1 Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Μάης 28, 2010 12:02 am
Olivia
Admin
Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας από τις διάφορες μάρκες πάνας;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Bachiemama έγραψε: Όσο για την libero όντως συνεχώς στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια!!
Olivia έγραψε:Bachiemama έγραψε: Όσο για την libero όντως συνεχώς στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια!!
Σε αντίθεση με τα Pampers που ούτε να μας φτύσουν, χαχα!
elachl έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ BABYLINO
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕς...
Olivia έγραψε:Bachiemama έγραψε: Όσο για την libero όντως συνεχώς στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια!!
ginese melos sta pampers sta libeo sta babylino kp sou leei an epithimeis na lambaneis kouponia to tsekareis k perimeneis pote k an tha sou stl!christina80 έγραψε:Olivia έγραψε:Bachiemama έγραψε: Όσο για την libero όντως συνεχώς στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια!!
koritsia, pws lamvanete ta ekptwtika kouponia?
elachl έγραψε:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ..ΠΧ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ 4 ΕΥΡΩ..ΕΙΧΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙ..
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ..
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΤΟ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ..
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΩΡΑ..
ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΚΟΡΝΙΖΑ-ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΟΥΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΡΟΔΕΣ
ΡΑΦΙΕΡΑ...ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ..
ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΝΑΝΕ ΠΙΣΙΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ
ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ..ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙς ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ..
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΗΛ ΣΤΟ 8001184200 ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ EVERY DAY ΔΙΝΟΥΝΕ..ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ
sktv έγραψε:ginese melos sta pampers sta libeo sta babylino kp sou leei an epithimeis na lambaneis kouponia to tsekareis k perimeneis pote k an tha sou stl!christina80 έγραψε:Olivia έγραψε:Bachiemama έγραψε: Όσο για την libero όντως συνεχώς στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια!!
koritsia, pws lamvanete ta ekptwtika kouponia?
elachl έγραψε:ΧΑΧΑ!
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΒ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ -20% ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ..ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΚΕΡ ΠΑΝΩ -2
ΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 12 ΚΑΤΙ.ΕΥΡΩ
ολιβια ειναι πολυ ωραιος διαγωνισμος αλλα δυστυχως εμεις τωρα ξεκιναμε να κοψουμε τις πανες οποτε θα αφησω την ευκαιρια για καποιες αλλες μανουλες να τις διεκδικησουνOlivia έγραψε:Μιας και λέμε για πάνες, ψιτ, δείτε και το διαγωνισμό που σας έχω: http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_28.html
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης