Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ε τον καημενο! Δεν πειράζει καλύτερα να ειναι προετοιμασμένος! Ναι εσυ πρέπει να είσαι πιο ήρεμη κ χαλαρή αλλιώς θα ταιριάζει κ εκείνος περισσότερο. Εμένα πάντα ειναι πολυ νευρική και εμενα ξεσκεπαζεται γυρναει απο πλαι ανασκελα για πλακα και οποτε ην βαζω μπρουμυτα για λιγο γυρναει κεφαλι δεξια αριστερα. ερε εμεν χασμουριεται και μετα κλαιει απο την τσαντα! ειναι και παραπονιαρα! Ρε τα άτιμα απο τώρα διαμορφώνουν χαρακτήρα! Άντε την Τρίτη σαραντιζουμε επιτέλους!! Εμένα μου είχε σταματήσει το αιμα εντελώς μια βδομάδα και τώρα απο το πρωι έχω αρκετό. Μήπως ειναι περίοδος;;;; Έλεος!!! Πω πω νύσταζω πολυ! Ειναι κομμάτια! Α δεν σου πα με εχει πιάσει η μεση μου πάω σαν ξυλαγκουρο!!!

Titino

Titino
Ελπιζω να μην μου ερθει τοσο γρηγορα περιοδος, σκεφτομαι τον αντρα μου!
Καμια αλοιφη δεν μπορεις να βαλεις για την μεση; και εμενα με πιανει γιατι σκυβω στο αλλαγμα αφου δεν χρησιμοποιω ακομα την αλλαξιερα μας. Πηγαινοφερνω το φουσκωτο της αλλαξιερας σε καναπε, κρεβατι, γραφειο. Πρεπει να παω να παρω ενα ριλαξ. δεν μπορει να σου κρατησει κανεις λιγο τα παιδια να κοιμηθεις;

tinag

tinag
Μπα κομματάκι δύσκολο! Η μάνα μου ειναι πτώμα και δεν αντέχει και με τα τρία συγχρόνως! Ολη μέρα παει στην αδερφη μου γιατι εχει καρκίνο και περνάμε δύσκολα και απο εκει. Οαντεας μου ειναι πτώμα τώρα με την μετακόμιση! Και γενικά απο το πρώτο παιδι και μετα το βραδυ ειναι απων πέφτει για ύπνο σαν πτώμα! Δεν μπορω όμως να πω ασχολείται πολυ οταν ειναι Σπιτι απλα τα τρία του πέφτουν και εκείνου πολλα!!! Ασε οπότε ο κλήρος πέφτει σε μένα !!!! Δεν πειράζει αρκεί να ειμαι καλα! Εμείς ήρθαμε σε επαφή!!!! Δεν αντεχαμε άλλο!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!

Όχι τιτινο μου βοήθεια δεν έχω, ούτε καν από τον άντρα μου γιατί δουλεύει 15 ώρες την ημέρα.
Ο δικός μου ξυπνάει ανά 1,5 με 2 ώρες, έχω εξαντληθεί αλλά τι να κάνω;
Εν τω μεταξύ έχω πολύ γάλα αλλά αυτός στο τέταρτο κοιμάται και το στήθος μου δεν αδειάζει με αποτέλεσμα να πονάω λίγο. Σήμερα τον ζύγισα, είναι 4.700.
18 ημερών σήμερα ε; Πως πέρασαν οι μέρες!
Χθες το βράδυ είχαμε βγει έξω περίπατο και περάσαμε από το Γκάζι, μόλις άκουσε τη δυνατή μουσική από τα μπαράκια το μάτι του γαρίδα! Είχαμε και ωραίο ντύσιμο και μας θαύμαζαν, σωστό αντράκι! Χαχαχα

tinag

tinag
Αυτά ειναι! Αρχισε τις μπαροτσαρκες απο τώρα!! Δεν υπάρχει τρόπος να ξυπνάει οταν θηλαζει; Πάντα τα κιλα του ειναι μια χαρα. Και έναν ο άντρας μου δουλεύει πολυ και ειναι μαρτύριο ρε γμτ και γι αυτόν και για μένα και για τα παιδια! Αλλα τι να κανουμε δεν πειράζει. Χριστίνα πια πιπιλαγε του έδωσες; Μαρι δεν πιστεύω να κοιμάσαι πάλι;;;;; Θα πηδηξω στο λέω!!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι τρώει ένα τέταρτο με μανία, πνίγεται, βγάζει γουλια καμια φορα και μετά κοιμάται.
Του είχα βάλει τζινάκι ξεβαμμένο με τζάκετ μοντγκομερι από πάνω και ένα ωραίο σκουφι, η μουσική φουλ, η γκομενα του λειπε.

Πολύ δύσκολο να μην έχεις κανέναν. Αλλά νιώθω περήφανη που τα καταφέρνω. Δεν το είχα στον εαυτό μου να σου πω την αλήθεια!

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Πραγματικά σας θαυμάζω, χωρίς βοήθεια και να τα καταφέρνετε τόσο καλά! Μπράβο σας!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θες δε θες προσαρμοζεσαι μπουμπουκα μου!
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο είχα πέσει ψυχολογικά στο πρώτο μου παιδί κατά την λοχεια! Ήταν όλα τόσο καινούρια, εγώ πάλι μόνη όλη μέρα... Τώρα γνώριζα πάνω κάτω τι με περιμένει..

tinag

tinag
Έτσι συμφωνώ και εγω. Μετα την πρωτη φορα νομίζω οτι ολα κυλάνε πιο ομαλά και γνώριμα. Εγω ανυπομονω αυριο πρώτα ο θεός να εχει καλο καιρό μπας και παμε καμια βόλτα ! Εμείς κορίτσια έχουνε να βγούμε με τον άντρα μου απο το 2009 που γεννήθηκε ο γιος μου!!! Οσο κι αν δεν το πιστεύεται ειναι αλήθεια!! Δεν μας ενδιαφέρει όμως γουστάρουμε πολυ να άρα ζούμε Σπιτι με τα παιδια σκ και τέτοια. Αργότερα λέμε θα μεγαλώσουν και θα φεύγουν και θα κοιτάμε καλα καλα. Θυμάμαι έχουμε προσπάθησε να πάμε για καφέ και στα μεσα τις βουλιαγμενης πάντα γυρναμε!

Titino

Titino
Όχι εντάξει δεν κοιμόμουν! Πήγα σούπερ μάρκετ έρχεται ο αδερφός μου με την γυναίκα του να μας δει, έβαλα και μια ηλεκτρική ευκαιρία αφού κάθεται με τον μικρό ο άντρας μου. Τινά δεν τον ήξερα Περαστικά εύχομαι να είναι. Με ρώτησες και για το μπιμπερό. Έχω 2 της Μπράουν και 4 κικο. Αυτά χρησιμοποιώ. Πιπίλες νουκ. 4 έχω για 0 μηνων τις 3 χρησιμοποιεί. Λιλυ φαντάζομαι αντράκι κανονικό! Χαχα
Εγώ έχω βοήθεια είναι όλοι σε αναμονή ποιον θα πάρω να έρθει να κάνω καμιά δουλειά ή να κοιμηθώ. Όλοι στη σύνταξη. Ο άντρας μου μοναχοπαιδι

tinag

tinag
Αυτά ειναι ! Καλα κανείς! Να ξεκουράζεται όσο μπορείς! Και εγω την πρωτη φορα καθε φορά που κοιμόταν ο μηνακου κοιμομασταν και εμείς πολυ γέλιο. Α ωραία θα έχετε παρεουλα. Εμείς τώρα τα βάλαμε για ύπνο και αραξαμε στον καναπέ με την γαριδουλα μας!

Titino

Titino
Χαχαχαχα γαριδουλα! Πρόσεξε την νύφη μας! Εσύ ποια πιπίλα έχεις; μπιμπερό κικο; δεν κάτσανε και πολύ. Εμάς μουρμούραει ο μικρός ελπίζω να κοιμηθεί το βράδυ

tinag

tinag
Μπιμπερο έχω κικο κ πιπιλαγε νουκ. Πριν λίγο την κάναμε μπάνιο τώρα τελείωσε το γαλα ήπιε 110 και το μάτι ειναι γαριδα!!! Την τύχη μου!!!! Παει βλεπω να κοιμάμαι στο επόμενο γεύμα!!!!! Φτου ρε γμτ!!! Λιωνω στη νύσταζω!!! Στείλε μαρι κανά συγγενή σου απο δώ!!! ΧΑ ΧΑ!!

Titino

Titino
Χαχα λες; τον ματιασαμε πάει να κοιμηθεί και να σου η τσιριδα! Λέω ωχ αρχισανε τώρα οι κολικοι. ΤΕΣΠΑ ελπίζω να ηρεμήσει. Τι ώρα είναι το επόμενο γεύμα σας;

tinag

tinag
Καλημέρα!!! Πουρνο πιθανό!!! Τώρα ξύπνησε απο την ωρα που την ταισα το βραδυ!!!!! Εσείς πως πήγατε;;;

Titino

Titino
10 με 12 είχαμε γκρίνια και λίγο κλαμμα. Εκεί που ηρεμούσε Ξυπναγε. Μετά οκ, μαμ κ νάνι. Ευτυχώς!

tinag

tinag
Και εμείς καλα πήγαμε εχθές!!! Εμένα το Τάσου με νοιάζει όλη μέρα δεν με πειράζει και να γκρινιαζει κ να κλαίει. Εμένα εχθές έφαγε 10 και. Και μετα ξανά έφαγε στις 5!!!!!! Και όλη την ωρα κοιμόταν!!!! Αχ ας τι κάνει υπό καθε βραδυ!!! Τελικά αδιαθετησα!!! Έλεος!!!

Titino

Titino
Τόσο γρήγορα ; είναι δυνατον; θέλαμε να πάμε βόλτα αλλά δεν καταλήξαμε που θα τον βγάλουμε. Θα πάμε αύριο που έχουμε και δουλειές.

tinag

tinag
Ναι ρε γμτ ασε κανονικοτατα περίοδος! Μου είχε σταματήσει για 10 μερες! Και το Σάββατο το πρωι είχα καφέ και μετα αιμα ε και σήμερα απο το πρωι κανονικοτατα αιμα! Ασε και έχω ολα τα συμπτωματα πονάει η μεση μου η κοιλια μου και θέλω γλυκο!!! Τώρα ξύπνησα με οικογενειακός! Εκτός απο την γαριδουλα! Ακόμα κοιμάται! Κοιμάται απο τις 2 και μιση!!! Βλεπω να ειναι ξυπνια το βραδυ!! Εσείς;;; Ο γαμπρός τι κάνει; Εμείς πήγαμε βόλτα Γλυφάδα σήμερα το πρωι. Ωραία ήταν στο αυτοκίνητο πηξαμε!!! Ποτε σαραντιζεις;

Titino

Titino
6/12 σαραντιζω. Εν τω μεταξύ εκεί που δεν είχα καθόλου αίμα 2-3 σταγόνες τώρα έχω αρκετό. Τι στο καλό πια; δεν κοιμάται το μάτι γαρίδα από τις 5. ΑΣ μείνει ξύπνιος τώρα και ας κοιμάται το βράδυ. Το σώμα σου επανήλθε; η κοιλια; είχες κάνει θυμάμαι στο πλάι ραγάδα φυγαν; βάζεις κατι; εγώ έκανα τελικά μπροστά 4 μεγάλες και 3 μικρές σαν τελιτσες

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόσο γρήγορα σας ήρθε περίοδος??? Μου κάνει εντύπωση γιατί στην πρώτη μου, που μου κόπηκε το γάλα στις 6 μέρες, μου ήρθε στον 4ο μήνα!
Μπράβο που βγάλατε τόσο λίγες ραγάδες, μάλλον βάλατε λίγα κιλά! Έχω γεμίσει!!!!!

tinag

tinag
Εμένα τις προηγούμενες δυο φορές μου είχε έρθει αρκετα νωρίς δηλαδη περίπου κανά 20 ημερο αφου σαραντισα. Τώρα ήρθε πιο νωρίς!!!! Στο πλάι είχα ραγαδες ούτως η άλλος και απο τις προηγούμενες οχι δεν έφυγαν ουτε πρόκειται να φύγουν! Τις κληρονόμησε με αυτές!!!!! Μπροστά δεν έκανα δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής. Το στήθος μου ειναι Οκ. Ηλικία ειναι σε παρα πολυ καλο επίπεδο δηλαδή σχεδόν εχει φύγει όλη. Δεν φαινεται δηλαδή οτι γεννησα. Ευτυχώς! Τα κιλα τα έχασα ολα είχα πάρει 9. Και 9 έχασε με το που γεννησα . Ίσα όμως γύρω στα 6-7 απο πριν μείνω εγκυος! Αυτά θέλω να χάσω! Εμένα τώρα ειναι η ωρα που πονάει με τις 10 αλλα ευτυχώς με πιπιλα κάθεται δεν κλαίει απλα σφιγγεται πολυ!!!

Titino

Titino
Λογω διαβήτη σε ολη την εγκυμοσυνη εχασα 2 κιλα. Τωρα που γεννησα και μετρηθηκα ειμαι συνολο μειον 15 κιλα απο πριν μεινω εγκυος. Παλευα να τα χασω πριν την εγκυμοσυνη και τελικα τα εχασα. Θελω σιγουρα αλλα 6-7 να χασω αλλα ηδη μπαινω σε τζιν που ειχα να βαλω καιρο. Πριν 2-3 χρονια επαιρνα αντισταμινικα απο αλεργια που ειχα και ειχα παρει 20 κιλα! Shocked ε τελικα η εγκυμοσυνη βοηθησε σε πολλα. Απλα ειναι κοκκινες οι ραγαδες και ειπα μηπως παρω της frezyderm την κρεμα να δω μηπως εστω ασπρισουν λιγο ξερω γω. Δεν με ενοχλουν γιατι δεν ειναι και τεραστιες οι πιο μεγαλες να ειναι 2 εκατοστα μακρος. Ειναι και λιγες, δεν πειραζει. Τις εκανα στο τελος αυτες. Αν καθομουν αλλες 2 βδομαδες θα ειχα γεμισει και αλλες πιστευω!
Εμεις εδω το ματι γαριδα, σφιγγομαστε κτλ ελπιζω κατα τις 12 να κοιμηθει να ηρεμησει και εκεινος.
Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι περιοδος αυτο. Δεν ποναω απλα εχω αρκετο αιμα, τι στο καλο πια...

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο σας ρε κορίτσια!!!! Εγώ έχω πάρει 12-13 και θέλω να χάσω και λίγα ακόμα εκτός από αυτά. Να δούμε... Πλησιάζει ο καιρός... Ελπίζω να χρειαστεί τρέξιμο και να φύγουν γρήγορα και αναίμακτα...

tinag

tinag
Καλημέρα!! Μπουμπούκα!!! Ακόμα εδώ;;;;;; Πως είσαι;;; Τώρα είσαι στην 39η ;;; Αχ τι τραβασ και εσυ!!! Σε νιώθω απόλυτα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις