Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
535 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 535 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια που μένετε; Στην Αθήνα δεν έχει πια και τόσο κρύο για θέρμανση και φουλ ντύσιμο στο σπίτι! Δηλαδή αν πιάσει η βαρυχειμωνιά τι θα γίνει;
Όχι, δεν κρυώνουμε. Το τζάκι και τα καλοριφέρ τα έχουμε διακοσμητικά μέχρι Γενάρη που συνήθως κρυώνει ο καιρός.
Και μένω και στον 10ο όροφο που υποτίθεται μπάζει περισσότερο.

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με αυτη την λογική εάν τα εχετε ολα ανοιχτά τώρα το καλοκαιρι ξεπετιαζεστε;; Εξάλλου το καλοριφέρ δεν ανοίγει συνέχεια μονο οταν πέσει η θερμοκρασία κατω απο το 19 πχ που το έχω εγω. Για παράδειγμα οταν κοιμούνται τα παιδάκια μου χουχουλιασμενα το μεσημέρι η το βραδυ κ ξυπνάνε και πανε στο σαλονι νιώθουν μια ψυχρά δεν θα μπορούσε με τίποτα πχ εκείνη την ωρα να έχω ανοιχτά τα παραθυρα!!!! Επίσης με ενα νεογεννητο στο Σπιτι το οποίο θελει ζέστη κ οχι κρύο! Δεν ξερω εμένα μ αρέσει το φθινόπωρο- χειμώνα να ειναι ζεστο το Σπιτι! Βέβαια αυτα ειναι και πως νιώθει ο καθένας και εχει μάθει. Κορίτσια πάω να την πες. Γιατι κοιμούνται και τα τρία!!!! Φίλακια καλο βραδυ !!!

Titino

Titino
Εγω μενω Αργυρούπολη, αλλα κανει κρυο. Ολη την μερα δεν εχω ανοιχτο καλοριφέρ, μετα που θα αερισω θα ανοιξω και το βραδυ στο μπανιο του. Στο μπανακι η στηναλλαγη πανας δεν κρυωνει που ειναι δροσερο?

Titino

Titino
Τινα στις 7 τον καναμε μπανιο. Καλο βραδυ!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν θυμάμαι να έγραψα κάπου ότι έχω παράθυρα και πόρτες ανοιχτές όλη μέρα αλλά anyway. Όπως θες.
Τα παιδάκια μου έχουν το καθένα στο δικό του δωμάτιο κλιματιςτικό το οποίο ανοίγει 15 λεπτά πριν το μπάνιο και έτσι όταν τα γδύνω, κάνουμε μασάζ, τα ντύνω νιώθουν ευχάριστα.

Σίγουρα όπως μάθει κανείς...
Το νεογέννητο θέλει ντεμί καταστάσεις, 20 βαθμούς είχε και στο ρέα και στο λητώ. Στις θερμοκοιτίδες με τη ζέστη έμπαιναν τα μικρά και τα μωρά με θέματα.
Για τη κουβέντα όμως, το σπίτι μου εσωτερική θερμοκρασία έχει 20 βαθμούς και χωρίς να έχω θέρμανση. Φαίνεται θα έχω πολύ καλά ... Κουφώματα!
Α... Και μένω κέντρο. Πιο κέντρο δε γίνεται.
Θησείο.
Εσείς εκεί οι παραθαλάσσιοι έχετε υγρασία.

Titino

Titino

Επειδή είπες ότι την μερα έχεις τις μπαλκονοπορτες ανοιχτές φάνηκε λίγο υπερβολικό. Ναι μάλλον λόγω υγρασίας,κακό πραγμα ρε γμτ. Πάντα είναι όπως μάθεις και πως νιώθεις καλά. Σε Καλές και ζέστες μέρες δεν χρειάζεται καλοριφέρ. Στο ρεα είχε υπερβολική ζέστη ήταν υπερβολικό και ανοίγαμε και παράθυρο.
Ιωάννα δεν φοβάσαι να μένεις κέντρο; ενώ είναι ωραίο για βόλτα εγώ ούτε αυτό ευχαριστίεμαι. Δεν το έχω μάθει,αν με αφήσεις θα χαθώ. Συν τοις άλλοις το φοβάμαι πολύ. Μένετε χρόνια εκει;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να φοβηθώ ακριβώς;
Στο κέντρο γεννήθηκα, μεγάλωσα και θα συνεχίσω να μένω. Εμένα μ´αρέσει. Έχω μάθει και όταν πήγαινα παλιά πολυήμερες διακοπές το νοσταλγούσα. Και να σου πω την αλήθεια, δε το αλλάζω.

tinag

tinag
Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;; Εμείς τώρα πριν λίγο φάγαμε το πρωινό γεύμα κ ξανα κοιμάται! Εχθές το βραδυ ήταν ανήσυχη πονάγε! Ξύπνησε στις 3 έφαγε κ κοινηθηκε αλλα μέχρι τις 3 ολο κουνιοταν! Εσείς πως πήγατε; Όντως στα μαιευτηρια εχει κορίτσια πολυ Ζέστη εμείς μέχρι κλιματιστικο ανοίξαμε! Εμείς μένουμε Γλυφάδα όντως πολυ υγρασία. Εμείς κατεβαινουμε κεντρο αρκετα συχνα δηλαδη Ερμού- Μοναστηράκι και τέτοια για βόλτα με τα παιδιά και μακάρι να κάνει καλο καιρο τώρα για να πάμε που ειναι Χριστούγεννα κ πάντα βγάζουμε φωτό με τον Άγιο Βασίλη! Εγω απο το κεντρο φοβάμαι μονο τα εξαρχεια κ την Ομόνοια . Έχεις ενα λόγο να φοβάσαι στο κεντρο γιατι ολα τα επεισόδια όλες οι πορείες εκει γινονται κ στο κεντρο εχει σκοτωθεί κ κόσμος αθώος ο οποίος δεν έφταιγε σε τίποτα! Οπότε μια ανασφάλεια σε πιάνει! Μπουμπούκα θα χεις γεννήσει σίγουρα!!!!! Να σου ζήσει το μωρακι σου!!! Μπες να μας στείλεις νέα σας!!! Φίλακια !!!

Titino

Titino
Καλημερα κορίτσια! Εμεις ειμασταν λιγο ανησυχοι παλι αλλα τι να κανεις.
Το κεντρο το φοβαμαι γιατι δεν το εχω μαθει. Δεν μου αρεσει καθολου, αν μεγαλωνα εκει σιγουρα θα ηταν αλλιως. Ναι μερα μεσημερι θα παω καμια βολτα αλλα ειναι τελευταια μου επιλογη. Ετσι εχω μαθει γι αυτο. Θυμαμαι οταν πηγαινα σχολη στο κεντρο φρικαρα καθε μερα αλλα δεν ειχα επιλογη. Τεσπα.
Εχει ωραια μερα σημερα αλλα πολυ κρυο!

tinag

tinag
Καλημέρα χριστινακι! Όντως εχει κρύο κ έχω δουλειές ρε γμτ θέλω να πάω κ μάρκετ κ θα μου φύγει η ψυχη παλι με τις δυο μαζι μου. Το βραδυ οταν ειναι ανήσυχος τι κάνει; Κλαίει;

tinag

tinag
Βρε Χριστίνα για πες μου για τα μπιμπερο dr brown ποσο τα πήρες, απο που; Σα εχουν βολέψει; Ειναι γυάλινο η πλαστικό;

Titino

Titino
Το βραδυ ειναι ξυπνιος, με την πιπιλα στο λικνο. Εχω ξαπλωσει και εγω μπροστα του να τον βλεπω και ειναι τσουκου τσουκου. Θα πεσει η πιπιλα και αρχιζει τα ααααα και τα εεεεε το σφιξιμο και αν δεν του δωσεις πιπιλα κλαμμα, με το που την δωσεις στραβωνει και την φτυνει, δεν τα παραταμε ομως την ξαναδινουμε, προφανως το σκεφτεται και την παιρνει και αρχιζει παλι τσουκου τσουκου και αυτος ειναι φαυλος κυκλος. Ξεκινησε απο τις 3 ως τις 6. Ε μετα σηκωθηκα εκανα γαλα, τον αλλαξα ειχαμε και διαρροη οποτε αλλαγμα και σεντονια. Φυσικα μας επιασε κλαμμα γιατι δεν μας αρεσει να αλλαζουμε πανα ποσο μαλλον ρουχα! Ευτυχως εφαγε γρηγορα και ξεραθηκε! Σηκωθηκα 8.30 που ηρθε η πεθερα μου και επρεπε να φυγω. Ο κυριος φυσικα κοιμοταν οπως και συνεχιζει και τωρα.

Titino

Titino
Το ενα το ειχα απο το καλοκαιρι που μας το εδωσε μια φιλη μας γιατι δεν της χρειαστηκε ποτε, το αλλο το αγορασε ο συζυγος και πηρε ενα μικρο και γυαλινο που οπως παμε δεν θα μας κανει γιατι ειναι ως 120.
Εχω δει στο Ηρα 3αδα γυρω στα 20 ευρω. Εχει και γυαλινα και πλαστικα. Εγω και τα 2 ειναι γυαλινα. Εχει μεσα ενα πλαστικο που υποτιθεται φευγει ο αερας. Παντως χρησιμοποιω και της chicco που δεν το εχουν αυτο δεν εχω δει διαφορα σε κατι. Το βραδυ προσπαθω να του δινω με της μπραουν.

tinag

tinag
Ρε παιδι μου αυτο κάνει κ εμένα! Το μάτι ανοιχτό στην κούνια κάθεται λίγο έτσι μετα απο κανά τέταρτο θελει πιπιλα την δίνω και μετα για ενα 2 ωρο θα παίρνει πιπιλα ια κοιμάται λίγο θα πέφτει κ μετα πάλι τα ίδια! Έλεος ώσπου μας προλαβαίνει το επόμενο γεύμα!!!!! Τι σκ....... Εμένα εχει πολλα αέρια εσένα εχει;;

tinag

tinag
Θα πάω να τα πάρω!!! Δεν αντέχω άλλο κάνει ολο πριτς!!! Πρεπει να πίνει αέρα οταν τρώει γιατι οταν την ταΐζω τρώει πολυ λαιμαργα κ κάνει γρου γρου το γαλα οταν πέφτει στη κοιλιτσα της. Αυτο το πλαστικό που εχει μεσα δεν το βγάζω ε; Δηλαδη βάζω κανονικα το νερό προσθετω τη σκόνη κ ανακατευω ε;; Εκει μεσα οταν θα ταΐζω θα μπαίνει και γαλα ε;

Titino

Titino
Εχει αρκετα, συνηθως οταν τρωει πεφτει πολυ σφιξιμο. Νομιζω ειναι νορμαλ ομως. Δεν ειναι ολη μερα ετσι. Εσενα εχει τοσο πολυ;
Σουπερ μαρκετ πας και με τις δυο;

Titino

Titino
Αυτο το πλαστικο βγαινει και πλενεται. Το βγαζεις, βαζεις νερο και σκονη, το ξαναβαζεις στην θεση του και βαζεις το καπακι και ανακατευεις. Δεν ειναι τπτ δλδ. Απλα θα δεις και οταν το πλενεις το σωληνακι οτι βγαινει ο αερας απο τα πλαγια τον δεσμευει ουσιαστικα.

tinag

tinag
Ναι πήγα και με τις δυο τώρα πριν λίγο γυρίσαμε! Η Μαμα μου ειναι με την αδερφη μου στο νοσοκομείο για την θεραπεία της. Εμένα την ήρεμη παρα πολυ η πιπιλα κ το ρηλαξ! Τέρμα το πήρα απόφαση θα την έχω συνέχεια στο ρηλαξ! Αι σιχτιρ τι θέλω κ κάνω πειράματα κ την βάζω στην κούνια κ ξυπνάει κ σφιγγεται πολυ! Το πολυ σφιξιμο ειναι 1 με 1,5 ωρα μετα το φαΐ και συνήθως τα ξημερώματα!!! Απορώ όμως οταν την έχω αγκαλια γιατι ήρεμη;;;;;

Titino

Titino
Εχω διαβασει οτι επειδη δεν εχει αποδεχτει τι ακριβως ειναι και τι τα προκαλει πολλες φορες ειναι και ψυχολογικο και τα τα ηρεμει και η αγκαλια. Στην κουνια την "στριμώχνεις" καθολου να ειναι πιο "μαζεμενη" ; εγω στο λικνο που ειναι και πιο μικρο απο την κουνια, του εχω ενα μικρο εξτρα στρωματακι καλαθουνας και σφηνακι. Ειναι στριμωγμενος ουσιαστικα οπως και στο πορτ μπεμπε. Οταν τον εβαζα ετσι στο στρωματακι του λικνου δεν ηταν τοσο ηρεμος. Χαρα στο κουραγιο σου σουπερ μαρκετ με τα παιδια και ποσο μαλλον με το βρεφακι! Εισαι για μεταλιο! Εγω ουτε εξω στο δρομο δεν τολμω να βγω μονη μου με το μπεμπη.

Titino

Titino
Απορια στο ριλαξ πως και βολευεται τοοοοσες ωρες; δεν πιανεται ; εμας πιανεται γιατι αντε να γυρισει δεξια το κεφαλι και αντε αριστερα δεν αλλαζει ομως πλευρο.

tinag

tinag
Βολεύεται απίστευτα!!! Εχει τύχει να κοιμηθεί 9 και να ξύπνηση 3 άκουνητη!!!! Λέω Ζν ειναι δυνατόν!! Μάλλον της αρέσει που ειναι σαν αγκαλια!!! Οχι στην κούνια την βάζω έτσι τι να βάλω; Για πες; Φοβάμαι κιόλας μην βάλω κάτι και με πάρει ο ύπνος το βραδυ κ έχουμε αλλα. Τι σκ...να βάλω να ειναι πιο χουχουλιασμενη;;; Στο δεύτερο παιδι θα το συνηθισεις κ θα τα κανείς ολα!!! Εγω τώρα ειναι σαν συνήθεια!! Και εγω απ πρώτο δεν τολμά να βγω Μονή μου δεν ξερω φοβόμουν!!!

Titino

Titino
Εμεις βαλαμε πανω στο στρωματακι ενα ακομα πιο μικρο και σφηνακι. Αλλα το λικνο ουτως η αλλως δεν εχει πολλα περιθωρια. Σφηνακι βαζεις; δεν φοβασαι μην σου γυρισει;
Ναι εχεις παρει τον αερα, εγω τπτ ουτε που κουνιεμαι απ το σπιτι. Shocked

tinag

tinag
Ναι έχω σφήνακι αλλα την ξεκινά στο πλάι και πάντα ειναι ανάσκελα μετα! Μα πάντα! Τώρα ειναι στο ρηλαξ έφαγε στις 2 και τώρα αρχίζει σφιγγεται κοκκινιζει κάνει πριτς αλλα τουλάχιστον δεν κλαίει!!! Πως τα πήγε η Πεθερα σήμερα;;

Titino

Titino
Ενταξει μια χαρα, οχι οτι δεν το εχω αγχος. Μια χαρα βεβαια ειναι η γυναικα και οτι της πουμε κανει, οπως και να χει ομως αλλη ανεση εχω με την δικη μου μαμα και ειμαι πιο ησυχη. Αν και πολλες φορες κανει του κεφαλιου της. Τεσπα εφυγε το αγχος. Μην μιλαω γιατι ειναι πολυ η βοηθεια που εχω.

tinag

tinag
Έτσι απο την μια με την Μαμα είμαστε πιο άνετες αλλα κάνουν κ καμία φορα οτι θέλουν κ πάντα η Πεθερα ειναι Πεθερα!!! Αχ όπως όμως κ να γινει εμείς οι μανάδες τα τραβάμε ολα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις