Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

51Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Τρι Ιουν 01, 2010 6:19 pm

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ
ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ LIBERO,ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΜΩΣ
ΟΜΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
PAMPERS.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ
ΣΥΝΕΧΩΣ.....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ BABYLINO
ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟ
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ

52Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Τρι Ιουν 01, 2010 8:27 pm

ioanna

ioanna
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΕΣ,ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΡΕΘΗΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.

53Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 5:23 am

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μεχρι 10 μηνων μας βολεψαν αφανταστα οι πανες του lidl και του dia. μετα ανακαλυψαμε τις υφασματινες(http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29854) και βρηκαμε την υγεια μας!

http://nov08mommies.forumotion.net

54Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 5:29 am

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμεις babylino χρησιμοποιουμε και για τα δυο τα μωρα μας και δεν εχουμε κανενα θεμα!!!!!Μας στελνουν και πολυ συχνα κουπονακια....ολα καλα!!!! Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 654316

55Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 5:33 am

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς κορίτσια ξεκινήσαμε με pampers,αλλά η διαρροή ήταν απίστευτη..Ξυπνούσαμε κάθε πρωί με κατουρημένο φορμάκι!χαχαχαχα.

Συνέχισα με libero,και τις διατήρησα.Ούτε διαρροές,ούτε ερεθισμούς,και το σημαντικότερο είναι ότι είναι άνετες στην μικρή μου με τα μεγάλα όμως μπούτια!

56Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 5:43 am

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΑ!! ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΤΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ) ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ

http://FRAOU8@YAHOO.GR

57Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 5:47 am

mama marilenas

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμεις τις πανες τις φεραμε ολες μια βολτα!Τα pampers υπεροχα,μου δωσε μια φιλη libero και το μωρο γεμισε σπυρια!Δοκιμασε και του lidl τελειες αλλα ρε κοριτσια δεν της χωρανε της μικρης μου πλεον,την κοβουν στα μπουτακια της!Εχει τωρα κανενα 2μηνο που περνω του Carrefour και ειμαι πολυ ευχαριστημενη,ουτε διαρροες,ουτε ερεθισμους και πολυ φτηνες.Α για καποιο λογο η μικρη μου βγαλε σπιθουρακια και με την οικονομικη σειρα των pampers

58Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Πανες, πανες, πανες!! Παρ Ιουν 04, 2010 5:49 am

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!

59Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 5:57 am

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ από την ημέρα που επιστρέψαμε από το μαιευτήριο μέχρι τώρα της φοράω Libero...Θ
Pampers δοκίμασα 2 φορές και είχαμε πάντα μα πάντα διαρροές...Και ειδικά τη νύχτα...
Επίσης μαι φορά δοκίμασα και τα Babylino..Νομίζω ότι είναι τα καλύτερα...Ακόμα και μετά από πολλές ώρες ύπνου η πάνα της ήταν στεγνή..Λες και δεν είχε κάνει τίποτα...
Τελευταία, η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να αλλάξω τα Libero αν και τα θεωρούσα τα καλύτερα...Έχουμε πλέον διαρροές και επίσης φουσκώνουν πολύ το ποπουδάκι μας....Αφήστε που νομίζω ότι τη ζεσταίνουν κιόλας...
Τί να κάνω;;;; Rolling Eyes Rolling Eyes

60Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 5:58 am

ioannaki

ioannaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εγώ από την ημέρα που επιστρέψαμε από το μαιευτήριο μέχρι τώρα της φοράω Libero...
Pampers δοκίμασα 2 φορές και είχαμε πάντα μα πάντα διαρροές...Και ειδικά τη νύχτα...
Επίσης μαι φορά δοκίμασα και τα Babylino..Νομίζω ότι είναι τα καλύτερα...Ακόμα και μετά από πολλές ώρες ύπνου η πάνα της ήταν στεγνή..Λες και δεν είχε κάνει τίποτα...
Τελευταία, η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να αλλάξω τα Libero αν και τα θεωρούσα τα καλύτερα...Έχουμε πλέον διαρροές και επίσης φουσκώνουν πολύ το ποπουδάκι μας....Αφήστε που νομίζω ότι τη ζεσταίνουν κιόλας...
Τί να κάνω;;;; Rolling Eyes Rolling Eyes

61Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 12:56 pm

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anastasia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΑ!! ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΤΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ) ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ
αν αγορασεις υφασματινες δεν χρειαζεται να βαζεις και κρεμα για το συγκαμα (εφοσον την αλλαζεις συχνα)
πριν αγορασεις στειλε μου αν θες ποιες διαλεξες, να σου πω αν θα σε βολεψουν.
απο που θα τις παρεις?

http://nov08mommies.forumotion.net

62Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 1:47 pm

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Σήμερα μου έστειλαν κουπόνια από τα Pampers! Πάνω που αναρωτιόμουν πότε θα στείλουν! Very Happy:D

http://www.eimaimama.gr

63Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Παρ Ιουν 04, 2010 1:49 pm

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Olivia έγραψε:Σήμερα μου έστειλαν κουπόνια από τα Pampers! Πάνω που αναρωτιόμουν πότε θα στείλουν! Very Happy:D
αντε βρε ειδες ; να αναρωτιεσαι πιο συχνα για να σου στελνουν και πιο συχνα χιχιχιχιχι

64Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 12:21 am

anastasia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="protoula"]
anastasia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΑ!! ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΕΜΑ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΤΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ) ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΕΣ
αν αγορασεις υφασματινες δεν χρειαζεται να βαζεις και κρεμα για το συγκαμα (εφοσον την αλλαζεις συχνα)
πριν αγορασεις στειλε μου αν θες ποιες διαλεξες, να σου πω αν θα σε βολεψουν.
απο που θα τις παρεις?[/quote

protoula εισαι κοντα! ελα και εσυ στη συναντηση για τισ υφασματινεσ θα φανεισ πολυ χρησιμη αφου ηδη τισ χρησιμοποιεισ. μπεσ στο σχετικο θεμα στο φορουμ....

http://FRAOU8@YAHOO.GR

65Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 2:07 am

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Olivia έγραψε:Σήμερα μου έστειλαν κουπόνια από τα Pampers! Πάνω που αναρωτιόμουν πότε θα στείλουν! Very Happy:D

Τα Pampers κανουνε παντοτε προσφορες Ολιβια να ξερεις...Εδω και 15 μηνες εχω παρει ταχυδρομικα πολλα κουπονια! Τις προτιμω ασυζητητι δεν της ερεθισαν ποτε το πιπι της και μπορει να ειναι ακριβες αλλα αξιζουν!
Επισης μου ειχανε στειλει και απο το Babylino αλλα δεν μου αρεσε...Πολυ σκληρες πανες μου φανηκαν...

66Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 2:32 am

dimitrapap

dimitrapap
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και εμείς pampers χρησιμοποιούμε....είναι λίγο πιο ακριβές, αλλά ποτέ το μωρό δεν έχει συγκαεί και ποτέ δεν έχει λερωθεί..

http://www.myoriflame.gr/dimitrapapakotoula

67Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 2:52 am

jona

jona
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αννα Κ. έγραψε:

Τα Pampers κανουνε παντοτε προσφορες Ολιβια να ξερεις...Εδω και 15 μηνες εχω παρει ταχυδρομικα πολλα κουπονια! Τις προτιμω ασυζητητι δεν της ερεθισαν ποτε το πιπι της και μπορει να ειναι ακριβες αλλα αξιζουν!
Επισης μου ειχανε στειλει και απο το Babylino αλλα δεν μου αρεσε...Πολυ σκληρες πανες μου φανηκαν...

Καλημέρα Αννα!Εκανες κάτι και σου έστειλαν κουπόνια?Εμένα εκτός από μια φορά που είχα πάρει τηλεφωνο (στην εγκυμοσύνη ακόμα..)δεν μου ξαναέστειλαν.Στο μαιευτήριο μας δώσανε δωράκια, χωρίς κουπόνια όμως. confused

68Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 2:55 am

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Σχετικά με τα pampers: είχα γραφτεί στο site τους όσο ήμουν έγκυος και δεν μου έστειλαν ποτέ τίποτα (σε αντίθεση με τις άλλες μάρκες).

Τελικά όταν γέννησα, την ώρα που ήμουν στο χειρουργείο για την ακρίβεια, πέρασε μια κοπέλα και άφησε στη μαμά μου ένα κουτί με διάφορα μέσα. Νομίζω η μαμά μου ξαναέδωσε τα στοιχεία μου τότε. 24 Φεβρουαρίου έγινε αυτό και προχθές πήρα τα πρώτα κουπόνια! Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 534787

69Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 3:02 am

jona

jona
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οπότε να περιμένω κανένα μήνα ακόμα.. Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 99132
Μην αργήσουν πολύ όμως και πάει ο γιόκας μου φαντάρος..! Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 966307
Οχι τίποτα, αλλά θέλω να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα της Pampers.Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το κίτρινο size3.Θέλω να δοκιμάσω το μωβ γιατί ο μικρός αρχισε να κουνιέται πολύ και μας φεύγουν τα κακά από τα μπούτια!! Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 612298 Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 93981 tongue

70Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 4:53 am

ΗΡΩ

ΗΡΩ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Olivia έγραψε:Σχετικά με τα pampers: είχα γραφτεί στο site τους όσο ήμουν έγκυος και δεν μου έστειλαν ποτέ τίποτα (σε αντίθεση με τις άλλες μάρκες).

Τελικά όταν γέννησα, την ώρα που ήμουν στο χειρουργείο για την ακρίβεια, πέρασε μια κοπέλα και άφησε στη μαμά μου ένα κουτί με διάφορα μέσα. Νομίζω η μαμά μου ξαναέδωσε τα στοιχεία μου τότε. 24 Φεβρουαρίου έγινε αυτό και προχθές πήρα τα πρώτα κουπόνια! Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 534787
EΓΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΜBERS ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΡΑMBERS ΔΕΙΓΜΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ ENA DVD ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ

71Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 6:17 am

molly

molly
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ στην αρχή χρησιμοποιούσα pampers newborn.Μόλις όμως ο γιος μου μεγάλωσε λίγο και αρχίσαμε τις πράσινες ή τις μωβ σειρές,δεν έμεινα ευχαριστημένη!
Είχα συνέχεια διαρροές και το δέρμα του μωρού το έβρισκα συχνά βρεγμένο....
Και η πορτοκαλί σειρά είναι λεπτή σα τσιγαρόχαρτο και βρωμάει απαίσια όταν βραχεί!!!!!

Πήρα τις libero και ήταν πολύ καλές!Μου φάνηκαν κι εμένα σκληρές,αλλά νομίζω στην εφαρμογή είναι άνετες!Αργότερα δοκίμασα και τις babylino,που μου φάνηκαν ίδιες με τις libero και γι αυτό έχω καταλήξει σε αυτές τις δύο εταιρίες!

Όσο για τις πάνες του lidl,παρ όλο που έχω ακούσει καλά σχόλια,τις πήρα μια φορά και μου μύριζαν πλαστικό.....

Πάντως πιστευω οτι είναι τι θα βολέψει τη μαμά και το μωράκι της φυσικά!!!!

72Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 1:20 pm

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jona έγραψε:
Αννα Κ. έγραψε:

Καλημέρα Αννα!Εκανες κάτι και σου έστειλαν κουπόνια?Εμένα εκτός από μια φορά που είχα πάρει τηλεφωνο (στην εγκυμοσύνη ακόμα..)δεν μου ξαναέστειλαν.Στο μαιευτήριο μας δώσανε δωράκια, χωρίς κουπόνια όμως. confused

Οταν ειχα γεννησει jona ειχε περασει μια κοπελα απο το δωματιο και μαζι με ενα κουτι με δειγματα και δωρακια κρατησε τα στοιχεια μου. Απο τοτε η Pampers και η Nutricia και η Νουνου και η Milupa παντα κατι στελνουν. Αυτο που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι οτι και στα γενεθλια της κορης μου ενα χρονο μετα στειλανε και δωρακια αλλες εταιρειες π.χ. η Fischer Price εστειλε εκπτωτικο κουπονι για τους Little People και η Noulac που εγω ουδεποτε ειχα στοιχεια δωσει...μαζι με μια ευχετηρια καρτα... Τελικα αξιζε που εδωσα τα στοιχεια μου...(συγκεκριμενα ο αντρας μου τα εδωσε γιατι κατασυμπαθησε την ψηλη ξανθια και ευπαρουσιαστη κοπελα χιχιχιχχχχι Embarassed )

Παντως αν ψωνιζεις στο σουπερ και δεις καποια να κανει promotion σε αυτες τις εταιρειες που εχουν σχεση με τα μωρακια μας μη διστασεις δωσε στοιχεια και θα στελνουν. Μεχρι και ο Μασουτης μου ειχε στειλει ενα κουπονι για αγορα κρεμων βρεφικων σε συνεργασια με τη Nutricia.

Απο ο,τι εχω ρωτησει το αντρα μου-δουλευει στην ΔΕΛΤΑ γαλακτοβιομηχανια- η εταιρεια τους τουλαχιστον στελνει κατι κουπονια ακομα και αν εσυ δεν το ζητας. Τωρα πως γινεται αυτο και απο που μαθαινουνε οτι εσυ εχεις μωρο...ειλικρινα δεν γνωριζω...Ισως ειναι καποιο κολπο του marketing που εμεις δεν γνωριζουμε...

73Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 10:10 pm

mariposa

mariposa
παντως κοριτσια τα pampers εχουν λοσιον,εμενα τον ερεθισαν πολυ το πωπουδακι!απο τοτε babylino και πιο οικονομικες και μια χαρα πανα,ποτε δεν ειχαμε διαρροες! Smile

74Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 11:08 pm

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Αννα Κ. έγραψε:
Απο ο,τι εχω ρωτησει το αντρα μου-δουλευει στην ΔΕΛΤΑ γαλακτοβιομηχανια- η εταιρεια τους τουλαχιστον στελνει κατι κουπονια ακομα και αν εσυ δεν το ζητας. Τωρα πως γινεται αυτο και απο που μαθαινουνε οτι εσυ εχεις μωρο...ειλικρινα δεν γνωριζω...Ισως ειναι καποιο κολπο του marketing που εμεις δεν γνωριζουμε...

Πολύ απλά επικοινωνούν με τα μαιευτήρια και παίρνουν κάτι ωραιότατες λίστες με ονόματα, χαχαχα!! Ή ανταλλάσει η μία με την άλλη εταιρία: "Να σου δώσω τις λίστες μου να μου δώσεις τις δικές σου;;;" Χιχιχιχι!!!

75Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 Empty Απ: Πάνες, πάνες, πάνες!! Σαβ Ιουν 05, 2010 11:22 pm

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
molly έγραψε:Εγώ στην αρχή χρησιμοποιούσα pampers newborn.Μόλις όμως ο γιος μου μεγάλωσε λίγο και αρχίσαμε τις πράσινες ή τις μωβ σειρές,δεν έμεινα ευχαριστημένη!
Είχα συνέχεια διαρροές και το δέρμα του μωρού το έβρισκα συχνά βρεγμένο....
Και η πορτοκαλί σειρά είναι λεπτή σα τσιγαρόχαρτο και βρωμάει απαίσια όταν βραχεί!!!!!

Πήρα τις libero και ήταν πολύ καλές!Μου φάνηκαν κι εμένα σκληρές,αλλά νομίζω στην εφαρμογή είναι άνετες!Αργότερα δοκίμασα και τις babylino,που μου φάνηκαν ίδιες με τις libero και γι αυτό έχω καταλήξει σε αυτές τις δύο εταιρίες!

Όσο για τις πάνες του lidl,παρ όλο που έχω ακούσει καλά σχόλια,τις πήρα μια φορά και μου μύριζαν πλαστικό.....

Πάντως πιστευω οτι είναι τι θα βολέψει τη μαμά και το μωράκι της φυσικά!!!!

Βρε φιλενάδα...

Απλά δεν γράφω κι εγώ τη γνώμη μου για να μην επαναλαμβάνομαι!!!

Είναι ίδια με τη δική σου!
Οι μάρκες, η σειρά με την οποία τις δοκίμασα, οι εντυπώσεις... Όλα ίδια!!

Χαχαχαχα... Πάνες, πάνες, πάνες!! - Σελίδα 3 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις