951 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Παρ Σεπ 24, 2010 5:37 am
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω ενα και ενα οτι και να πειτε μεσα θα πεσετε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Μαρία έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:αλλα οχι μια χαρα τα εγραψα καλε αφου το δευτερο μαρακι θα ειναι κορη να δεις ηταν η προαισθηση μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
τα μπαλώνουμε τώρα ε? μαζεύουμε τα ασυμάζευτα?
Μιλουπακι έγραψε:εγω εχω ενα και ενα οτι και να πειτε μεσα θα πεσετε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μαρία έγραψε:ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τον γιο μου είπες κόρη?????????????????
ρε μεσημεριάτικα μπλέξαμε τα μπούτια μας!
Tziz έγραψε:Μην πω και για σένα που έβαλες τους ελέφαντες...
Τι θες να δηλώσεις με αυτό????
GEODATOU έγραψε: ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ!!!ΤΙ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ!!!ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!!!ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟΟΟΟ!ΕΧΩ ΚΥΛΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ Κ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΕ ΥΦΟΣ ΤΡΟΜΟΥ!!!!!!!!
Athin@ έγραψε:Το δικό μου ζωγραφίζει.Έχει πάρει ένα στυλό και ένα χαρτί και ζωγραφίζει το παντελόνι της και τα πόδια της.
Athin@ έγραψε:Το δικό μου ζωγραφίζει.Έχει πάρει ένα στυλό και ένα χαρτί και ζωγραφίζει το παντελόνι της και τα πόδια της.
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΦΑΙΗ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ!!!!faye έγραψε:ρε κοριτσια τι εγινε; λιγο ελειψε και εσεις εδω εχετε γραψει τα απειρα πραγματα.
faye έγραψε:ρε κοριτσια τι εγινε; λιγο ελειψε και εσεις εδω εχετε γραψει τα απειρα πραγματα.
Μαρία έγραψε: βρε τι έπαθε και αυτό το δόλιο! (δόλιος με τα όλα του!)
Kalliopi έγραψε:ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ LOOK ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!!!
faye έγραψε:ρε κοριτσια τι εγινε; λιγο ελειψε και εσεις εδω εχετε γραψει τα απειρα πραγματα.
Μιλουπακι έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε: βρε τι έπαθε και αυτό το δόλιο! (δόλιος με τα όλα του!)
Πω πω γλύψιμο...κάντο τουλάχιστον λίγο πιο διακριτικά ρε κοπελιά
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης