101 Απ: Συνάντηση μαμάδων στην Αθήνα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου! Παρ Σεπ 17, 2010 3:22 am
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
ναι ας τολμησει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nomikoula έγραψε:ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ...
Athin@ έγραψε:Πας χειρότερα καημενούλα.Περαστικά σου μωρέ...πάμε άλλη μέρα που θα μπορώ κι εγώ γιατί και εγώ τα έχω βάψει μαύρα.
ΓΙΑΤΙ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ???ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ???Athin@ έγραψε:Πας χειρότερα καημενούλα.Περαστικά σου μωρέ...πάμε άλλη μέρα που θα μπορώ κι εγώ γιατί και εγώ τα έχω βάψει μαύρα.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΛΑΙΜΟΣ!!!Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Tziz έγραψε:Περαστικά σου Γεωργία μου.
Εγώ στεναχωρήθηκα τώρα που δε θα έρθεις... αλήθεια...
Αλλά ξέρω ότι είναι για καλό...
Να πάρεις lysopaine για το λαιμουδάκο...
Ξανά περαστικούλια σου!
Tziz έγραψε:Κι εσύ Βρούτε???
Tziz έγραψε:... κι εσείς να ζηλεύετε! Θα κοιτάτε τα ρολόγια σας κατά τις 18:00 και θα λέτε: "αχ, τώρα θα ήμουν κι εγώ εκεί!"...
Έτσι για να μάθετε!
Tziz έγραψε:Στο κάτω κάτω ένα εξανθηματάκι...
Λες να είναι τόοοοοοοοσο σοβαρό?
Tziz έγραψε:Θα κοιτάτε τα ρολόγια σας κατά τις 18:00 και θα λέτε: "αχ, τώρα θα ήμουν κι εγώ εκεί!"...
Έτσι για να μάθετε!
Athin@ έγραψε:Tziz έγραψε:Κι εσύ Βρούτε???
Θέλεις να έρθω;;;Εγώ για εσάς τις έγκυες φοβάμαι επειδή η μικρή έχει ακόμα σπυριά.
Άστο μωρέ άλλη φορά,να είναι σίγουρα καλά.Μη μας θάψετε πολύ
ευουλα έγραψε:κοριτσακια μου καλησπερα!δυστυχως το διημερο που μας περασε ηταν πολυ ασχημο για μενα με αποκορυφωμα το τρακαρισμα μου πριν 3 ωρες.δυστυχως δεν θα ειμαι αυριο στην παρεα σας καθοτι ψυχολογια χαλια(εριξα πολυ γελιο πριν 3 βραδυα στο fb και μαλλον μου γυρισε μπουμεραγκ)να περασετε καλα να γελασετε και για μενα και θελω πολυ μια συναντηση συντομα γιατι θελω να σας γνωρισω απο κοντα.φιλακια σε ολες σας!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Συνάντηση μαμάδων στην Αθήνα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης