Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki123 έγραψε:Οφειλεται σε κιρσοκιλη αλλα μας ειπε ο ουρολογος οτι οποιος την βγαλει απο τα 30 και μετα ειναι "πεταμενα λεφτα" συν το οτι σε παει πισω χρονικα και δεν διορθωνεται κατι...θα παω τον Σεπτεμβρη για σπερματυγχηση.....

Καλη επιτυχια να εχεις, που πιστευω θα εχεις, εφοσον εσυ δεν παρουσιαζεις καποιο προβλημα...
Δευτερη γνωμη πηρατε για το θεμα της κιρσοκηλης; Δεν το ειχα ξανακουσει πραγματικα αυτο με τα 30 χρονια, αλλα πολλοι που ξερω κι εκαναν, μετα απεκτησαν παιδια και μαλιστα πολυ γρηγορα..Δηλαδη η υπογονιμοτητα τους οφειλοταν καθαρα σε αυτο...Τωρα απο ηλικιες, ηταν διαφορες, αν και οι περισσοτεροι που ξερω κατω απο τα 30 ή εκει γυρω... Rolling Eyes 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki123 έγραψε:απλα ξεκιναμε ολες με τοσα ονειρα...και περναει ο καιρος....περναει..........και τιποτα παλι

Αμ βαλε και το αλλο...Τα λεφτα που πεταξαμε οι περισσοτερες σε...προφυλαξεις πιο παλια, που τρρρρεμαμε μην τυχον μεινουμε εγκυες ενω ημασταν ακομα σε σχεση....
Ειναι να γελας με την ...αυτοπεποιθηση μας!! χαχαχαχαχαχαα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α ναι...ποσες φορες το εχω σκεφτει τωρα αυτο....ετρεμα ακομα και με τη μεθοδο του τραβηγματος οτι θα συμβει το...μοιραιο!!!!!
Οσο για την κιρσοκηλη ρωτησα τον γυναικολογο μου και συμφωνει.
Να σου πω τι πιστευω τελικα...αν ειναι να συμβει ειτε με πολυκιστικες,ειτε με ολιγοσπερμια,ειτε με βουλομενη σαλπιγγα...θα συμβει

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα παρεμβω λιγο για να πω την εμπειρια μας! κιρσοκηλη ειχε ο αντρα ςμου και εγχειριστηκε! εχει δικιο σε αυτο για με τα τα 30 γιατι θεωρητικα η κιρσοκηλη εχει δημιουργηθει απο πολύ νωρις 18-20! και ετσι στα χρονια αυτα εχει προκαλεσει αρκετη βλαβη οχι βεβαια απαραιτητα! υπαρχουν δηλαδη και αντρες με κιρσοκηλη που δεν επηρεαστηκε το σπερμα τους! και επισης τα αποτελεσματα δεν ειναι και σιγουρα! μπορει να ανεβει μπορει και οχι! να σκεφτειτε οτι σε αντρες με αζωσπερμια μπορει να καταψυξουν και σπερμα πριν απο το χειρουργιο για να ειναι σιγουροι! εμεις δυστυχως ειδαμε μια ανοδο στο πρωτο τριμηνο μετα την επεμβαση και μεταπαλι σαν μην ειχαμε κανει τιποτα! το παλεψαμε και με θεραπεια με ορμονες και βιταμινες τιποτα! καναμε 1 σπερματεγχυση  αποτυχημενη και μετα επειδη επεσε και αλλο καναμε 1 εξωσωματικη! αλλος γνωστος την εκανε και σε 6 μηνες εμεινε εγκυος η γυναικα του! αλλος σε 1 χρονο. ο θειος μου οχι! ειναι λαχειο μωρε και αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω (και ηταν και ετοιμος ο αντρας μου) δε θα σπαταλουσα τοσο χρονο , ελπιδα και χρημα σε αυτα! θα πηγαινα κατευθειαν για υποβοηθουμενη! συγνωμη για την παρεμβαση! ευχομαι γρηγορα και καλα αποτελεσματα σε ολες!
ε

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σε ευχαριστω Ειρηνη για την παρεμβαση.

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι εννοεις ως υποβοηθουμενη;

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
είτε σπερματεγχυση είτε εξωσωματικη! ο,τι πει ο γιατρος σας οτι σας ταιριαζει καλυτερα!

στη σπερματεγχυση το εμπλουτιζουν το σπερμα(σε κινητικοτητα εννοω) αν ειναι ενταξει για να προχωρησεις ετσι γιατι οχι! εμας ειχε πεσει αρκετα και επειδη δεν ειχαμε λεφτα για ξοδεμα ειπαμε να μην κανουμε αλλη προσπαθεια σπερματεγχυσης! αλλα τελικα και ο γυναικολος μας λεει παιδια επεσε πολύ μιλαμε γαι λιγες πιθανοτητες! και ετσι προχωρησαμε με εξωσωματικη!αναλογως το προφιλ του καθενα! παντως και η σπερματεγχυση εχει αποτελεμσατα σε πολλα ζευγαρια!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οποτε, ξεκινας απο τη σπερματεγχυση και μετα αν δεν πετυχει προχωρας στην εξωσωματικη..Με λιγα λογια, δεν κολλας σε μια μεθοδο πολυ καιρο, ωστε να σπαταλας χρονο και χρημα..

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ποσο περιπου κοστιζει η εξωσωματικη Ειρηνη;

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ξερεις μωρε τι γινεται ??? εμεις προσπαθουσαμε 5 χρονια! ενταξει ξερω ..υπαρχουν ζευγαρια που προσπαθουν 10 αλλα και τα δικα μας λιγα δε τα λες.και με χιλια δυο πισωγυρισματα ..θελω να πω μια να παιρνεις ελπιδα απο τις εξετασεις και μια να προσγειωνεσαι..μια να σου λενε περιμενε και ενα τριμηνο να δουμε αν αυτο θα εχει αποτελεσμα ή αν το αλλο θα εχει αποτελεσμα..ε κουραστηκαμε..αν δεν χαναμε τοσο χρονο στην αρχη(τουτεστιν δεν θα κουραζομασταν τοσο ψυχολογικα) θα εκαν 2-3 σπερματεγχυσεις! αλλα μετα απο ολα αυτα μου φαινοταν αδικο για μενα να περιμενω παλι μια αρνητικη χοριακη οσο και αν ελεγε ο ουρολογος καντε αλλη μια..λεω προτιμω να τα δωσω στην εξωσωματικη που κακα τα ψεματα σε περιπτωσεις που το προβλημα ειναι το σπερμα η μεθοδος αυτη εχει καλες πιθανοτητες!εχει να κανει πιστευω με το τι ψυχικα αποθεματα εχει ο καθενας και ποια ειναι τα ορια του και ψυχικα αλλα και χρονικα - οικονομικα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini.pav στις Κυρ Αυγ 03, 2014 6:16 am, 1 φορά

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki123 έγραψε:Ποσο περιπου κοστιζει η εξωσωματικη Ειρηνη;

απο κεντρο σε κεντρο διαφερει βεβαια! να σου στειλω πμ?

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirini.pav έγραψε:
Despoinaki123 έγραψε:Ποσο περιπου κοστιζει η εξωσωματικη Ειρηνη;

απο κεντρο σε κεντρο διαφερει βεβαια! να σου στειλω πμ?

ναι κοριτσι μου ευχαριστω.Και φυσικα δεν λες λιγο τα 5 χρονια...αστειευεσαι;;

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ασε πως περασαν τα χρονια.....μισο σου στελνω!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:ξερεις μωρε τι γινεται ??? εμεις προσπαθουσαμε 5 χρονια! ενταξει ξερω ..υπαρχουν ζευγαρια που προσπαθουν 10 αλλα και τα δικα μας λιγα δε τα λες.και με χιλια δυο πισωγυρισματα ..θελω να πω μια να παιρνεις ελπιδα απο τις εξετασεις και μια να προσγειωνεσαι..μια να σου λενε περιμενε και ενα τριμηνο να δουμε αν αυτο θα εχει αποτελεσμα ή αν το αλλο θα εχει αποτελεσμα..ε κουραστηκαμε..αν δεν χαναμε τοσο χρονο στην αρχη(τουτεστιν δεν θα κουραζομασταν τοσο ψυχολογικα) θα εκαν 2-3 σπερματεγχυσεις! αλλα μετα απο ολα αυτα μου φαινοταν αδικο για μενα να περιμενω παλι μια αρνητικη χοριακη οσο και αν ελεγε ο ουρολογος καντε αλλη μια..λεω προτιμω να τα δωσω στην εξωσωματικη που κακα τα ψεματα σε περιπτωσεις που το προβλημα ειναι το σπερμα η μεθοδος αυτη εχει καλες πιθανοτητες!εχει να κανει πιστευω με το τι ψυχικα αποθεματα εχει ο καθενας και ποια ειναι τα ορια του και ψυχικα αλλα και χρονικα - οικονομικα!

Μωρε κι εγω αυτης της αποψης ειμαι..Δεν εχω την υπομονη να περιμενω και να περιμενω. Αν δεν ειχα αλλο παιδι θα προχωρουσα σουμπιτη για εξωσωματικη... Δεν ειμαι σιγουρα καν οτι θα εκανα και σπερματεγχυση..Ισως μια.....
5 χρονια δεν τα λες λιγα! Πολλα τα λες!

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απο συνηθεια να μη μιζεριαζω γι 'αυτο ποτε δεν ειπα πωπω ποσα χρονια περασαν! τωραπου κοιταω πισω λεω..πω ρε συ..οντως περασαν.. αφου οταν πηγα στον γιατρο για τον πρωτο υπερηχο μου λεει α ρε ρηνουλα τι περασες και απναταω σιγα καλε τι περασα και λεει δες την τα ξεχασε ηδη! αφου εχω θετικο του απανταω γιατι να τα θυμαμαι!! χαχαχαχα!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εισαι αισιοδοξος ανθρωπος και μπραβο σου..μακαρι να μπορουσαμε να ημασταν ετσι ολοι.. Rolling Eyes Rolling Eyes 

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αισιοδοξος.....τα ζυγισα τα πργματα ..σε τι θα εξυπηρετουσε αν κλαιγομουν ή το εκανα αυτοσκοπο..?? σε τιποτα.!!! απλα θα αρρωσταινα... οποτε το ειδα αλλιως...αν σου πω οτι τωρα οταν βλεπω για ζευγαρια που προσπαθουνμε πιανει πλακωμα...τωρα μουβγαινει η σκασιλα και η στεναχωρια....τοτε δεν ειχα χρονο να ασχολουμαι με αυτα! και πανω απ ολα δεν ηθελα να στεναχωριεται και ο αντρας μου! οποτε..εξαλλου αυτα τα προβληματα λυση εχουν απλα η αναγκη μας και η επιθμια μας ειναι που τα εντεινει!! αλλα ειναι τα σοβαρα προβληματα! καταλαβες πως το λεω ετσι? δεν το υποτιμω αλλα παντα ελεγα μακαρι αυτο να ηταν το μεγαλυτερο προβλημα μας!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααα συμφωνω κι επαυξανω! Ποσες και ποσες φορες εχουμε πει εδω οτι δεν πρεπει να ειναι αυτοσκοπος..Οτι δεν πρεπει να εξαρτουμε την ευτυχια μας απο την αποκτηση ενος παιδιου....
Αλλα αυτη τη στιγμη ειμαστε οι περισσοτερες εδω στη φαση ακριβως που εχει περασει ο καιρος και ..σχεδον απελπιζομαστε.. Η καθε μια για το λογο της. Εγω ισως λιγοτερο απο ολες, λογω του οτι εχω ενα ηδη....
Αλλα, κακα τα ψεμματα, εκει κοντα στην περιοδο οι ορμονες μπορουν να σε τρελανουν με το βυθισμα που νιωθεις...

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε εννοειται!!! και δικιο εχετε κιολας! απλα εγω ξερεις τι εκανα δεν ασχοληθηκα ποτε με συμπωματα και τα σχετικα..δεν με εβαλα κατω απο το μικροσκοπιο...προσπαθουσα και απλα περιμενα να μου ερθει περιοδος...το ειχα παρει σα δεδομενο ρε παιδι μου δεν ανελυα το καθετι που ενωθα....!καμια φορα βλεπω και φιλες μου να το κανουν και στεναχωριεμαι γιατι νομιζω οτι τις αγχωνει παραπανω! ωστοσο δε λεω τιποτα γιατι ο καθενας δρα και σκεφτεται διαφορετικα. επισης μπορει αλλη να την ηρεμει να το συζηταει ολη μερα ! εμενα οχι! με οτι ειναι ο καθενας καλα!οσο για την απελπισια σας καταλαβαινω 100%  δεν ειναι καθολου ευκολο ολο αυτο που περναμε!

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια χαρηκα για τη συζητηση! ευχομαι τα καλυτερα σε ολες και συντομα!!! δυναμη και υπομονη!!! και συγνωμη και παλι για την παρεμβαση!

maria1988

maria1988
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Lillybell έγραψε:
maria1988 έγραψε:Kοριτσια θελω τη γνωμη σας....ειμαστε στο 2ο μηνα προσπαθειων για μωρακι μετα απο μια παλλινδρομη κυηση τον περασμενο οκτωβρη...
να σας πω λιγο πως εχουν τα πραγματα¨.. ο κυκλος μου μονο σταθερος δεν ειναι αλλα maximum ειχα 3 μερες καθυστερηση ολο αυτο το διαστημα... τελευται περιοδος 26/6  σε αυτο ολο το διαστημα μεχρι την περασμενη εβδομαδα ελευθερες επαφες συχνα... εκανα και ταμα στην παναγια τσαμπικα προσκυνησα νηστεψα προσευχηθηκα.... εχω 7 μερες καθυστερηση με βαση την τελευταια μερα περιοδου χθες ςκανα χοριακη βγηκε αρνητικη... να ελπιζω σε καθυστερημενη ωορηξια και καθυστερημενη συλληψη? δε ξερω εχω μπερδευτει τρομερα....τετοια καθυστερηση δεν ξαναειχα

Πρωτα απ'ολα θα πρεπει να εισαι σιγουρη οτι μιλαμε για καθυστερηση.Αυτο το διαπιστωνεις αν ξερεις ποτε εκανες ωορρηξια..Αν δεν εισαι σιγουρη για το ποτε, τοτε δε μπορεις να μιλας για καθυστερηση..Οποτε τιποτα δεν αποκλειεται..
Αν τωρα ειναι πραγματικη η καθυστερηση σου, τοτε η χοριακη θα επρεπε να δειξει.... Οσο καθυστερημενη και να ηταν η συλληψη...
Την ωορρηξια σου την καταλαβαινεις;;

ευχαριστω για την απαντηση σου με βαση τις τελευταιες περιοδους μου υπολογιζα οταν εμφανιζοταν η περιοδος ποτε περιπου πρεπει να ειχα ωορηξια... ακομα και σημερα 9 μερες μετα αφαντη...τετιοα καθυστερηση δεν ειχα ποτε μεσα στη βδομαδα θα παω για μια ακομα χοριακη... η μητερα μου στον αδερφο μου ειχε αρνητικη χοριακη ενω ηταν εγκυος απο καθυστερημενη συλληψη... ολα γινονται...ελπιζω αλλα δεν ειναι απο το αγχος η καθυστερηση γιατι με αρνητικη χοριακη το πηρα αποφαση αλλα.....

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini.pav έγραψε:κοριτσια χαρηκα για τη συζητηση! ευχομαι τα καλυτερα σε ολες και συντομα!!! δυναμη και υπομονη!!! και συγνωμη και παλι για την παρεμβαση!

Καμια ενοχληση Ειρηνη... Εισαι ευπροσδεκτη!
Και σε ευχαριστουμε..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lillybell στις Κυρ Αυγ 03, 2014 11:24 am, 1 φορά

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1988 έγραψε:ευχαριστω για την απαντηση σου με βαση τις τελευταιες περιοδους μου υπολογιζα οταν εμφανιζοταν η περιοδος ποτε περιπου πρεπει να ειχα ωορηξια... ακομα και σημερα 9 μερες μετα αφαντη...τετιοα καθυστερηση δεν ειχα ποτε μεσα στη βδομαδα θα παω για μια ακομα χοριακη... η μητερα μου στον αδερφο μου ειχε αρνητικη χοριακη ενω ηταν εγκυος απο καθυστερημενη συλληψη... ολα γινονται...ελπιζω αλλα δεν ειναι απο το αγχος η καθυστερηση γιατι με αρνητικη χοριακη το πηρα αποφαση αλλα.....

Εγω προτεινω να κανεις αυριο κιολας μια χοριακη και αν ειναι παλι αρνητικη αμεσα να πας στο γιατρο. Πρεπει να κανεις υπερηχο, να δειτε λιγο τι γινεται....
Ειναι πολυ σπανια η περιπτωση της μαμας σου και δυστυχως με τετοιες ελπιδες μπορει καποια κοπελα να αφησει καποια σοβαρη κατασταση να χρονιζει...Μακαρι να ειναι οπως τα λες, αλλα ειναι τρομερα σπανιο..Οποτε, κοιταζουμε να αποκλεισουμε αυτα που ειναι στατιστκως πιο συχνα...

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια και εγω αδιαθετησα σημερα 6 μερες νωρίτερα αυτή την φορα!Ισως αλλαζει ο κυκλος μου!Lilly γραψε 3/9 και σε εμενα και βλέπουμε!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad 

http://nopixristos@hotmail.com

MariaGeorge

MariaGeorge
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα

Επιστρεψαμε απο διακοπες ευτυχως ομως εχουμε ακομα καιρο για λιγες διακοπες

Τι κανετε εσεις;

Εχουμε νεα; καμια εγκυουλα;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις