Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
617 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 617 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 39]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
Vivian έγραψε:Καλημέρα και απο μένα!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλημέρα!!!! τι κάνουν τα μωράκια σου? προσαρμοστήκατε?

Ακομη προσαρμοζόμαστε χιχιχ!! Η μικρη μου ειναι πολύ ήσυχη ο Κωνσταντίνος μου ειναι πολύ ανυσυχος τις τελευταίες μέρες μαλλον δοντάκια τι να πω!

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα από την ηλιόλουστη (και πάλι) Κύπρο. Very Happy Very Happy Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chrisi έγραψε:Καλημέρα από την ηλιόλουστη (και πάλι) Κύπρο. Very Happy Very Happy Very Happy

Καλημέρα!!!!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερούυυυυδια ομορφιές μου!

Μόλις τελείωσα με τις εξωτερικές δουλειές και το μαγείρεμα κι έκατσα.

Καλά μου είστε;Βιβιανάκι κοιμηθήκατε καθόλου;

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Chrisi έγραψε:Καλημέρα από την ηλιόλουστη (και πάλι) Κύπρο. Very Happy Very Happy Very Happy
καλημερα χρυσω!τι ηλιολουστη καλε?αν ειναι δυνατον!μεχρι κ καλοριφερ ειμαστε ετοιμοι να ανοιξουμε απο το κρυο! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 534787

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:Kαλημερούυυυυδια ομορφιές μου!

Αστα Δήμητρα απο τις 6 και 30 μεχρι και τις 10 πεζαμε στο παρκο και μετα κοιμηθηκε στην αγκαλιά μου!!! ενα πτωμα είμαι... η μικρη πάλι ουτε που ακούγετε!!!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vivian έγραψε:Καλημέρα και απο μένα!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 334590

καλημέρα Βιβιαν. Δε θυμάμαι αν σου έχω ευχηθεί για την κορούλα σου.
Να σου ζήσει να ναι γερή και πάντα ευτυχισμένη.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojoma έγραψε:
Vivian έγραψε:Καλημέρα και απο μένα!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 334590

καλημέρα Βιβιαν. Δε θυμάμαι αν σου έχω ευχηθεί για την κορούλα σου.
Να σου ζήσει να ναι γερή και πάντα ευτυχισμένη.

Σ' ευχαριστώ πολθ κοριτσάκι μου!! Να' σαι καλα και να χαιρεσαι και εσυ το μπεμπάκι σου!!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:

Αστα Δήμητρα απο τις 6 και 30 μεχρι και τις 10 πεζαμε στο παρκο και μετα κοιμηθηκε στην αγκαλιά μου!!! ενα πτωμα είμαι... η μικρη πάλι ουτε που ακούγετε!!!

Η μικρή περιμένει να δώσει το ρεσιτάλ της μεγαλώνοντας..Τσαούσα,παιδί μου,τσαούσα! Razz
Υπομονή βρε κοριτσάκι μου,θα ηρεμήσει!
Θηλάζεις Βιβιανάκι;

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Σοφάκι μου εμάς λίγο προς το βραδάκι δροσίζει λίγο τη μέρα άσε. Τώρα στο γραφείο έχω A/C για να καταλάβεις. Από αύριο είπαν ότι θα αλλάξει ο καιρός άσε θα δούμε.

Βιβιαν μου κουράγιο έτσι είναι όσο σκέφτομαι ότι θα τα έχω και εγώ σε δύο μήνες Very Happy Very Happy Very Happy Το μονο που ελπίζω να είναι όσο ήσυχη ήταν και η Μοδεστίνα μου μικρή γιατί τώρα δεν συμμαζεύεται και αν είναι και το μωρό έτσι αστα βλέπω τη μαμά να μετακομίζει μόνιμα στο σπίτι μου όχι απλά δίπλα Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 215994 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 215994

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dimitra_Elena έγραψε:
Vivian έγραψε:

Η μικρή περιμένει να δώσει το ρεσιτάλ της μεγαλώνοντας..Τσαούσα,παιδί μου,τσαούσα! Razz
Θηλάζεις Βιβιανάκι;

Οχι γιατι πέρνω ακομα αντιβίωση...Αλλα δεν εχω και γαλα πολύ το λιγο που εχω το βγαζω και το πεταω... Με ξεζουμισε ο μικρός και για την μικρη δεν με βλέπω να εχω γάλα!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:
Vivian έγραψε:

Θηλάζεις Βιβιανάκι;

Οχι γιατι πέρνω ακομα αντιβίωση...Αλλα δεν εχω και γαλα πολύ το λιγο που εχω το βγαζω και το πεταω... Με ξεζουμισε ο μικρός και για την μικρη δεν με βλέπω να εχω γάλα!

Σε ρωτάω μήπως και σε είχε δει ο μικρός να θηλάζεις την μπέμπα κι αντιδρά έτσι..Αλλά μάλλον δεν έχει πρόβλημα με την αδερφούλα του,κάτι άλλο του συμβαίνει.

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα στις όμορφες! τι κάνετε?
Αθηνά σαν να το ήξερα βρε ότι δεν θα πας στο γιατρό! στο είπα η κακούργα ότι θα σε ξαναπιάσει πονόδοντος!
βρέχει βρέχει επιτέλους! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 654316 τι τέλειος καιρός τι υπέροχα που είναι! αχχχχχχχχχ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 328109

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:καλημέρα στις όμορφες! τι κάνετε?
Αθηνά σαν να το ήξερα βρε ότι δεν θα πας στο γιατρό! στο είπα η κακούργα ότι θα σε ξαναπιάσει πονόδοντος!
βρέχει βρέχει επιτέλους! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 654316 τι τέλειος καιρός τι υπέροχα που είναι! αχχχχχχχχχ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 328109

μηπως εισαι σαββατογεννημενη?

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Καλημέρα και σε εσένα.
Αχ εμάς πότε θα βρέξει Sad Sad Sad

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Καλημέρα Μαράκι! Εδώ δε βρέχει, ακόμα τουλάχιστον! Ήρθε φθινόπωρο!
Τι κάνεις εσύ? Πως πάει ο μικρός με το σχολείο, προσαρμόστηκε?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:

Razz Razz όχι Δευτέρα ξημερώματα, λες να πιάνει και αυτό? Razz
πρέπει να πας στον οδοντίατρο όσο το αφήνεις είναι χειρότερα!

Chrisi σε καταλαβαίνω απόλυτα! είναι χάλια να είναι Οκτώβρης και όχι απλά να μην βρέχει αλλά να κάνει και ζέστη! No

καλημέρα jojoma! ο μικρός είχε προσαρμοστεί για το σχολείο από το καλοκαίρι ακόμα, αλλά δεν του αρέσει από ότι έχω καταλάβει το κλίμα εκεί λόγω δασκάλας όπως και σε άλλα παιδάκι από ότι έχω καταλάβει! άσε που έχουμε να πάμε πάλι όλη αυτήν την εβδομάδα μιας και είναι άρρωστος!
στην κυριολεξία την πρώτη εβδομάδα πήγαμε την δεύτερη όχι,την προηγούμενη πήγαμε, αυτήν όχι! Razz όλο αρρωσταίνει!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Περαστικά του εύχομαι Μαράκι.
Αν θες μπες να ψηφίσεις το δικό μου για το δεύτερο γύρο του διαγωνισμού. Στον πρώτο βγήκε ένα κορίτσακι.Άντε μήπως βγούμε στο δέυτερο. Το είπα και το πρωί στις πρωινές!! Έχω γίνει λίγο γραφική , το ξέρω...
http://baby.lampsifm.com/babiesr2.asp?page=7 Μάνος!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
athina24 έγραψε:
βρέχει βρέχει επιτέλους! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τι τέλειος καιρός τι υπέροχα που είναι! αχχχχχχχχχ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Razz Razz όχι Δευτέρα ξημερώματα, λες να πιάνει και αυτό? Razz
πρέπει να πας στον οδοντίατρο όσο το αφήνεις είναι χειρότερα!

Chrisi σε καταλαβαίνω απόλυτα! είναι χάλια να είναι Οκτώβρης και όχι απλά να μην βρέχει αλλά να κάνει και ζέστη! No

καλημέρα jojoma! ο μικρός είχε προσαρμοστεί για το σχολείο από το καλοκαίρι ακόμα, αλλά δεν του αρέσει από ότι έχω καταλάβει το κλίμα εκεί λόγω δασκάλας όπως και σε άλλα παιδάκι από ότι έχω καταλάβει! άσε που έχουμε να πάμε πάλι όλη αυτήν την εβδομάδα μιας και είναι άρρωστος!
στην κυριολεξία την πρώτη εβδομάδα πήγαμε την δεύτερη όχι,την προηγούμενη πήγαμε, αυτήν όχι! Razz όλο αρρωσταίνει!

Μαρία μου καλωσήρθατε στον υπέροχο κόσμο των σχολικών μικροβίων.

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία έγραψε:

Αχ Μαρία μου δεν υπάρχει χειρότερο και να κοντευεις και τον όγδο μήνα και να περάσεις τελικά και τους 9 μηνες της εγκυμοσύνης μες το καλοκαίρι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Όσο για το γιόκα σου αυτά έχουν τα σχολία όλα τα μωράκια αρρωστούν πιο ευκολα στο σχολείο

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jojoma έγραψε:Περαστικά του εύχομαι Μαράκι.
Αν θες μπες να ψηφίσεις το δικό μου για το δεύτερο γύρο του διαγωνισμού. Στον πρώτο βγήκε ένα κορίτσακι.Άντε μήπως βγούμε στο δέυτερο. Το είπα και το πρωί στις πρωινές!! Έχω γίνει λίγο γραφική , το ξέρω...

Μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς στην Κύπρο;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

καθόλου γραφική δεν γίνεσαι! τον ψήφισα την προηγούμενη φορά και τον ψήφισα και πριν λίγο που διάβαζα τα νέα σας και είδα που το είχες γράψει, αφού έτσι και αλλιώς είναι πολύ όμορφος.να το χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου!

florentiab έγραψε:

Μαρία μου καλωσήρθατε στον υπέροχο κόσμο των σχολικών μικροβίων.
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 328109

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 534787 Razz Razz κακώς τα βρήκαμε! Razz το αντίθετο του καλώς τα βρήκαμε! Razz

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσάρες!
Ορίστε το χατίρι σας με τον παλιοκαιρό.Με έπιασε μελαγχολία.

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Chrisi έγραψε:

Μπορούμε να ψηφίσουμε και εμείς στην Κύπρο;

Ναι Χρυσή μου απο παντού ψηφίζουμε!!
Αχ τι καλές που είστε όλες. Smile Smile
Πάτα στο link και μετά πάνω στη φωτογραφία. Ευχαριστώ πολύ !

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:Γεια σας κοριτσάρες!
Ορίστε το χατίρι σας με τον παλιοκαιρό.Με έπιασε μελαγχολία.

εσύ είσαι η χαρά της ζωής από μόνη σου, ο καιρός τι σε πειράζει καλέ? καλησπέραααααααα! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 7 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις