Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
517 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 517 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια! Καλο μήνα!!! Καλα Χριστούγεννα!!!! Τι κάνετε;;; Καλα ε; Η μπεμπα εχθές έσκισε!!! Εκανε μπάνιο στις 9 μέρα έφαγε κ Κοιμήθηκε 10 κ μιση στο ρηλαξ και ξύπνησε 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν το πιστεύω!!!!! Έφαγε και τώρα ξανα κοιμάται στην κούνια!!!!!!!!! Το γλυκο μου κοριτσάκι αν δεν πονάει ειναι αγνωριστη!!!!!!

Titino

Titino
Καλημερα και καλό μηνα! επιτελους τελειωνει η χρονια! εμεις εχθες τον καναμε μπανιο στις 7, πρωτη φορα τον πηρε ο υπνος μεσα στο νερο!!! μιλαμε ειχαμε σκασει στα γελια με τον αντρα μου. Μετα κοιμηθηκε εφαγε 11 μετα στις 2 και μετα στις 6 αλλα κοιμηθηκε 7.30. Ακομα δεν κοιμαται πολλες ωρες σερι, αλλα δεν τον ξυπναω να αρχισει να ξυπναει μονος του. Πως ειστε;
Τινα τελεια η μικρουλα!! μπραβο σας!

tinag

tinag
Είχαμε παει βόλτα με τι κορεσ μου και μετα λαϊκή. Τώρα πριν λίγο ήρθαμε ταισα την μικρη και πανε όλες μαζι να πάρουμε τον γιο μου! Για να γυρίσουμε και να καθισα λίγο επιτέλους! Τώρα η μπεμπα τα κάνει ευτυχώς!!! Μολις γυρίσουμε θα αρχίσω να συγυριΖω το Σπιτι οι διαβάζει ο Μηνας! Έχεις κοιμήθηκα ευτυχώς το βραδυ κ ειμαι Οκ σήμερα!!! Αφου είδα πάλι το ρολόι το πρωι κ δεν το πίστευα!!! Ήθελα να ξερά δεν πιάνεται;;;; Το πρωι μετα στο γεύμα των 6 που την ταισα κ την έβαλα στην κούνια κοινηθηκε κ ξύπνησε 9! Οπότε αν δεν πονάει κοιμάται ευτυχώς!! Ποτε θα πας στη γυναίκολογο;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα, καλό μήνα και καλό χειμώνα!!

tinag

tinag
Επίσης λιλι να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Το κανείς;;; Πως ειναι τα μικρα;;; Πω πω πρεπει να δώ τις θα τους φέρει και ο Άγιος Βασίλης!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδώ με τον υιο αγκαλιά... Τις νύχτες αν δε κοιμάται δίπλα μου τρελλαίνεται!
Φουλ κούραση αλλά χαλάλι!

tinag

tinag
Αληθεια Που τον κοιμιζεις;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αρχικά δοκίμασα την καλαθουνα, δε τη γούσταρε. Μετά τον έβαλα σε πορτ μπεμπέ, σε λίκνο, σε ριλάξ... Τίποτα! Μπήκε στην κούνια και κοιμήθηκε 10 μέρες. Τις τελευταίες 3 μέρες όμως κλαίει και θέλει οπουδήποτε ειμαι εγώ κι έτσι κοιμόμαστε μαζί στο κρεββάτι. Εγώ κι αυτός.

tinag

tinag
Πω πω τι να πεις μια σπιθαμι ανθρωπακια κ εχουν κ ισχυρή άποψη!!! Εμένα πάλι δως της ρηλαξ κ δεν θελει τίποτα άλλο! Καλα δεν το συζητάμε οταν την παίρνουμε στο κρεβάτι στη μεση ροχαλιζει! Αλλα για λίγο την κρατάμε επειδη δεν ξερω φοβάμαι να την έχω όλη τη νύχτα μήπως την καταπλακωσουμε! Ασε που μολις την πάρουν χαμπάρι τα μεγάλα θα γινει χαμός!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάντως 14 μήνες τώρα κοιμομουν αγκαλιά με την κόρη μου στο κρεβάτι μας. Ήθελε ο μπαμπάς της, ήθελα κι εγω οποτε έμεινε.
Τώρα εκείνη κοιμάται με τον μπαμπά στο ένα διπλό κρεβάτι κι εγώ στο άλλο διπλό κρεβάτι με τον μπέμπη.
Μόλις μπει στον 3ο μήνα ο μπέμπης θα πάει στο δωμάτιο του κι η μικρή στο δικό της. Αν φοβάται θα την βάλω με τον αδερφό της. Θα δείξει...

tinag

tinag
Εγω δεν μπορω θέλω τον χώρο μου με τον άντρα μου. Μ αρέσει να τα παίρνουμε στο κρεβάτι πολυ κ τα παίρνουμε κ συχνα αλλα δεν θα μπορούσα κ 14 μήνες να ειναι ανάμεσα μας. Πιστεύω θέλουνε κι αυτά το χώρο τους. Αλλα μάλλον θέλουν πιο πολυ τη Μανουλα. Λες να θελει κ ο γιος τόσους μήνες να μείνει μαζι σου;;; Εγω κοιμομουν με τη Μαμα μου μέχρι 10 χρόνων!!!! Φρίκη ε;;;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η μικρή μου ως πρώτο μωράκι και ως χαζογονείς μπήκε ανάμεσα μας επειδή το θέλαμε οι ίδιοι!
Πέρασε ο καιρός χωρίς να το καταλάβουμε κι όταν κάπου στους 11 μήνες εμφανίστηκε και το άγχος αποχωρισμού και να θέλαμε δε γινόταν να φύγει.
Ο γιος δε πρόκειται να μείνει εκεί. Είναι και αγόρι και δε θέλω..
Για τα παιδιά δεν υπάρχει καλύτερο από το να είναι στο κρεβάτι των γονιών. Ας πούμε η κόρη μου χτυπούσε 10ωρα και 12ωρα ύπνου. Στην κούνια της το πολύ 6ωρο.

Εγώ είμαι φαν του attachment parenting αλλά με το θέμα του ύπνου στον γιο μάλλον θα κάνω μια εξαίρεση.

tinag

tinag
Ναι όντως οταν ξαπλωνουν ανάμεσα μας τεζαρουν!! Τι πράγμα κι αυτο;;; Πως παει ο θηλασμος;;; Καθε πόσες ώρες τρώει;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάθε 1.5 ώρα. Τώρα θηλάζω... Στις 5:30 πάλι.

tinag

tinag
Γιατι τρώει τόσο συχνα; Δεν χορταινει; Η απλα ειναι φαγανουλης;; Αν τον αφήσεις κ τον τα ταισεις πχ στις 2 ώρες κλαίει;

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έτσι είναι ο θηλασμός και η μικρή μου πέρυσι τα ίδια. Γάλα έχω πολύ αφού το πετάω καμια φορα με το χέρι για να μην πονάω. Είναι πολύ εύπεπτο το γάλα, καμια φορα φθάνει το 2ωρο.
6 κιλά έφθασε.

tinag

tinag
Μπράβο ο μπουλουκος σου! Απλα ρωτάω γιατι έχω διαβάσει οτι ειναι ανάλογα δηλαδη μπορεί να ειναι στο στηθοσ κ ανα 1 ωρα μπορεί όμως να συμπληρώθουν ομωσ κανονικα και 2ωρα η 4ωρα. Ανάλογα ταστομαχακια !!! Εμείς φτάσαμε τα 5 κιλα!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχουν περάσει μέρες που τον είχα 16 ώρες το 24ωρο στο στήθος.
Τώρα στη 5η εβδομάδα περνάει άλμα. Προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή μου.
Υπομονή κάνω. Ξέρω ότι όλο αυτό είναι παροδικό.

Την Κυριακή σαραντίζουμε!

tinag

tinag
Πωσ περνάει ο καιρος! Εμείς την άλλη τεταρτη γινόμαστε 2 μηνών!!!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περνάει πολύ γρήγορα όντως! Κι αυτή τη φορά νομίζω ότι το ´χω ανάγκη να περάσει το τρίμηνο για να ξεκουραστώ λιγάκι!

Σε 25 μέρες γενεθλιάζωωω

Titino

Titino
Και εγώ θέλω να μεγαλώσει λίγο να έρχεται στο κρεβάτι μας αλλά Είμαι κατά γενικότερα του να κοιμάται ειδικά τόσο μικρό βρέφος με τους γονείς ή έστω με το γονιό. Το θεωρώ πολύ επικίνδυνο. Οι απόψεις είναι 50-50 το ξέρω . Λιλυ μήπως έχει πάρει πάρα πολύ βάρος; ξέρω ότι ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο αλλά αν θυμάμαι η παιδίατρος σας είπε να μην πάρει άλλο. Να μου πεις αν κλαίει τι θα κάνεις. Δευτέρα έχω γυναικολόγο Κυριακή σαραντιζω. Θα δει και το στήθος μάλλον θα πάρω και άλλη αντιβιωση.

tinag

tinag
Γιατι έχεις γρομπαλακια ακόμα; Άντε να σε δει να ησυχασεις και απο αυτο!!! Εμείς πάντως σε αυτη τη γέννα σχετικά με Τις επαφές είμαστε καλύτερα απο καθε άλλη φορά! Σαν να μην γεννησα!!! Δεν πονεσα καθόλου και δεν ποναω καθόλου!!!

Titino

Titino
Εχω ακομα ενα καρουμπαλακι δεν εφυγε ρε γμτ. Εχω εναν φοβο για τις επαφες. Δεν ξερω αν εφυγαν και τα ραμματα. Θα δειξει τι θα μας πει η γιατρος. Μου ειχε πει οτι ισως δω κανενα κομπακι να πεφτει δεν ειδα τπτ!

tinag

tinag
Σου εχουν πέσει σίγουρα!!!! Αυτά ειναι συνήθως λεπτές πολυ κλωστουλες κ πέφτουν αλλα δεν δια ξεχωρίζουμε γιατι πέφτουν μαζι με αιμα στην σερβιετα. Τα γρομπαλακια θα φύγουν και με τον χρόνο . Οσο για τις επαφές επειδη ειναι κ η πρωτη γέννα την πρωτη φορά θα ειναι κάπως θα νιώθεις έναν πόνο σαν να έχεις στενεψη και μπορεί να είσαι κ πιο ξηρη εμείς τις πρώτες 2-3 φορές βάζαμε λίγο baby oil. Να μην είσαι σφιγμενη κ ολα θα στρωσουν. Τώρα έφαγε η μπεμπα 180 μλ και την έβαλα στην κούνια ειναι ξυπνια όμως! Ευχησουμου καλη επιτυχία να κοιμηθει Θεέ μου στην κούνια!!!!!!!!

Titino

Titino
Εμεις αποφασισαμε να τον παιδεψουμε λιγουλακι. Τον εχω στο ριλαξ, να χαζευει να κουραστει να κοιμηθει παραπανω το βραδυ. τωρα ετοιμαζομαστε για το μπανακι μας. Αργησε ο αντρας μου σημερα και ειπα να μην το χασει το μπανιο μηπως χαλαρωσει ο μικρος πιο πολυ. Καλο μας βραδυ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις