Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
410 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 410 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι και εγω το νιωθω αυτο οτι θελω τουαλετα, οτι θα σκασω! παω και η δεν κανω τπτ η δυο σταγονες... Δλδ ποτε θα ανακουφιστεις...
Ναι λογω του διαβητη μην νομιζεις αλλιως δεν επαιζε να μην παρω βαρος.
Αντε να περασουν ομως αυτες οι ωρες!

tinag

tinag
Τώρα διαβάζω με τον Μηνακο η μικρη κοιμάται. Αντε μετα να κάνω μπάνιο να σωσω οτι μπορω απο κατω να δώ μήπως μπορέσω κ προλάβω να ξαπλώσω κανένα μισάωρο οσα να ξαπλώσω στο κρεβάτι και μετα να σηκωθω να περιμένω!!!!εσυ τι κανείς;;0

Titino

Titino
Να σωσεις οτι μπορεις; χχαχαχα αχ που φτασαμε, ενταξει νομιζω εχουν κατανοηση οι γιατροι, δεν το κανουμε και επιτιδες...
Δεν κανω και τπτ ολη μερα, απο δουλειες δεν μπορω να παρω τα ποδια μου. ΘΑ δω σκ μηπως φωναξω γυναικα για καθαριοτητα. Αλλη θα ψαξω γιατι η προηγουμενη δεν ζητησε συγκεκριμενο ποσο, και δεν ξερω αν δινω πολλα η λιγα. Στο ειχα ξαναπει νομιζω. Αντε να στρωσουμε και χαλια να τελειωνουμε.

tinag

tinag
Ειμαι έτοιμη σαν την νύφη και περιμένω!! Καλα απο κατω το γέλιο της αρκούδας!! Είμαστε στο μπαλκόνι και περιμένω! Άντε 2 ώρες έμειναν!! Ναι το θυμάμαι με την γυναίκα όντως ρε γμτ είχε πάρει πολλα αλλα αν την εμπιστεύεσαι ... Ούτως η άλλος πόσες φορές θα την φώναξεις ακόμα;;;;;;

tinag

tinag
Γυρίσαμε!!! Ολα καλα δόξα τω Θεό! Συνεχίζει να ειναι με το κεφάλι κατω σε καλύτερη θέση απ οτι ήταν πριν 2 εβδομάδες, δεν εχει καν εμπεδωθει ακόμα καλο αυτο , αμνιακο υγρο αρκετό, πλακουντας μια χαρα, εχει πιάσει όλη μα όλη την κοιλια μου τα πόδια της σε λίγο θα φτάσουν στην πλάτη μου είπε και γελαγε. Είμαστε 2500 κιλα!!!! Τό σαββατο μπαίνω στον μήνα μου και μου είπε να με ξαναδεί την άλλη τεταρτη που οταν και αν φτάσουμε εκει που μάλλον βλέπει να φτάνουμε τότε θα είμαστε ήσυχοι και απο κιλα και απο εβδομάδες πια θα ειναι πρώτα ο θεός Παναγίτσα μου 36!!! Α το μόνο που είδε ήταν οτι η πίεση μου ήταν ανεβασμένη είχα 8 με 13 !!!! Του είπα όμως οτι με είχαν συγχυσει πολυ τα παιδιά το απόγευμα και όντως ισχύει μου εσπασαν τα νεύρα φώναζα σαν υστέρικη!! Αυτά !! Α δεν με είδε απο κατω δεν θελει να με πειράξει είπε καθόλου μέχρι να μπω στο μήνα μου και απο εξετάσεις μου έδωσε μόνο αιμα ουρά για την τεταρτη τα κλασικά!!! Τι αλλα; Τι αλλα;; Τίποτα αυτά τα νέα !! Ευτυχώς ολα καλα μέχρι στιγμής! Ααα και μου είπε οτι αν πάμε ας πούμε μέχρι το άλλο Σάββατο μπορεί να πάω κ κανένα Σάββατο στο ρεα για κανένα καρδιοτοκογραφημα !! Αυτά!!!! Περιμένω τα δικά σας νέα με ανυπομονησία άντε άντε που είστε;;;;;

Titino

Titino
Γυρισαμε και εμεις. Ειχε τοσο πολυ κοσμο, μεταφερθηκαν ραντεβου αλλης μερας γιατι ειχε γεννα. Εμεις ειμαστε 2700! Μας ξαναμετρησε μηπως εκανε λαθος αλλα βγηκαμε γυρω στα 2600! Μου ειπε οτι με τετοιους ρυθμούς θα μπουμε με πρόκληση εκτός αν μειωθει ο ρυθμος που παιρνει βαρος,το σμνιακο μας ειναι φυσιολογικο και ειμαστε ζωηροτατοι. Της ειπα για τον λοξυγγα κσι μαλιστα τον επιασε και στον υπερηχο,τρανταζομασταν γελαγε η γιατρός. Οταν σταματησε να σου το χερι στο στόμα! Μου πηρε και δειγμα για καλλιέργεια,πιεση ειχα 12 με 8 μιυ ειπε να ελλατωσω το αλατι και να παω σε καρδιολογο αφου με πιανει δυσφορία,αν και λεει λογικα ειναι επειδή μεγαλωσε τοσο και εχουμε στριμωχτει.

tinag

tinag
ω ρε κατι παλικάρια!!! Ολόκληροι άντρες!! Έτσι και εμένα ο μηνακοσ φαντασου ακριβώς 37 εβδομάδες γεννηθηκε 3500 κιλα!!!! Ε κατα εκει σε βλεπω και εσένα! Είδες σύμπτωση και οι δυο με την πίεση;;; Τι ειναι τούτο πάλι;;; Δηλαδή θα πας σε καρδιολόγο τώρα;; Γιατι δεν την παρακολουθείς λίγο με διακοπή κ του αλατιού για να μην παιδευομαι τώρα στο τέλος. Ποτε θα σε ξαναδεί;;

Titino

Titino
Καλημερα! Τον καρδιολογο τον συνεστησε γιατι μερικες φορες νιωθω δυσφορια και δεν αναπνεω καλα,με εχει πιασει 3-4 φορες αλλα μονο οταν ειμαι ορθια, με το που κατσω περναει στο δευτερολεπτο! Πιθανων μου ειπε οτι ειναι απο την πιεση που ασκει ο μικρος γιατι μεγαλωσε πολυ, προληπτικα ομως ας παω σε εναν καρδιολογο. ΝΑι αντρακια παιδι μου! ΚΑι εσενα ομως ο κοριτσαρος 2500 μεχρι να γεννησεις θα πατε πανω απο 3!

tinag

tinag
Φιλενάδα σε βλεπω σε 2 εβδομάδες να γεννας!! Εννοώ και χωρις πρόκληση αν ειναι μεγάλο το νινι ξεκινάει ο τοκετοςα οι με εμένα που ήταν μεγάλος άρχισαν τα πονακια απο μονα τους. Εμένα δεν μου φαινεται μεγάλη η μπεμπα ο γιατρός μου είπε οτι ειναι μια χαρα αλλα εγω ήθελα και λίγο παραπάνω. Τεσπα μην είμε και αχαριστη!!!! Ευτυχώς που ειναι ολα καλα!!! Άντε τώρα να ρθει το Σάββατο που μπαίνω Στον μήνα μου!! Εσυ μπαίνεις την άλλη Παρασκευή ε;;; Στις 9;;; Ποτε θα πας γιατρο;;

Titino

Titino
Γιατρο θα παω στις 12 του μηνα, πφφ αργει παρα πολυ!!!
Την παρασκευη θα ξερω και τα αποτελεσματα της καλλιεργιας, για να δουμε....
Ναι το εχω ακουσει οτι αν ειναι μεγαλο σπανε τα νερα πιο ευκολα. Θα δειξει! Θεωρητικα 9 μπαινω στο μηνα μου!

Titino

Titino
Μια χαρα ειναι το βαρος της καλε, τι αγχωνεσαι ?
Χθες κοιτουσαμε λιγο τα ονοματα... Αν ηταν κοριτσι βρηκαμε ενα πολυ ομορφο!
Του λεω κοιτα να μας την κανει και να ειναι κορη...

tinag

tinag
Εγω θα πάω στις 7. Θα ειμαι πρώτα ο θεός 36 και 1. Μου πε οταν μπω στην 37η εβδομαδα να ξεκινήσω τις επαφές ελεύθερα!!! ΧΑ ΧΑ του λέω θέλεις και τα λες;;; Θα ξεκινήσω και Σπιτι Σάββατο περπάτημα θα ακινήτων σε Ικεα και mall!!! Η καλύτερη μου εμένα! Η χειρότερη των υπολοίπων ο άντρα μου και ο Μηνας βαριουνται και η Δέσποινα ουτε κρύο ουτε ζέστη!!! Σου σύστησε η γιατρός καρδιολόγο; Μια χαρα θα ειναι η καλλιεργεια που την έκανες;; Αφού δεν νιώθεις κ τπτ περίεργο υγρά και τέτοια εννοώ.

Titino

Titino
Μου πηρε δειγμα η γιατρος μου και το ανελαβε μονη της να τα στειλει. Και το παπ οταν εκανα ετσι εκανε, τα εστειλε μονη της. Μου ειπε αν θελω να μου την γραψει να την κανω εξω, αλλα προτιμησα σε εκεινην.
Εγω δεν μπορω το περπατημα με ποναει ο μικρος αρκετα...Ασε που ποναει και η λεκανη, δλδ αν φτασει τα 4 τι θα κανω...
ΚΑι εμενα μου αρεσουν αυτες οι βολτες, εχω και την μαμα μου που λυσσαει για τετοια, αλλα μας βγαζει ολους οφ!

tinag

tinag
Και εγω τρελαίνομαι αλλα θέλω να χω και κανένα φραγκο ρε γμτ όχι μόνο δηλαδή να χαζευω βιτρίνες. Αλλα καλο ειναι και αυτο απο το τίποτα. Και εμένα ο γιατρός μου έπαιρνε δείγμα αλλα το πήγαινα στο ιαμα ενώ το παπ το έστελνε εκείνος. Ουφ τι αλλα; Εμένα τα πόδια της με πεθαίνουν! Ειναι τόσο αριστερά αφού ο υπερηχος ήταν αστέιος στο τέλος μου λέει θα σου πω γυρνά πίσω τόσο αριστερα εχει παει.!!!! Ανυπομονω να γεννησω!!! Κοιτάζω τα ρούχαλακια της και μου φαινεται τόσο περίεργο γιατι νόμιζα οτι είχα κλείσει με τις εγκυμοσυνες οταν γεννησα την Δέσποινα μου! Τι καλο τρώτε σήμερα;;;

Titino

Titino
Σημερα μακαρονια με κοτοπουλο κρεμα γαλακτος. Εσεις;
Και που σαι ακομα! Σειρα θα εχει και ενα αγορακι ακομα να ειναι 2 και 2 !
Και εγω παω στο δωματιο του, χαζευω και φευγω. Ξαναπαω κοιταω και φευγω. Σαν την τρελλη. Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω... ΛΕω να παω απογευματακι να παρω στον ανηψιο μου το δωρο του. Αχ μεγαλωσε και αυτος. 3 χρονων γινομαστε... Τις προαλλες ειχαν ερθει επισκψη και φευγοντας μου φιλισε την κοιλια, ελιωσα...

tinag

tinag
Μακάρι να μας αξίωση ο θεός να κανουμε και άλλο! Τα παιδιά πιστεύω οτι ειναι δώρο θεού! Αλλα και πολυ κούραση και πολλες ευθύνες για μια ζωή όχι μόνο μέχρι να φτάσουν πχ 10 χρόνων! Εγω κρέας με μακαρόνια κοκκινιστο. Τώρα βρέχει εδώ πολυ!!!

Titino

Titino
Ναι χαλασε ο καιρός πάλι. Σίγουρα ειναι δωρο Θεού! Νομιζω απο την στιγμη που μαθαίνεις οτι έισαι εγκυος ωσπου να κλεισεις τα μάτια σου δεν σταματά το άγχος κ η ανησυχία.

tinag

tinag
Έτσι όπως τα λες έχεις απόλυτο δίκιο!!! Ουφ κουραστική ωρα τώρα βάζω τα παιδιά για ύπνο γύρισε και ο Μηνας απο προπόνηση μέχρι να κάνει μπάνιο μια ωρα!! Εχει και μπρουσκο και το χανω!!! Τώρα όμως καθισα!! Φίλακια!!

Titino

Titino
Χαχαχα δεν αφηνεις σειρα ε; Εμενα απο ελληνικες δεν μου αρεσει τπτ, μονο το Μην αρχιζεις την μουρμουρα.
Κοιταω το ημερολογιο και οπως το βλεπω δεν μας εμεινε τπτ! Τελειωνει ο μηνας!!!! ΙΣως σε 20 μερες να γεννησουμε!!!
Αγχωθηκα!

tinag

tinag
Καλημέρα!!! Τι καλημέρα καλησπέρα δηλαδη!!! Είχαμε παει ικεα με την μικρη και την Μαμα μου τώρα γυρίσαμε!! Αχ τι ωραία που ήταν πήρα 4 σεντονακια και μερικές βλακιτσες ακόμα για το μωρο πολυ ωραία!! Εφαγα κιόλας τα πάντα και τώρα ειμαι του σκάσμου!! Πάω μα πάρω τον Μηνακο απο το σχολείο!!! Περπάτησε κιόλας αλλα απο πόνο μηδένονο η μεση με ενόχλησε!!! Τι κανείς εσυ;; Ναι καλε τίποτα δεν μας έμεινε!!!!

Titino

Titino
Εχθες πηγα μεχρι το σουπερ μονο τελικα χαρα στο κουραγιο σου για το ΙΚΕΑ.
Οσο το σκεφτομαι ποσο εμεινε τοσο αγχωνομαι!!!

tinag

tinag
Πω πω έχεις δίκιο και γω φοβάμαι!!! Γιατι ξερω τι ειναι!!! Αλλα τον θα είσαι εκει θα ακούς τα αλλα μωρακια που γεννιούνται που κλαίνε και θα ανυπομονεις να ακούσεις και το κλάμα του δικού σου μωρού! Οταν έκανα το καρδιοτοκογραφημα άκουσα ενα μωρακι και τρελαθηκα!! Πω πω ειναι πτώμα!! Τώρα διαβάζουμε με τον μικρό!!!

Titino

Titino
Καλημερα! ΚΑλό μήνα! με το καλο αυτο το μηνα να υποδεχτουμε τα μωρα μας!
Οκτωβριος... πωπω...
Πως ειστε σημερα;

Titino

Titino
Που χαθηκες; Ολα καλα;

tinag

tinag
Καλημέρα!!! Καλο μήνα με το καλο τα μωρακια μας!!! Ναι ναι ολα καλα!!! Είχα παει Κομμωτηριο!!! Εβαψαν τα μαλλιά μου!!! Εγινα άνθρωπος!!! Νιώθω βαριά σήμερα!!!! Έσυ τι κανείς;;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις