Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
525 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 525 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το φολικο το συνεχιζω κανονικα δεν μου ειπε κατι ποτε θα το σταματησω, ισως και εως το τελος, την προγεστερονη μεχρι την αυχενικη. Ανυπομονω να την σταματησω, δεν την μπορω με τπτ. Μονο το βραδυ πριν τον υπνο αν την παρω κοιμαμαι σαν πουλακι μετα ! Very Happy
Εγω ειχα κανει για τα αντισωματα κτλ, αλλα στην Κύπρο δεν σας καλύπτει η ασφάλεια σας σε ιδιωτικα εργαστηρια;

ladyinred

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγώ την προγεστέρονη τη σταμάτησα πριν 1 εβδομάδα. Δεν άντεχα άλλο ούτε το χάπι και φουσκωτά αρκετά, ο γιατρός μου είχε πει αν δεν την αν έχεις σταματά την ούτως ή άλλως δεν είναι αυτό που κρατά την εγκυμοσύνη. Η αλήθεια και εγώ κοιμάμαι ποΛυπάμαι βαριά σε αυτή την εγκυμοσύνη και έμαθα να κι μαι και πλάγια χωρίς πρόβλημα. εγώ ασφάλεια έχω μια την έκανα τότε που δούλευα σε μια ασφαλιστική αλλά εγκυμοσύνη δεν καλύπτει τίποτα σου δίνει μόνο ένα πσο πχ για καισαρικη 1600 στο τέλος. Εγώ ένα μήνα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος είχα σταματήσει την εντολή αλλά ευτυχώς είχα ένα μήνα χάρη και δεν σταμάτησε και προσφέρθηκε μια φίλη μου που μου χρωστούσε πολλά λεφτά να την πληρώνει μέχρι τον τοκετό για να μη χάσω το πόσο. Δε θέλω να παραπονιέμαι για λεφτά αλλά να λέω Δοξα το Θεό αλλά όπως κι να το δεις.... Τέλος πάντων σας ζάλισα αρκετά Καληνύχτα και καλό weekend.

Titino

Titino
Καλησπερα,
εχω και εγω ιδιωτικη απο το συζηγο αλλα δεν καλυπτει τπτ στην εγκυμοσυνη μονο θα παρουμε ενα ποσο οταν γεννησω οπως και εσυ δλδ. Αλλα εχω την δικη μου ασφαλεια του ΙΚΑ που ευτυχως καλυπτει αρκετα πραγματα, οπως πχ ολες τις εξετάσεις εκτος απο τους μεγαλους υπερηχους που ενταξει σιγα το πραγμα θα τα πληρωσω ειναι 300 ευρω συνολικα. Και ευτυχως του αιματος τα εκανα σε ιδιωτικο και πληρωσα ελαχιστη συμμετοχη. Νομιζω στον προγεννητικο ελεγχο γυρω στα 30 ευρω. Εδω για να πας σε δημοσιο να τα κανεις που πιστευω πλεον δεν αξιζει, πρεπει να εχεις κλεισει ραντεβου απο πριν μεινεις εγκυος. Very Happy
Πως ειστε;

tinag

tinag
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? titino μου καλή επιτυχία για σήμερα όλα καλά θα πάνε!!! Φιλάκια πολλά και να μας ενημερώσεις!!! 13η εβδομάδα σήμερα!!! Επιτέλους!!! Δεύτερο τρίμηνο!!!!!!!!!!!!

Titino

Titino
Καλημέρα καλη εβδομάδα!
Ευχαριστώ πολύ, ειμαι δουλεια και να δω πως θα περασει αυτη η μερα! Το απογευμα ειναι το ραντεβού.

tinag

tinag
Όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!!! Θα περάσει γρήγορα η ώρα!!!!!!!!!!

roulaf

roulaf
καλημερα κοριτσια...καλη εβδομαδα...και εμεις αυριο εχουμε γιατρο....για να δουμε ...τι θα πει για το μπεμπε????

ladyinred

Καλησπέρα κορίτσια λοιπόν σήμερα είχαμε και μεις αυχενικη και λόγω ηλικίας 36 με αγχωσαν μου έδωσαν δύο επιλογές η μια η περιμένουμε μέχρι τις 22 εβδομάδες και αποφασίζουμε η πάμε για αμνιο. Οι μετρήσεις σε σύγκριση με την ανάλυση ηταν 1 στις 3747 πράγμα καλό σε σχέση με την ηλικία αλλά μου παν ότι μου είπαν και με αγχώσει Μίλησα με το γιατρό μου και εκείνος μου είπε μπορώ να κάνω το harmony test που είναι ανάλυση και ανιχνεύει 4 τρισωμιες αλλά θα μιλήσουμε από κοντά την Παρασκευή που είναι το ραντεβού. Για αμνιο ήταν κατηγόρηματικος τη στιγμή που δεν υπήρχε κάτι κακό στις μετρήσεις. Κατά τα άλλα κουνιόταν συνέχεια έφερνε τα χεράκια του στο πρόσωπο και κατά μεγάλη πιθανότητα πάμε για κόρη !!

Titino

Titino
Γεια σας κορίτσια!
Ολα φυσιολογικα και ειμαστε πολυ ζωηρα! Φύλλο δεν μας εκανε την χαρη να μας το δειξει το εκρυβε!
Το αιμα σε 2 μερες θα βγει αλλα ειπε οτι κατ εκτιμηση ειμαστε φυσιολογικα σε ολα. Ουφ!

tinag

tinag
Καλημέρα κορίτσια!! Μπράβο χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σας!!! Όλα πολύ καλά και μωράκια ζωηρά ζωηρά έχουμε απ ότι φαίνεται!!!!!! titino μου είδες ?? Όλα πήγαν τέλεια συγχαρητήρια κοπέλα μου θα ηρεμήσεις και εσύ λίγο τώρα! (για λίγο όμως εγώ έχω αρχίσει ήδη και ανυπομονώ να το ξαναδώ!!!! χα χα χα χα!!) Όσο για το φύλο εμ αυτά είναι κάνει απο τώρα τα κολπάκια του δεν πειράζει μεγαλύτερη αγωνία !!!! ladyinred γιατί κοπέλα μου σε άγχωσαν?? Οι μετρήσεις ήταν όλες καλές? μόνο απο θέμα ηλικίας? Μήν αγχώνεσαι το μωράκι σου είναι μια χαρά!!! Άντε κόρη?? Τα άλλα παιδάκια σου τι είναι??

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι κι εγώ στην παρέας σας, μανούλα Σεπτεμβρίου! αν και δεν μπαίνω συχνά, σας διαβάζω όποτε βρω ευκαιρία! Χαίρομαι για τα νέα σας! Εγώ έκανα τη β επιπέδου, ολα καλά, όσο για το φύλο, μάλλον κοριτσάκι!!

ladyinred

Γειά σου elin καλωσόρισες με το καλό να αποκτήσεις το κοριτσάκι σου !!
Titino πολύ καλά χαίρομαι !!Tina έχω ζευγαράκι οπότε δεν με πειράζει ! Εγώ έχω τελικά αύριο γιατρό νόμιζα ότι 30 είχαμε Παρασκευή αλλά με πήραν σήμερα για επιβεβαίωση και το συνειδητόποίησε ότι Παρασκευή είναι αργία. Οποταν ελπίζω αύριο να ηρεμησω

tinag

tinag
Γειά σας κορίτσια!!! Τι κάνετε?? Εμείς πήγαμε εχθές στον γιατρό είδαμε το σποράκι μας όλα καλά!!! Είμαστε 9 πόντους και 100 ολόκληρα γραμμάρια!!! Δόξα τω Θεό όλα καλά!!! Εσείς????????????????????? Φιλάκια πολλά!!!!

Titino

Titino
Καλημέρα! Μεγαλώσατε!
Lady δεν μας ειπες τι εγινε τελικα!
Εγω καλα ειμαι ελπιζω και το μικρουλι μας. Σε μια εβδομαδα εχουμε γιατρο να μας δει.

ladyinred

Γεια σας κςι απο μενα, Πω πω μεγαλωσατε παρα πολυ !Σε βγαζει για πιο νωρις πητ γιατι φαινεται μεγαλο μωρο.Με μενα ολα καλα ο γθατρος με καθυσηχασε και δε θα κανω κατι αλλο.

Titino

Titino
Τι εννοεις σε καθυσήχασε; μαλλον χασαμε επεισοδια.
Τι εγινε;
Εγω πηρα και την αιματος και ολα ειναι καλα πολύ καλα τα ποσοστα μου.

ladyinred

Λογω ηλικθας χρις να φανει κατι ανησυχητικο στον υπερηχο η γιατρος στην αυχενικη μου ειχε δωσει τρεις επιλογες η περιμενω την β επιπεδου και πραττω αναλιγως η κανω αμνιοπαρακεντηση η το harmony test για να ςποκλεισουμε τυχον τρισωμιες. Ο γιατρος μου ο ιδιωτης μιυ ειπε οτι σε ολες το λενε ανω των 35 αλλα απι τη στιγμη που ητν ολα ενταξει ψαχνουν να αυξησουν τα εσοδα τους. Οπταν α το αφησω ως εχει και αν φανει κατι αλλο στις 22 εβδ. αποιφασιζω.

Titino

Titino
Καλημερα. Καταλαβα, εγω θα ακολουθουσα τις συμβουλες του γιατρου μου, οπως κανεις και εσυ δηλαδη. Κατι ξερει παραπανω.

Κορίτσια, θα κανετε μπανιο στην θαλασσα φεος; ΚΑι κατι ακομα, τι σας εχει απαγορευσει; Πχ βαψιμο μαλλιων κτλ Ρωταω απλα για να ξερω γιατι γενικοτερα δν μου απαγορευσε τπτ μονο μην βαφω τα μαλλια μ, που σιγα το πραγμα δεν θα το εκανα ουτως η αλλως.

ladyinred

Εμενα βαψιμο μυ απαγορεψε τους 3 πρωτους μηνες και αφου τους περσα εκλεισα ραντεβου τη Δευτερα γιατι εγχω ασπρισει πολυ και δεν παει σλλο, για καθε ενδεχομενο θα κανω χωρις αμμωνια . Επισης επαφες μας απαγορεψε για 3 4 μγνες και οτιδηποτε σφαγισματα το 1 τριμηνο. Μπανιο η αληθεια δισταζω αλλα και με τα δυο τα μικρα δε μπορω να το απφυγω. Λιγα πραγματα αλλα θα ακολουθω τους κανονες υγιεινης οπως και τις αλες φορες. Εμενα το προβλημα κμου ειναι οτι ο αντρας μου θελει να ερθουμε Ελλαδα στη μαμα γιατι δε μας εχουν εγκρινει για εδω διακοπες καπιυ που ειχαμε κανει αιτηση και δε υελω να μπω στο αεροπλανο. Και εδω αρχιζουν ο καβφαδες.

Titino

Titino
Καλημέρα και καλη εβδομαδα.
Εμενα μονο μαλλια απαγορευσε, και εγω εχω λευκες αλλα λεω ενταξει τι να κανω. Επαφες μας ειπε χωρις προβλημα αλλα νορμαλ πραγματα. Για την θαλασσα θα την ρωτησω την Πεμπτη.
Ενταξει δεν ειναι πολλες ωρες Κυρπος Ελλαδα με το αεροπλανο, εχεις ξαναταξιδεψει εγκυος με αεροπλανο;

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κορίτσια! εγω ούτε στην πρωτη εγκυμοσυνη έβαψα μαλλιά, ούτε τώρα. Απλώς τουλαχιστον τωρα τα είχα βαμμενα στο φυσικο μου γιατι στην πρωτη ηταν λιγο αστειο το θεαμα χαχαχα! Το ombre χωρις να το επιδιωξω! Κατα τα αλλα δεν μου έχουν απαγορεύσει κάτι ιδιαίτερο, προσέχω από μόνη μου όσο μπορώ χωρίς να κάνω υπερβολές, και όλα καλά!

Titino

Titino
Πριν μεινω εγκυος, κανα μηνα δλδ σκεφτομουν το φυσικο μου αλλα δεν το εκανα, τωρα εχει κατεβει η ριζα μια παλαμη, τι να κανω... Δεν πειραζει, αλλα ναι ειναι λιγο αστειο το θεαμα! Embarassed

Εσενα ειναι και δευτερη εγκυμοσυνη οποτε κατι ξερεις παραπανω!

ladyinred

Στην πρωτη μου και γω δισταζα γιατι ειχα ηδη μια σποβολη τωρα ειναι η τριτη και ειμαι πιο χαλαρη.Εγω φαινομουνα οπως την Κρουελα και τα εκανα φυτικη ουτως η αλλως. Τωρα οσον αφορα το ταξιδι δεν με πειραζει τοσο η πτηση αλλα η ασφαλεια αν γινει κατι. Και ειναι και το αλλο... επειδη δε δουλευω ολη μερα στο σπιτι δουλειες κανω και εκει αν παω μενουμε πανω στην πεθερα μου κι πρεπει να κανω απολυμανση στο σπιτι που εμεινε ενα χρονο κλειστο, να σκουπιζω να σφογγαριζω πυντηριο κι ειδερωμα. Δε μου αξιζει και μενα μια φορα το χρονο να μην κανω τιποτα ε ιδικα τωρα. Με θεωρειτε παραλογη ?

elin1

elin1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ladyinred σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο να πας εκεί και να πλακωθεις στις δουλειες. δες αν μπορειτε να το συζητησετε να το αποφυγεις, ή εστω αν πας, να παρετε μια κοπελα να καθαρίσει και να ερχεται που και που να βοηθαει εφοσον θα εχεις βαρυνει κι εσυ πιο πολυ.
επισης ειναι ενα θεμα που θα εισαι μακρια απο το γιατρο σου...ποιο διαστημα ειναι να πατε?
Titino κι εγω ετσι ημουν στην πρωτη εγκυμοσυνη, η πλάκα ειναι οτι επειδη θηλαζα, δισταζα και στο θηλασμο να παω να τα βαψω, χωρια που δεν εβρισκα χρονο. Τελικα πηγα οταν θηλαζα, μετα απο κανα μηνα αφου γεννησα, και τα εβαψα με κορρε. Επισης ειχα πει στην κομμωτρια να μη βαψει ριζα, να αφησει τη ριζα αβαφη και εβαψα στο φυσικο μου. Ειναι κι αυτη μια λυση δλδ να τα βαψεις στο φυσικο χωρις να βαψεις ριζα, με μια φυτικη βαφη.

ladyinred

Elin για κοπελα δεν το συζαμε γιατι ειναι και σε χωριο και μετα θα βγαλει και γλωσσα οτι δεν κανω τιπτα. Θυμαμαι πριν 3 χρονια που ηρθε για τα βαφτισια του γιου μιυ και επειδη ειχα και την μικρη με βοηθουσε με τις δουειες η μητερα μυ και μυ λεγε η ταδε στο χωριο πως τα καταφερνει με 4 και εχει σπιτι πεντακαθσρο , σποντες καταλαβαινεις. Μεσα του Ιουλη που σχεδιαζουμε για διακοπες θα ειμαι 24 εβδομαδων. Εγω σκεφτηκα να του πω απο εβδομαδας πιυ υα αω στο γιατρο οτι δε με αφηνει μηπως κσι ξεχασει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις