901 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Σαβ Ιουλ 26, 2014 2:44 am
Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!!!τι κανετε;;βλεπω πολλες ετοιμαζεστε για τεστακι....αντε να ειναι θετικο!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lillybell έγραψε:Γεια σου Δεσποινα! Μακαρι τα κοριτσια μας!!!
Despoinaki123 έγραψε:Lillybell έγραψε:Γεια σου Δεσποινα! Μακαρι τα κοριτσια μας!!!
Τι κανεις lilly μου;πως τα περνας;Εδω εγω μαγειρευω!
κουνελάκι έγραψε:Κοριτσια το τελειωνουμε κι αυτο το θεματακι.
Αντε να εχουμε καινουρια γκαστρουλα για ν'ανοιξει αυτη το 140.
Να μας φερει γουρι οπως εφερε και το σπορακι μας.
Despoinaki123 έγραψε:Φασολάκια και εριξα μεσα κοκκινο κρασι και στο τελος φετουλα!
Μωρέ κάν'το εσύ μια φορά και βλέπουμε μετά!tzeni27 έγραψε:Στειλε κ τις αλλες για τεστ οχι μονο εμένα. Λιλυ μου τωρα γυρναω σπιτι κ θα παω να το παρω να το κανω να δείτε οτι αρνητικό θα βγει αλλα τεσπα
tzeni27 έγραψε:Στειλε κ τις αλλες για τεστ οχι μονο εμένα. Λιλυ μου τωρα γυρναω σπιτι κ θα παω να το παρω να το κανω να δείτε οτι αρνητικό θα βγει αλλα τεσπα
Μην προσπαθείς να βρεις συμπτώματα ή όχι για να περιμένεις το αποτέλεσμα! Σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά! Απλά κάνε το τεστ, και ότι και να είναι, τότε αποφασίζεις για το πως θα κινηθείς μετά!tzeni27 έγραψε:Μα δεν ειμαι εγω αυτο δεν θέλει να γίνει το θαύμα . Γίνετε να υπαρχει κατι κ να μην υπαρχει το παραμικρο συμπτωμα;;
Τζενάκι άσε το κινητό και κατούρα το τεστ.tzeni27 έγραψε:Μα δεν ειμαι εγω αυτο δεν θέλει να γίνει το θαύμα . Γίνετε να υπαρχει κατι κ να μην υπαρχει το παραμικρο συμπτωμα;;
Αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχα!!! Μ' άρεσε αυτό!!! Χαχαχα!! Den antexo allo θύμισε μου σε παρακαλώ το όνομά σου!den antexo allo έγραψε:Τζενάκι άσε το κινητό και κατούρα το τεστ.tzeni27 έγραψε:Μα δεν ειμαι εγω αυτο δεν θέλει να γίνει το θαύμα . Γίνετε να υπαρχει κατι κ να μην υπαρχει το παραμικρο συμπτωμα;;
Λενα.Marianna50 έγραψε:Αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχα!!! Μ' άρεσε αυτό!!! Χαχαχα!! Den antexo allo θύμισε μου σε παρακαλώ το όνομά σου!den antexo allo έγραψε:Τζενάκι άσε το κινητό και κατούρα το τεστ.tzeni27 έγραψε:Μα δεν ειμαι εγω αυτο δεν θέλει να γίνει το θαύμα . Γίνετε να υπαρχει κατι κ να μην υπαρχει το παραμικρο συμπτωμα;;
τζενακι, και στις δυο εγκυμοσυνες μου δεν ειχα το παραμικρο συμπτωμα, ουτε πονους περιοδου ουτε πρηξιμο στο στηθος !! ενιωθα πιο καλα απο ποτε ( το μαρτυριο με τους εμετους ηρθε λιγο αργοτερα, οπως η ειρηνη) καλα αποτελεσματα σου ευχομαιtzeni27 έγραψε:Μα δεν ειμαι εγω αυτο δεν θέλει να γίνει το θαύμα . Γίνετε να υπαρχει κατι κ να μην υπαρχει το παραμικρο συμπτωμα;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης