Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
317 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 317 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 35]

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!!
Τασούλα μπράβο που περπατάτε!! Και για το νέο σας μωράκι που μεγάλωσε Smile
Ούτε εμένα κάθεται να του διαβάσω παραμύθι. Δεν συγκεντρώνεται να ακούσει και θέλει να το πιάσει μόνος του να το ξεφυλλίσει.
Εγώ αποξηραμένα φρούτα παίρνω από κατάστημα με βιολογικά. Εξάλλου τρώει πολύ λίγα οπότε μου κρατάει πολύ ένα σακουλάκι άρα δεν το θεωρώ πολλά έξοδα.

252Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Παρ Μαρ 06, 2015 12:43 pm

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας μανουλες! 
Τασουλα,τι όμορφα που είδες το φασολακι σου!!11χιλιοστα πώς το κουβαλάς??χαχαχα αστειεύομαι! 
Το ένα μαλακό βιβλίο είναι το καληνύχτα αστεράκι από εκδόσεις σαββαλας.είχε και ένα αστεράκι που τραβάει το κορδόνι και σε νανουριζει..λέμε τώρα..
Και το άλλο είναι τι fisher price με αριθμούς μέχρι το 4 και έχει και ένα κουμπί που λέει 2τραγουδια.
Έχει από την τρίτη που γυρίσαμε ο άντρας μου με πυρετό.πυοδεις αμιγδαλιτιδα αν το γράφω σωστά..είναι χάλια ο καημένος ούτε νερό δεν μπορεί να πιει..από χτες το απόγευμα άρχισαν και τα δικά μου λαιμα να πονάνε..μας βλέπω ένα σκ να μην βγαίνουμε από τις κουβέρτες..εύχομαι μόνο να μην κολλήσει ο μικρός..ο οποίος έχει 7δοντια πλέον!!
Θα πάω να πάρω και εγώ αποξηραμένα φρούτα να του δώσω.
Jolie ξεκίνησες βάρδιες που έλεγες?πως είναι ο Μαρίνος?
Ειρήνη ήθελα να σε ρωτήσω ο Άγγελος κοιμάται στο δωμάτιο του τελικά?

253Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Σαβ Μαρ 07, 2015 12:50 am

irenehr

irenehr
Περαστικά Μαρία!
Αυτό της fisher price το έχουμε και εμείς καθώς και άλλα δύο υφασμάτινα και οκ τα ψιλοδιαβάζουμε. Παραμύθια κανονικά εννοώ δεν κάθεται να ακούσει για να χαλαρώσει πχ πριν τον ύπνο.
Τελικά ο Άγγελος ξεκινάει να κοιμάται στο δωμάτιο του και πάντα ξυπνάει στο κρεβάτι μας Razz
Από κάποιο ξύπνημα και μετά τον παίρνω στο κρεβάτι μου (αναλόγως τις δυνάμεις) και κοιμόμαστε παρέα. Όσο θηλάζουμε το βρίσκω πολύ κουραστικό να σηκώνομαι συνέχεια πέρα δώθε ενώ όταν είναι δίπλα δεν σηκώνομαι καθόλου.
Εσείς τον αλλάξατε δωμάτιο?

anastasssia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε? Περαστικά σας Μαρία, σε σένα και στον άντρα σου.
Τασούλα πως μεγάλωσε έτσι το φασολάκι σου! Εμένα είναι στα 4 εκατοστά. Αχ βρε κορίτσια να σας πω τον πόνο μου και για τα κιλά μου. Ακόμα δεν ξεκίνησα πήρα και 2 κιλά Crying or Very sad
Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα πάρει 22 Laughing Κάπως έτσι προβλέπω να γίνει και σε αυτή. Το καλό είναι ότι τα έχασα όλα εδώ και καιρό, όποτε θα έχω να χάσω μόνο τα καινούρια κιλά πλέον.
Παραμύθια δεν κάθεται να διαβάσουμε, βαριέται. Και ένα παιδικό που έχουμε με μεγάλες φωτογραφίες (οι πρώτες μου λέξεις λέγεται) το έχει ξεσκίσει.

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αναστασία μη σκας για τα κιλά σου..κοίτα να περνάς ευχάριστα και όταν γεννήσεις με το καλό τότε κάνε διατροφή! 4εκ εσείς!!μεγαλωνετε!!!
Ειρήνη κοιμάται ακόμα στο κρεβάτι μας. 
Από κλασσικά παραμύθια έχουμε τον Πινόκιο τον Πίτερ παν και τον τιμοθεο με τις σούπερ δυνατές πυτζάμες του..η αλήθεια είναι πως τα κλασσικά παραμύθια δεν μου άρεσουν,θεωρώ πως.περνάνε λάθος μηνύματα αλλά μας τα έφεραν δώρο..
Ξύπνησα πολύ χάλια και σήμερα..κοτόσουπα για σήμερα το μενού των αρρωστων!!!:-)

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασία μεγαλώνει και το δικό σου σπορακι!!
Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;;;
Μαρακι περαστηκα σας εύχομαι!!!
Εγώ αυτές τις μέρες πολύ δουλειά, έχω λιώσει!
Jollie μου πως τα πάτε;;;
Ειρήνη εσείς κάνετε ακόμα δρομολόγια;;; εμείς τα κοψαμε, δεν έχω αντοχές. Κάποια στιγμή θα ξεκινησω πάλι όταν θα έχω τις μεγάλες αϋπνίες Razz
Για την ώρα κρεββάτι μας και ανάμεσα μας αλλιώς έρχεται και χώνεται...

257Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Κυρ Μαρ 08, 2015 10:41 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πώς είστε κορίτσια ?ο άντρας μου έκανε εισαγωγή σήμερα στο νοσοκομείο. Οξεία αμιγδαλιτιδα με αποστημα..θα κάτσει τουλάχιστον 3μερες!!!ζω ένα δράμα αλήθεια,ευτυχώς έρχεται η αδερφή του σήμερα να κρατάει το μικρό για να πηγαίνω στο νοσοκομείο.. Σήμερα τον αφήσα σε ένα φιλικό ζευγάρι..χρειάζομαι δύναμη για να συνεχίσω..

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια! Καταρχήν, συγχαρητήρια για το σποράκι σου (Αναστασία) και για το φασολάκι σου (Τασούλα)! Τι ωραία νέα! Μαρία, λυπάμαι που αρρωστήσατε και ταλαιπωρείστε... Περαστικά σας και καλή δύναμη! Να έχει γρήγορη ανάρρωση ο άντρας σου να μην αφήνεις και το μικράκι σου! Λοιπόν, την Παρασκευή το βράδυ άρχισαν να γαβγίζουν τα διπλανά κοπρόσκυλα. Ένα, δύο, το τρίτο ξύπνημα του Μαρίνου στις 2 παρά τέταρτο κράτησε ως τις 4. Κοιμήθηκα στις 4.30 για 1.5 ώρα, γιατί έπρεπε να ξυπνήσω να πάω για δουλειά. Γύρισα, δεν κοιμήθηκα καθόλου όλη μέρα, το μεσημέρι έβαλα για ύπνο το Μαρίνο, τον οποίο πάλι ξύπνησαν τα κοπρόσκυλα. Το βράδυ είχα ξανά βάρδια νυκτερινή. Πήγα λιώμα από την κούραση και την αυπνία. Τον κοίμισα, αλλά από ότι μου είπε ο σύζυγος από τις 1.30 ξύπνησε και τον είχε αγκαλιά στον καναπέ, γιατί όποτε πήγαιναν στο κρεβάτι μας έκλαιγε. Πότε κοιμόταν πότε ξυπνούσε και έμενε για ώρα ξύπνιος. Του είχα πει να του δώσει νερό ή κατσικίσιο γάλα στα ξυπνήματα μπας και καταφέρει να τον κοιμίσει. Τελικά τίποτα δεν έπιασε. Ούτε ίσχυσε στην περίπτωσή μας ότι με κάποιον άλλον κοιμούνται καλύτερα και συνεχόμενα. Γύρισα το πρωί, άυπνη κι εγώ, είχε κοιμηθεί τελικά στις 7 στην αγκαλιά του άντρα μου που καθόταν στον καναπέ, τον πήγα στο κρεβάτι και κοιμήθηκε λίγο ακόμα. Εγώ τίποτα. Ο άντρας μου έφυγε στο καπάκι, γιατί είχε υπηρεσία, τον είχα μόνη μου και κοιμήθηκα μόνο μιάμιση ώρα το μεσημέρι. Αύριο περιμένω να γυρίσει ο άντρας μου, για να φύγω εγώ για δουλειά... Οι ρυθμοί μου, όπως καταλάβατε, είναι τρελοί! Να δω πόσο θα αντέξω. Την παραπάνω εβδομάδα ζήτησα παραπάνω βάρδιες, για να τα καταφέρουμε να τον κρατάμε οι δυο μας. Ο Θεός βοηθός! Πάω για ύπνο, μπας και καταφέρω να κοιμηθώ λιγάκι. Είμαι κομμάτια κι από την υπερένταση δυσκολεύομαι. Καληνύχτα σε όλες!

anastasssia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Jollie και Μαρια καλο κουραγιο σας ευχομαι, κι ολα να πανε καλυτερα πολυ πολυ συντομα. Μαρακι περαστικα και στον αντρα σου. Αμαν αυτες οι ιωσεις φετος, πολυ δυσκολες λενε οτι ειναι.
Εγω διανυω την ενδεκατη εβδομαδα και οι ναυτιες δεν λενε να υποχωρησουν. Και πονοκεφαλο εχω τρομερο καθε απογευμα.
Φιλια σε ολες και σε ολα τα ζουζουνακια!

gallida

gallida
Καλημέρα,πολύυυυ καιρό είχα να μπω,μου έλειψε το παρεάκι μας εδώ...τι κάνετε?

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε ?
Gallida καλώς ήρθες..να μπαίνεις πιο συχνα.πως είναι.η μικρή σου?
Εγώ τρέχω όλη μέρα κάθε μέρα!!Ο άντρας μου είναι ακόμα στο νοσοκομείο και μάλλον θα βγει Παρασκευή.. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη,ο μικρός συγκαηκε και έχει μυξουλες..κάθε φορά που με βλέπει να φεύγω από το σπίτι κλαίει ο γλυκός μου..και όταν γυρνάω δεν με αφήνει από την αγκαλιά του..όλο φιλάκια μου δίνει..πάω να κοιμηθώ γτ το πρωί έχει τρέξιμο!!!

irenehr

irenehr
Καλησπέρα κορίτσια!!
Μαρία περαστικά!! Άντε να βγει σύντομα ο άντρας σου να ηρεμήσετε!
Jollie κουράγιο με το τρέξιμο!
Τασούλα μπα δεν κάνω ιδιαίτερα δρομολόγια...στο πρώτο ξύπνημα του μικρού μετά που θα έχω κοιμηθεί έρχεται στο κρεβάτι μας. Σήμερα τον πήρα μαζί μου και νωρίτερα γιατί νιώθω ότι τελευταία αργεί να κοιμηθεί ενώ είναι πολύ νυσταγμένος επειδή ξέρει ότι θα τον πάω στο δωμάτιο του και μετά από λίγο ξυπνάει κλαίγοντας...

263Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Πεμ Μαρ 12, 2015 11:17 pm

gallida

gallida
Αντε να δούμε πότε θα κοιμηθούμε σαν άνθρωποι.....

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια τι κάνετε;;; Μαρία τι ταλαιπωρία τραβας, υπομονή και περαστικά στον άντρα σου.
Jollie και σε σένα υπομονή, θα έρθουν καλύτερες μέρες σίγουρα!!!
Ειρήνη εγώ την εκοψα την προσπάθεια να πηγαίνω την Ηλέκτρα στο κρεββάτι της, ίσως αργότερα να ζεστάνει ο καιρός και να αρχίσω πάλι.
Λόγω εγκυμοσύνης είμαστε φρόνιμοι με τον άντρα μου, οπότε την έχουμε ανάμεσα μας Razz
Την πέμπτη έχω ξανά γιατρό, λογικά θα κλείσουμε κσι αυχενική, άντε να δούμε και να πάνε όλα καλά!!!
Το σκ θα πάμε εκδρομουλα με τους κουμπάρους εννοείται θα πάρω μαζί και την μικρή.
Της πήρα και ποδήλατακι...... Οχι οτι φτάνει το petal . Πήρα το smart trike 4 in 1. Σε κόκκινο χρώμα και θα το πάρουμε μαζί στην εκδρομή !!!!
Κική που έχεις χαθεί;;; όλα καλά;;;
Αναστασία πως πάει η εγκυμοσύνη; πλησιάζει η αυχενική ε;; πότε έχεις Πητ τελικά;;;

265Ψηφοφορία Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14# Παρ Μαρ 13, 2015 10:48 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα, επιτέλους βγήκε από το νοσοκομείο και είμαστε από το μεσημέρι σπίτι..βέβαια κλείσαμε χειρουργείο το Μάιο οπότε πάλι δεν γλιτώνουμε..
Τασουλα και εγώ θέλω να του πάρω,είναι από αυτά που τα κινεις εσύ σωστά?είδα και εγώ απλά δεν ξέρω αν είναι βολικά. Καλές βόλτες να έχετε και να μας πεις εντυπώσεις..
Gallida δεν κοιμαται??

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια...χαθηκα λιγακι Τασουλα μου γιατι λειπαμε μια εδομαδα στο χωριο τουαντρα μου αφου ειχε αδεια....σαςδιαβαζα ομως απλα δεν εγραφα γιατι δεν ειχα πολυχρονο...
Μαρια μου περαστικα στονντρα σου κ ευτυχως πουγυρισατε σπιτι σας....ταλαιπωρηθηκατε κι εσεις κ ο μικρος αλλα περασε τωρα...σιδερενιος.
Γαλλιδα καλως ηρθεςστην παρεα μας παλι....προβλημα με τον υπνο εχετε εσεις;αχαυτα τα μωρακια....οι αλλεςεγκυουλες τι κανετε;τα σπορακια σας τι κανουν;
Τζολι καληδυναμη τωρα με τιςβαρδειες σου κ ιδιωςμε τανυχτερινα...δουλευα κ γω βαρδειες πολλα χρονια κ ξερω πως ειναι πολυ κουραστικο.
Τασουλα κ εγω θελω να παρω τετοιο ποδηλατακι στην μικρη για το καλοκαιρι...αραγε να ειναι βολικο;θα μας πεις να παρουμε κιεμεις....ποσο κοστιζει αληθεια αυτο;

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Της αρέσει πάρα πολύ το ποδηλατακι της!!!! Το πήραμε απο jumbo 99 ευρώ. Εχει και πιο φθηνά αλλά ο άντρας μου ήθελε αυτό. Για κοντινές αποστάσεις αντικαθιστά το καρότσι πχ μια κοντινή βόλτα ή σε κάποιο πάρκο ή παιδική χαρά. Εννοείται δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο απλά την λας εσύ πάνω σε αυτό και κρατάει το τιμόνι Razz
Ομως προσαρμόζεται και βγαίνουν τα υπόλοιπα και γίνεται ποδηλατακι κανονικό.

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τασουλα και εγώ αυτό θέλω αλλά με σταματάνε τα 100ε..χαχα πολύ ωραία που της αρέσει το ποδηλατάκι της..πως περάσατε?
Ανακάλυψα μια συνταγή για κουλουράκια,τα έκανα σήμερα το πρωί και είναι φανταστικά!!!!με πολτό φρούτων και μαύρη ζάχαρη..υγιεινά πολύ!την επόμενη θα δοκιμάσω μισό αλεύρι και το υπόλοιπο βρώμη!!
Έκανα και ψωμάκι βράζουν και οι φακές μου!!!με έπιασε η νοικοκυροσυνη σήμερα...

Που χαθηκατε όλες?

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!!!!!
Μιαμ μιαμ Μαρια με τα κουλουρακια που εφτιαξες κ ειμαι και σε διαιτα....αλλα κρατιεμαι!!!!δεν μας λες την συνταγη αν ειναι ευκολη?
και γω φακες εφτιαξα εχθες κ εφαγε το μωρο και εχθες και σημερα....αφου τις μπαμιες που εκανα το μεσηερι δεν τις ακουμπησε...προβλημα κι αυτο το καθημερινο φαγητο με τα μωρακια που δεν τρωνε τα παντα...
Τζολι που βρισκεσαι?χαθηκες....και ολα τα υπολοιπα κοριτσια που χαθηκατε?

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το σκ στην εκδρομή μας. Η μικρή το Σάββατο από τον ενθουσιασμό της δεν κοιμόταν με τίποτα, όλη μέρα ξύπνιο και το βράδυ έφτασε 1 για να κοιμηθεί. Εκλαιγε από την νυστα αλλά δεν κοιμόταν, κουτουλουσε αλλά ήθελε να μείνει παρέα μας. Την Κυριακή κοιμόταν συνέχεια και το βράδυ κοιμήθηκε από τις 8. Razz
Την πέμπτη έχω γιατρό να δω τι κάνει το σπορακι μου και να κανονισω για την αυχενική.
Κατά τα αλλά είμαι μια χαρά και λατρεύω την Ηλέκτρα μου κάθε μέρα και πιό πολύ, με τρελαινει με τα καμώματα της.
Jollie αλήθεια που είναι;;; και η ειρήνη χάθηκε.
Εχει πέσει το θεματακι μας.

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κορίτσια. Σήμερα δούλευα πρωί και δουλεύω και νύχτα. Τον μικρό τον πήγε ο μπαμπάς του στην παιδική χαρά μπας και κοιμηθώ, αλλά δεν... Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει καθιερώσει να μένει ξύπνιος γύρω στις 2.5 ώρες μέχρι τις 5 το πρωί, οπότε αν είμαι πρωινή προλαβαίνω να κοιμηθώ κανά μισάωρο μόνο... Με έχει εξαντλήσει αυτό, αλλά κατά κάποιο παράξενο τρόπο ακόμα δεν έχω πέσει από τα πόδια μου. Επίσης μετά το τελευταίο εμβόλιο (την 8η μέρα) ανέβασε πυρετό. Κράτησε 3 μέρες. Την 3η μέρα τον πήγα στην παιδίατρο και είπε ότι είχε και ίωση. Ευτυχώς από την επόμενη μέρα απυρέτησε. Επίσης, νομίζω ότι επιτέλους καταφέραμε να βρούμε μια σχετικά αξιόλογη παιδίατρο. Βέβαια επιφυλάσσομαι για να πω πιο σίγουρα μετά από μερικές επισκέψεις ακόμα (ελπίζω αχρείαστη να είναι!). Τι ωραία, Κική, Τασούλα, που πάτε και κανένα ταξιδάκι! Τασούλα, με το καλό να ξαναδείς το σποράκι σου! Πάντως συμφωνώ ότι αυτή η φάση τους είναι πολύ ωραία και νομίζω ότι δε συμφωνώ με όσους προσπαθούσαν, όταν ξεκίνησε να περπατάει, να με προιδεάσουν ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ναι, έχει τρέξιμο, αλλά μήπως και όταν μπουσουλούσαν δεν είχε; Τώρα όμως συνεννοούμαστε μια χαρά μαζί τους και κάνουν και τα σκέρτσα τους που μας ξετρελαίνουν! Ειρήνη, τα νέα σας; Πώς τα πάτε με το φαγητό; Αδιαθέτησες ή παραμένουμε συνοδοιπόροι;;

irenehr

irenehr
Να μαι και εγώ Smile
Τασούλα με το καλό να δείτε το σποράκι σας που μεγαλώνει!!
Τι ωραία που πήγατε εκδρομούλα! Σε καταλαβαίνω, μεγάλος έρωτας τα μωρά μας!!!
Και εμείς του πήραμε αυτό το ποδηλατάκι αν και το έχουμε σπίτι προς το παρόν και κάνουμε βόλτες. 30% είναι πάνω στο ποδήλατο και 70% το σέρνουμε παρέα γύρω γύρω χιχι
Μαρία τι χρυσοχέρα είσαι μπράβο!
Jollie τίποτα ακόμα! Σου κάνω συμπαράσταση! Σε μερικές μέρες κλείνω 2 χρόνια χωρίς περίοδο (όπως και εσύ βέβαια Razz )
Καλά δουλεύεις 2 βάρδιες την ίδια μέρα? Πως γίνεται αυτό? Πολύ κούραση!

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Βγήκα από νύχτα κι έτρεχα άρον άρον να γυρίσω σπίτι, γιατί μου είπε ο άντρας μου ότι από τις 2.30 ήταν ξύπνιος κι έκλαιγε... Απίστευτο άγχος και στενοχώρια! Δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτά τα νυχτερινά, που πρέπει να κάνω, για να βγαίνουν οι βάρδιες με τον άντρα μου. Αλλά και που γύρισα του πήρε τρία τέταρτα να κοιμηθεί. Μετά κοιμήθηκε για 3-3.5 ώρες, αλλά και πάλι δε συμπλήρωσε ώρες ύπνου... Ειρήνη, εγώ έκλεισα χρόνο από προχθές. Να το αναφέρουμε στο σάιτ που είχες διαβάσει για τους μέσους όρους, να τους αλλάξουν. Γύραμε την πλάστιγγα προς την άλλη μεριά!! Με το φαγητό έχετε καμιά βελτίωση; Αυτό το ποδηλατάκι μας το έκαναν δώρο στη βάφτισή του και το χρησιμοποιούμε από πέρσι το καλοκαίρι. Φέτος όσες φορές το πήραμε στη βόλτα, ήθελε να το σπρώχνει ο ίδιος, κι επειδή βέβαια δε φτάνει ακόμα καλά τη λαβή, μας έφευγε η μέση και δεν το ξαναπήραμε!

irenehr

irenehr
Jollie πάλι το ανέφεραν χθες ότι η περίοδος μπορεί να έρθει από το 2ο μήνα μέχρι τον 42ο (!!!!) με μέσο όρο τους 14...οπότε έχουμε ακόμα μέλλον μέχρι τους 42 χαχα

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πλάκα με κάνεις!!!! Θα τρελαθώ! Το ότι θα περίμενα την ακατανόμαστη με τόση λαχτάρα (για μία και μοναδική φορά βέβαια) ούτε που το φανταζόμουν!!! Ποιος το ανέφερε αυτό; Εσύ πάντως δεν αγχώνεσαι από ότι κατάλαβα, ε;;; Μπράβο, βρε κορίτσι, ψυχραιμία!! Φτου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις