Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λιλυ και εγω αυτο θα σου συνιστουσα, ξεκινα να του δινεις πιπιλα οταν κλαιει, αν πχ εχει μαθει στο 2ωρο να τρωει τραβιξε το οσο μπορεις πχ 3 ωρο και εκει θα πειναει σιγουρα και δωσε του μπιμπερο με το γαλα σου αν δεν θες σκονη. σιγα σιγα θα μαθει, τι θα κανει δεν θα φαει; ευκολο να λεμε υπομονη, και σε μενα το ιδιο ειπαν ειδικα η γυναικολογος μου η παιδιατρος ειπε να αποφασισω μονη μου.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ κορίτσια

Titino

Titino
Γειά σας κορίτσια! Λιλυ πως εισαι; όλα καλα; οι υπόλοιπες; σαραντισαμε! !! Πήγαμε πήραμε ευχή και πήγαμε φλοισβο είχε τόσο ωραία μέρα.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tinag έγραψε:Ωχ κάτι μου θυμίζει αυτο μπουμπούκα μου!!! Εμείς αρχίσαμε παρα πολυ νωρισ τους κολικους 2-3 μερες αφου γυρίσαμε απο το μαιευτήριο!!  Ενώ με τα αλλα μου παιδάκια είχαν ξεκινήσει γυρω στις 20 μερες! Εμείς τώρα αρχιΖουμε κ ηρεμουμε λιγάκι! Ποιο γαλα τις δίνεις;

Καλησπέρα κορίτσια!!! Της δίνω το humana 1, είμαι ευχαριστημένη, αυτό έδινα και στον Στράτο!
Σήμερα ενώ πήγα να της αλλάξω πάνα και σήκωνα το φανελάκι της τραβήχτηκε και βγήκε ο αφαλός της. Είχε λίγο υγρό ο αφαλός και ο άντρας μου της έβαλε αμέσως ιώδιο. Φοβάμαι μήπως μου πάθει κάτι γιατί δεν έπεσε μόνος του αλλά ο άντρας μου μου είπε ότι ήταν η ώρα του.
Στα ευχάριστα τώρα, σήμερα ήρθε ένας ιερέας στο σπίτι για την ευχή των 8 ημερών (Πόσο μεγαλώσαμε!!!) και πήραμε το όνομά μας!!!! Θεοδώρα!!!!

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο Χριστίνα!!! Άντε καλές βόλτες!!!

Titino

Titino
8 ημερών ε; ήταν η ώρα του αφαλόυ, εμάς ως 20 ημερών είχε υγρό μας είχε προειδοποιείσει η παιδίατρος, όπως μας είχε πει να μην τον μου λια ζούμε στο νερό ώσπου να κλείσει. Παίρνεις ευχή κσι όνομα στις 8 μρρες; δεν το ήξερα!

Titino

Titino
Ευχαριστώ! Ωραίο το όνομα σας! Δώσατε από παππούδες;

Titino

Titino
Α και στον αφαλό έβαζα οινόπνευμα 70 βαθμών.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι, γίναμε 8 ημερών..... Ναι παίρνεις την ευχή στις 8 μέρες αλλά δεν ήξερα για το όνομα. Το όνομα το δώσαμε γιατί το είχα τάξει αλλά έτσι λένε και το θείο του που δεν έχει παιδιά κι έτσι κάναμε έναν άνθρωπο χαρούμενο!!!! Εσείς σήμερα είπατε το όνομά σας στο παπά???

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Σαραντίσαμε κι εμείς σήμερα!
Το όνομα δε μας το ζήτησε ο παπάς, ούτε στην κόρη μου το είχε ζητήσει. Τον έκανε βόλτα στο ιερό μέσα και μου πέρασε κι εμένα ευχή.
Μετά πήγαμε βόλτα στην Ερμού αλλά μόλις άρχισαν οι πορείες επιστρέψαμε σπίτι.
Εγώ μια είμαι καλά μια δεν είμαι.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όσο έχει καλό καιρό προσπάθησε να βγαίνεις λίγο έξω να ξεσκάς! Ο άντρας σου δε μπορεί να σε βοηθήσει κρατώντας λίγο τα παιδιά για να ξεκουραστείς κι εσύ??

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια νομίζω την πατήσαμε! Άρχισε να παίρνει πιπίλα και όταν τη χάνει κλαίει! Μου φαίνεται έρχονται δύσκολα βράδια!!! Άντε να δούμε...

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βόλτες βγαίνουμε από την 5η ημέρα. Εγώ και τα μωρά μόνη μου.
Ο άντρας μου δουλευέι όλη μέρα, φεύγει ξημέρωμα και επιστρέφει βράδυ.
Όποτε είναι εφικτό βγαίνουμε κι όλοι μαζί οικογενειακά.

Βοηθά όσο μπορεί κι αυτός, είναι τόσο κουρασμένος όμως που τον λυπάμαι.

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ε ναι, αν έχει τέτοιες ώρες εργασίας φυσιολογικό είναι να μη μπορεί να βοηθήσει! Τι να πω μακάρι να βρεθεί κάποιος να μπορεί να σε βοηθήσει κι όχι σκέψου σοβαρά τον αποθηλασμό!! Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσεις έτσι! Η μεγάλη σου πως είναι? Πήρε καλά τον ερχομό του μωρού? Τώρα που βλέπει πόσο κουράζεται είναι καλά?

Titino

Titino
Ούτε εμάς μας ζήτησε το όνομα. Τα αγοράκια τα πάνε στο ιερό. Κρίμα είναι να απόθηλάσει έχει κανει τόσο κόπο και προφανώς δεν θέλει και η ίδια. Υπάρχουν στιγμές απόγνωσης αλλά το κρατεί ακόμα. Έτσι δεν εινσι;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μίλησα με την οικογένεια μου. Όλοι μου είπαν ότι έχω κάνει μεγάλο αγώνα να φθάσω ως εδώ και είναι κρίμα να αποθηλάσω βίαια με χάπι. Η καλύτερη λύση αποθηλασμού θα ήταν η σταδιακή με τη χορήγηση συμπληρώματος.
Κανείς δε συμφωνεί να συνεχίσω με αποκλειστικό μιας και απαιτεί αφοσίωση κι εγώ μεγαλώνω δύο μωρά που ουσιαστικά είναι πιο δύσκολο κι από δίδυμα καθώς έχουν διαφορετικές ανάγκες.
Εγώ έχω πάθει το εξής τώρα, την μια θέλω να συνεχίσω έστω με μεικτή διατροφή και την άλλη θέλω να πάρω το χάπι και να πω τέλος.
Δεν έχω καταλήξει ακόμα και κάθε φορά που λέω στον εαυτό μου να πάρει μια απόφαση όλο το αναβάλλω! Αλήθεια σας λέω νιώθω να τρελλαίνομαι...
Τι άγχος είναι αυτό;
Έφθασα να παρακαλάω να περάσουν οι μήνες σαν νερό να μεγαλώσει ο μικρός να ηρεμήσω.
Είμαι λάθος το ξέρω αλλά με χτύπησαν οι ορμόνες για τα καλά. Πάνω που είχα πει ότι θα την γλίτωνα.

Η μικρή τον λατρεύει τον μπέμπη. Όλο φιλιά και χάδια αν και έχει καταλάβει ότι η μαμά όλο κάτι κάνει εκεί με τα βυζιά και το μωρό και εμένα δε με παίζει όπως παλιά. Υπάρχουν στιγμές που απομονώνεται και εκεί όλες οι τύψεις του κόσμου με βαραίνουν. Νιώθω άχρηστη και ανίκανη.

Τελικά με τις δύο αυτές κολλητές εγκυμοσύνες ξεπέρασα τα όρια του εαυτού μου. Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω περάσει ποτέ.

Titino

Titino
Λιλυ η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου. Ξεκινησε με μικτη διατροφη και θα ειναι και για τον μικρο πιο ευκολη η προσαρμογη ισως ομως και για σενα. η λυση του χαπιου παντα θα υπαρχει αν δεις οτι δεν μπορεις ουτε το μικτο. Θυμαμαι οταν ειχε κοψει το θηλασμο η νυφη μου, της ειχε συστησει η παιδιατρος να δινει τα γευματα με μπιμπερο η εστω καποια ο αδερφος μου. Ετσι και ο μικρος αρχισε να τρωει γιατι βλεποντας την μαμα περιμενε βυζι αντι για μπιμπερο. Ξερω οτι μας εχεις πει οτι ειναι δυσκολο για τον αντρα σου, αλλα πχ μπορεις να ξεκινησεις ενα σκ η σε ρεπο του. Εκτος αν μπορει να σε βοηθησει και η μαμα σου. Ειναι πραγματικα δυσκολο αυτο που κανεις και οντως εχεις δικιο οτι ειναι χειροτερο και απο διδυμα. Ειναι σε αλλη ηλικια το καθενα τους με αλλες αναγκες και απαιτησεις. Τυψεις να μην εχεις γιατι κανεις οτι καλυτερο μπορεις για τα παιδια σου και εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα δούμε τι θα γίνει! Αύριο θα προσπαθήσω να δώσω μπουκάλι με λίγο γάλα ξανά να δω αν πιάσει.
Την τρίτη έχουμε παιδιατρο να μας γραψει και το πρώτο εμβόλιο για τον μπέμπη.

Τώρα έβλεπα φωτογραφίες της κόρης μου από όταν ήταν νεογέννητο μέχρι τώρα. Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν ρε κορίτσια!
Έχω κόλλημα μεγάλο με τα αναμνηστικά. Έχω τυπωμένες 2.000 φωτογραφίες της κόρης μου και ένα τεράστιο κουτί με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.

tinag

tinag
Καλημέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε;;; Λιλι πα είσαι;;; Έκανες προσπαθείς με μπιμπερο;; Χριστινακι μπράβο γίνατε ολόκληροι άντρες 40 ημερων!!! Μπουμπούκα πως ειναι η μπεμπουλα κλαίει πονάει;;; Εμείς καθε μέρα κ καλύτερα νομίζω είμαστε. Εχθές κοιμήθηκε στις 10 κ ξύπνησε στις 5 μεσα έφαγε λίγο και ξύπνησε στις 9!! Ε εχει γκρίνια γιατι κάνει πριτς αλλα ειναι υποφερτα! Κατα τ αλλα πως περάσατε σκ; Εμείς χαλαρά αναψαμε κ τζάκι εχθές κ λιωσαμε στο αραγμα με τα πιτσιρίκια!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νιώθω πολύ κουρασμένη σήμερα. Έκανα μια προσπάθεια αλλά το φτυνει, θα προσπαθήσω ξανά.

tinag

tinag
Πρεπει να το προσπαθήσεις πολυ! Πες οτι σηκώνονται ενα πρωι κ δεν είχες σταγόνα γαλα τι θα έκανες; Αναγκάστηκα θα έτρωγε μπιμπερο την πρωτη φορά ελάχιστο μετα λίγο μετα πιο πολυ και στο τέλος θα το συνηθιΖε. Σε καταλαβαίνω αλλα όσο δεν παίρνεις μια απόφαση ταλαιπωρεις τον εαυτό σου ολο κ πιο πολυ κ στο τέλος θα καταρρεύσεις και ειναι κρίμα γιατι να σου βγει όλη αυτη η ωραιότερη περίοδος ξινη;

boubouka

boubouka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, είστε όλες καλά? Λίλι μπορεί να μην του αρέσει το ξένο γάλα γευστικά και γι' αυτό να μην το πίνει. Μήπως να ξεκινούσες δίνοντας αρχικά το δικό σου με μπιμπερό και μετά να προσθέτεις σιγά σιγά ξένο ώστε να το συνηθίσει και να κάνεις και φυσικό απογαλακτισμό?
Εμείς όλα καλά! Την πιάνουν ώρες ώρες πονάκια αλλά όλα καλά! Πότε αρχίσατε να βλέπετε διαφορά στα κιλά σας? Μιλάμε η ζυγαριά δε λέει να κατέβει και όχι τίποτα άλλο αλλά προσέχω πάρα πολύ. Έχω αρχίσει διατροφή που έχω από διατροφολόγο!

Titino

Titino
Καλησπέρα. Όλα οκ από γυναικολόγο. Θα κάνω υπέρηχο στο στηθος για το καρούμπαλακι. Μπουμπού εγώ βγαίνοντας από το μαιευτήριο τα είχα χάσει αλλά λόγω σακχάρου καί διατροφής έχασα 15 κιλά από την αρχή εγκυμοσύνης.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πήρα 13 κιλά στην εγκυμοσύνη κι έχασα τα 12. Έχω αλλα 4 από την προηγούμενη εγκυμοσύνη.

tinag

tinag
Μπράβο χριστινακι με τον γυναίκολογο! Ποτε θα κανείς τον υπερηχο; Εγω έχω γυρω στα 7-8 κιλα απο τις προηγούμενες φορές! Αλλα δεν έχω κουράγιο να κάνω δίαιτα ουτε κάν διατροφή!!! Οτι βρω τρώω !!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις