901 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Παρ Σεπ 24, 2010 1:47 am
GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ....ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Athin@ έγραψε:Τι μου έκανε η μικρή το πρωί.
Περπάταγα (σημειωτέων με το βρακί)και ξαφνικά την ακούω να τρέχει πίσω μου με το δάχτυλο τεντωμένο να με δείχνει και να ουρλιάζει γελώντας "ΤΑ ΤΑ - ΤΑ ΤΑ"
Σταματάω και της λέω "τι είναι αγάπη μου; "
Πέφτει πάνω μου και προσπαθεί να πάει πίσω μου.Εγώ μην έχοντας καταλάβει τι θέλει γυρίζω γύρω γύρω (πως κάνουν τα σκυλάκια με την ουρά τους;Έτσι ακριβώς)
Κάποια στιγμή κατάλαβα οτι θέλει να είναι πίσω μου,σταματάω,την αφήνω να πάει και με ξεβράκωσε και μετά άρχισε πιο δυνατά "ΤΑΑΑΑ ΤΑΑΑΑ - ΤΑΑΑΑ ΤΑΑΑΑ"
Λοιπόν στο ένα μου κ*λ*μ*ρι έχω ένα tatoo τον Πήγασο και το είδε που ξεπρόβαλε απο το εσώρουχο.Μιλάμε δεν ξακόλαγγε απο κει μετά και είχα ψοφήσει στο γέλιο.Προσπαθούσα να φύγω και με κυνήγαγε...
Kalliopi έγραψε:ΑΝΤΕ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ: ΜΠΥΖΙ ΓΙΑΓΙΑ,ΜΠΥΖΙ ΓΙΑΓΙΑ!!!!Athin@ έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΑΝΤΕ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ!
ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!
Στην πεθερά μου είμαστε σε καφετέρια και της κατέβασε τη μπλούζα φωνάζοντας με θαυμασμό ΑΑΑΑΑΑΑΑ
GEODATOU έγραψε:ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ: ΜΠΥΖΙ ΓΙΑΓΙΑ,ΜΠΥΖΙ ΓΙΑΓΙΑ!!!!
Tziz έγραψε:Εμείς Αθηνά μου το κάνουμε το πρωί!
Είμαστε πιο ντούροι!
maria.tst έγραψε:
Αντρες παιδί μου από νωρίς το μυαλό τους στο πονηρό
Μαρία έγραψε:εμένα πριν μου έλεγε να βγάλουμε τα ρούχα μας να φιληθούμε!
και στην μάνα μου εχτές της έβγαζε τον ώμο έξω από την μπλούζα και της έλεγε έτσι να κάτσεις γυμνή, γυμνή μ'αρέσει!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:εμένα πριν μου έλεγε να βγάλουμε τα ρούχα μας να φιληθούμε!
και στην μάνα μου εχτές της έβγαζε τον ώμο έξω από την μπλούζα και της έλεγε έτσι να κάτσεις γυμνή, γυμνή μ'αρέσει!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
Πω πω ορμές έχει το παιδί σου.Δράκος θα σου γίνει!!!
Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:εμένα πριν μου έλεγε να βγάλουμε τα ρούχα μας να φιληθούμε!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
Πω πω ορμές έχει το παιδί σου.Δράκος θα σου γίνει!!!
Kalliopi έγραψε:
Kalliopi έγραψε:Ε ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕΝΑΔΑΑΑΑ!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης