26 Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Τρι Ιουν 01, 2010 3:08 am
afro81
Η ψυχή της παρέας!
Μονο pampers οτοιδηποτε αλλο δοκιμασα ειχαν διαρροες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εχεις δικιο σε αυτο που λες κατι που βολευει ενα παιδακι δεν σημαινει οτι θα βολεψει και ενα αλλο .Cleopatra έγραψε:Emeis pali,eixame "thema" me ta pampers.Eixame diarroes,sugkamata kai genikws to uliko twn pampers den tairiaze sto pwpoudaki tis mikris.Dokimasa kai ta baby dry alla den eida kalutera apotelesmata opote twra exoume kataliksei sta Libero.To paidi ksupnaei to prwi stegno,den mou exei ksanapathei erethismo kaigenikws mas exoun katavolepsei.
Pistevw oti se mia pana paizei rolo to uliko se sxesi me to derma tou paidiou.Kati pou se ena paidaki einai anekto kai apalo se kapoio allo mporei na prokalei erethismous.
Vivian έγραψε:Εγω παλι κοριτσια χρεισιμοποιω μονο pamper's.. Αυτο το διαστημα τα simply-dry αλλα γενικοτερα ειναι οι μονες πανες που δεν του δημιουργησαν προβλημα του μικρου..Τα nanny's,libero και κατι αλλα που δοκιμασα του εβγαζαν κοκκινιλες... Οσο για κουπονια μου στελνουν συνεχεια και οχι μονο για πανες αλλα και για κρεμες και για γαλατα...
αληθεια ειναι καλες της λιντλ; μεχρι τι νουμερα εχει προσεξες; αν ειναι να δοκιμασω και εγω για τις μικρες μου.Olivia έγραψε:Εμείς κλείσαμε αισίως μία βδομάδα με πάνες από το Lidl! Είμαι πολύ ικανοποιημένη. Ούτε διαροές, ούτε ερεθισμοί, τίποτα!! Θα πάρω μερικά πακέτα ακόμα και αν συνεχίσουμε έτσι, λέω να τις διατηρήσω!
Τελικά και οι Libero, όμως, άρχισαν να μου αρέσουν! Άσε που, όπως έχω ξαναγράψει, εκτιμώ απίστευτα τα κουπόνια που στέλνουν στις μανούλες!!
faye έγραψε:αληθεια ειναι καλες της λιντλ; μεχρι τι νουμερα εχει προσεξες; αν ειναι να δοκιμασω και εγω για τις μικρες μου.
καλα μικρο δεν θελουμε ειμαστε κοντα 15 κιλα. χαχαχαα μπραβο την αθηνουλα. Και εμεις γενικα δεν ειμαστε πολυ εαισθητες . Σε ευχαριστω θα δοκιμασω και εγω αν ειναιOlivia έγραψε:faye έγραψε:αληθεια ειναι καλες της λιντλ; μεχρι τι νουμερα εχει προσεξες; αν ειναι να δοκιμασω και εγω για τις μικρες μου.
Faye μου εγώ τις βρήκα καλές! Έχουν καλή εφαρμογή, είναι απορροφητικές, τώρα τι να σου πω... Ερεθισμό δεν είχαμε, αλλά η δικιά μου δεν είναι γενικά ευαίσθητη... Να φανταστείς έχω σταματήσει να της βάζω κρέμα, δεν χρειάζεται!! (φτου φτου μην αυτοβασκαθώ, χαχα).
Νομίζω ότι έχουν και μεγάλα νούμερα! Πολύ μικρό δεν έχουν μόνο!
Olivia έγραψε:elachl έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ BABYLINO
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕς...
Ελένη, αν και έχω γραφτεί στο Babylino club, μου έχουν στείλει μόνο μια φορά υλικό και μάλιστα όταν ήμουν έγκυος! Πρέπει να κάνεις κάτι άλλο για τα δωράκια και τις προσφορές;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης