Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
653 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 653 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 39]

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τι μου κάνετε ? Έχω δύο μέρες να μπω, είχα κάτι δουλειές, και δε σας έχω διαβάσει ακόμα. Τι κάνετε , τι νέα? Εγώ πίνω καφεδάκι.

GEODATOU

GEODATOU
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!!!!ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΟΕΟ???

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και καλο χειμωνα χαχαχαχα !!! δεν θελω να ξανακουσω για χουχουλιασμα δε ξερω καν τι ειναι !!!!!!!!!!!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!!!!ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΟΕΟ???

Καλημέρα Γεωργία μου. Ναι για χουχουλιασμα είναι αλλά ο γιόκας μου ξύπνησε στις 6 , του έδωσα γάλα και ξανακοιμήθηκε. Έγώ γαρίδα το μάτι Rolling Eyes Shocked
Ααααα μην ξεχάσεις να μας ξαναψηφίσεις στο δεύτερο γύρο. Στον πρώτο βγήκε ένα αλλό παιδάκι. Πάμε γέρα για το δεύτερο. Στο λέω έγκαιρα αυτή τη φορά Smile
http://baby.lampsifm.com/babiesr2.asp?page=7 Μάνος !!!

GEODATOU

GEODATOU

jojoma έγραψε:

Καλημέρα Γεωργία μου. Ναι για χουχουλιασμα είναι αλλά ο γιόκας μου ξύπνησε στις 6 , του έδωσα γάλα και ξανακοιμήθηκε. Έγώ γαρίδα το μάτι Rolling Eyes Shocked
Ααααα μην ξεχάσεις να μας ξαναψηφίσεις στο δεύτερο γύρο. Στον πρώτο βγήκε ένα αλλό παιδάκι. Πάμε γέρα για το δεύτερο. Στο λέω έγκαιρα αυτή τη φορά Smile
ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΗΛ ΤΟΥ ΑΝΗΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!!!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστούμε και πάλι.
Δεν δέχεται από τον ίδιο υπολογιστή δεύτερη φορά την ίδια μέρα. Ψήφισε από το σπίτι για τον ανήρ! Ευτυχώς εμείς έχουμε δύο λαπτοπ!! Very Happy Very Happy

Ψηφίστε μας και οι υπόλοιπες!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσια.ηθελα να ηξερα τα μικρα εχουνε ξυπνητηρι μεσα τους?????????????πρεπει απο τα αξημερωτα να σηκωνομαστε??αν κ μαρεσει το πρωινο ξυπνημα,δν μπορω με τιποτα να σηκωθω απο το κρεβατι αυτες τις μερες Sad Sad Sad Sad

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
Ευάκι έγραψε:ναι κι εχουν παρμενιωνα αυτη τη βδομαδα.αστα να πανε!το ποπη απο το καλλιοπη ειναι?(ολο ερωτησεις ειμαι,συγγνωμη αλλα κουβεντα να γινεται!!!) Laughing

κι μας το ιδιο,σορρυ ειχα επισκεψεις γιαυτο αργω να απαντησω.
ναι απο το καλλιοπη βγαινει.της προγιαγιας μου.
αλλα ολοι με φωναζουνε ποπη,εκτος απο τον νονο μου που με λεει καλλιοπη.βεβαια στα βραζιλιανικα ακουγεται πιο καλλιτεχνικο γτ αλλαζει η προφορα κ ο ηχος χαχα

ελα βρε που λες και σορυ!κι εγω μεχρι να τα κανω μπανιο και νε ταισω βραδυνο και να βαλω για υπνο εκανα ωωωωωρες!!!πως ακουγεται δηλαδη στα βραζιλιανικα????ελα πες να το πω στην αδερφη μου που την λενε καλλιοπη!!! scratch

χαχαχαχαχ ειναι το ιδιο το ονομα,απλα ο τονος παει στο ό δλδ προφερεται καλλι-όπη και τωρα την προφορα δν μπορω να στην εξηγησω ακριβως το π δν τονιζεται τοσο πολυ απλα οταν το φωναζεις δν ενωνεις το καλλι με το ο οπως κανουνε εδω,εδω με λενε καλλιό-πη εκει παει καλλί-ό-πη σαν να το συλλαβιζει ενα πραγμα,χαχαχαχα δν ξερω αν το καταλαβες

οπως στο grey's anatomy την καλλι-ο-πη torres???
καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojoma έγραψε:
GEODATOU έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ??ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!!!!ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΟΕΟ???

καλημέρα κοριτσάκια!
εγώ ψήφισα Μάνος δαγκωτό. γιατί το ψήφισα? τι είναι?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
ναι απο το καλλιοπη βγαινει.της προγιαγιας μου.
αλλα ολοι με φωναζουνε ποπη,εκτος απο τον νονο μου που με λεει καλλιοπη.βεβαια στα βραζιλιανικα ακουγεται πιο καλλιτεχνικο γτ αλλαζει η προφορα κ ο ηχος χαχα

ελα βρε που λες και σορυ!κι εγω μεχρι να τα κανω μπανιο και νε ταισω βραδυνο και να βαλω για υπνο εκανα ωωωωωρες!!!πως ακουγεται δηλαδη στα βραζιλιανικα????ελα πες να το πω στην αδερφη μου που την λενε καλλιοπη!!! scratch

χαχαχαχαχ ειναι το ιδιο το ονομα,απλα ο τονος παει στο ό δλδ προφερεται καλλι-όπη και τωρα την προφορα δν μπορω να στην εξηγησω ακριβως το π δν τονιζεται τοσο πολυ απλα οταν το φωναζεις δν ενωνεις το καλλι με το ο οπως κανουνε εδω,εδω με λενε καλλιό-πη εκει παει καλλί-ό-πη σαν να το συλλαβιζει ενα πραγμα,χαχαχαχα δν ξερω αν το καταλαβες

οπως στο grey's anatomy την καλλι-ο-πη torres???
καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

καλημερααα!!!χαχαχαχαχα ναι ναι σαν αυτηνης!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
jojoma έγραψε:

καλημέρα κοριτσάκια!

ψηφισα κι εγω!!!τι κουκλακι!!!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
florentiab έγραψε:
jojoma έγραψε:

καλημέρα κοριτσάκια!

Αχ μπράβο, έτσι Μάνος δαγκωτό!!!
Είναι διαγωνισμός για μώρα. Κερδίζουν τρία μωρά που θα πάρουν τις περισσότερες ψήφους. 1ο δώρο 2000ευρώ , 2ο τα βαφτιστικά και 3ο το σταυρό.
Ευχαριστώ πολύ. Στηρίξτε μας και οι υπόλοιπες.

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι ευχαριστώ πολύ.
Κουκλάκι ε? Κι εγώ έτσι τον βλέπω σαν ψωνάρα που είμαι!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες....τι κανετε?εγω και παλι στο μαγαζι και ο πονοδοντος επανηλθε κανονικα!α!το χερι της μικρης μου ξεπρηστηκε!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojoma έγραψε:Ευάκι ευχαριστώ πολύ.
Κουκλάκι ε? Κι εγώ έτσι τον βλέπω σαν ψωνάρα που είμαι!!!!

σώπα καλέ που είσαι ψωνάρα. είσαι αντικειμενική. όπως άλλωστε και όλες οι μανουλίτσες

sktv

sktv
καλημερα κοριτσια μου!στη δουλεια κλασσικα!μολις εφταιξε ενα καφεδακι να πιω!jojoma θα σε ξαναψηφισω!!!!
αθηνα σε βλεπω για οδοντιατρο δεν το γλιτωνεις!κ μεσουλιτ να ξαναπαρεις παλι θα σου ρθει ο πονος!ειδες για το χερακι της δεν ηταν τπτ!

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αααααχ Φλορεντία όλες το ίδιο είμαστε!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 6 654316 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 6 654316

Σοφάκι ευχαριστώ!

Αθηνά περαστικά , μάλλον χρειάζεσαι οδοντίατρο.

n@n@

n@n@
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια.Είμαι στη δουλειά και το μωρούλι μου στο βρφονηπιακό και μου λείπει.Ευτυχώς του αρέσει και περνάει καλά!!! Smile
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 6 893968

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μηνν παιρνετε μεζουλιτ η μανα μου δουλευει σε σπιτι γιατρου κ λεει οτι ειναι επικινδυνο φαρμακο,κ ο παππους μ ειχε πονοκεφαλο κι ηπιε μεζουλιτ κ του εκανε τρυπα στο στομαχι κ τελικα μετα απο πολυ ταλαιπωρια γτ δν σταματουσε το στομαχι να αιμοραγει πεθανε τελικα.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι αληθεια οτι δεν πρεπει να το παιρνεις συχνα γιατι κανει πολυ κακο στο στομαχι....ενα στο τοσο δεν παθαινεις κατι!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι ενταξει,αλλα εγω το εχω παρει απο φοβο,ουτε μια στο τοσο πια.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια τι θα μαγειρεψετε σημερα??
εγω εχω απο χτεσ αρακα με πατατες αλλα εχω παραγγελια απο την μανα μου μακαρονια με κιμα,δλδ δν το γλιτωνω το μαγειρεμα κ σημερα,αν κ μαρεσει,αλλα ελεγα σημερα που δν εχω να μαγειρευω και να πλενω να σιδερωνα λιγακι,αποτιφαινεται παλι για αυριο θα μεινει το σιδερο Rolling Eyes Rolling Eyes

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojoma έγραψε:Αααααχ Φλορεντία όλες το ίδιο είμαστε!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σοφάκι ευχαριστώ!

Αθηνά περαστικά , μάλλον χρειάζεσαι οδοντίατρο.

Αθηνούλα νομίζω οτι έχει δίκιο η φιλενάδα. Δεν τον γλιτώνεις.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και απο μένα!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 6 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! - Σελίδα 6 334590

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Καλημέρα και απο μένα!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλημέρα!!!! τι κάνουν τα μωράκια σου? προσαρμοστήκατε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις