926 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Παρ Σεπ 24, 2010 4:11 am
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ,ΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΓΕΛΑΣΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ,ΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΓΕΛΑΣΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ!
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ,ΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΓΕΛΑΣΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ!
γέλα τώρα που μπορείς και εσύ! γέλα γιατί όταν μεγαλώσει και η δικιά σου δεν θα ξέρεις από που σου έρχονται!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ,ΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΓΕΛΑΣΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ!
γέλα τώρα που μπορείς και εσύ! γέλα γιατί όταν μεγαλώσει και η δικιά σου δεν θα ξέρεις από που σου έρχονται!
Ωχ Μαρία αυτό δεν το σκέφτηκα.Μακρυά τον γιό σου απο την κόρη μου.Αυτά θα αρχίσουν να γδύνουν το ένα το άλλο.
GEODATOU έγραψε:ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΣΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Tziz έγραψε:GEODATOU έγραψε:ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΣΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Το φτάσαμε και στην παιδική πορνογραφία!!!
Κόψτε γιατί βλέπω να μας κράζουν!!!
Θα πει κανείς ότι προωθούμε τα παιδιά μας στην πορνεία!!!
Μαρία έγραψε:εμείς καλέ? αυτά θα κατηγορήσουν ότι εξωθούν εμάς!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:εμείς καλέ? αυτά θα κατηγορήσουν ότι εξωθούν εμάς!
Έλα ντε..εσένα ειδικά βλέπω να σε βγάζει στο κλαρί
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ,ΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΓΕΛΑΣΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ!
Kalliopi έγραψε:Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ,ΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΓΕΛΑΣΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ!
ΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΡΕ;;;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΑΑΑ!ΕΙΠΕΣ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Α,ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΕΝΤΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:Μαρία έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΜΙΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ,ΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ,ΓΕΛΑΣΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ!
ΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΡΕ;;;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΑΑΑ!ΕΙΠΕΣ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Α,ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΕΝΤΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
καλέ παρεξήγηση! είπα το ντοπαρισμένο σου όπως λες, δικιά σου! το παίρνω πίσω! άντρας! άντρας! άντρακλας! τι να κάνω! παρασύρθηκα με την κόρη της athin!
Kalliopi έγραψε:ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΒΕΝΤΕΤΑΑΑ!
Kalliopi έγραψε:ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΒΕΝΤΕΤΑΑΑ!
Tziz έγραψε:κοτζάμ παίδαρο με ΜΠΛΕ λαγουδάκι????
Μιλουπακι έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΒΕΝΤΕΤΑΑΑ!
δεν χρειαζεται καλιοπι απλα πες της οταν η κορη της θα ειναι σε ηλικια.... απο τον γιο σου θα το βρει, θα παρει την πρωτια για να δει ποσο αντρας ειναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχαχα η μαρια το ειπε; νομιζα η αθηνα φτου θα με κυνηγαει η μαρια τωρα εμενα
Μιλουπακι έγραψε:αλλα οχι μια χαρα τα εγραψα καλε αφου το δευτερο μαρακι θα ειναι κορη να δεις ηταν η προαισθηση μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Athin@ έγραψε:Tziz έγραψε:κοτζάμ παίδαρο με ΜΠΛΕ λαγουδάκι????
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης