Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
538 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 538 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Το βάζω παντού!!!! Πάνω στο τραπέζι πάνω στον καναπέ πάνω στο κρεβάτι μεσα στην κούνια της! Παντου!!! Μας βολεύει παρα πολυ!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι αρκετά χρόνια.
Ήταν ωραία κάποτε...

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ γράφτηκα στο forum το 2010, στην αρχή έγραφα συχνά μετά έχασα τον κωδικό και άργησα πολύ να ζητήσω νέο! Σε ποιο περιστατικό στη Λέρο αναφέρεστε?

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τον Ιανουάριο του 2013 μια μαμά ζητούσε συμβουλές για το μωράκι της εδώ μεσα κι όταν τελικά το πήγε στο νοσοκομείο ήταν πολύ αργά. Το μωράκι πέθανε.

Υπάρχουν ακόμα τα ποστ.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πλάκα κάνεις. Ότι κι αν λέμε εδώ είναι προσωπική άποψη και βιώματα, πάντα πρέπει να συμβουλευόμαστε το γιατρό μας. Δεν το πιστεύω.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

tinag

tinag
Καλημέρα κορίτσια!!! Καλο σκ!! Τι κάνετε;;; Πως ήταν το βραδυ σας;;; Μπουμπούκα τι κάνει η μπεμπουλα;;; Λιλι; Πως είσαι;; Νιώθεις καλύτερα; Χριστίνα;;! Τι κάνει το Αντρακι σου; Πως ήταν το βραδυ;; Εμείς μια χαρα έφαγε στις 9 μιση αφου πριν κανουμε πάντα μπανακι κ μασαζακι και μέρα κοιμήθηκε κατα τις 10 και ξύπνησε στις 4 έφαγε πάλι λίγο έπεσε τεζα κ ξύπνησε στις 9 παρα! Το βραδινό προγραμμα μας το διαμόρφωσε εκείνη πάντως παει παει καθε μέρα τέτοια ωρα κάνει μπάνιο κ τρώει! Α και επιτέλους κοιμόμαστε στην κούνια μας!!!!

Titino

Titino
Εμάς ήταν μια χαρά. Έκανε και μπάνιο κατά τις 10 έφαγε και ξεραθηκε. Μετά έφαγε κατά τις 2 και μετά 7. Ωραία μέρα έχει σήμερα Δευτέρα έχω γιατρό τινα. Αύριο σαραντιζουμε

tinag

tinag
Μπέρδεψε τις δεύτερες! Άντε μεγαλωσατε και εσείς!!! Πως περνάει ο καιρος!!! Καλα μου έσκασε κάτι χαμογελά σήμερα η κορακλα μου!!! Ελειωσα!!!Κατουρηθηκα!!! Αχ τρελαίνομαι με κοιτάει μεσα στα ματια και γελαει μολις με ακούει!!!!!!!!!! Την τεταρτη γινόμαστε 2 μηνών!!!

Titino

Titino
Εσεις και αν μεγαλωσατε! Πωπω! ποτε περασαν 2 μηνες; και εμας εχει αρχισει τα χαμογελα! εχει πλακα! και εμεις κατουρημενοι ειμαστε και οι 2. Ειναι και το πρωτο μας!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομίζω ότι πάμε κάπως καλύτερα. Σήμερα μου πέρασε απ´το μυαλό να κόψω το γάλα τελείως. Μέχρι που ο μικρός ξεκίνησε να τρώει ανά 2,5 ώρες, δεν έχει ξαναγίνει...

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σήμερα λέω να πάω να κοιμηθώ στο πατρικό μου για να καταφέρω να τα πάω αύριο εκκλησία και τα δύο.
Για να κοινωνήσει η κόρη και να πάρει την ευχή ο γιος.

Titino

Titino
Λιλυ μην παρεις βιαστικες αποφασεις, προσπαθησε λιγο να τον απασχολεις για να μεγαλωσει λιγο η διαφορα στα ταισματα. Δεν ξερω αν γινεται λογω θηλασμου, στο ξενο το καταφερα. Θα καταρρευσεις παιδι μου. Πρεπει να ξεκουραστεις λιγο.

tinag

tinag
Λιλι αν του δώσεις πιπιλα; Η δεν κάνει επειδη θηλαζετε; Ναι καλη ιδέα να κουνηθεις στους γονείς σου όσο να ναι κ η Μαμα μας ειναι αλλιώς. Βέβαια να μου πεις δεν μπορεί να τον ταισει αλλα όπως μπορεί θα βοηθήση! Και εγ λέω να το σκεφτείς καλα γιατι θηλασμο επειδη το χεις παλέψει αρκετα ειναι κρίμα. Γιατι δεν μιλάς με τον παιδιατρο ούτως η άλλοσ την Τρίτη θα σας δει ε;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λίλι μου δεν μπορεί να σε βοηθήσει η μητέρα σου ή κάποιος άλλος για κάποιες μέρες με το μεγάλο σου μωράκι στο σπίτι σου για να κοιμηθείς λίγο?
Όσο για το θηλασμό το πάλεψες και το παλεύεις σε υπέρμετρο βαθμό. Αν αποφασίσεις να το κόψεις θα ξέρεις ότι έκανες πραγματικά τα ΠΑΝΤΑ. Πάνω από όλα πρέπει να είσαι καλά για τα παιδάκια σου.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στο θηλασμό δε πρέπει να δίνουμε πιπίλα. Παρόλ αυτά εγώ έδωσα. Το προσπάθησα πολύ για να την πιάσει αλλά δε τη θέλει με τίποτα.
Την τρίτη έχω παιδιατρο. Την πήρα χθες τηλ και της είπα ότι εχω απελπιστεί, δε μπορώ άλλο με τους συχνούς θηλασμους, μου είπε να το παλέψω, οτι έτσι είναι ο θηλασμός και να κάνω υπομονή. Έκλεισα θυμωμένη το τηλ. Και πήρα τον γυναικολόγο. Υπομονή μου λέει και αυτός μέχρι να τελειώσει η χρονιά.
Βοήθεια δε μπορώ να έχω δυστυχώς.

tinag

tinag
Έχεις απόλυτο δίκιο! Ειναι στην δική σου απόφαση πια. Οτι εσυ νομίζεις καλύτερο. Αν τον αφήσεις ας πούμε στις 3 ώρες γινεται χαμός;;;; Αν αντλησεις με θηλαστρο να δινει τουλάχιστον 1-2 γεύματα το βραδυ ο άντρας σου έστω για 1 -2 μερες να κοιμηθεις λίγο. Δεν ξερω τι άλλο να σκεφτώ.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το έκανα αυτό. Έβγαλα γάλα και το έβαλα σε μπιμπερό αλλά δε το ήθελε. Έδιωχνε με τη γλώσσα του την πιπίλα. Πήγα κι αγόρασα όλους τους τύπους πιπιλας που μπορούσα να βρω, καμια δε του αρέσει.
Και έχω κι άλλο θέμα να αντιμετωπίσω. Δε κοιμάται πουθενά την νύχτα αν δεν ειμαι διπλα εγω. Άλλο και τούτο.
Σήμερα έφθασε η ώρα 7 το απογευμα για να συνειδητοποιησω ότι έχω να φάω από χθες το απόγευμα.

tinag

tinag
Παιδι μην παίζεις με αυτά! Σταματά το αν δεν μπορείς. Ο άντρας σου τι λέει;;;;;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κορίτσι μου φτάνει τόσο! Το παιδί σου και μόνο που πήρε το πρωτόγαλα είναι καλυμμένο! Μην παίζεις με τη ψυχολογία σου, την υγεία σου, τη σχέση σου με τον άντρα σου και πάνω από όλα με τα παιδιά σου. Τι θα κάνουν τα παιδάκια αν καμιά μέρα πέσεις κάτω και είναι μόνα τους? Συζήτησέ το με τον άντρα σου. Προσωπική μου άποψη να το κόψεις όσο είναι καιρός.
Η δικιά μου πολύ γκρίνια σήμερα. Κάνει τα κακά της ηρεμεί για λίγο και πάλι γκρίνια. Τι να πω? Άρχισαν οι κολικοί από τώρα?

tinag

tinag
Ωχ κάτι μου θυμίζει αυτο μπουμπούκα μου!!! Εμείς αρχίσαμε παρα πολυ νωρισ τους κολικους 2-3 μερες αφου γυρίσαμε απο το μαιευτήριο!! Ενώ με τα αλλα μου παιδάκια είχαν ξεκινήσει γυρω στις 20 μερες! Εμείς τώρα αρχιΖουμε κ ηρεμουμε λιγάκι! Ποιο γαλα τις δίνεις;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο άντρας μου λέει πάνω απ όλα η υγεία μου. Το ίδιο κι η μαμά μου που το συζητήσαμε.
Έχω κουραστεί πολύ κορίτσια. Ήταν και πολύ κοντά οι δυο εγκυμοσύνες. Δεν έχω ξεκουραστεί καθόλου.

tinag

tinag
Έχεις δίκιο παιδι μου λογικό ειναι! Δεν είσαι απο ατσάλι άνθρωπος είδα κ ειδικά τώρα είμαστε ευάλωτες πολυ!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φοβάμαι μην το μετανιώσω κι είναι αργά.
Απ την άλλη φοβάμαι μην πέσω σε κατάθλιψη που την έχω κ πρόσφατη.

tinag

tinag
Εγω λέω να δώσεις ενα περιθώριο χρόνου και στον εαυτό σου κ σε όλη την κατάσταση. Δηλαδη να πεις οτι μέχρι τοτε εάν δεν στρώσει με τις ώρες κτλπ θα το κόψω. Έτσι ια είσαι και εσυ πιο ήσυχη οτι το έφτασες μέχρι τέρμα και το προσπαθήσες . Εάν πάλι δεν άντεχεις ουτε αυτο το περιθώριο να δώσεις σταμάτησε το απο τώρα. Επίσης θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις ακόμα πιο πολυ να της να δώσεις πιπιλα η μπιμπερο. Θα κλαψει λίγο εώς πολυ αλλα στο τέλος θα το πάρει απόφαση και εκει η. Μην ξεχνάς οτι τώρα βάζεις τις βάσεις και μπορεί στην κορούλα σου να έκανες κ 2-3 παρασπονδιες αλλα μην ξεχνάς οτι είχες ενα παιδάκι! Οπότε δικαιολογημένα!!! Τώρα όμως..... Σε εχουν ανάγκη κ τα δυο παρα παρα πολυ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις