26 Απ: Συνάντηση μαμάδων στην Αθήνα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου! Κυρ Σεπ 12, 2010 10:14 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΑΝ ΨΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
GEODATOU έγραψε:ΕΛΑ ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ???ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΓΙΟ.ΑΝΤΩΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 4 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΖΙ!!!ΟΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!
μανουλα έγραψε:πολυ θα θελα να ειμαι εκει κοντα να ερθω κ εγω.Ζηλευω που εισαστε τοσες πολλες κ γνωριζεστε κ απο κοντα εδω στην Ορεστιαδα 2-3 ειμαστε,μια συναντηση εγινε κ μετα απολυτη σιωπη,ουτε καλημερα να περασετε πανεμορφα ευχομαι
μια χαρα ηταν απο κοντα.Αλλα μετα εξαφανιστηκαν.Εγω εκανα κ ξανακανα προταση με πολυ χαρα να ρθουν κ στο σπιτι μου να κανουμε κ παρεα αλλα ...τιποτα.χτυπησα σε τοιχο.Γιατι δεν ξερω.Τεσπα δεν σκαω κιολας..Μονο που ζηλευω που εισαστε τοσες πολλες κ θα γνωριστειτε...ε κ ολες λογικα δεν θα ταιριασετε για παρεα αλλα καποιες θα τα βρειτε,δεν μπορει...Εδω αστα..βορειος παγωμενος ωκεανος..να περασετε τελεια ευχομαι κ να προκυψουν κ νεες φιλιες.Οχι οπως εδω..Μιλουπακι έγραψε:μανουλα έγραψε:πολυ θα θελα να ειμαι εκει κοντα να ερθω κ εγω.Ζηλευω που εισαστε τοσες πολλες κ γνωριζεστε κ απο κοντα εδω στην Ορεστιαδα 2-3 ειμαστε,μια συναντηση εγινε κ μετα απολυτη σιωπη,ουτε καλημερα να περασετε πανεμορφα ευχομαι
γιατι καλε; τοσο πολυ αγαπηθηκατε απο κοντα; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχ καλη μου..λιγο πιο κοντα να ειμασταν κ νομιζεις δεν θα ρχομουν; τρεχαλα κιολας.Παντως κ μονο που το λες σ ευχαριστω πολυ.Μου αρκειGEODATOU έγραψε:ΜΑΝΟΥΛΑ,ΠΑΡΕ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ!!!ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΕΓΩ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΡΜΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Συνάντηση μαμάδων στην Αθήνα το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης