651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Σαβ Αυγ 02, 2014 9:31 pm
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα, καλημερα, καλημερα!!
Μια ομορφη Κυριακη σε ολες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλημέρα Λίλλυ τι κάνεις?Δεν θα πας για μπανάκι?Lillybell έγραψε:Καλημερα, καλημερα, καλημερα!!
den antexo allo έγραψε:Καλημέρα Λίλλυ τι κάνεις?Δεν θα πας για μπανάκι?Lillybell έγραψε:Καλημερα, καλημερα, καλημερα!!
Α ναι κάπου διάβασα ότι έπιασε χειμώνας στη βόρεια Ελλαδα.Lillybell έγραψε:den antexo allo έγραψε:Καλημέρα Λίλλυ τι κάνεις?Δεν θα πας για μπανάκι?Lillybell έγραψε:Καλημερα, καλημερα, καλημερα!!
Γεια σου Λενακι! Ο καιρος εδω δεν σε "σπρωχνει" για μπανακι, αλλα και δεν θελουμε κιολας..Δεν μας λειπει.. Προτιμουμε να παμε για ενα ωραιο καφεδακι με την καλη παρεα μας!! Προς το παρον μαγειρευω και αργοτερα θα βγουμε..Εσυ τι κανεις;;
den antexo allo έγραψε:Καλημερα κορίτσια μου.
Κουνελάκι ότι και να πώ για απώλεια σου είναι λίγο, λυπάμαι πολύ.
katerina1983 έγραψε:καλα να πω
καταλαβαινεις!!!!!
σκεφτομαι διακοπες και ηρεμω
εσυ,ολα καλα???
Lillybell έγραψε:Γεια σου Titino.. Χαθηκαν τα κοριτσια μας, ναι, αλλα ειναι και η εποχη τετοια που "ζηταει" διακοπες!! Οποτε, ελπιζω να ειναι καλα και καπου αλλου!
Εσυ ποτε θα πας;
Lillybell έγραψε:Μια χαρα κι εδω.. Εις αναμονη..εξελιξεων...γενικα..katerina1983 έγραψε:
ΚΑνενα νεο απο το Ρηνιω εχεις μηπως εσυ;; Παμε μια βολτα με τη σκουπα να της τακτοποιησουμε λιγακι τη σουσουραδα;;
katerina1983 έγραψε:στην λιστα οτι δεν την περιμενεις σε δυο μερες ε? αντε να κατηφοριζεις κοπελια!!!!να φυγεις απο εδω να πας αλλου (οπως στην διαφημιση)
εγω λεω να παμε να την βρουμε με την σκουπα για να πιουμε κανα χυμο και να τα πουμε,γιατι η σουσουραδα ΕΥΤΥΧΩΣ καλυτερευει και παει!!!!επιτελους μετα απο πολυυυυ καιρο,την ακουσα στα νορμαλ επιπεδα της φωνης της και της ορεξης της γενικοτερα!!!!καλυτερευει το κοριτσι μας αμε!!!!ελπιζω αν μας διαβαζει τωρα να ειναι ολα καλα,οπως εχτες!!!!
Lillybell έγραψε:χμμμ να κατηφορισω θα ηθελα, αλλα μου φαινεται οτι απλα θα γλυστρισω και θα χτυπησω τον κ@λο μου...katerina1983 έγραψε:
Despoinaki123 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;Εγω μολις αδιαθετησα...μαλλον δεν θα μου κανει την τιμη να ερθει ποτε παιδακι...παει ηδη πολυ καιρος...
Despoinaki123 έγραψε:Παμε για τον 14ο μηνα...ο αντρας μου εχει ολιγοσπερμια αλλα οριακα....δηλαδη οχι και τοσο σοβαρα αλλα με κουρασε ολη αυτη η απογοητευση και αντε ξανα απο την αρχη ελπιδες....ρε γμτ κανουν παιδια ανθρωποι που δεν τα αγαπανε,τους φερονται ασχημα και εγω που θελω να δωσω ολη μου τη ζωη δεν λεει να ερθει...
Despoinaki123 έγραψε:γραψε με Lilly μου για 1/9....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης