876 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Σαβ Ιουλ 26, 2014 1:12 am
tzeni27
Η ψυχή της παρέας!
Συμφωνώ με την Κατερίνα που ξερεις αν δεν εχει γίνει τωρα θα γίνει σίγουρα τον αυγουστο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Άντε μπράβο, μας έσκασες!!tzeni27 έγραψε:Ωραια τοτε θα το κανω το απόγευμα μόλις γυρίσω βασικα δεν σκάω απλα δεν ειμαι πολυ του νερού. Καλα το μεσημέρι θα εχω γυρισει θα βρω μια δικαιολογια κ θα πεταχτω να παρω ενα να τελειώνουμε να φυγει αυτη η αγωνία
Δε με παρακολουθείς!! Είπαμε τον Αύγουστο θα λείπω!! Έκτος και αν το κάνω με άλλον!! (Ντάξει, μπορεί να μη σας άρεσε, ήταν το Αγγλικό μου χιούμορ αυτό)!!tzeni27 έγραψε:Συμφωνώ με την Κατερίνα που ξερεις αν δεν εχει γίνει τωρα θα γίνει σίγουρα τον αυγουστο
Θα το δεις!! Σου υπόσχομαι αν δεν είναι + έχεις το δικαίωμα να με βρίζεις για όσο θες!!tzeni27 έγραψε:Κανονισε κακομοιρα μου να μην δω συν την εβαψες
Μπααα όχι, δύσκολες οι διακοπές για μας.. No money.. Και εγώ που θα πάω, μόνο και μόνο, επειδή έχω το σόι θα πάω, τζάμπα σπίτι και φαΐ!! + Ο άντρας έχει και το μαγαζί!! Δε μπορεί να φύγει!!tzeni27 έγραψε:Βρε συ νόμιζα οτι θα κανεις διακοπές με τον άντρα σου
den antexo allo έγραψε:Κουνελάκι τι κάνεις?κουνελάκι έγραψε:Lillybell έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια.
Λιλυ και μαριαννα πρωινες πρωινες σημερα.
Εγω λιλυ μου αδιαθετησα και περιμενω στις 18/8.
Αγγελικουλα καλη επιτυχια κοριτσακι μου.
Αχ κουνελακι, κουνελακι..... Κριμα..Παρακολουθουσα στα γρηγορα και τα δικα σου και ειχα μια ελπιδα, με τα συνεχομαενα καφε..ΤΕλικα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!
Ναι λιλλυ μου δεν υπαρχουν συμπτωματα.
Και ανακατοσουρες ειχα και καφε και πρησμενο στηθος.
Δεν θα ξαναδωσω βαση, το υποσχομαι.
Ωραία θα πάρω και εγώ να το κάνουμε μαζί.κουνελάκι έγραψε:den antexo allo έγραψε:Κουνελάκι τι κάνεις?κουνελάκι έγραψε:Lillybell έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια.
Αχ κουνελακι, κουνελακι..... Κριμα..Παρακολουθουσα στα γρηγορα και τα δικα σου και ειχα μια ελπιδα, με τα συνεχομαενα καφε..ΤΕλικα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!
Γεια σου Λενα μου, εδω στη δουλεια.
Που μυαλο να συγκεντρωθω ομως, ολο μπαινω στο forum και σκαω στα γελοια.
Καλα η μαριαννα ειναι ολα τα λεφτα.
Μαριαννα κοντευω να παω να κανω κι εγω τεστ που ειμαι στην 3η μερα του κυκλου μου,με επεισες.
Εχουμε τοσες αναμονες αυτο το σκ, αντε ξεκινηστεκοριτσια να κανετε τεστακια μπας και γελασει λιγο το χειλακι μας.
Εδώ καλέ κόντεψα να κάνω εγώ!! Τόσο πολύ πείστηκα!!κουνελάκι έγραψε:den antexo allo έγραψε:Κουνελάκι τι κάνεις?κουνελάκι έγραψε:Lillybell έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια.
Μαριαννα κοντευω να παω να κανω κι εγω τεστ που ειμαι στην 3η μερα του κυκλου μου,με επεισες.
Εχουμε τοσες αναμονες αυτο το σκ, αντε ξεκινηστεκοριτσια να κανετε τεστακια μπας και γελασει λιγο το χειλακι μας.
den antexo allo έγραψε:Ωραία θα πάρω και εγώ να το κάνουμε μαζί.κουνελάκι έγραψε:den antexo allo έγραψε:Κουνελάκι τι κάνεις?κουνελάκι έγραψε:Lillybell έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια.
Κανόνισε Κατερινούλα να σε στείλω και σένα για τεστ!! Χαχαχ Αχ που είναι η Αγγελική;;katerinoula έγραψε:κοριτσια έχετε στο ασχετο κατι σαν συσπάσεις απο κατω και σουβλιτσεςς?έχω αραια και που απο την τρίτη. τις ενοχήσεις στην κοιλια δεν τις λαμβανω υποψη γιατι μπορει να ειναι το εντερο.
Marianna50 έγραψε:Κανόνισε Κατερινούλα να σε στείλω και σένα για τεστ!! Χαχαχ Αχ που είναι η Αγγελική;;katerinoula έγραψε:κοριτσια έχετε στο ασχετο κατι σαν συσπάσεις απο κατω και σουβλιτσεςς?έχω αραια και που απο την τρίτη. τις ενοχήσεις στην κοιλια δεν τις λαμβανω υποψη γιατι μπορει να ειναι το εντερο.
tzeni27 έγραψε:Χαχχαχα πολυ μ'αρεσει η παρεουλα σας ηληκρινα. Ε τι να κανω βρε λενακι αφου με εχει γαστρωσει αυτη εδω κανε κ κανε εγω μια χαρα αποφασισμένη ημουν αλλα πες μου τι να κανω
Marianna50 έγραψε:Πωπω ρε κορίτσια τι άγχος και αυτό;; Δε γινόταν να υπάρχει ένα τεστ, που θα το κάναμε μετά την επαφή και να σου έλεγε;;;
κουνελάκι έγραψε:Marianna50 έγραψε:Πωπω ρε κορίτσια τι άγχος και αυτό;; Δε γινόταν να υπάρχει ένα τεστ, που θα το κάναμε μετά την επαφή και να σου έλεγε;;;
Θα κανω εικονισμα στον εφευρετη
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης