151 Απ: Συνάντηση μαμάδων στην Αθήνα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου! Σαβ Σεπ 18, 2010 4:08 am
GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mamma El έγραψε:Ούτε εγώ σε κατάλαβα το πιστεύεις; Και είχα συνέχεια στο μυαλό μου να ρωτήσω που είσαι.... Αλλά δεν....
Καλέ μήπως ήσουν εσύ με τα άσπρα; Λέω εγώ τώρα.
Εσύ που τις είδες τις φωτό;
μαμα ελ σε ειδα και εγω αλλα τελευταια στιγμη πριν φυγουμε!!!και πολλες αλλες κοπελες δεν ειδα καθολου!!
Olivia έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Περάσαμε τέλειαααααααααααααααααα!!!
Μερικές φωτογραφίες εδώ: http://blog.eimaimama.gr/2010/09/blog-post_2981.html
Και οι υπόλοιπες στο Ελληνίδες Μαμάδες στο Facebook!!
και εγω που καποια στιγμη πηγα να παρω αλλη μια καρεκλα .μου ειπαν πως σας το ειπαμε οτι δεν θα μπορουσατε να κατσετε ολες μαζι!!και αν θελετε να πατε και απο την αλλη μερια!δεν μπορω και εγω να καταλαβω τη επαθαν!!τοσος κοσμος ηρθε στο μαγαζι τους.
Μιλουπακι έγραψε:οχι με τα ασπρα ηταν αλλη θεα το σισσινι, αλλα εκει τριγυρω ημουνα και εγω χαχαχα
Μιλουπακι έγραψε:απο οτι μου ειπε δεν ειναι καναλι ειναι του φεις εκπομπη κατι
[/quote]naysika έγραψε:
μαμα ελ σε ειδα και εγω αλλα τελευταια στιγμη πριν φυγουμε!!!και πολλες αλλες κοπελες δεν ειδα καθολου!!
[/quote]naysika έγραψε:
και εγω που καποια στιγμη πηγα να παρω αλλη μια καρεκλα .μου ειπαν πως σας το ειπαμε οτι δεν θα μπορουσατε να κατσετε ολες μαζι!!και αν θελετε να πατε και απο την αλλη μερια!δεν μπορω και εγω να καταλαβω τη επαθαν!!τοσος κοσμος ηρθε στο μαγαζι τους.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Δευ Σεπ 20, 2010 2:21 am, 1 φορά
athina24 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΤΡΑΓΙΚΟΙ....ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ
florentiab έγραψε:εγώ προτείνω την επόμενη φορά να "κλείσουμε" τραπέζι.
Tziz έγραψε:florentiab έγραψε:εγώ προτείνω την επόμενη φορά να "κλείσουμε" τραπέζι.
Πού ήσουν???
Tziz έγραψε:Mamma El εγώ σε είδα...
(σε αναγνώρισα από τις φωτό, και κυρίως από τα κοριτσάκια σου) όταν κάτσαμε πια...
Η florentia ήταν κι αυτή? Δεν την είδα γιατί πολύ απλά δε θυμάμαι να την έχω δει ποτέ...
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Συνάντηση μαμάδων στην Αθήνα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης