειτε λιγο τη γνωμη σας..εχθες βγηκα για ενα ποτακι για να γιορτασω την αδεια μου κ πεθανα απο το πονο στη δεξια μου ωοθηκη..κ καψιμο σε ολη τη κοιλια..να σημειωσω οτι περιμενω τη πεμπτη κ ειχα ωορρηξια απο τη δεξια μου ωοθηκη επιβεβαιωμενο απο το γιατρο μου..τι λετε να ηταν??με το που ξαπλωσα ηρεμησα..
Τζένη πάνε πάρε τεστ γιατί δεν έχει πίτσα!! Άντε μην αγριέψω τώρα!!tzeni27 έγραψε:λενακι μου εγω ετσι νόμιζα οτι 24 αδιαθετώ τωρα τι να πω κ εγω γι'αυτο έγραψα 2 μηνών κύκλο ώστε εσείς που πάτε καλυτερα το θεμα να με διαφωτισετε. Αλλα η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι μην απογοητευτωden antexo allo έγραψε:Τζενάκι μάλλον θες να το παιδέψεις λίγο το πράγμα, αν αυτό το κάνεις για άμυνα για τυχόν απογοητευση καλά κάνεις, αλλά όπως λεει και η Λίλλυ είσαι στην 6η μέρα καθυστέρησης.
Ελιλα εγώ παλιά τα έπερνα, δεν είναι τίποτα, χρησιμοποιησε τα για 2-3 μήνες και μετά θα την καταλαβαίνεις και εσύ πιο ευκολα.
den antexo allo έγραψε:
Ωραία είσαι εσύ!! Να πεθάνουμε εμείς απ' την αγωνία!! Αλλά επειδή δε με ξέρεις καλά εμένα(διαόλου κάλτσα είμαι) έχει και διανυκτερεύον φαρμακεία!!!tzeni27 έγραψε:Δεν ξερω αν προλαβαίνω τωρα γιατι ειμαι παραλια την Δευτέρα αν δεν εχει ερθει ακομα θα παω πρωι ορωι
den antexo allo έγραψε:Πάλι καλά που είμαι μόνη στη δουλειά σήμερα.
Θα με σκάσετε!
Χαχαχα...βάστα γερά Λίλλυ μπλέξαμε.Lillybell έγραψε:den antexo allo έγραψε:Πάλι καλά που είμαι μόνη στη δουλειά σήμερα.
Θα με σκάσετε!
Βρε θα μου καει η μπαμια μιλαμε!!
den antexo allo έγραψε:Χαχαχα...βάστα γερά Λίλλυ μπλέξαμε.Lillybell έγραψε:den antexo allo έγραψε:Πάλι καλά που είμαι μόνη στη δουλειά σήμερα.
Θα με σκάσετε!
Βρε θα μου καει η μπαμια μιλαμε!!
katerinoula έγραψε:εγω μ αρεσει που κατεβηκα στο γραφειο να προχωρησω τη δουλεια και που μυαλο!!!!
Lillybell έγραψε:katerinoula έγραψε:εγω μ αρεσει που κατεβηκα στο γραφειο να προχωρησω τη δουλεια και που μυαλο!!!!
Χαχαχαχα... Βρε Σαββατιατικα παρατα τα και παμε για καφε!
Αυτο θα κανω σε λιγο κι εγω που τελειωνω με τα φαγητα..
Βρε Λίλλυ μου να σε ρωτήσω κάτι γιατί τώρα μπερδεύτηκα τελείως.. Εγώ αυτό το μήνα αδιαθέτησα 6/7, άρα βάση ημερολογίου θα έπρεπε να έχω ωορρηξία 23/6.. Εγώ 23/6 είχα πάει στη γυναικολόγο που μου έκανε υπέρηχο και το αυγό το είδα και μου είχε πει ότι θα σπάσει σε 3-4 μέρες! Αυτό πώς γίνεται;;Lillybell έγραψε:katerinoula έγραψε:εγω μ αρεσει που κατεβηκα στο γραφειο να προχωρησω τη δουλεια και που μυαλο!!!!
Χαχαχαχα... Βρε Σαββατιατικα παρατα τα και παμε για καφε!
Αυτο θα κανω σε λιγο κι εγω που τελειωνω με τα φαγητα..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης