Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα θα είναι ανοιχτά τα ματάκια του. Εγώ είμαι ξανθιά με γαλάζια ματια και ο άντρας μου μελαχρινός με πράσινα. Η μικρή έχει πράσινα.

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα!! Για πες στο παιδιατρο για σα σπιτάκια Χριστίνα μήπως εχει ακμή νεογνικη!

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Η μικρή μας είναι κοντούλα, με πολλά καστανά σκούρα μαλλάκια και σκούρα μπλε ματάκια. Μάλλον θα γίνει το πρώτο μας καστανομάτικο!!!! Μου είναι πολύ αδυνατούλα αλλά με τόσο γάλα που πίνει θα μου γίνει αφρατούλα στο τέλος! Τίνα, τον μεγάλο τον στέλνεις κανονικά σχολείο, έτσι δεν είναι? Τον έχεις μακριά από το μωρό? Μου είπε χθες η παιδίατρος να κρατάω τα μεγάλα μακριά της αλλά δεν μου είναι εύκολο!

Titino

Titino
Καλημερα κορίτσια!
Μπουμπουκα το γαλα το εκοψες με χαπι;
Λιλυ δεν ειναι απαραιτητο το παιδι να παρει απο σας το χρωμα. Συνηθως παιρνει των γονιων αλλα δεν ειναι και 100%. Εγω και ο αδερφος μου πηραμε απο καποιο παππου-προπαππου το χρωμα καμια σχεση με των γονιων.
Το βραδυ μας παλι αυπνο. Τι θα γινει 2η συνεχομενη μερα δεν ξερω. Επιτελους αυριο θα στολισουμε και εμεις.
Μπουμπου υποθετω οσο και να κρατας τα παιδια μακρια απο το μωρο δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι ασε που δεν ειναι κ πολυ εφικτο ετσι δεν ειναι;
Εσας πως πηγε το βραδυ;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω μάθει να ξεχωρίζω τα μάτια στα βρεφακια. Φαίνεται σε ποια θα σκουρυνουν και σε ποια όχι.

Καλημέρα

Titino

Titino
Ναι το εχω ακουσει αυτο οτι το χρωμα θα ειναι αυτο που φαινεται στο βαθος, ετσι δεν ειναι;
Αλλα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.
Πως πανε τα βραδια λιλυ; ακομα ειστε στο 2 ωρο;
Ποτε αλλαζετε την πανα; πριν το φαγητο η μετα;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακόμα στο 2ωρο και η ψυχολογία μου άρχισε να τα παίζει.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια το θέμα με το γάλα είναι μεγάλο. Το έκοψα με χάπι αλλά πρόλαβα να κατεβάσω και από χθες είμαι ασ'τα να πάνε. Πρήστηκε πολύ, πονούσε πολύ και μου κατέστρεψε την ψυχολογία. Να 'ναι καλά ο άντρας μου που με συνέφερε γιατί σκέφτηκα να το γυρίσω. Αλλά τελικά έφτασα στο σημείο να μην αντέχω ούτε στην ιδέα ότι κάποτε μπορεί να χρειαστεί να θηλάσω. Επικοινώνησα και με το γιατρό μου και μου είπε να συνεχίσω τα χάπια και να πάρω αντιβίωση προληπτικά.
Δε νομίζω ότι είναι εφικτό να κρατήσω μακριά τα παιδιά, θα δούμε τι θα γίνει.
Το βράδυ μας ήταν καλό, παράπονο δεν έχω, ξύπνησε μία φορά έκανε και τα κακά της παράλληλα με το γάλα όπως πάντα και κοιμήθηκε. Είναι νωρίς ακόμα για κάτι άλλο.
Λίλι μου να προσέξεις πολύ την ψυχολογία σου, καλός ο θηλασμός ακόμα καλύτερη η χαμογελαστή μανούλα! Μακάρι να σας πάνε καλά όλα και να αρχίσει να θηλάζει λίγο πιο αραιά να ξεκουράζεσαι κι εσύ λίγο.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω ότι θα πρέπει να μιλήσω με κάποιον ειδικό. Ειμαι 38 μέρες άυπνη ήδη. Ξαφνικά άρχισα να έχω πολλά νεύρα και ώρες ώρες δείχνω παραίτηση από όλα.

tinag

tinag
Γεια σας κορίτσια! Λιλι να μιλήσεις με κάποιον γιατι ειναι λογικό να τα έχεις παίξει με αυτο το προγραμμα. Ειναι πολυ νωρίς για τόσες μερες το 2 ωρο. Μπουμπούκα καλα έκανες κ πήρες αντιβιωση να έχεις κ το κεφάλι σου ήσυχο. Εγω τον μεγάλο ναι τον στέλνω κανονικα σχολείο ο γιατρός μας είπε μονο οταν ειναι άρρωστα τα μεγάλα να μην πηγαίνουν κοντά κατα τ αλλα όλη μέρα την εχουν αγκαλια της μιλάνε ο μεγάλος την κουναει της δίνει πιπιλα κανονικα ολα. Εντάξει εγω μπορω να πω λίγο λόγο οτι ηρεμήσε γιατι την τεταρτη γινεται 2 μηνών! Οπότε πέρασε το τόσο πολυ λεχουδι. Χριστίνα το κάνει το βραδυ; Ειναι ανήσυχος; Μήπως εχει αρχίσει κ πονάει; Εμείς ηρεμουμε μου φαινεται . Κοιναται 10 στην κούνια κ στην χειρότερη ξυπνάει 3 με 3 και μιση τρώει λίγο κ πέφτει ξερη μέχρι 7 μιση. Αλλιώς μπορεί να ξυπνήσει και 5 και 6! Ε μα εμάς είχε κολικους απο 5 ημερων! Μας τάραξε! Καιρος ήταν να ηρεμηση! Εγω επειδη ξερω οτι δεν κάνει κακα συνέχεια ξεβ δηλαδη πάνω κατω τις μερες κ τις ώρες την αλλάζω πάντα πριν το φαΐ έτσι έκανα με ολα τα μωρακια μου γιατι μετα μου έβγαζαν κ τους χαλαγα κ τον ύπνο!

Titino

Titino
Μπουμπουκα εγω δεν πηρα αντιβιωση μονο χαπια και ηταν για 7 μερες το γαλα κοπηκε μια χαρα. Επρεπε μαλλον να παρω προληπτικα αντιβιωση, καλα σου ειπε, γιατι επαθα μαστιτιδα. Μπορει να την γλιτωνα. Ουτε δεθηκα οπως εχω διαβασει οτι κανουν καποιες. Και εγω στην σκεψη και μονο εκλαιγα.
Λιλυ δεν γινεται θα καταρρευσεις ετσι οπως πας. Μιλα με το γιατρο σου η το παιδιατρο σας.
Ηρωιδα παντως οπως και να χει.
Εγω αν τα εχει κανει στο προηγουμενο ταισμα, τοτε τον αλλαζω πριν το φαγητο για να μην τον ξυπναω.
Τινα δεν εχει κολικους γιατι δεν εχει κλαμματα. Εχει μουρμουρα απλα και αντε κανα κλαμμα που με πιπιλα σταματαει η αν το παρω αγκαλια σταματαει. Δεν τον καναμε και μπανιο χθες. Τον ειχα πλυνει μονο κανα 2 φορες. Ισως να τον χαλασε και αυτο, ξερω γω...

tinag

tinag
Μπορεί αλλα κι αυτά μη νομίζεις βαριουνται. Αγώνα αν την βλεπω κ μουρμουραει χωριά λόγο την γυρναω πλευρό κ ξεπιανονται η την σηκωνω μήπως θελει να ρευτει κ μετα ησυχαζει. Δηλαδη μένει ξυπνιος το βραδυ;

Titino

Titino
Το βραδυ τα κανω και εγω αυτα δεν πιανουν παντα ρε γμτ. Τεσπα δεν μπορει 24ωρες το 24ωρο να κοιμαται. Προσπαθω να τον απασχολω την μερα να ειναι ξυπνιος. Εχει πλακα στο ριλαξ που φτανει τα κρεμαστα παιχνιδια, εχει αρχισει να παρακολουθει.

tinag

tinag
Ασε έχω κατουρηθει!!!! Με κοιτάει με κάτι ματια άλλο πράγμα!!! Βλέπει κανονικοτατα γυρνάει παρακολουθεί και εχει αρχίσει κ σκάει κ χαμογελά!!!! Σήμερα έχεις γιατρο;;;;;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δε μπορώ να τον βάλω σε ριλάξ γιατί ορμάει η κόρη μου και τον κουνάει ή κάθεται πάνω του.
Χθες του τραγουδούσα βλέποντας τον στα μάτια Μαρινέλλα και στο τέλος του τραγουδιού μου έσκασε ένα χαμόγελο! Με τρελλανε κορίτσια ένιωσα απίστευτη χαρά!

tinag

tinag
Πω πω ειναι τρελα!!! Και εμένα ορμαει πάνω της η μεγαλη αλλα ανέβασε το ρηλαξ η στην τραπεζαρία η στον πάγκο. Εμένα βαριέμαι όλο στην κούνια τελεί έτσι στο ρηλαξ τη μέρα γιατι βλέπει παρατηρεί εμάς ακούει τα αδέρφια της ενας χαμός! Και δεν τρέχω κ καθε λίγο κ λιγάκι στο δωμάτιο που ειναι η κούνια.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λίλι μου μίλησε και με το γυναικολόγο σου και με κάποιον ψυχολόγο. Ηρωίδα είσαι και μόνο που αποφάσισες να θηλάσεις και μπράβο σου, αλλά έχεις και δύο παιδάκια σπίτι, πρέπει με κάποιον τρόπο να ηρεμήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να κόψεις και το γάλα, δεν είναι κακό ούτε θα σε κάνει λιγότερο καλή μαμά!
Εγώ την αλλάζω πάνα μετά το γάλα γιατί μου κάνει κακά την ώρα που τρώει, σε κάθε γεύμα! Σήμερα έπιασε και την πιπίλα για λίγο!!! Πάντως έχω τρελαθεί και βλέπω ότι και ο άντρας μου έχει τρελαθεί μαζί της, συνέχεια ερωτικές εξομολογήσεις της κάνει!!!
Εν τω μεταξύ του έκανα μία νύξη μεταξύ σοβαρού και αστείου για 4ο παιδί και μου λέει ότι αν το πάρουμε ποτέ απόφαση θα γίνει μόνο αν με το που γεννήσω πάρω χάπι για να κόψω το γάλα! Τα 'χει παίξει με τα ψυχολογικά μου!!!

tinag

tinag
4ο;;;;;;; Θεέ κ κύριε!!!!!!! Μπράβο μονο που το σκέφτεσαι!!!!!! Ναι ο θηλασμος αν δεν πετύχει ειναι μανίκι!!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο! Μιλάμε τόσο καιρό και νιώθω περίεργα που δε ξέρω πως είστε. Δε το νιώθετε κι εσείς αυτό;
Όταν παλιά έσφυζε ο τόπος εδώ μεσα οι περισσότερες γνωριζόμασταν είτε από κοντά είτε μιλούσαμε και στο fb.

Εσείς που μένετε κοντά έχετε βρεθεί καθόλου;

tinag

tinag
Οχι δεν έχουμε κανονίσει συναντήσει απο κοντά. Οντωσ παλιά εδώ γινόταν πόλεμος! Τώρα τίποτα!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμμετείχες ενεργά Τινα; δε σε θυμάμαι!
Εγώ το 2012 που με έχανες που με έβρισκες εδώ ήμουν!

tinag

tinag
Ειναι σίγουρα απο πριν το 2013 που προσπαθούσα φαντασου να κάνω την μεγαλη μου κόρη. Δεν έμπαινε καθε καθε μέρα αλλα αρκετα συχνα. Γιατι όμως έπεσε έτσι;;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οι περισσότερες μιλούσαν μέσω φεισμπουκ, μετά έπεσαν τρολ και έκλεισαν οι εγγραφές, εν τω μεταξύ είχε γίνει νωρίτερα και το περιστατικό με την Λερο...

Εγώ είμαι εδώ από το 2011.

tinag

tinag
Ναι οντωσ τοτε είχε γινει χαμός. Είσαι αρκετα παλιά εγω περίπου απο το 2013.

Titino

Titino
Τινα και ηθελα να σε ρωτησω που βαζεις το ριλαξ. Εμας ειναι γωνιακος ο καναπες και τον βαζω στην γωνια του και νομιζω ειναι αρκετα ασφαλες.
Λιλυ εισαι οντως αρκετα χρονια στο φορουμ ε;
Εγω περυσι καταφερα να γραφτω γιατι ηταν κλειδωμενες οι εγραφες. Μετα ξανακλειδωσαν.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις