926 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Σαβ Αυγ 23, 2014 5:38 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λιλυ μου τι ξέρω,δεν με παίρνει από κάτω ούτε θα βάψω μαύρα. Λιονταρίνα δεν πειράζει, μην σε παίρνει από κάτω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
den antexo allo έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Χάθηκα γιατί είμαι σε διακοπές.
Ρηνούλα συγχαρητηρια για το αγορακι σου, εγώ είχα πει κορίτσι...χαχαχα..
Την αγαπη μου κσι τσ φιλια μου σε όλες.
Lillybell έγραψε:Καλα, κι εγω με το που εβλεπα τεστ θετικο το εκοβα μαχαιρι! Απο εκει να καταλαβεις οτι ειναι καθαρα θεμα κάλου στον εγκεφαλο που λεμε δε μπορω να το κοψω.....
Αλλα για να πω την αληθεια, εκει κατα τον 6ο μηνα....μου ελειπεεε....Τρελα! Αλλα απο σεβασμο στο μωρο δεν εκανα ουτε τζουρα... Αλλες κοπελες κανουν μεχρι 3..Τοσα αλλωστε συνιστα ο γιατρος..Αλλα αν μπορεις καλυτερα καθολου...
Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια! Λιλυ σε έχουμε βρει και σε ππριζουμε. Να σε ρωτήσω για τις ακτινογραφιες περί του αν δεν είσαι έγκυος ακόμα. Διάβασα ότι ούτε τότε κάνει και αν γίνει γονιμοποίηση μπορεί να μην εμφυτευτει κάν. Ξέρω ότι δεν κάνει γενικα σε εγκυμοσύνη αλλά μετά από πόσο να κάνει ? Μπορεί να είναι χαζό αυτό που ρωτάω μην με πάρετε με τις πέτρες!
Καλα κοριτσαρα μου!!!!Εδω μαγειρευω...εσυ;;perperouna έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου!!γεια σου δεσποινακι μου τι κανεις??
Despoinaki123 έγραψε:Καλα κοριτσαρα μου!!!!Εδω μαγειρευω...εσυ;;perperouna έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου!!γεια σου δεσποινακι μου τι κανεις??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης