476 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Τρι Σεπ 21, 2010 4:50 am
ladycat
Η ψυχή της παρέας!
κιοριτσια βαλτε ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΑ ΣΑΣ συγκλονισει συγκινηθηκα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
asta να πανε πολυ κλαμα η μανα μου τρομαξε που εκλεγα νομιζε οτι πεθανε κανεις κ με κατσαδιασε οτι κανω κακο στο μωρο που κλαιωathina24 έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ.....!ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ?
elena έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.. Για του λόγου το αληθές με είδαν .. μάλλον δεν με είδαν μερικές στην συνάντηση της Αθήνας γιατί μαζί με το Κατερινάκι κυνηγούσαμε τα βλαστάρια μας σε όλη την πλατεία Συντάγματος!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιλουπακι στις Τρι Σεπ 21, 2010 10:55 am, 1 φορά
την ιδια απορια με το οικονομικο θεμα ειδικα την εχω και εγω. Εμεις δηλαδη που δεν μας λες και πλουσιους και παιδια εχουμε τι παθαμε; Τους στερουμε τιποτα; Οκ μπορει να μην εχουμε τα λεφτα για να τους παρουμε κοτερα γρηγορα αυτ/τα και πισινες αλλα κανουμε οτι καλυτερο γι αυτα και σιγουρα τους δινουμε ολη μας την αγαπη. Εξαλλου αυτο δεν εχει σημασια; Η αγαπη;Μιλουπακι έγραψε:εμενα δεν με νοιαζει το κοματι γιατι τα αφηνουν, με ενδιαφερει αυτο το κολοκρατος της μπιπ που τα αφηνει τοσο καιρο χωρις χαδι χωρις μια αγκαλια χωρις αγαπη, απαραδεκτοι να ελενχουν και να δινουν τα μωρα στις οικογενειες και να το παρακανουν, δηλ εμεις που εχουμε παιδια δεν τους εχουμε φωναξει; επισης οποια κοπελα μενει εγκυος και γεννα και το εχει το μωρο στο σπιτι την εχει ελενξει κανεις στο μαιευτηριο πριν της δωσουν το παιδι αν ειναι ψυχολογικα ενταξει; οχι βεβαια, γιατι λοιπον τοσοι ελενχοι για να υιοθετησουν γιατι να πρεπει σωνει και ντε να ειναι πλουσιοι ή καλα οικονομικα αφου ενα παιδι θα καταφερουν να υιοθετησουν, εμεις δηλ που δεν εχουμε πολλα λεφτα δεν ζουνε τα παιδια μας γιατι στην υιοθεσια να εχεις ενα μαγαλο εισοδημα δηλ αυτα ειναι κουλα πραγματα και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μιλουπακι έγραψε:εμενα δεν με νοιαζει το κοματι γιατι τα αφηνουν, με ενδιαφερει αυτο το κολοκρατος της μπιπ που τα αφηνει τοσο καιρο χωρις χαδι χωρις μια αγκαλια χωρις αγαπη, απαραδεκτοι να ελενχουν και να δινουν τα μωρα στις οικογενειες και να το παρακανουν, δηλ εμεις που εχουμε παιδια δεν τους εχουμε φωναξει; επισης οποια κοπελα μενει εγκυος και γεννα και το εχει το μωρο στο σπιτι την εχει ελενξει κανεις στο μαιευτηριο πριν της δωσουν το παιδι αν ειναι ψυχολογικα ενταξει; οχι βεβαια, γιατι λοιπον τοσοι ελενχοι για να υιοθετησουν γιατι να πρεπει σωνει και ντε να ειναι πλουσιοι ή καλα οικονομικα αφου ενα παιδι θα καταφερουν να υιοθετησουν, εμεις δηλ που δεν εχουμε πολλα λεφτα δεν ζουνε τα παιδια μας γιατι στην υιοθεσια να εχεις ενα μαγαλο εισοδημα δηλ αυτα ειναι κουλα πραγματα και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
maria.tst έγραψε:
Για πειτε τα νέα σας ...
Εγω είμαι ήδη στην δουλειά και προσπαθήσω .. να ξεκινήσω ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευτυχώς εισαστε κι εσεις εδω και με κρατάτε σε εγρηγορση... αλλα πρεπει να ξεκινήσω δουλειά ... δεν την παλευω όμως [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Μαρία έγραψε:maria.tst έγραψε:
Για πειτε τα νέα σας ...
Εγω είμαι ήδη στην δουλειά και προσπαθήσω .. να ξεκινήσω ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλημέρα! να ξεκινήσεις να κοιμάσαι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ξύπνα καλέ θα σε πάρει κανά μάτι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης